Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα μου το προφιτερολ ειναι σουπερ..Θα με θυμηθεις!!

Οσο για τη Δεη τι να κανουμε , δεν γινεται να τον ακουμε να κλαιει και πολλες φορες ηρεμει με κατι απο αυτα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κ εγω παλι! πηγαμε ξανα βολτιτσα με τον μπαμπα μας μια που ηρθε νωρις σημερα!πηγαμε κ για καφεδακι! ειχε τελεια μερα!!!!!!!!!:P:p. ηρθα εβαλα κ τα ψαρακια στον φουρνο κ τωρα τελειωνει κ ο μικρος το φαγητο του να φαμε κ εμεις !!!:lol::lol::lol::lol:

αννα μου , μου τρεξαν τα σαλια!!!:D:D:D μπραβο! κ εμεις κατι παρομοιο κανουμε με ψαρικα ομως!:D

σοφια αυτο με την σκουπα το εχω παθει κ εγω!!!χαχαχχααχααχχα

δωρακι μηπως θελει να αυξησει την παραγωγη σου η μικρη? κ εμενα ετσι κανει κ τον αλαζω πολλες φορες στηθος:rolleyes::rolleyes:

γεωργια εκανες γενικη ε? σιγα σιγα δεν χρειαζεται κ ολα μαζι!!

ααα ετσι οπως κατεβαινα με τον μικρο απο τις κυλιομενες σκαλες κ τον ειχα στο σλινγκ ακουω μια φωνη που λεει," αυτο το μωρο καπου το ξερω!" κ γυρναει κ βλεπω τη γυναικολογο μου ! :D τρελαθηκε μαζι του!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εδω ειμαι κι εγω... Η μπεμπα εφαγε στηθος το μεσημερι,συνεχισε να γκρινιαζει.... Της εκανα ξενο 90μλκ ήπιε στην αρχη τα 40 κ μετα παλι γκρίνια ενω το άφηνε μονη το μπιμπερο..ε την βάζω όρθια κατω απο τον απορροφητηρα κ της δίνω το μπουκάλι παλι κ ορμηξε!!! Ήπιε αλλα 20 κ επεσε ξερή μιλάμε!!! Απο τις 4μίση κ ακομα κοιμαται! Να πω δε οτι είπα να επιμείνω βυζί αλλα την ειχα αλλαξει κ απο τα δυο κ εβλεπα δεν καταπινε.

Δωρα, μηπως εχει μυξουλες και σου αγκωμαχαει??

Επειδη ειπες οτι της εβγαλες πραμα το πρωι.Αν της τη καθαριζες πριν ξαπλωσει? επισης μπορεις να βαλεις μια κουβερτουλα κατω απο το στρωματακι της για να ανασηκωθει λιγο στη μερια του κεφαλιου, ειναι καλυτερα για τις μυξες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οσο για τη Δεη τι να κανουμε , δεν γινεται να τον ακουμε να κλαιει και πολλες φορες ηρεμει με κατι απο αυτα..

σοφια αν μπορεσεις στειλε μ κ εμενα τη συνταγη!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια μου οριστε η συνταγη για τα σου κ το προφιτερολ

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_24.html

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_2135.html

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Οντως ηρεμούν με αυτα! Ειναι συνεχομενος ο ηχος γι'αυτο!!

Σοφακι εσυ ξενο δίνεις τελικα?

Α,να σας πω οτι η πεθερά μου εμμέσως πλην σαφως λεει να μην διακόψω θηλασμο κ να δίνω μικτό. Κ λεω αν το παιδι μου ειναι πιο ευτυχισμένο με το ξενο θα το μειώσω το δικο μου σιγα σιγα. Την ειδα κ πειραχτηκε κ παλι ανεφερε οτι η κουνιαδα μου εχει αλλεργειες επειδη δεν θηλασε. Κι εγω δεν θηλασα κ δεν εχω τιποτα. Κ ο αδερφός μου 9 μηνες θηλασε κ ηταν στην εντατικη τελικα!! Δεν ευθύνεται για ολα ο θηλασμός ή μη. Εγω ξέρω οτι μετα απο τέσσερις μερες το μωρο μου κοιμαται μεσημερι!!!! Κ γενικώς κοιμαται μεσα στη μερα...

