Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ποπακι μου πρεπει να του εξηγησεις οτι χρειαζεσαι λιγη βοηθεια για να μην πεσεις στο κρεβατι, κ μετα το θα γινει? ποιος θα κοιταει το παιδι????? ενω με λιγη βοηθεια για να ξεκουραζεσαι θα εισαι καλύτερα!

εμενα ας πουμε οτι ωρα ερθει θα φαμε, θα κανουμε μπανιο τον μικρο μαζι, μετα θα τα μαζεψει ολα αυτος κ στο μπανιο κ το τραπεζι κτλ εγω τον ταιζω τον μικρο κ μετα αν δεν κοιμηθει τον εχει αυτος μεχρι να ξανα φαει κ να κοιμηθει!

νικη μου καλά να περασετε!!!!!!

δωρα μου κ εμεις αυτα τα ωραρια εχουμε!! να δεις οταν ξεκινησεις τις βόλτες δεν θα θελει τοσο συχνα!;)

γεωργια μου μεχρι να χρονισει δεν κοιμηθηκες συνεχομενο 5ωρο???????:confused::confused:

εμενα εδω κ 1 εβδομαδα τρωει στις 23.00 κ κοιμαται!

αυριο θα παμε εξω για φαγητο με φιλους! για να δουμε πως θα ειναι ο μικρος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?

εμεις ειχαμε κλαματα χθες, 1-4 εκλαιγε ασταματητα. κ στενοχωριεμαι γιατι η γιατρος ειπε να μην κλαιει για να της περασει η λαρυγγιτιδα. αλλα δεν σταματουσε με τιποτα το καημενο,την ειχαμε εναλλαξ με τον αντρα μου αγκαλια κ βολτα αλλα τιποτα! καποια στιγμη σκεφτηκα να την παμε στο νοσοκομειο! σημερα δεν εχει φωνη το καημενο!το καλο ειναι οτι μετα κοιμηθηκε 4-9.

βρε ποπη μου εξηγησε στον αντρα σου οτι ενα μωρο τοσο μικρο θελει παραπανω χερια, δεν γινεται να το φροντιζει μονο ενα ατομο, ποσο να αντεξεις κ εσυ?? καλη κ η δουλεια αλλα θες βοηθεια κ εσυ!

εγω ειλικρινα αν δεν ειχα τη βοηθεια του αντρα μου δεν την παλευα,δεν θελω κ βοηθεια απο τη μαμα, προτιμω να τα κανουμε ολα δυο μας, κ το μωρο κ το σπιτι. μαζι ξενυχταμε, μαγειρευουμε,σκουπιζουμε, κτλ

BJVqp3.png

καλημερα!!!!

δυσκολο βραδυ περασαμε ο μεγαλος μου ψηνοταν στο πυρετο ολο το βραδυ ,το διναμε αντιπυρετικα και δεν επεφτε ο πυρετος,μεχρι και ντουσ χλιαρο τον εκανα για να πεση ειχε ριγος και ετρεμε ολοκληρος,πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να κανω υπομονη και οτι για ενα εικοσητετραωρο θα κανει πυρετουσ ελπιζω να σταματησουν και να μην κολλησει και ο μικρος:(:(:(:(:(δεν με εφταναν αυτα θα εχω και επισκεψεις τωρα η ωρα 12 να δουν τον μικρο κατι ξαδερφες του αντρα μου!!

πρεπει να παρω και τον γυναικολογο τηλεφωνο γιατι ενω αδιαθετησα και καθαρισα ξανα κατεβηκε αιμα:shock::shock::shock: τι να ειναι παλι???

ποπη μου σιγα σιγα πρεπει να πεισεις τον αντρα σου να βοηθα λιγο γιατι αν παθεις υπερκοποση θα αναγκαστει να τα κανει ολα!!!:rolleyes:

γεωργια μου περαστικα σας,ποσο σε καταλαμβαινω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!!!

δυσκολο βραδυ περασαμε ο μεγαλος μου ψηνοταν στο πυρετο ολο το βραδυ ,το διναμε αντιπυρετικα και δεν επεφτε ο πυρετος,μεχρι και ντουσ χλιαρο τον εκανα για να πεση ειχε ριγος και ετρεμε ολοκληρος,πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να κανω υπομονη και οτι για ενα εικοσητετραωρο θα κανει πυρετουσ ελπιζω να σταματησουν και να μην κολλησει και ο μικρος:(:(:(:(:(δεν με εφταναν αυτα θα εχω και επισκεψεις τωρα η ωρα 12 να δουν τον μικρο κατι ξαδερφες του αντρα μου!!

πρεπει να παρω και τον γυναικολογο τηλεφωνο γιατι ενω αδιαθετησα και καθαρισα ξανα κατεβηκε αιμα:shock::shock::shock: τι να ειναι παλι???

