Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμεις τρωμε το γαλατακι μας.....αχ και θα αφησω το μωρακι μου αυριο και την κυριακη..... θα μου λειψει....

Μη στεναχωριεσαι Νικη μου θα γυρισεις αλλος ανθρωπος και τα μωρα μας αυτο θελουν χαρουμενες μανουλες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας επρηξα αλλα την κοιμησα...

νικη μου εχασα επεισοδια που θα πας κοριτσαρα μου??

αχ βρε κοριτσια εχω μια απορια ...οι αντρες σας οταν γυρνανε απο την δουλεια κρατανε καθολου το μωρακι σας για να σας ξεκουρασουν?? εμενα πανω απο 5 λεπτα δεν μπορει ...δεν ξερω γιατι..η δεν εχει την υπομονη η φοβαται...αν κ παντα με λεει ειναι κουρασμενος κ κοιμαται...αλλα ενταξει δουλευει παρα πολλες ωρες...αλλα κ εγω τι να κανω?πονεσαν τα χερια κ η μεση μου απο την αγκαλια...με προβληματιζει παρα πολυ αυτο το θεμα γιατι οταν βαρυνει η μικρη δεν θα αντεχω μονη μου αγκαλια συνεχεια...θελω κ εγω να κοιμηθω ενα 3 ωρο συνεχομενο...ζηταω πολλα?:-(:sad::-(

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μη στεναχωριεσαι Νικη μου θα γυρισεις αλλος ανθρωπος και τα μωρα μας αυτο θελουν χαρουμενες μανουλες!

δεν στεναχωριεμ απλα ξερω οτι θα μου λειψει, παντος καλο θα μου κανει....

αχ βρε κοριτσια εχω μια απορια ...οι αντρες σας οταν γυρνανε απο την δουλεια κρατανε καθολου το μωρακι σας για να σας ξεκουρασουν?? εμενα πανω απο 5 λεπτα δεν μπορει ...δεν ξερω γιατι..η δεν εχει την υπομονη η φοβαται...αν κ παντα με λεει ειναι κουρασμενος κ κοιμαται...αλλα ενταξει δουλευει παρα πολλες ωρες...αλλα κ εγω τι να κανω?πονεσαν τα χερια κ η μεση μου απο την αγκαλια...με προβληματιζει παρα πολυ αυτο το θεμα γιατι οταν βαρυνει η μικρη δεν θα αντεχω μονη μου αγκαλια συνεχεια...θελω κ εγω να κοιμηθω ενα 3 ωρο συνεχομενο...ζηταω πολλα?:-(:sad::-(

θα φυγουμε για σαββατοκυριακο με το χριστο σε ενα σπιτι που εχουν οι δικοι μου παραθαλασσια....:rolleyes:.....

ποπη μου δεν ξερω να σου απαντησωγιατι εχω και τη μαμα μου εγω....

παντως μπορει να τυχει να του πω να αλλαξει το μωρο και να μην παει αλλα να παει την επομενη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ κι εμενα γυρνάει το μεσημερι κ τρώει κ ξεκουράζεται λιγο για,να ξαναφυγει.. Μετα γυρνάει στις 9 το βραδυ κ λιγο την κρατάει... Κουράζονται αμεσως οι αντρες ρε τι νομίζεις...??? Το βραδυ δεν σηκώνεται καθόλου μαζι σου? Εμενα την παιρνει καμια φορα μεχρι να ξανα κοιμηθεί η μικρη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα την κραταει μεχρι να πεινασει μετα δεν μπορει να κανει κατι κραταει το μεγαλο.Ποπη μου οι αντρες οταν ειναι τοσο μωρα φοβουνται.Δουλευει και ΣΚ αν ειναι να τη κρατησει τοτε?Σιγουρα εχεις κουραστει κι εσυ

zxG9p3.png

owokp3.png

δεν στεναχωριεμ απλα ξερω οτι θα μου λειψει, παντος καλο θα μου κανει....