Επισης ρε κοριτσια ποτε μπορει να αρχίσουν τα ούλα να ενοχλούν τα μωρα??? Εχει παρα πολλα σαλακια κ φουσκαλιτσες με σαλια στο στομα της η δικιά μου.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οντως ηρεμούν με αυτα! Ειναι συνεχομενος ο ηχος γι'αυτο!!

Σοφακι εσυ ξενο δίνεις τελικα?

Α,να σας πω οτι η πεθερά μου εμμέσως πλην σαφως λεει να μην διακόψω θηλασμο κ να δίνω μικτό. Κ λεω αν το παιδι μου ειναι πιο ευτυχισμένο με το ξενο θα το μειώσω το δικο μου σιγα σιγα. Την ειδα κ πειραχτηκε κ παλι ανεφερε οτι η κουνιαδα μου εχει αλλεργειες επειδη δεν θηλασε. Κι εγω δεν θηλασα κ δεν εχω τιποτα. Κ ο αδερφός μου 9 μηνες θηλασε κ ηταν στην εντατικη τελικα!! Δεν ευθύνεται για ολα ο θηλασμός ή μη. Εγω ξέρω οτι μετα απο τέσσερις μερες το μωρο μου κοιμαται μεσημερι!!!! Κ γενικώς κοιμαται μεσα στη μερα...

Επισης ρε κοριτσια ποτε μπορει να αρχίσουν τα ούλα να ενοχλούν τα μωρα??? Εχει παρα πολλα σαλακια κ φουσκαλιτσες με σαλια στο στομα της η δικιά μου.

Δωρα, κατα τον 4ο μηνα περιπου αρχιζουν να ριζοδοντιαζουν και να εχουν σαλια.Τα δοντια ομως θα αρχισουν να βγαινουν μετα τον 6ο -7ο μηνα.

Τωρα η μπεμπα σου αν εχει σαλια ισως αρχισε πιο νωρις.:rolleyes::rolleyes:

Δωρα, μηπως εχει μυξουλες και σου αγκωμαχαει??

Επειδη ειπες οτι της εβγαλες πραμα το πρωι.Αν της τη καθαριζες πριν ξαπλωσει? επισης μπορεις να βαλεις μια κουβερτουλα κατω απο το στρωματακι της για να ανασηκωθει λιγο στη μερια του κεφαλιου, ειναι καλυτερα για τις μυξες.

Δεν ειχε αλλες οταν ρουφηξα κ με τον αποφρακτηρα. Πρωτα ειχα βάλει κ ορο... Πολυ μυξα καθε μερα ρουθουνιζει... Κι εχω ζέστη να πεις οτι κρυώνει. 22,5 συνήθως μεσα στο σπιτι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλα, απο θεωριες περι θηλασμου εχω ακουσει και εγω....

Η κουνιαδα μου καποτε μου την ειπε επειδη δεν ειχα καταφερει να θηλασω και σαυτη που γεννησε πριν 18 μηνες ουτε που το εβαλε στο στηθος!!!!

Δωρα, κατα τον 4ο μηνα περιπου αρχιζουν να ριζοδοντιαζουν και να εχουν σαλια.Τα δοντια ομως θα αρχισουν να βγαινουν μετα τον 6ο -7ο μηνα.

Ρωτάω για τα σαλια γιατι ξέρω ειναι δείγμα για δόντια.... Κ πρόσεξα τα ούλα της κατω στη μεση ειναι σαν ασπρισμενα... Αυριο μπαίνουμε στον 3ο μηνα,μωρε λες να τα εχουμε νωρις εμεις αυτα?? Κ πολλα αγκου αρχισε να λεει.... Αν μοιάζει εμενα κ θα μιλησει νωρις κ θα περπατήσει νωρις... Κ επαναλαμβάνω ε? Δεν θηλασα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλα, απο θεωριες περι θηλασμου εχω ακουσει και εγω....