ποπη μου σιγα σιγα πρεπει να πεισεις τον αντρα σου να βοηθα λιγο γιατι αν παθεις υπερκοποση θα αναγκαστει να τα κανει ολα!!!:rolleyes:

εφακη μου μηπως απο την κουραση ξανα ηρθε το αιμα:rolleyes: αλλα παρε τηλ να σιγουρευτεις. κ εγω στο ακυρο ειδα εχθες αιμα! κ ξανα τιποτα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμεις ειχαμε κλαματα χθες, 1-4 εκλαιγε ασταματητα. κ στενοχωριεμαι γιατι η γιατρος ειπε να μην κλαιει για να της περασει η λαρυγγιτιδα. αλλα δεν σταματουσε με τιποτα το καημενο,την ειχαμε εναλλαξ με τον αντρα μου αγκαλια κ βολτα αλλα τιποτα! καποια στιγμη σκεφτηκα να την παμε στο νοσοκομειο! σημερα δεν εχει φωνη το καημενο!το καλο ειναι οτι μετα κοιμηθηκε 4-9.

βρε ποπη μου εξηγησε στον αντρα σου οτι ενα μωρο τοσο μικρο θελει παραπανω χερια, δεν γινεται να το φροντιζει μονο ενα ατομο, ποσο να αντεξεις κ εσυ?? καλη κ η δουλεια αλλα θες βοηθεια κ εσυ!

εγω ειλικρινα αν δεν ειχα τη βοηθεια του αντρα μου δεν την παλευα,δεν θελω κ βοηθεια απο τη μαμα, προτιμω να τα κανουμε ολα δυο μας, κ το μωρο κ το σπιτι. μαζι ξενυχταμε, μαγειρευουμε,σκουπιζουμε, κτλ

γωγω μου οταν κλαιει κ ας ειναι απο πονακια , ανοιξε τον αποροφητηρα και καντην εκει βολτες αγκαλια! παντα πιανει θα δεις!! δοκιμασμενο απο πολλες κοπελες!!!!!! δεν εχεις να χασεις κατι δοκιμασε το;) τουλαχιστον να μην κλαιει το μικρουλη κ επιδεινωνεται το λαιμουδακι της!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Και εμεις ακριβως ετσι λειτουργουμε.Θελουμε να τα κανουμε ολα οι δυο μας και με βοηθαει αφανταστα δεν το συζητω.Και τη νυχτα επισης με οποιο παιδι και αν ξυπνησει, τα μεγαλα βεβαια για τουαλετα θα σηκωθουν μονο, αλλα ο αντρας μου γενικα απο μωρα παντα με βοηθουσε.Τις γιαγιαδες τις εχουμε για αναγκη μονο, η για κανενα ταξιδακι αν θελουμε να παμε η οπως εχθες που ειχα γυναικολογο το πρωι.

Καλημερα ειπα? δεν ειπα , καλημερα σας!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ποπακι μου πρεπει να του εξηγησεις οτι χρειαζεσαι λιγη βοηθεια για να μην πεσεις στο κρεβατι, κ μετα το θα γινει? ποιος θα κοιταει το παιδι????? ενω με λιγη βοηθεια για να ξεκουραζεσαι θα εισαι καλύτερα!

εμενα ας πουμε οτι ωρα ερθει θα φαμε, θα κανουμε μπανιο τον μικρο μαζι, μετα θα τα μαζεψει ολα αυτος κ στο μπανιο κ το τραπεζι κτλ εγω τον ταιζω τον μικρο κ μετα αν δεν κοιμηθει τον εχει αυτος μεχρι να ξανα φαει κ να κοιμηθει!

νικη μου καλά να περασετε!!!!!!

δωρα μου κ εμεις αυτα τα ωραρια εχουμε!! να δεις οταν ξεκινησεις τις βόλτες δεν θα θελει τοσο συχνα!;)

γεωργια μου μεχρι να χρονισει δεν κοιμηθηκες συνεχομενο 5ωρο???????:confused::confused:

εμενα εδω κ 1 εβδομαδα τρωει στις 23.00 κ κοιμαται!

αυριο θα παμε εξω για φαγητο με φιλους! για να δουμε πως θα ειναι ο μικρος!!

Καλημερα Αναστασια μου οχι μεχρι 1 ξυπναγε και ετρωγε σταθερα καθε 3,5 ωρες και που μπηκαν οι στερεες το βραδυ ξυπναγε:-(μαλλον συνηθεια τις περισσοτερες φορες πιπιλαγε μονο κι ας ειχε πιπιλα.

καλημερα!!!!

