Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Στο δευτερο θα ξεχωριζεις και το κλαμα του θα σου φανει παιχνιδακι.Θα καταλαβαινεις γιατι κλαει.;)[/

Καλα ακομα τρώτε εσεις???? Α,ρε συ καθε πόσες ωρες θηλαζεις? Εγω καθε δυο απο την αρχη του τελευταίου. Εκτος απ το απογευμα που μπορει να ειναι κ καθε 1μιση ωρα... Καλα παω ή οχι λες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο δευτερο θα ξεχωριζεις και το κλαμα του θα σου φανει παιχνιδακι.Θα καταλαβαινεις γιατι κλαει.;)[/

Καλα ακομα τρώτε εσεις???? Α,ρε συ καθε πόσες ωρες θηλαζεις? Εγω καθε δυο απο την αρχη του τελευταίου. Εκτος απ το απογευμα που μπορει να ειναι κ καθε 1μιση ωρα... Καλα παω ή οχι λες?

Ναι το βραδυ κανει ενα μαραθωνιο και απο τα δυο στηθη καμια ωριτσα αλλα μετα κοιμαται 4 με 5 ωρες συνεχομενα;)

Συνηθως καθε 2,5 αλλα δε πολυκοιταω κιολας οποτε ζηταει δινω ευτυχως το βραδυ ειναι κυρια!Καλα πας κι εσυ για αρχη κανε λιγη υπομονη θα τα αραιωσει τα γευματα της και θα ξεκουραστεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ναι το βραδυ κανει ενα μαραθωνιο και απο τα δυο στηθη καμια ωριτσα αλλα μετα κοιμαται 4 με 5 ωρες συνεχομενα;)

Συνηθως καθε 2,5 αλλα δε πολυκοιταω κιολας οποτε ζηταει δινω ευτυχως το βραδυ ειναι κυρια!Καλα πας κι εσυ για αρχη κανε λιγη υπομονη θα τα αραιωσει τα γευματα της και θα ξεκουραστεις.

Τι αρχη ρε συ ιδια ηλικία εχουν τα μωρα μας....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ τι ωραια θα ανανεωθεις νικουλα μου!! μια χαρα !! θα παρεις κ δυναμεις κ θα ξεκουραστεις!! τι ωραια? κοιτα να περασεις καλα νικουλα κ μολις γυρισεις θα εισαι ανανεωμενη για τον μπεμπακο σου!!

την κραταει μονο οταν θελω να κανω μπανιο η να παω τουαλετα...:rolleyes::rolleyes: τα βραδυα ξενυχταει αυτος στον υπολογιστη δουλευει...εγω κοιμαμαι με την μπεμπα στην κρεβατοκαμαρα κ ο σαββας στο σαλονι ...εγω ειμαι με κλειστη την πορτα για να μην κρυωνει το δωματιο κ χαμπαρι δεν μας παιρνει ποτε ξυπναμε κ ποτε κοιμαστε...:-(:sad: κ αυτος με λιγες ωρες υπνο ειναι αλλα μονο για την δουλεια ξενυχταει...κ το μεσημερι ενα 3-4ωρο κοιμαται...εγω παλι ανα μια ωρα ξυπναω τα βραδυα...κ την ημερα δεν κοιμαμαι καθολου γιατι δεν προλαβαινω εδω μεσημεριανο παντα μετα τις 5 τρωω..

προσπαθω να βρω μια φορμουλα για να καλυτερεψει το προγραμμα αλλα λυση δεν βρισκω...κ μενα αν συνεχισει ετσι το προγραμμα με βλεπω με υπερκοπωση..

το ξερω ποπη μου μια δυο μερες μου χρειαζονται :tongue::tongue::tongue:....

ποπη μου εμενα τα βραδια δεν με βοηθαει σε κατι ο Χριστος απλα κοιμαται, αρα ειτε ειναι ειτε οχι το ιδιο μου κανει....

Εμενα Νικη μου επανηλθε στο αρχικο του μεγεθος μονο μια ραγαδα εχω απο την πρωτη φορα.

απλα ειναι το δερμα χαλαρωμενο επειδη τεντωνεται οταν ειναι το στηθος πρισμενο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Πόπη γιατι καθε ωρα ξυπνας?? Ξυπνάει κ η μικρη? Σκέψου οτι μπορει να εχει πονακια ρε κ γι'αυτο να ξυπνάει κ οχι απο την πείνα.... Ουφ δεν εχουν κ οδηγίες χρήσης. Εμενα κλαίει πολλες φορες επειδη θελει να ρευτει... Είπες δεν ρευεται ευκολα κ καθόλου,μαλλον γι'αυτο σου εβγαλε εμετό ρε... Να σου πω κολπο...κανε της κυκλικες κίνησης τριψιματος στην πλάτη επίμονα για να ρευτει. Αν την ακούσεις να τσιναει συνέχισε γιατι στάνταρ θα ρευτει σε λιγο.... Απο το ρεψιμο που ερχεται γκρινιάζουν. Κανε το κ δες.

αα ωραιο κολπο θα το κανω δωρακι !!

ναι με ξυπναει ανα μια 1.5 ωρα αφου σαν 5 λεπτα μου φαινονται κλεινω τα ματια μου περναει η ωρα κ λεω καλα ποτε κιολας περασε?

Δυσκολα τα πραγματα η μαμα σου μπορει να βοηθησει οικονομικα βγαινετε για γυναικα να βοηθαει 4 ωριτσες τη μερα?

δυσκολα γωργια μου ανοιχτηκαμε πολυ οικονομικα...η μαμα η καημενη απο τον οκτωμβριο εδω σε εμας ηταν κουραστικε ...επαθε τωρα κ δυσκοκοιλη κ ειναι στο κρεβατι ...την αποτελειωσα η κακουργα...

Ενταξει δε το εκανες μονη σου θελεις βοηθεια για να μη τρελαθεις:-(
Ρε συ ας ξεκολλαει λιγο κ αυτος απο το γραφειο... Πες του δεν το έκανες μονη σου !

αυτο του λεω κ εγω ...αλλα οι δουλειες τρεχουν...τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τι αρχη ρε συ ιδια ηλικία εχουν τα μωρα μας....

Δωρακι μου ειναι το πρωτο σου το γαλα σου τωρα κατεβαινει κι εγω στο Γιωργο ετσι ημουν πηγε 1 χρονου για να κοιμηθω 5ωρο συνεχομενο.Κουραγιο

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωρακι μου ειναι το πρωτο σου το γαλα σου τωρα κατεβαινει κι εγω στο Γιωργο ετσι ημουν πηγε 1 χρονου για να κοιμηθω 5ωρο συνεχομενο.Κουραγιο

Ωχ!!!!! Πόπη μην τα ακούς εσυ!!!!!

Κοριτσια μου σας καληνυχτω να κοιμηθώ οσο προλάβω κ αν προλάβω....

Γεωργια καλη συνεχεια....

Νικη μου καληνύχτα!

Ποπακι μου γλυκό κουράγιο!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια μου καλο ξημερωμα την κοιμησα τη μικρη παω να φαω και οτι προκυψει χαχαχα!

χαχαχαχα,,,, καληνυχτα κουκλιτσες μου.... αν δεν μπω αυριο τα λεμε την κυριακη.... φιλια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...