θα φυγουμε για σαββατοκυριακο με το χριστο σε ενα σπιτι που εχουν οι δικοι μου παραθαλασσια....:rolleyes:.....

ποπη μου δεν ξερω να σου απαντησωγιατι εχω και τη μαμα μου εγω....

παντως μπορει να τυχει να του πω να αλλαξει το μωρο και να μην παει αλλα να παει την επομενη....

αχ τι ωραια θα ανανεωθεις νικουλα μου!! μια χαρα !! θα παρεις κ δυναμεις κ θα ξεκουραστεις!! τι ωραια? κοιτα να περασεις καλα νικουλα κ μολις γυρισεις θα εισαι ανανεωμενη για τον μπεμπακο σου!!

Αχ κι εμενα γυρνάει το μεσημερι κ τρώει κ ξεκουράζεται λιγο για,να ξαναφυγει.. Μετα γυρνάει στις 9 το βραδυ κ λιγο την κρατάει... Κουράζονται αμεσως οι αντρες ρε τι νομίζεις...??? Το βραδυ δεν σηκώνεται καθόλου μαζι σου? Εμενα την παιρνει καμια φορα μεχρι να ξανα κοιμηθεί η μικρη...

την κραταει μονο οταν θελω να κανω μπανιο η να παω τουαλετα...:rolleyes::rolleyes: τα βραδυα ξενυχταει αυτος στον υπολογιστη δουλευει...εγω κοιμαμαι με την μπεμπα στην κρεβατοκαμαρα κ ο σαββας στο σαλονι ...εγω ειμαι με κλειστη την πορτα για να μην κρυωνει το δωματιο κ χαμπαρι δεν μας παιρνει ποτε ξυπναμε κ ποτε κοιμαστε...:-(:sad: κ αυτος με λιγες ωρες υπνο ειναι αλλα μονο για την δουλεια ξενυχταει...κ το μεσημερι ενα 3-4ωρο κοιμαται...εγω παλι ανα μια ωρα ξυπναω τα βραδυα...κ την ημερα δεν κοιμαμαι καθολου γιατι δεν προλαβαινω εδω μεσημεριανο παντα μετα τις 5 τρωω..

προσπαθω να βρω μια φορμουλα για να καλυτερεψει το προγραμμα αλλα λυση δεν βρισκω...κ μενα αν συνεχισει ετσι το προγραμμα με βλεπω με υπερκοπωση..

B4Itp2.png

Αχ κι εγω που εχω την πεθερά μου ολη μερα κ με βοηθάει τωρα που δεν ειναι η μαμα μου,δεν μπορώ να κοιμηθώ την μερα.... Αυπνη κι εγω απο την υπερένταση! Αχ βαχ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια οταν θηλαζω και αρχισει το στηθος και μικρενει το δερμα εκει χαλαρωνει, αργοτερα οταν σταματησω το θαλασμο θα επανελθει?

Εμενα Νικη μου επανηλθε στο αρχικο του μεγεθος μονο μια ραγαδα εχω απο την πρωτη φορα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμενα την κραταει μεχρι να πεινασει μετα δεν μπορει να κανει κατι κραταει το μεγαλο.Ποπη μου οι αντρες οταν ειναι τοσο μωρα φοβουνται.Δουλευει και ΣΚ αν ειναι να τη κρατησει τοτε?Σιγουρα εχεις κουραστει κι εσυ

γεωργια μου παντα δουλευει ο σαββας ολες τις ημερες ολες τις ωρες...εχει κανει κ το γραφειο μεσα στο σπιτι και παντα ειναι εκει κ δουλευει...

αα σημερα με λεει : μωρο δεν ηθελες ? κατσε τωρα με το μωρο κ απολαυσε το...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια θα ανανεωθεις νικουλα μου!! μια χαρα !! θα παρεις κ δυναμεις κ θα ξεκουραστεις!! τι ωραια? κοιτα να περασεις καλα νικουλα κ μολις γυρισεις θα εισαι ανανεωμενη για τον μπεμπακο σου!!

