Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Βουλακι μου!!!

θα αναρρωσεις κι εσυ βρε κ θα κοψεις πολλες βολτες!!!;);););)

Μην την ξυπνας μωρε την καημενη... Δεν ειναι σταντρ οτι κοιμουνται ολα ολο το βραδυ,μην σου πω πιο σπανιο ειναι!!!!! Εμενα αναλογα μπορει να φαει 10μιση μπορει νωριτερα κ μπορει κ αργοτερα.... πανω απο 4μιση ωρες εμενα σερι δεν κοιμαται.....ισως φταιει ο θηλασμος ξερω γω?:confused::confused:

Εμενα εχει φτασει μεχρι και 5,30 ωρες.Χθες πχ, ξεκινησαμε να την ταιζουμε στις 11.30.Επειδη κοιμοταν, εφαγε 60μλ με το ζορι και ουτε που ρευτηκε.Μεχρι τη 1 της χτυπουσα την πλατουλα και τζαμπα τελικα..Την εβαλα για υπνο και ξυπνησε τελικα στις 4,30.Αν ειχε φαει καλα, σιγουρα θα την κρατουσε μεχρι τις 5,30.Προσπαθω να κανω προγραμμα.Να την ταιζω 11 και να ξυπναει 5 πχ..Απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να την ξυπνησω.

Εσυ δλδ τι κανεις αν παει 11-12 και κοιμαται και θελετε να κοιμηθειτε?

Μωρε θα αναρρωσω, απλα δεν ξερω..θα ειμαι οπως πριν?Θα φυγει το προβλημα ή να το εχω μονιμα στο νου μου.Αυτο με απασχολει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα .... περασα ενα πολύ ομορφο σαββατοκυριακο......

εμενα το τελευταιο γευμα το τρωει κατα τις 12 και μετα ξυπναει το πρωι κατα τις 6 καποτε ή και 7 αναλόγος....

εφη μου περαστικα στο μεγαλο σου.....

Γεια σου Νικη..

12 Ξεκινατε και τι ωρα τελειωνετε μαζι με το ρεψιμο?Εμενα τρωει 5-10 λεπτα και την κραταω μ ια ωρα να ρευετει..Και το αλλο δεν σας το ειπα.Στα 120μλ θελει να φαει τα 60, να ρευτει και μετα θα φαει τα υπολοιπα 60..που παλι πρεπει να ρευετει.Αχχχ τι ζορι αυτο το ρεψιμο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμενα εχει φτασει μεχρι και 5,30 ωρες.Χθες πχ, ξεκινησαμε να την ταιζουμε στις 11.30.Επειδη κοιμοταν, εφαγε 60μλ με το ζορι και ουτε που ρευτηκε.Μεχρι τη 1 της χτυπουσα την πλατουλα και τζαμπα τελικα..Την εβαλα για υπνο και ξυπνησε τελικα στις 4,30.Αν ειχε φαει καλα, σιγουρα θα την κρατουσε μεχρι τις 5,30.Προσπαθω να κανω προγραμμα.Να την ταιζω 11 και να ξυπναει 5 πχ..Απλα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να την ξυπνησω.

Εσυ δλδ τι κανεις αν παει 11-12 και κοιμαται και θελετε να κοιμηθειτε?

Μωρε θα αναρρωσω, απλα δεν ξερω..θα ειμαι οπως πριν?Θα φυγει το προβλημα ή να το εχω μονιμα στο νου μου.Αυτο με απασχολει.

καλε μια χαρα θα εισαι...νεα κοπελα!!!!!!

εμενα αν ξεκινησει να τρωει στις 10 μεχρι να φαει να ρευτει κ να την παρει ο υπνος παει 11 μπορει κ πιο πολυ....κ ξυπναει στις 3 συνηθως...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλε μια χαρα θα εισαι...νεα κοπελα!!!!!!

εμενα αν ξεκινησει να τρωει στις 10 μεχρι να φαει να ρευτει κ να την παρει ο υπνος παει 23 μπορει κ πιο πολυ....κ ξυπναει στις 3 συνηθως...

εεε μια χαρα ειναι μια ωριτσα ρε συ!γτ δεν της δινεις το βραδυ ξενο?νομιζω οτι ουτως ή αλλως της δινεις και ξενο.

