Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εφαγα και ηρθα!!!!εμεις δεν βγαζουμε παπουτσια ετσι κανεις δεν τα βγαζει:tongue::tongue::tongue:

Ωραια..και ερχομαι και σε ρωταω εγω τωρα!Ο γιο σου ειναι μαθημενος ετσι..Αυριο μεθαυριο παιρνει μια γυναικα και στο σπιτι τους μεσα, αποφασιζουν να τα βγαζουν..εσυ αμα πας, δεν θα τα βγαλεις?Και στο πουν κιολας να τα βγαλεις εεε!Οχι να ευαισθητοποιηθεις απο μονη σου..

Τεσπα..τωρα που παω και εγω στο σπιτι της, δεν τα βγαζω!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ωραια..και ερχομαι και σε ρωταω εγω τωρα!Ο γιο σου ειναι μαθημενος ετσι..Αυριο μεθαυριο παιρνει μια γυναικα και στο σπιτι τους μεσα, αποφασιζουν να τα βγαζουν..εσυ αμα πας, δεν θα τα βγαλεις?Και στο πουν κιολας να τα βγαλεις εεε!Οχι να ευαισθητοποιηθεις απο μονη σου..

Τεσπα..τωρα που παω και εγω στο σπιτι της, δεν τα βγαζω!!:P

μα φυσικα και θα τα βγαζω,πχ εμενα στο σπιτι μου δεν καπνιζει κανεις ,οταν ερθει η πεθερα μου που καπνιζει βγαινει εξω να καπνισει ενω στο σπιτι τησ καπνιζει μεσα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μα φυσικα και θα τα βγαζω,πχ εμενα στο σπιτι μου δεν καπνιζει κανεις ,οταν ερθει η πεθερα μου που καπνιζει βγαινει εξω να καπνισει ενω στο σπιτι τησ καπνιζει μεσα!!!

ετσι ακριβως!!!για φαντασου λοιπον να καπνιζε μεσα ενω της ελεγες να βγει εξω..!Ετσι ακριβως ειναι και για εμενα τα παπουτσια!Θα εχει σοου σημερα..:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ετσι ακριβως!!!για φαντασου λοιπον να καπνιζε μεσα ενω της ελεγες να βγει εξω..!Ετσι ακριβως ειναι και για εμενα τα παπουτσια!Θα εχει σοου σημερα..:tongue:

χαχαχαχ

πες του συζηγου να της το πει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εμείς βγάζουμε τα παπούτσια στο σπίτι αλλά φυσικά αν πάω σε ένα σπιτι που τα βγάζουν φυσικα θα συμβιβαστω με τα θέλω του οικοδεσπότη...

Και στο σπίτι μου που καπνίζουμε και οι 2 (εγω προ εγκυμοσυνης....και μετα...) δεν καπνισαμε ποτε μέσα λόγω του μωρού και μέχρι και τώρα οποιος έρθει σπιτι μου βγαίνει έξω για τσιγάρο δεν πα να χιονιζει!!

Είναι μεγάλη αγένια να μην σέβονται τα θέλω σου στον χώρο σου.. τι νομιζει δηλαδή ότι θα κάνει ότι θέλει;;

Αχ το θέμα με τις πεθερές δεν το αντέχω...η δικια μου αν και είναι πολύ καλή έχει μια νοοτροπια που νομιζει ότι την έχουμε όλοι....και αυτό μου την σπάει παρα παρα πολύ και γίνομαι πολύ κακια ωρες ωρες...ειδικα τωρα με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Της το λεει καθε φορα..και μαλιστα ειμαι και μπροστα!Δεν καταλαβαινει εφακη!
Ουτε εμείς βγάζουμε τα παπούτσια στο σπίτι αλλά φυσικά αν πάω σε ένα σπιτι που τα βγάζουν φυσικα θα συμβιβαστω με τα θέλω του οικοδεσπότη...

Και στο σπίτι μου που καπνίζουμε και οι 2 (εγω προ εγκυμοσυνης....και μετα...) δεν καπνισαμε ποτε μέσα λόγω του μωρού και μέχρι και τώρα οποιος έρθει σπιτι μου βγαίνει έξω για τσιγάρο δεν πα να χιονιζει!!

Είναι μεγάλη αγένια να μην σέβονται τα θέλω σου στον χώρο σου.. τι νομιζει δηλαδή ότι θα κάνει ότι θέλει;;

Αχ το θέμα με τις πεθερές δεν το αντέχω...η δικια μου αν και είναι πολύ καλή έχει μια νοοτροπια που νομιζει ότι την έχουμε όλοι....και αυτό μου την σπάει παρα παρα πολύ και γίνομαι πολύ κακια ωρες ωρες...ειδικα τωρα με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης....

