Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Expand  

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ggwgw είπε:
κλιματιστικο αναβω ελαχιστα, με καλοριφερ λαδιου τη βγαζουμε κυριως! βηχα ευτυχως δεν εχει ,βραχναδα μονο!

Και τι σου εδωσε, το ζιρτεκ;

Tον προλαβατε το βηχα, παλι καλα, εμενα εχει λιγες μυξες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

dolphin73 είπε:
Και τι σου εδωσε, το ζιρτεκ;

Tον προλαβατε το βηχα, παλι καλα, εμενα εχει λιγες μυξες.

soldesanil λεγεται! μου ειπε να βρασω κ νερο κ να την εχω κοντα στους υδρατμους. περαστικα κ σε σας αννα μου!

BJVqp3.png

dolphin73 είπε:
Καλησπερα κοριτσακια!!!

Και εγω σημερα πηγα στον γιατρο, ολα οκ!! εχω το ελευθερο για σεξακι!!:lol::lol:

Το προβλημα μου και εμενα ειναι αυτο τωρα με την αντισυλλυψη!!:rolleyes::rolleyes:

Αχ θα αναστενάξουν τα στρώματα!!!Τσεκ μασιν που λεει και η Δωρα:lol::lol:Και εγω αυτο φοβαμαι Αννα μου εχω πιασει και με σπιραλ και τρεμω μη παρω ταξι η πολυτεκνη:tongue:

ggwgw είπε:
κλιματιστικο αναβω ελαχιστα, με καλοριφερ λαδιου τη βγαζουμε κυριως! βηχα ευτυχως δεν εχει ,βραχναδα μονο!

Γωγω μου ρωτα την παιδιατρο αν χρειαζεσαι ενα ιονιστη η υγραντηρα περαστικα σου κοπελα μου κι εγω τα ειχα αυτα στο παλιο σπιτι τωρα ευτυχως με το φυσικο αεριο σωθηκαμε.

Δωρα μου θα βρειτε τους ρυθμους σας κι εσεις κι εγω στο πρωτο το εβλεπα απο ακατορθωτο εως αγγαρεια.:wink:

zxG9p3.png

owokp3.png

ggwgw είπε:
soldesanil λεγεται! μου ειπε να βρασω κ νερο κ να την εχω κοντα στους υδρατμους. περαστικα κ σε σας αννα μου!

Α! τις ξερω , ειναι για 4 δοσεις, πρωι βραδυ, πρωι βραδυ.Το διπλο απο τα κιλα του παιδιου.Τις δινουν στη λαρυγγιτιδα, αν δεν ειχες παει σιγουρα θα σου εκανε το βηχα που σου λεω.

geomi είπε:
Αχ θα αναστενάξουν τα στρώματα!!!Τσεκ μασιν που λεει και η Δωρα:lol::lol:Και εγω αυτο φοβαμαι Αννα μου εχω πιασει και με σπιραλ και τρεμω μη παρω ταξι η πολυτεκνη:tongue:

Γωγω μου ρωτα την παιδιατρο αν χρειαζεσαι ενα ιονιστη η υγραντηρα περαστικα σου κοπελα μου κι εγω τα ειχα αυτα στο παλιο σπιτι τωρα ευτυχως με το φυσικο αεριο σωθηκαμε.

Δωρα μου θα βρειτε τους ρυθμους σας κι εσεις κι εγω στο πρωτο το εβλεπα απο ακατορθωτο εως αγγαρεια.:wink:

της ειπαμε για υγραντηρα κ μου ειπε να δουμε πως θα παει, αν συνελθει σε 3 μερες δεν χρειαζεται, τζαμπα λεφτα λεει:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

dolphin73 είπε:
Α! τις ξερω , ειναι για 4 δοσεις, πρωι βραδυ, πρωι βραδυ.Το διπλο απο τα κιλα του παιδιου.Τις δινουν στη λαρυγγιτιδα, αν δεν ειχες παει σιγουρα θα σου εκανε το βηχα που σου λεω.

παλι καλα που πηγαμε, αφου το ακουγα το καημενο σαν να ειχε καπνισει κ βραχνιασε εκλαιγε χθες!:D

BJVqp3.png

geomi είπε:

Εγω που κανω καισαρικες, τι να πω; για 4η αποκλειεται, ουτε θα ηθελα να κανω ποτε αμβλωση.:rolleyes::rolleyes:

Τα χαπια δεν τα θελω, γιατι παχαινουν και εχουν και επιπτωσεις στο στηθος, σπιραλ μου ειπε αν βαλω θα εχω ολο το μηνα αιμορραγιες λογω των καισαρικων, αστα να πανε.Θα λειτουργουμε οπως πριν το γαμο, κοιτωντας τις μερες ωορηξιας.

ggwgw είπε:
της ειπαμε για υγραντηρα κ μου ειπε να δουμε πως θα παει, αν συνελθει σε 3 μερες δεν χρειαζεται, τζαμπα λεφτα λεει:rolleyes:

Μπορεις ωστοσο να βρασεις νερο και να αναπνευσει λιγους ατμους, καλο θα της κανει.

Περαστικα σας Γωγουλα.:P

ggwgw είπε:
κ εγω το σκεφτομαι τι θα γινει με την αντισυλληψη, εμεις με τραβηγμα τοσα χρονια, μαλλον ετσι θα συνεχισουμε:wink:

Αυτο λεω και εγω...

Εγω μπορουσα αν ηθελα τωρα στην καισαρικη να ζητησω να μου δεσουν τις σαλπιγγες, αλλα δεν το εκανα μου ακουγεται καπως...

Διαφημίσεις

dolphin73 είπε:
Αυτο λεω και εγω...

Εγω μπορουσα αν ηθελα τωρα στην καισαρικη να ζητησω να μου δεσουν τις σαλπιγγες, αλλα δεν το εκανα μου ακουγεται καπως...

εχεις δικιο, καπως ακουγεται!εγω αν μεινω εγκυος συντομα ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω, θα ειναι ο,τι χειροτερο οπως ειναι η κατασταση τωρα!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
εχεις δικιο, καπως ακουγεται!εγω αν μεινω εγκυος συντομα ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω, θα ειναι ο,τι χειροτερο οπως ειναι η κατασταση τωρα!

Εσυ, δε θυμαμαι, καισαρικη εκανες??

dolphin73 είπε:
Αυτο λεω και εγω...

Το σκεφτηκα κι εγω και το μετανοιωσα κι εγω σκεφτηκα μηπως θελησω και τριτο καποια στιγμη οσο και να το αποκλειω τωρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...