Εγω οταν την θηλαζα κοιμοταν 11-12 το βραδυ, ξυπνουσε 2-3 και μετα παλι 5-6 για να φαει.Το πρωτο βραδυ που εδωσα ξενο, το πηρε σχεδον σερι.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

εεε μια χαρα ειναι μια ωριτσα ρε συ!γτ δεν της δινεις το βραδυ ξενο?νομιζω οτι ουτως ή αλλως της δινεις και ξενο.

Εγω οταν την θηλαζα κοιμοταν 11-12 το βραδυ, ξυπνουσε 2-3 και μετα παλι 5-6 για να φαει.Το πρωτο βραδυ που εδωσα ξενο, το πηρε σχεδον σερι.

ξενο 3 φορες της εδωσα... για να ρευτουμε κ να κοιμηθουμε ομως πρεπει μια ωρα να την εχω στον ωμο μου!!!!! κ οχι καθιστη παρακαλω αλλα ορθια να κοβω βολτες κοντα στον απορροφητηρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

να μαι κ παλι! Βουλα καλε γιατι την ξυπνας? εμενα δεν εχει προγραμμα, οποτε ξυπναει ο,τι ωρα να'ναι, νομιζω ειναι πολυ μικρα ακομα για να τα βαλουμε σε προγραμμα. απλα εμενα ετυχε τις τελευταιες μερες να φαει στις 12 κ κοιμηθηκε 5ωρο. αλλες μερες τρωει στις 10, ξανα στις 2, ξανα στις 6-7. δεν την ξυπναω ποτε ομως, αν κοιμηθει στις 10 πχ κ εγω στις 12, ξυπναω μολις κλαψει κ την ταιζω!

BJVqp3.png

εμενα μετα τον θηλασμο δεν ρευεται ποτε ομως, οσο κ αν προσπαθησω. με το ξενο μη τη ματιασω στο πενταλεπτο το πολυ ειναι ετοιμη! αλλα εμενα μου βγαζει γουλιτσες ρε γμτ. μετα το ρεψιμο την κραταω λιγο αγκαλια κ μετα την αλλαζω. το αποτελεσμα ειναι κ να βγαλει γαλα κ να ξαγρυπνησει. εσας το παθαινουν?

BJVqp3.png

να μαι κ παλι! Βουλα καλε γιατι την ξυπνας? εμενα δεν εχει προγραμμα, οποτε ξυπναει ο,τι ωρα να'ναι, νομιζω ειναι πολυ μικρα ακομα για να τα βαλουμε σε προγραμμα. απλα εμενα ετυχε τις τελευταιες μερες να φαει στις 12 κ κοιμηθηκε 5ωρο. αλλες μερες τρωει στις 10, ξανα στις 2, ξανα στις 6-7. δεν την ξυπναω ποτε ομως, αν κοιμηθει στις 10 πχ κ εγω στις 12, ξυπναω μολις κλαψει κ την ταιζω!

Κοιτα.το βραδυ τρωει 9 η ωρα και μετα κλεινει γενικους.Την βαζω εδω στο σαλονι στο ριλαξ.Ετυχε την αφησαμε μεχρι τη 1 και ακομα κοιμοταν.Δεν ξερω τι ωρα θα ξυπνουσε μονη της..Προσπαθω ομως να την βοηθησω στο να ρυθμισει το προγραμμα της.Βασικα αν φαει κατα τις 11-12, δεν ξυπνει μετα το βραδυ.Το θεμα ειναι πως θα φαει 11 η ωρα..?

Εγω γενικα προσπαθω να εχω προγραμμα.Με τον θηλασμο δεν το συζητω, οποτε εκλαιγε εβγαζα εξω το ζιζι.Αλλα τωρα με το ξενο τουλαχιστον μετα απο 2,5 ωρες της ξαναδινω ή αλλιως τσαγακι..

Αυτο που λες για τις γουλιτσες και εμενα το παθαινει.Μπορει να ρευτει, να την παρω να την αλλαξω και να βγαλει γουλιτσα αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο..Μπορει απο το κουνα-κουνα να το παθαινει.Αν δεν κανει εμετο και βγαζει απλα γουλιτσες, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει.Δεν ξερω..ρωτα και την παιδιατρο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εμενα μετα τον θηλασμο δεν ρευεται ποτε ομως, οσο κ αν προσπαθησω. με το ξενο μη τη ματιασω στο πενταλεπτο το πολυ ειναι ετοιμη! αλλα εμενα μου βγαζει γουλιτσες ρε γμτ. μετα το ρεψιμο την κραταω λιγο αγκαλια κ μετα την αλλαζω. το αποτελεσμα ειναι κ να βγαλει γαλα κ να ξαγρυπνησει. εσας το παθαινουν?