Η κουνιαδα μου καποτε μου την ειπε επειδη δεν ειχα καταφερει να θηλασω και σαυτη που γεννησε πριν 18 μηνες ουτε που το εβαλε στο στηθος!!!!

Ναι ασε!!!! Δεν λεω ρε συ,πολλα οφέλη,το καλυτερο πράγμα ο θηλασμός αλλα να εχεις κ ενα παιδι χαρούμενο κ μια μαμα επισης!!! Εγω εκτος των αλλων απο την κούραση συνεχεια στο στηθος αρχισα παλι να εχω φωταψιες στα ματια μου.!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μου εχω του δινω ενα γευμα ξενο το βραδυ και αν δω και τρωει λιγο απο το στηθος του φτιαχνω λιγο συμπληρωμα..Συνηθως ομως 1 -2 φορες τη μερα.Εμενα τρωει 5 λεπτα απο το ενα στηθος κ μετα το βγαζει δεν θελει.Του δινω κ το αλλο και συμπληρωνει..Ετσι την βγαζουμε..

ασε κ εγω το σκεφτηκα να τον μειωσω τον θηλασμο γιατι κουραστηκα λιγο αλλα ολο λεω περιμενε , περιμενε και θα δουμε..Τουλαχιστον οταν λειπω ειμαι σιγουρη οτι θα φαει ξενο κ θα χορτασει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ρωτάω για τα σαλια γιατι ξέρω ειναι δείγμα για δόντια.... Κ πρόσεξα τα ούλα της κατω στη μεση ειναι σαν ασπρισμενα... Αυριο μπαίνουμε στον 3ο μηνα,μωρε λες να τα εχουμε νωρις εμεις αυτα?? Κ πολλα αγκου αρχισε να λεει.... Αν μοιάζει εμενα κ θα μιλησει νωρις κ θα περπατήσει νωρις... Κ επαναλαμβάνω ε? Δεν θηλασα!!

ηρθα κ εγω για λιγο την κοιμησα παρεα με το σεσουαρ αν κ σε λιγο κλεινουμε 3ωρο που εφαγε...

δωρακι μου κ μενα με τα ουλα της ετσι ειναι ασπρα κ ειμαστε 40 ημερων με κανει κ φουσκες με τα σαλια της...δεν το ηξερα οτι ειναι δειγμα για τα δοντια..δλδ ελεος εμενα απο τωρα?? τοσο προχωρημενο μωρο εβγαλα?? το κεφαλι της το σηκωνει κιολας κ κοιταει δεξια κ αριστερα κ βαζω το δαχτυλο και το ακολουθει με τα ματακια της...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σου Λαμπρινή μου!! Τυχερή κοιμαται αχ!!! Να σε ρωτήσω οταν η μικρη σου ειχε δυσκοιλιότητα απλα δεν εκανε κακα ή εκανε σκληρά? Ζοριζοταν κ βογκουσε ολη μερα κ νυχτα?

ελα δωρακι.....ναι ακριβως ετσι εκανε η μια,,τωρα εστρωσε κι αυτη ομως

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αναστασια μου οριστε η συνταγη για τα σου κ το προφιτερολ

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_24.html

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_2135.html

σε ευχαριστω σοφακι!!! εσυ που τα κανεις? σε τι μπολ??? ειμαι τελειως ασχετη!:rolleyes:

ναι αννα μου μαλλον ειναι στο παιδι! η ανηψια 4,5 μηνων εσκσε το 1ο δοντακι!

κ εμενα εχει πολλαααααα σαλια!! τωρα εχουμε καθιερωσει τη σαλιαρα!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...