Εφη μου περαστικά σας κοπέλα μου το ξερω ειναι οτι χειροτερο να ποναει το παιδάκι σου.Υπομονη

zxG9p3.png

owokp3.png

Και εμεις ακριβως ετσι λειτουργουμε.Θελουμε να τα κανουμε ολα οι δυο μας και με βοηθαει αφανταστα δεν το συζητω.Και τη νυχτα επισης με οποιο παιδι και αν ξυπνησει, τα μεγαλα βεβαια για τουαλετα θα σηκωθουν μονο, αλλα ο αντρας μου γενικα απο μωρα παντα με βοηθουσε.Τις γιαγιαδες τις εχουμε για αναγκη μονο, η για κανενα ταξιδακι αν θελουμε να παμε η οπως εχθες που ειχα γυναικολογο το πρωι.

Καλημερα ειπα? δεν ειπα , καλημερα σας!!!

Καλημερα Αννα κι εμεις ετσι εμενα κραταει και το μεγαλο η μαμα μου οταν κανουμε γενικη κτλ αλλα παντα οι δυο μας.Βεβαια ισως να εχει σχεση και η δουλεια τι να πω ο αντρας μου εχει στανταρ ωραριο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δυσκολο βραδυ κ για εμας.... Το τρίτο συνεχόμενο ή τέταρτο δεν θυμαμαι,που δεν κοιμάμαι..... Πολυ ζορισμα το μωρακι μου!!!! Την λυπάμαι... Το πρωι εβγαλα κ με τον αποφρακτηρα μύτης αρκετό πράγμα απο τη μυτουλα της....μήπως έφταιγε αυτο. Θα δείξει... Κοιμόταν τα ματια κλειστα κ ζοριζοταν κ βογκουσε... Και ολο πριτς!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εφη μου περαστικά στο αντρακι σου,τι ειναι κ αυτο ρε παιδι μου δεν μπορείς να ηρεμησεις!! Υπομονη κοριτσαρα μου!

Γωγώ μου ο απορροφητηρας οντως πιάνει! Δοκιμασμένο που λεει κ η Αναστασια! Κ το σεσουαρ επισης να προσθέσω εγω!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσάκια!

εμεις ειχαμε ήσυχο βράδυ απόψε...η μια εφαγε 12 κοιμηθηκε 12.25-6 το πρωι και η άλλη εφαγε 12.30 κοιμηθηκε 1-7 το πρωι..ευτυχως ετσι κοιμηθηκα κ εγω,,,Πόπη κ γω μια απο τα ιδια ειμαι απο βοηθεια απο τον αντρα μου...:(

και εμενα ειναι κ 3 τα παιδια,,,,,,,ευτυχως πού κ πού παίρνει η μαμα μου τον γιο μου στην Θηβα και εχω τα 2..αλλα κ πάλι πολλά μου φαίνονται..γι αυτο εφερα γυναικα 4ωρο καθημερινα τουλαχιστον να κοιμαμαι λιγο και να κανω τις δουλειες μου..

εχει καλο καιρο εδω σημερα..αν ερθει νωρις ο αντρας μου λεω να βγαλω τις μικρες καροτσαδα......

Νικη να περασεις τελειαααααααα!!!!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γεια σου Λαμπρινή μου!! Τυχερή κοιμαται αχ!!! Να σε ρωτήσω οταν η μικρη σου ειχε δυσκοιλιότητα απλα δεν εκανε κακα ή εκανε σκληρά? Ζοριζοταν κ βογκουσε ολη μερα κ νυχτα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!τι κανετε??

αχ εμεις δυσκολα ακομα...μεχρι της 5 τα ξημερωματα τσιροκοπουσε απο το κλαμμα...κοιμηθηκε 5 με 8 κ 9 με 11 κ απο τις 11 προσπαθω να την κομησω,,,κοιμαται 10 λεπτα κ ξαναξυπναει...ουφ...σε λιγο ειναι κ η ωρα της για γαλα..ολο αγκαλια ειμαστε κ πονανε τα χερια μου η μεση μου κ η τομη μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφη μου περαστικά στο αντρακι σου,τι ειναι κ αυτο ρε παιδι μου δεν μπορείς να ηρεμησεις!! Υπομονη κοριτσαρα μου!

Γωγώ μου ο απορροφητηρας οντως πιάνει! Δοκιμασμένο που λεει κ η Αναστασια! Κ το σεσουαρ επισης να προσθέσω εγω!

μπορω να προσθεσω και την ηλεκτρικη σκούπα, αλλα θα φωναξουν αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχίας!!!:lol::lol::lol:

εμεις μόλις γυρισαμε απο την βόλτα μας κ τωρα τρωμε!:D εχει υπεροχη μερα! κ τοσους μηνες μεσα κοριτσια λάλησα!!! αφου περπαταω κ δεν θελω να σταματησω!!!:D:D περιτο να πω οτι κοιμόταν σε όλη τη βόλτα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...