Ναι αν δεν ρευτει ή αν δν ρευτει καλα μου βγάζει κ εμενα. Να την αλλάζεις πριν το φαγητό. Οι γουλιες ειναι φυσιολογικές μην αγχώνεσαι! Εμετό να μην κανει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

στις 9 που τις ταίζω τις βαζω στο ριλαξ οσο αντεξουν ξυπνιες.μετα κοιμουνται και κατα τις 11.30 τις ξυπνω και τις βαζω παλι στο ριλαξ για να ξυπνησουν,,αν κ παλι δεν ξυπνανε τους ξεκουμπωνω το φορμακι απο κατω για να κρυωσουν λιγο κ να ξυπνησουν,,,κ μετα κοιμουνται σερι.αλλα μεσα στη μερα τρωνε ανα 3ωρο στανταρ!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κοιτα.το βραδυ τρωει 9 η ωρα και μετα κλεινει γενικους.Την βαζω εδω στο σαλονι στο ριλαξ.Ετυχε την αφησαμε μεχρι τη 1 και ακομα κοιμοταν.Δεν ξερω τι ωρα θα ξυπνουσε μονη της..Προσπαθω ομως να την βοηθησω στο να ρυθμισει το προγραμμα της.Βασικα αν φαει κατα τις 11-12, δεν ξυπνει μετα το βραδυ.Το θεμα ειναι πως θα φαει 11 η ωρα..?

Εγω γενικα προσπαθω να εχω προγραμμα.Με τον θηλασμο δεν το συζητω, οποτε εκλαιγε εβγαζα εξω το ζιζι.Αλλα τωρα με το ξενο τουλαχιστον μετα απο 2,5 ωρες της ξαναδινω ή αλλιως τσαγακι..

Αυτο που λες για τις γουλιτσες και εμενα το παθαινει.Μπορει να ρευτει, να την παρω να την αλλαξω και να βγαλει γουλιτσα αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο..Μπορει απο το κουνα-κουνα να το παθαινει.Αν δεν κανει εμετο και βγαζει απλα γουλιτσες, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει.Δεν ξερω..ρωτα και την παιδιατρο.

δεν ξερω, εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρη για να εχει προγραμμα , συνηθως μετα το 4ωρο πειναει βεβαια. εγω θηλαζω πρωι-βραδυ κ μας χαλαει λιγο γιατι θηλαζει 1-1,5 ωρα, οποτε χανουμε τις ωρες. πριν τις 4 ωρες ομως σπανια της δινω!εμας το προβλημα ειναι ο υπνος. τωρα εφαγε στις 12 κ ειναι ακομα ξυπνια, μεχρι τις 4 που θα ξαναφαει βλεπω να το παει σερι παλι!

για τις γουλιτσες ειπα την παιδιατρο μου ειπε εινσι φυσιολογικο, απλα εγω αγχωνομαι!

BJVqp3.png

καλησπερα κοριτσια. τι κανετε; εγω δεν προλαβαινω σχεδον καθολου να μπαινω πια αφου ολη μερα τρεχω. αρρωστησε και ο μεγαλος και εγω εχω ενα μπουκωμα.

και εμεις στρωνουμε σιγα σιγα στον υπνο. ψες εφαγε στις 10 και κοιμηθηκε και ξυπνησε στις 230. δεν τον ταισα του εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε στο λεπτο και ξυπνησε 530 και εφαγε 150μλ και μετα στις 830 ακομα 150μλ!!

χαθηκα κοριτσια το ξερω αλλα τωρα τελευταια τρεχω και δεν φτανω... εχουμε κλεισει και για βαφτηση στις 2/9 και στις 3/9 παει νηπιαγωγιο ο μεγαλος μου για πρωτη φορα!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βούλα εγω κατα τις 9μίση την κανω μπάνιο δοκίμασε το μήπως κ καταφέρεις το τελευταιο γευμα να ειναι 11

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι αν δεν ρευτει ή αν δν ρευτει καλα μου βγάζει κ εμενα. Να την αλλάζεις πριν το φαγητό. Οι γουλιες ειναι φυσιολογικές μην αγχώνεσαι! Εμετό να μην κανει...

τα κανει παντα οταν τρωει! λυπαμαι να την αφησω ετσι μεχρι το επομενο γευμα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...