Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπορω να προσθεσω και την ηλεκτρικη σκούπα, αλλα θα φωναξουν αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχίας!!!:lol::lol::lol:

εμεις μόλις γυρισαμε απο την βόλτα μας κ τωρα τρωμε!:D εχει υπεροχη μερα! κ τοσους μηνες μεσα κοριτσια λάλησα!!! αφου περπαταω κ δεν θελω να σταματησω!!!:D:D περιτο να πω οτι κοιμόταν σε όλη τη βόλτα!!

καλημερα αναστασια μου!! αχ ξεκινησες τις βολτες εε ??αντε κ εμεις σιγα σιγα,,,να σε ρωτησω τωρα που βγαινετε εξω ...τον τυλιγεις κ με κουβερτα?? εμεις αυριο παμε για σαραντισμο κ δεν ξερω πως να την βγαλω εξω...ποσες κουβερτες να την τυλιξω??:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα αναστασια μου!! αχ ξεκινησες τις βολτες εε ??αντε κ εμεις σιγα σιγα,,,να σε ρωτησω τωρα που βγαινετε εξω ...τον τυλιγεις κ με κουβερτα?? εμεις αυριο παμε για σαραντισμο κ δεν ξερω πως να την βγαλω εξω...ποσες κουβερτες να την τυλιξω??:rolleyes::rolleyes:

ποπακι μου εσενα ειναι κ πιο μικρη... εγω τον ειχα στο σλινγκ κ τον φορουσα βαμβακερο φορμακι κ την ολοσωμη φορμα επισης βαμβακερη αλλα χοντρη, οχι οπως τα αλλα τα πολυ χοντρα...:rolleyes: εχει καλη μερα παντως .αν την πας με καροτσι μια κουβερτουλα σιγουρα θελει να της ριξεις.

ας πουν τη γνωμη τους κ τα αλλα κοριτσια.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μολις κοιμήθηκε νομιζω.... Αναστασια τι καλα κάνατε βολτίτσα...!!

Εμεις λέμε να παμε σουπερ κ να παρουμε κ την μπεμπα με την πεθερά μου στο αυτοκινητο. Δεν θελω ακομα να την βγάλω σε μερος με πολυ κοσμο γιατι κυκλοφορούν ιώσεις κ στο σουπερ φαντάζομαι με τοσο κοσμο θα γινεται χαμός.

αχ την ακούω ξυπνάει.....ελεος!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ποπακι μου εσενα ειναι κ πιο μικρη... εγω τον ειχα στο σλινγκ κ τον φορουσα βαμβακερο φορμακι κ την ολοσωμη φορμα επισης βαμβακερη αλλα χοντρη, οχι οπως τα αλλα τα πολυ χοντρα...:rolleyes: εχει καλη μερα παντως .αν την πας με καροτσι μια κουβερτουλα σιγουρα θελει να της ριξεις.

ας πουν τη γνωμη τους κ τα αλλα κοριτσια.

στο καροτσι χανεται κ γλιστραει επειδη ειναι πολυ μικρη...

στην αγκαλια μου θα την εχω...

ααα θελω να παω στα λητω μπορει να παρω το σλινγκ αν ειναι..

σκεφτομαι να την βαλω ενα φορμακι βελουτε κ απο πανω την φορμα εξοδου την χοντρη που ειναι σαν μποφαν...αν παρω το σλινγκ θα την εχω κ με κουβερτα τυλιγμενη μεσα στο σλινγκ?? η μονο με την φορμα εξοδου την χοντρη?

ευτυχως εχει πολυ καλο καιρο αλλα θα παμε κ σε 3 σπιτια οποτε θα ειμαστε αρκετες ωρες εξω,,,

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Μολις κοιμήθηκε νομιζω.... Αναστασια τι καλα κάνατε βολτίτσα...!!

Εμεις λέμε να παμε σουπερ κ να παρουμε κ την μπεμπα με την πεθερά μου στο αυτοκινητο. Δεν θελω ακομα να την βγάλω σε μερος με πολυ κοσμο γιατι κυκλοφορούν ιώσεις κ στο σουπερ φαντάζομαι με τοσο κοσμο θα γινεται χαμός.

αχ την ακούω ξυπνάει.....ελεος!!!!!

αχ αυτο το ξυπνημα...η φωνουλα της με εχει μεινει στα αυτια κ ακομα κ οταν κοιμαται νομιζω οτι την ακουω...κ εγω ετσι δωρακι κ τωρα που θα σαραντισουμε ακομα δεν θα φωναξω κοσμο σπιτι,,,να βγει ο Μαρτης κ μετα...

