Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 μετρια αυγα βαζω Αναστασια μου...

Εγω τα βαζω και σε ατομικα κ σε μπωλ μεγαλυτερο

Τα σου θα βγουν 40 περιπου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

sophie jolie είπε:
4 μετρια αυγα βαζω Αναστασια μου...

Εγω τα βαζω και σε ατομικα κ σε μπωλ μεγαλυτερο

Τα σου θα βγουν 40 περιπου...

σε ευχαριστω σοφακι μου!! καλα να περασετεεε!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γειά σας κορίτσια.

Έφη περαστικά στον γιο σου. Είναι πολύ δύσκολο να μην πέφτει ο πυρετός και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα. Υπομονή θα έρθει και το καλοκαίρι.

Εμείς μάλλον αρχίσαμε να μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Το βράδυ έφαγε στις 11μιση και μετά ξύπνησε 4μιση και 8μιση. Στις 11 ήθελα να βγώ βόλτα με τον μεγάλο και η κυρία δεν πεινούσε. Έβγαλα με το θήλαστρο χαλαρά 100ml και την άφησα στη μαμά μου. Ξύπνησε στις 12μιση και έφαγε 50ml και ξανακοιμήθηκε για 1 ώρα που έφαγε άλλα 40ml. Για πρώτη φορά που έπιασε θηλή στο στόμα της μια χαρά την βρίσκω. Και έπιασε και την πιπίλα της Nuk γιατί δεν είχα αποστειρώσει της Chicco.

Λέτε να θέλει το μωρό μου να φεύγω για να κάνει καινούργια πράγματα?

Ένα άγχος το είχα να πώ την αλήθεια αλλά μάλλον την βλέπω να προσαρμώζεται καλά. Άλλωστε θέλει δεν θέλει σε μερικές βδομάδες που γυρνάω στην δουλειά από το μπουκάλι θα πίνει το γάλα της τα πρωινά.

Πόπη και εμένα ο άντρας μου δεν βοηθάει με τα παιδιά εκτός και αν πάρω ανάποδες κάποια στιγμή και τότε κάτι θα κάνει αλλά από αγκαρεία. Τώρα καμιά φορά ασχολείται με τον μεγάλο που έγινε 2μιση. Πριν από λίγο τον τάισε κορν-φλέικς που ήθελε και μετά ο μικρός ζήτησε πίτα. Μετά δεν την ήθελε και ήθελε γάλα και μαλώνανε στο τραπέζι. Ο μικρός έκλαιγε και ήθελε γάλα και ο μπαμπάς του έλεγε όχι αν δεν φας την πίτα. Ένας χαμός για το τίποτα. Και τώρα τον έστειλε πάνω στην μαμά μου για να έχει ησυχία. Άντρες τί να πεις? Υπομονή μηδέν.

Αναστασία αρχίσατε για τα καλά τις βόλτες έ? Μια χαρά σας βρίσκω. Εδώ σήμερα δεν είχε και πολύ ήλιο αλλά ήταν καλή η θερμοκρασία για βόλτα. Ο μεγάλος την ευχαριστήθηκε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

anastasaki_melisaki είπε:
σε ευχαριστω σοφακι!!! εσυ που τα κανεις? σε τι μπολ??? ειμαι τελειως ασχετη!:rolleyes:

ναι αννα μου μαλλον ειναι στο παιδι! η ανηψια 4,5 μηνων εσκσε το 1ο δοντακι!

κ εμενα εχει πολλαααααα σαλια!! τωρα εχουμε καθιερωσει τη σαλιαρα!!:D

Ναι είναι στο παιδί! Ο γιος μου στην επίσκεψη στον παιδίατρο στον 5ο μήνα είχε ήδη τα 2 κάτω δόντια του. Και 18 μηνών είχε πλέον και τα 20. Και το θετικό της όλης ιστορίας ήταν ότι δεν καταλάβαμε ποτέ πώς τα έβγαζε. Καμία αντίδραση. Ελπίζω να τον μιάσει και η μπέμπα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

fouskitsa82 είπε:
Οντως ηρεμούν με αυτα! Ειναι συνεχομενος ο ηχος γι'αυτο!!

Σοφακι εσυ ξενο δίνεις τελικα?

Α,να σας πω οτι η πεθερά μου εμμέσως πλην σαφως λεει να μην διακόψω θηλασμο κ να δίνω μικτό. Κ λεω αν το παιδι μου ειναι πιο ευτυχισμένο με το ξενο θα το μειώσω το δικο μου σιγα σιγα. Την ειδα κ πειραχτηκε κ παλι ανεφερε οτι η κουνιαδα μου εχει αλλεργειες επειδη δεν θηλασε. Κι εγω δεν θηλασα κ δεν εχω τιποτα. Κ ο αδερφός μου 9 μηνες θηλασε κ ηταν στην εντατικη τελικα!! Δεν ευθύνεται για ολα ο θηλασμός ή μη. Εγω ξέρω οτι μετα απο τέσσερις μερες το μωρο μου κοιμαται μεσημερι!!!! Κ γενικώς κοιμαται μεσα στη μερα...

Επισης ρε κοριτσια ποτε μπορει να αρχίσουν τα ούλα να ενοχλούν τα μωρα??? Εχει παρα πολλα σαλακια κ φουσκαλιτσες με σαλια στο στομα της η δικιά μου.