υπομονη με τες πεθερες εγω ευτυχως δεν εχω καποιο προβλημα και δεν ερχετε και πολυ συχνα σπιτι μου και ουτε επεμβαινει σε τιποτα!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

υπομονη με τες πεθερες εγω ευτυχως δεν εχω καποιο προβλημα και δεν ερχετε και πολυ συχνα σπιτι μου και ουτε επεμβαινει σε τιποτα!!:tongue::tongue:

Εμένα πάλι το αντίθετο.. Θέλει να είναι πανταχού παρούσα..γνώμη για όλα απροειδοποιητες επισκέψεις και άλλα πολλα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εμένα πάλι το αντίθετο.. Θέλει να είναι πανταχού παρούσα..γνώμη για όλα απροειδοποιητες επισκέψεις και άλλα πολλα!!!

οχι εμενα δεν κανει τετοια και ειναι και η νοτροποια της διαφορετικη γιατι εζησε πολλα χρονια αγγλια και ο συζηγος της ειναι αγγλος

αρα θα τηλεφωνηση για να ερθει και αμα ερθει το πολυ να καθησει μονο μια ωρα και δεν επεμβαινει πουθενα και με υποστηριζει κιολας αμα συζητο με τον γιο της!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

οχι εμενα δεν κανει τετοια και ειναι και η νοτροποια της διαφορετικη γιατι εζησε πολλα χρονια αγγλια και ο συζηγος της ειναι αγγλος

αρα θα τηλεφωνηση για να ερθει και αμα ερθει το πολυ να καθησει μονο μια ωρα και δεν επεμβαινει πουθενα και με υποστηριζει κιολας αμα συζητο με τον γιο της!!!!!

Μια ωρα?Εμενα ο πεθερος μου παιρνει τηλ και λεει ειμαι σχεδον απο κατω..ερχομαι να σας δω!Φερνει ενα μπουκαλι ουισκι..Αν δεν το κατεβασει δεν φευγει..Μιλαμε να καθετε τουλαχιστον 2,5 ωρες!Και δεν λεμε και τπτ..κοιταζομαστε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ήρθα κι εγώ....

ε ούτε κι εμενα εμπεμβαίνει, και όταν τυχει και τίποτα παίρνει το μέρος μου.... αλλά η αληθεια είμαστε αρκετά αγαπημένη. ελπιζω να παραμίνει έτσι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εφη και εμένα με υποστηριζει και οπως σου είπα είναι πολύ καλη γενικά.. Απλα πιστεύει ότι τώρα είμαστε όλοι μια μεγάαααααλη οικογένεια που πρέπει να έρχετε οποτε θέλει να μαγειρεύει σπίτι μου η ώρα 9 τη νυχτα:mad:(ναι! το έκανε μέχρι που της το έκοψα με ασχημο τρόπο αφου δεν έπερνε με τον καλο) να με επισκέπτετε με ακόμα 10 άτομα την ώρα που θήλαζα:mad: δήθεν για να δουν το μωρο και να έχει την απαίτηση να τους ξεναγήσει στο σπίτι μου :mad:και να τους κεράσει αυτή :mad:να έχει την απαίτηση να πηγαίνουμε 3-4 φορές την βδομάδα :shock:(ή και παραπάνω) στο σπίτι της για φαι...

Άσε.... αν κάτσω να θυμηθώ πράματα δεν θα τελειώσω ποτε το γράψιμο:)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εφη και εμένα με υποστηριζει και οπως σου είπα είναι πολύ καλη γενικά.. Απλα πιστεύει ότι τώρα είμαστε όλοι μια μεγάαααααλη οικογένεια που πρέπει να έρχετε οποτε θέλει να μαγειρεύει σπίτι μου η ώρα 9 τη νυχτα:mad:(ναι! το έκανε μέχρι που της το έκοψα με ασχημο τρόπο αφου δεν έπερνε με τον καλο) να με επισκέπτετε με ακόμα 10 άτομα την ώρα που θήλαζα:mad: δήθεν για να δουν το μωρο και να έχει την απαίτηση να τους ξεναγήσει στο σπίτι μου :mad:και να τους κεράσει αυτή :mad:να έχει την απαίτηση να πηγαίνουμε 3-4 φορές την βδομάδα :shock:(ή και παραπάνω) στο σπίτι της για φαι...

τοσο καλα!!!!!υπομονη τι αλλο υπομονη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

:shock::shock::shock:

Εεε και αμα μπαινει καμια φορα με τα παπουτσια η πεθερα μου....δεν πειραζει!Μια σφουγγαριστρα θα περασω μετα..:cool::cool:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...