B4Itp2.png

κοριτσια ξεχασα να σας πω στην κοιλια μου ακριβως στο σημειο του αφαλου εχω μια μελανια..ειναι απο τα πολλα κλωτσηδια που τρωω απο την μικρη οταν την εχω αγκαλια...ετρωγα κλωτσηδια οσο ηταν στην κοιλια τρωω κ τωρα ...λετε να την κανω ποδοσφαιριστρια????:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

στο καροτσι χανεται κ γλιστραει επειδη ειναι πολυ μικρη...

στην αγκαλια μου θα την εχω...

ααα θελω να παω στα λητω μπορει να παρω το σλινγκ αν ειναι..

σκεφτομαι να την βαλω ενα φορμακι βελουτε κ απο πανω την φορμα εξοδου την χοντρη που ειναι σαν μποφαν...αν παρω το σλινγκ θα την εχω κ με κουβερτα τυλιγμενη μεσα στο σλινγκ?? η μονο με την φορμα εξοδου την χοντρη?

ευτυχως εχει πολυ καλο καιρο αλλα θα παμε κ σε 3 σπιτια οποτε θα ειμαστε αρκετες ωρες εξω,,,

ποπη μου δεν νομιζω να χρειαζεται κ κουβερτα δεν ξερω:rolleyes::rolleyes:

πολυ αγρια παντως μαας βγηκε η μπεμπα ε??? ακου μελανια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας!!!

Μολις γυρισα απο το σουπερ μαρκετ που πηγα μονη μου.Εχει πολυ ωραια μερα σημερα.

Τα αγορια τα αφησα ξυπνια, και τα βρηκα επισης ξυπνια στο δωματιο του μικρου με το νιτεντο, ο αντρας μου στο διπλο κοιμαται με την μπεμπουλα.Απολυτη ησυχια!! ευτυχως που τα αγορια κανουν ησυχια οταν βλεπουν πως κοιμαται καποιος στο σπιτι.

Παω να ταχτοποιησω τα πραγματα στα ντουλαπια, να φτιαξω και ενα καφεδακι, γιατι μετα εχω να ετοιμασω σπιτικο γυρο κοτοπουλο για το βραδυ.Δεν σας εχω πει... τωρα επειδη τα σαββατοβραδα δε βγαινουμε λογω μπεμπας μεχρι να ξανοιξει ο καιρος, οργανωνω σπιτικο <<τσιμπουσι>>>.Καθε σαββατο βραδυ λοιπον φτιαχνω κατι κρεατικο με πατατουλες τηγανιτες, πιτες, πινουμε και το κρασακι μας, σα να ειμαστε σε ταβερνουλα δλδ.!! ωραια ειναι!!:lol::lol::lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας!Γεια σας!

Εμεις κλασικα χθες βραδυ ειχαμε το πανηγυρι απο τις 11 μεχρι τις 2 (ευτυχως δεν εφτασε μεχρι τις 3:30 οπως αλλες μερες) και επειτα ξυπνησε 5-5:30 και μετα 9...Ευτυχως το διακωμωδουσαμε με τον αντρα μου και περασε η ωρα..Το πρωι ειχε υπεροχη μερα και ετσι πηραμε το καροτσι κ πηγαμε λαικη.Ομορφα ηταν.Επειτα γυρισαμε κ καναμε δουλιτσες στο σπιτι...

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?

εμεις ειχαμε κλαματα χθες, 1-4 εκλαιγε ασταματητα. κ στενοχωριεμαι γιατι η γιατρος ειπε να μην κλαιει για να της περασει η λαρυγγιτιδα. αλλα δεν σταματουσε με τιποτα το καημενο,την ειχαμε εναλλαξ με τον αντρα μου αγκαλια κ βολτα αλλα τιποτα! καποια στιγμη σκεφτηκα να την παμε στο νοσοκομειο! σημερα δεν εχει φωνη το καημενο!το καλο ειναι οτι μετα κοιμηθηκε 4-9.

βρε ποπη μου εξηγησε στον αντρα σου οτι ενα μωρο τοσο μικρο θελει παραπανω χερια, δεν γινεται να το φροντιζει μονο ενα ατομο, ποσο να αντεξεις κ εσυ?? καλη κ η δουλεια αλλα θες βοηθεια κ εσυ!

