Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διατηρείτε εκτός ψυγείου για 8 ώρες αλλά για να είμαι ήσυχη όταν λείπω το βάζω πάντα στο ψυγείο. Σήμερα είχα βγάλει σε 2 δόσεις και είχα βάλει το πρώτο στο ψυγείο οπότε έπρεπε να βάλω και το δεύτερο. Δεν κάνει να αναμιχθούν αν έχουν διαφορετική θερμοκρασία. Ζέσταμα σε μπεν μαρί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διατηρείτε εκτός ψυγείου για 8 ώρες αλλά για να είμαι ήσυχη όταν λείπω το βάζω πάντα στο ψυγείο. Σήμερα είχα βγάλει σε 2 δόσεις και είχα βάλει το πρώτο στο ψυγείο οπότε έπρεπε να βάλω και το δεύτερο. Δεν κάνει να αναμιχθούν αν έχουν διαφορετική θερμοκρασία. Ζέσταμα σε μπεν μαρί.

Μου ακουγεται λιγο μπελαλιδικο σε σχεση με το ζιζι αλλα τι να κανω θα το παρω για να μπορω να βγω λιγο εξω!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια να μαι κι εγω... Για λιγο βεβαια γιατι στάνταρ θα ξυπνήσει αφου τωρα κοιμήθηκε!! Χα χα!!! Αχ οντως πουθενά δεν μπορουμε να παμε!

Ελευθερια τα 140μλ με την μια φορα τα έβγαλες? Κ απο τα δυο στήθη?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πρέπει απλά να ακολουθείς ένα πρωτόκολλο για να είναι ασφαλές το γάλα. Το ζιζί είναι the best δεν το συζητώ.

Πάω Γεωργίτσα μου. Καληνύχτα!

Εμεις οι ξωβιζες δεν μπορουμε τα πρωτοκολλα χαχαχα!Αληθεια μου φαινεται δυσκολο καιο μονο που θα εχω μπιμπερο δε ξερω να το χειριστω χαχαχα!

Καλο ξημερωμα να εχουμε φιλια

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να μαι κι εγω... Για λιγο βεβαια γιατι στάνταρ θα ξυπνήσει αφου τωρα κοιμήθηκε!! Χα χα!!! Αχ οντως πουθενά δεν μπορουμε να παμε!

Ελευθερια τα 140μλ με την μια φορα τα έβγαλες? Κ απο τα δυο στήθη?

Γεια σου Δωρα μου μαλλον οι δυο μας μειναμε.Εγω στο μαιευτηριο που αντλουσα κι απο τα δυο γυρω στα 160 εβγαζα ηταν και η τριτη μερα που ειχα γεννησει δε ξερω αν εχει σημασια.

Πως ειναι η μικρη σου ησυχασε λιγο?

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Δωρα μου μαλλον οι δυο μας μειναμε.Εγω στο μαιευτηριο που αντλουσα κι απο τα δυο γυρω στα 160 εβγαζα ηταν και η τριτη μερα που ειχα γεννησει δε ξερω αν εχει σημασια.

Πως ειναι η μικρη σου ησυχασε λιγο?

Ελα Γεωργια μου,ξέρω γω τι κανει κ αν ηρέμησε...θα δείξει. Με το αγχος οτι θα ξυπνήσει ειμαστε!!! Ασε....

Εγω με το ζορι βγάζω ρε συ 90 μλ κ απο τα δυο στήθη κ σου μιλάω για κανενα τέταρτο προσπαθεια.! Δεν παιζει να μην εχω γαλα ρε συ?? Μήπως γύρισε πισω με το αγχος των ημερων?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελα Γεωργια μου,ξέρω γω τι κανει κ αν ηρέμησε...θα δείξει. Με το αγχος οτι θα ξυπνήσει ειμαστε!!! Ασε....

Εγω με το ζορι βγάζω ρε συ 90 μλ κ απο τα δυο στήθη κ σου μιλάω για κανενα τέταρτο προσπαθεια.! Δεν παιζει να μην εχω γαλα ρε συ?? Μήπως γύρισε πισω με το αγχος των ημερων?