την κραταει μονο οταν θελω να κανω μπανιο η να παω τουαλετα...:rolleyes::rolleyes: τα βραδυα ξενυχταει αυτος στον υπολογιστη δουλευει...εγω κοιμαμαι με την μπεμπα στην κρεβατοκαμαρα κ ο σαββας στο σαλονι ...εγω ειμαι με κλειστη την πορτα για να μην κρυωνει το δωματιο κ χαμπαρι δεν μας παιρνει ποτε ξυπναμε κ ποτε κοιμαστε...:-(:sad: κ αυτος με λιγες ωρες υπνο ειναι αλλα μονο για την δουλεια ξενυχταει...κ το μεσημερι ενα 3-4ωρο κοιμαται...εγω παλι ανα μια ωρα ξυπναω τα βραδυα...κ την ημερα δεν κοιμαμαι καθολου γιατι δεν προλαβαινω εδω μεσημεριανο παντα μετα τις 5 τρωω..

προσπαθω να βρω μια φορμουλα για να καλυτερεψει το προγραμμα αλλα λυση δεν βρισκω...κ μενα αν συνεχισει ετσι το προγραμμα με βλεπω με υπερκοπωση..

Δυσκολα τα πραγματα η μαμα σου μπορει να βοηθησει οικονομικα βγαινετε για γυναικα να βοηθαει 4 ωριτσες τη μερα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη γιατι καθε ωρα ξυπνας?? Ξυπνάει κ η μικρη? Σκέψου οτι μπορει να εχει πονακια ρε κ γι'αυτο να ξυπνάει κ οχι απο την πείνα.... Ουφ δεν εχουν κ οδηγίες χρήσης. Εμενα κλαίει πολλες φορες επειδη θελει να ρευτει... Είπες δεν ρευεται ευκολα κ καθόλου,μαλλον γι'αυτο σου εβγαλε εμετό ρε... Να σου πω κολπο...κανε της κυκλικες κίνησης τριψιματος στην πλάτη επίμονα για να ρευτει. Αν την ακούσεις να τσιναει συνέχισε γιατι στάνταρ θα ρευτει σε λιγο.... Απο το ρεψιμο που ερχεται γκρινιάζουν. Κανε το κ δες.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεωργια μου παντα δουλευει ο σαββας ολες τις ημερες ολες τις ωρες...εχει κανει κ το γραφειο μεσα στο σπιτι και παντα ειναι εκει κ δουλευει...

Ενταξει δε το εκανες μονη σου θελεις βοηθεια για να μη τρελαθεις:-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Ρε συ ας ξεκολλαει λιγο κ αυτος απο το γραφειο... Πες του δεν το έκανες μονη σου !

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόπη γιατι καθε ωρα ξυπνας?? Ξυπνάει κ η μικρη? Σκέψου οτι μπορει να εχει πονακια ρε κ γι'αυτο να ξυπνάει κ οχι απο την πείνα.... Ουφ δεν εχουν κ οδηγίες χρήσης. Εμενα κλαίει πολλες φορες επειδη θελει να ρευτει... Είπες δεν ρευεται ευκολα κ καθόλου,μαλλον γι'αυτο σου εβγαλε εμετό ρε... Να σου πω κολπο...κανε της κυκλικες κίνησης τριψιματος στην πλάτη επίμονα για να ρευτει. Αν την ακούσεις να τσιναει συνέχισε γιατι στάνταρ θα ρευτει σε λιγο.... Απο το ρεψιμο που ερχεται γκρινιάζουν. Κανε το κ δες.

Στο δευτερο θα ξεχωριζεις και το κλαμα του θα σου φανει παιχνιδακι.Θα καταλαβαινεις γιατι κλαει.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...