εγω ειλικρινα αν δεν ειχα τη βοηθεια του αντρα μου δεν την παλευα,δεν θελω κ βοηθεια απο τη μαμα, προτιμω να τα κανουμε ολα δυο μας, κ το μωρο κ το σπιτι. μαζι ξενυχταμε, μαγειρευουμε,σκουπιζουμε, κτλ

Αχ Γωγω μου και εμεις τα ιδια !απο τοτε που παντρευτηκαμε ολα μαζι τα κανουμε κ τωρα με το μωρο ,δεν θελουμε την βοηθεια κανενος σε αυτα..εγω βαζω σκουπα , εκεινος κραταει τον μπεμπη κ αποκοιμιεται χιχι!

γωγω μου οταν κλαιει κ ας ειναι απο πονακια , ανοιξε τον αποροφητηρα και καντην εκει βολτες αγκαλια! παντα πιανει θα δεις!! δοκιμασμενο απο πολλες κοπελες!!!!!! δεν εχεις να χασεις κατι δοκιμασε το;) τουλαχιστον να μην κλαιει το μικρουλη κ επιδεινωνεται το λαιμουδακι της!!:(

Ναι ναι τον ανοιγουμε κ εμεις τον απορροφητηρα ..δεν πιανει ομως οταν ουρλιαζει..χαχα!

Εφη μου περαστικά στο αντρακι σου,τι ειναι κ αυτο ρε παιδι μου δεν μπορείς να ηρεμησεις!! Υπομονη κοριτσαρα μου!

Γωγώ μου ο απορροφητηρας οντως πιάνει! Δοκιμασμένο που λεει κ η Αναστασια! Κ το σεσουαρ επισης να προσθέσω εγω!

Και το σεσουαρ το εχουμε ανοιχτο αρκετες ωρες στην ημερα...

μπορω να προσθεσω και την ηλεκτρικη σκούπα, αλλα θα φωναξουν αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχίας!!!:lol::lol::lol:

εμεις μόλις γυρισαμε απο την βόλτα μας κ τωρα τρωμε!:D εχει υπεροχη μερα! κ τοσους μηνες μεσα κοριτσια λάλησα!!! αφου περπαταω κ δεν θελω να σταματησω!!!:D:D περιτο να πω οτι κοιμόταν σε όλη τη βόλτα!!

Σημερα παλι βαλαμε την ηλεκτρικη σκουπα.Ο μικρος εκλαιγε και εντελει κοιμηθηκε ενω εγω σκουπισα ολο το σπιτι...Ακουστε γελιο..Καποια στιγμη τραβηχτηκε το καλωδιο κ εκλεισε η σκουπα και ο μικρος ξυπνησε επειδη σταματησε ο θορυβος...Το πιστευετε?

Γεια σας!!!

Μολις γυρισα απο το σουπερ μαρκετ που πηγα μονη μου.Εχει πολυ ωραια μερα σημερα.

Τα αγορια τα αφησα ξυπνια, και τα βρηκα επισης ξυπνια στο δωματιο του μικρου με το νιτεντο, ο αντρας μου στο διπλο κοιμαται με την μπεμπουλα.Απολυτη ησυχια!! ευτυχως που τα αγορια κανουν ησυχια οταν βλεπουν πως κοιμαται καποιος στο σπιτι.

Παω να ταχτοποιησω τα πραγματα στα ντουλαπια, να φτιαξω και ενα καφεδακι, γιατι μετα εχω να ετοιμασω σπιτικο γυρο κοτοπουλο για το βραδυ.Δεν σας εχω πει... τωρα επειδη τα σαββατοβραδα δε βγαινουμε λογω μπεμπας μεχρι να ξανοιξει ο καιρος, οργανωνω σπιτικο <<τσιμπουσι>>>.Καθε σαββατο βραδυ λοιπον φτιαχνω κατι κρεατικο με πατατουλες τηγανιτες, πιτες, πινουμε και το κρασακι μας, σα να ειμαστε σε ταβερνουλα δλδ.!! ωραια ειναι!!:lol::lol::lol:

Τι τελεια που ακουγεται το τσιμπουσι σας??Αννα μου εισαι χρυσοχερα!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Ποπακι μου εξηγησε στον αντρα σου οτι το παιδι δεν το εκανες μονη σου..

Τι θα γινει αν εσυ πεσεις κατω απο την κουραση??Ας σε βοηθησει οσο μπορει...Εξηγησε του το και θα καταλαβει πιστευω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ερημιαααα!Καλε που πηγατε?Εγω τελειωσα τη γενικη μου μου εμειναν μονο πατζουρια αλλα την αλλη εβδομαδα μη τεντωσω τελειως.