Εγω αντλουσα με νοσοκομειακο παιζει κι αυτο το ρολο του.Μου ειχαν πει 20' απο καθε στηθος και θα γύρεις μπροστα την ωρα που αντλεις.Εξαλλου σε καθε γυναικα το θηλαστρο δουλευει διαφορετικα αλλο ποσο εχεις κι αλλο ποσο βγαζεις.Εγω στο γιο μου δεν μπορουσα να βγαλω πανω απο 40μλ στο μαιευτηριο και επαιρνε 400γρ την εβδομαδα!Μη φοβασαι δινε οποτε ζηταει και θα πανε ολα καλα.Εγω απο τις 10.30 στις 12 τελειωσα το βραδυ μου το κανει αυτο αλλα μετα κοιμαται 5 ωρες συνεχομενα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου καληνύχτα!!! Θα πέσω να κοιμηθώ οσο προλάβω! Φιλάκια καλο ξημέρωμα!

Καλη ξεκουραση κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να προλαβεις να ξεκουραστεις φιλια πολλα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!Τι κανετε?

Εμεις εεεε καλα!Η μπεμπα βασικα ειναι σουπερ.Με το φαι ολα ενταξει και με τον υπνο.Κοιμομαστε 12-1 η ωρα και ξυπναμε 5.Καλα ειναι..

Εγω δεν ειμαι καλα ρε κοριτσια.Προχθες το πρωι, ξυπνησα 6 η ωρα και ετσι οπως ανοιξα τα ματια μου, με επιασε ενας πααααρα πολυ δυνατος πονος σε μεση και ποδι.Προσπαθησα 2 φορες να σηκωθω απο το κρεβατι και δεν τα καταφερα.Δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου και να ισιωσω την μεση μου.Πονουσα και ενιωθα λες και με τριβανε με καρβουνο τα ποδια.Με αυτα και εκεινα πηρα ενα χαπι που μας προτεινε ο φαρμακοποιος.Περασε μια ωρα και δεν με ειχε πιασει ακομα και ετσι φωναξαμε εναν ορθοπεδικο να μου κανει ενεση.Εεε με το που ηρθε σπιτι, επιασε το χαπι και σταματσε ο πονος.

Βεβαια μαζι με την αγωγη που ακολουθουσα, μου εδωσε και κατι ενεσες να κανω.Απο προχθες που πηρα το χαπι και εκανα και την ενεση, ειμαι καλυτερα.

Αλλα σας ζηλευω παααρα πολυ οταν ακουω οτι μαγειρευετε, πατε βολτιτσες.Εγω ειμαι κρεβατωμενη εδω και μια εβδομαδα.Ειμαι με τις πιτζαμες, με ενα μαλι αχαρο...

Βαρεθηκα ρε κοριτσια.Περιμενα πως και πως να γεννησω για να ξανανιωσω και τωρα ειναι χειροτερα.Ποτε θα μπορεσω να σηκωθω απο το κρεβατι?Αμα σηκωθω θα ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος?Δεν ξερω ρε κοριτσια..Ποτε θα παρω το μωρο μου αγκαλια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!! μπηκα να σας πω μια γλυκεια καλημερα !! σε λιγο ετοιμαζομαστε για να παμε για σαραντισμο κ μετα βουρ σε 3 σπιτια κ βολτιτσες!!θα γυρισουμε απογευματακι οποτε θα σας πω νεα οταν γυρισουμε!!

σας φιλω να εχετε μια ομορφη ημερα!!:P:p:p:p:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!! μπηκα να σας πω μια γλυκεια καλημερα !! σε λιγο ετοιμαζομαστε για να παμε για σαραντισμο κ μετα βουρ σε 3 σπιτια κ βολτιτσες!!θα γυρισουμε απογευματακι οποτε θα σας πω νεα οταν γυρισουμε!!

σας φιλω να εχετε μια ομορφη ημερα!!:P:p:p:p:p

αχχ ποπη μου, με το καλο να παρετε ευχουλα και εσεις.Τι ωραια που θα κανετε βολτιτσες!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα!!!οι πυρετοι μας συνεχιζονται!!ουφ ποτε θα γινει καλητερα,αυριο μας βλεπω να ξανα πηγαινουμε παιδιατρο!!εχουμε και τα γενεθλια του πεθερου μας σημερα και θα μας πανε για φαγητο ευτυχως εχει ωραια λιακαδα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι κανετε κοριτσια?? εγω βλεπω τον τελειο καιρο κ σκαω που ειμαι μεσα. ηθελα να παμε για καφε αλλα η μπεμπα ειναι ακομα βραχνιασμενη κ δεν ηθελα να την αφησω.

χθες εκλαιγε παλι 12-2.30, πως να της περασει ο λαιμος?? μετα κοιμηθηκε ως τις 8!!!!ειχς φαει στις 11.30, στις 2 την εδωσα τσαι μηπως ποναει η κοιλιτσα της κ ξαναφαγε στις 8! ειναι φυσιολογικο???

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...