Τσα! να 'μαι και εγω!! μολις τα μαζεψα που φαγαμε, ωραια ηταν ολα!! τα παιδια μου ελεγαν πως ηταν πολυ πιο ωραια και απο τα σουβλατζιδικα και απο τις ταβερνες!!

Δωρα, να σου δωσω και εγω ενα παραδειγμα, εγω δεν θηλασα καθολου και να χτυπησω ξυλο το νοσοκομειο το ειδα στις τρεις γεννες μου μονο.Η αδερφη μου που θηλασε 6 μηνες, οταν ηταν μικρο παιδακι μπαινοβγαιναμε στο Παιδων με τις βρογχητιδες της και την εβαζαν σε οξυγονο.Τι ψαχνεις να βρεις?? ειναι να μη σου τυχει.

Και τα παιδια μου ΔΩΞΑ ΤΩ ΘΕΩ απο μικρα ξεπερνουν ευκολα τις ιωσεις.

Αληθεια δε μας ειπες, ο αδερφος σου του ξεκινησε απο κρυωμα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εδώ άπλετη ησυχία σήμερα. Ο μικρός πήγε εξοχικό με τους γονείς μου. Θα μείνει εκεί απόψε για να πάει να κοινωνήσει το πρωί και θα τον φέρουν αύριο αργά το απόγευμα. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, το έχω ξαναπεί αλλά αυτή η ησυχία καταντάει εκνευριστική...μου λείπει το αντράκι μου...

Λαική πήγα σήμερα. Άφησα την μικρή με τον μπαμπά της. Είχα αφήσει και 140μλ γάλα και όταν γύρισα τα είχε πιει όλα, θήλασε αμέσως και ξαναέφαγε σε 1 ώρα. Σαν πολλά δεν είναι?

Έχασα τίποτα?Δεν θα προλαβω να σας διαβάσω...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωράκι καλησπέρα. Μια και είδα ό,τι ρωτάς για τα ούλα ο γιατρό μου έχει πει πως οι ρίζες αρχίζουν να φυτρώνουν από 2 μηνών άσχετα ό,τι δόντι μπορεί να φανεί και 2 ετών. Οπότε τα σαλάκια προφανώς είναι από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female είπε:
Καλησπέρα!!!Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εδώ άπλετη ησυχία σήμερα. Ο μικρός πήγε εξοχικό με τους γονείς μου. Θα μείνει εκεί απόψε για να πάει να κοινωνήσει το πρωί και θα τον φέρουν αύριο αργά το απόγευμα. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, το έχω ξαναπεί αλλά αυτή η ησυχία καταντάει εκνευριστική...μου λείπει το αντράκι μου...

Λαική πήγα σήμερα. Άφησα την μικρή με τον μπαμπά της. Είχα αφήσει και 140μλ γάλα και όταν γύρισα τα είχε πιει όλα, θήλασε αμέσως και ξαναέφαγε σε 1 ώρα. Σαν πολλά δεν είναι?

Έχασα τίποτα?Δεν θα προλαβω να σας διαβάσω...

Καλησπερα Ελευθερια μου σε καταλαβαινω αν λειπουν οι αντρες μας που τα σπανε ολα το σπιτι ειναι αδειο.Κι εγω σημερα τον ειχα για 4 ωρες στη μαμα μου για να κανω γενικη και μου ελειψε ακομα δεν εχει κοιμηθει σε αλλο σπιτι πρεπει να το κανω σιγα σιγα.Η μικρη σου φοβηθηκε οτι σε εχασε κι εφαγε τοσο πολύ:tongue:?χαχα.Εμεις κλασικα τετοια ωρα τρωμε!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλέ 1 ώρα έλειψα! Απλα όταν έφυγα κοιμόταν και είχα ήδη βγάλει γάλα οπότε όταν ξύπνησε την τάισε ο άντρας μου.

Α δοκίμασε να της δώσει από το medela calma αλλά δεν ήξερε λέει τι να κάνει το παιδί. Καλά δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη, μάλλον δεν θα επέμενε και πολύ γιατί του είχα αφήσει εναλλακτικά το avent που το δέχτηκε η μικρή εξαρχής και πίνει ευχάριστα από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female είπε:
Καλέ 1 ώρα έλειψα! Απλα όταν έφυγα κοιμόταν και είχα ήδη βγάλει γάλα οπότε όταν ξύπνησε την τάισε ο άντρας μου.

Α δοκίμασε να της δώσει από το medela calma αλλά δεν ήξερε λέει τι να κάνει το παιδί. Καλά δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη, μάλλον δεν θα επέμενε και πολύ γιατί του είχα αφήσει εναλλακτικά το avent που το δέχτηκε η μικρή εξαρχής και πίνει ευχάριστα από εκεί.

χαχα ουτε 1 ωρα δεν μπορει να φυγει η μανουλα!

Και οι αλλες κοπελες λενε δε τις βολεψε αυτη η θηλη τι να πω δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα.Το γαλα που αφησες το διατηρησατε εκτος ψυγειου ή το βαλατε ψυγειο και το ζεστανατε σε μπεν μαρι?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...