Τωρα περιμενουμε το νονο της μικρης με την κοπελα του επιτελους θα μιλησω με κοσμο εχω λαλησει

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Γεωργια μου!Τι κανεις?Εγω περιμενω τον μικρο να ξυπνησει να τον κανουμε μπανιο και μετα θα παμε στα γενεθλια της ξαδελφης μου (απο πανω μενουν ευτυχως)..

Την ζυγισες την μικρη ?Ποσο ειναι ?Εμας ειναι περιπου 5100...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τσα! εδω ειμαι και εγω!!

Οι αντρες μου πηγαν για να παιξουν μπαλα και εγω ετοιμαζω.Εφτιαξα και μια σαλτσα παπρικα που ειχε δειξει ο Καλιδης μαζι με τον γυρο.

Ενταξει ειπαμε διαιτα διαιτα, αλλα καθε σαββατοβραδο τρωω.Ετσι εκανα και οταν ειχα χασει 8 κιλα περυσι.Ολες τις μερες εκανα διατροφη, το σαββατο το μεσημερι ενα γιαουρτι και το σαββατο το βραδυ βγαιναμε εξω για φαγητο.Εντωμεταξυ εχω συνηθισει τωρα να μην τρωω πολυ και τωρα το βραδυ, θα φαω αλλα δε θα ειναι και υπερβολικα.Εχω χασει ηδη 2 κιλα απο'ταν ξεκινησα, δε βιαζομαι κιολας!!!:tongue::tongue:

Σοφακι, πηρα τα υλικα για να φτιαξω το προφιτερολ στα παιδια αυριο το απογευμα.:-P

Γεια σας!Γεια σας!

Εμεις κλασικα χθες βραδυ ειχαμε το πανηγυρι απο τις 11 μεχρι τις 2 (ευτυχως δεν εφτασε μεχρι τις 3:30 οπως αλλες μερες) και επειτα ξυπνησε 5-5:30 και μετα 9...Ευτυχως το διακωμωδουσαμε με τον αντρα μου και περασε η ωρα..Το πρωι ειχε υπεροχη μερα και ετσι πηραμε το καροτσι κ πηγαμε λαικη.Ομορφα ηταν.Επειτα γυρισαμε κ καναμε δουλιτσες στο σπιτι...

Αχ Γωγω μου και εμεις τα ιδια !απο τοτε που παντρευτηκαμε ολα μαζι τα κανουμε κ τωρα με το μωρο ,δεν θελουμε την βοηθεια κανενος σε αυτα..εγω βαζω σκουπα , εκεινος κραταει τον μπεμπη κ αποκοιμιεται χιχι!

Ναι ναι τον ανοιγουμε κ εμεις τον απορροφητηρα ..δεν πιανει ομως οταν ουρλιαζει..χαχα!

Και το σεσουαρ το εχουμε ανοιχτο αρκετες ωρες στην ημερα...

Σημερα παλι βαλαμε την ηλεκτρικη σκουπα.Ο μικρος εκλαιγε και εντελει κοιμηθηκε ενω εγω σκουπισα ολο το σπιτι...Ακουστε γελιο..Καποια στιγμη τραβηχτηκε το καλωδιο κ εκλεισε η σκουπα και ο μικρος ξυπνησε επειδη σταματησε ο θορυβος...Το πιστευετε?

Τι τελεια που ακουγεται το τσιμπουσι σας??Αννα μου εισαι χρυσοχερα!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Ποπακι μου εξηγησε στον αντρα σου οτι το παιδι δεν το εκανες μονη σου..

Τι θα γινει αν εσυ πεσεις κατω απο την κουραση??Ας σε βοηθησει οσο μπορει...Εξηγησε του το και θα καταλαβει πιστευω...

Σοφη μου, βλεπω να βγαινετε εκτος προυπολογισμου στη ΔΕΗ. Χαχαχα!!!!:tongue::tongue:

Εδω ειμαι κι εγω... Η μπεμπα εφαγε στηθος το μεσημερι,συνεχισε να γκρινιαζει.... Της εκανα ξενο 90μλκ ήπιε στην αρχη τα 40 κ μετα παλι γκρίνια ενω το άφηνε μονη το μπιμπερο..ε την βάζω όρθια κατω απο τον απορροφητηρα κ της δίνω το μπουκάλι παλι κ ορμηξε!!! Ήπιε αλλα 20 κ επεσε ξερή μιλάμε!!! Απο τις 4μίση κ ακομα κοιμαται! Να πω δε οτι είπα να επιμείνω βυζί αλλα την ειχα αλλαξει κ απο τα δυο κ εβλεπα δεν καταπινε.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...