Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ περαστικα σας βρε εφακη μου!! παλι μωρε το παιδακι??? ποτε θα ησυχασετε?????

ουφ ρε αναστασια μου αυτος ο παλιο καιρος φταιει!!!

Εφη μου περαστικά!!

Αναστασια μου το εμβόλιο που το έγραψες!?

σε ευχαριστω δωρα μου!!

δευτερα εχουμε ραντεβου κοριτσακι μου!! τον ειπα κ μου ειπε να την κανω μικρα τακτικα γευματα...:rolleyes::rolleyes:τα γραφω ολα σε ενα τεραδιο την ημερα πινει περιπου 650-750 μλ ημερησιως...καλα δεν ειναι??

αχ εφακη μου τι ειναι αυτο συνεχεια?υπομονη αντε να καλοκαιριασει να ημερμησεις με τις αρρωστιες,,,περαστικα σας κοπελα μου...αν ηταν κολικοι δεν θα μαζευε τα ποδαρακια της??δεν ξερω τι να πω...εν τω μεταξυ σημερα σε ολα τα γευματα της μου εκανε εμετο ...αλλο παλι τουτο...

σε ευχαριστω ποπη μου!!!τι να σου πω και εγω αυτο ειπα στον παιδιατρο οτι δεν μαζευει τα ποδια του αλλα αυτος μου ειπε οτι ειναι κολικος και χωρις τα ποδαρακια,μηπως δεν θελει να φαει αλλο για αυτο σου κανει εμετο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να φαω μεσημεριανο εκανα γεμιστα!! φιλακια προς το παρον!!

καλη ορεξη!!

Αχ θα κανω αυριο γεμιστα,ζηλεψα! Εμεις τρώμε...

εμεις μαλλον θα παραγγειλουμε σουβλακια θα ερθει και η πεθερα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σιλανς κοπελιά... Κανε λιγο κράτη!!!

Και ο Κίτσος τσεκ μασιν ειναι αλλα η Τασούλα κρατιέται!!!!! Χα χα χα!!!

Εσένα κοιμαται τουλαχιστον.... Εμενα που δεν κλείνει μάτι την μερα τι να κανω???

Είσαι είδωλο προσκυνώ χαχαχα:lol::lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου καλά τι κάνετε παω έρχομαι και δε προλαβαίνω να γράψω.Κι εμεις στρλωσαμε στον ύπνο και στο φαγητό 11.30 με 12 κοιμάται το βράδυ 4.30 με 5 ξυπνάει το πρωι παίρνει κάθε βδομάδα 270γρ σταθερά πλέον οποτε είμαι πολυ χαρουμενη ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα φτου να μη τη ματιασω.Στις πρωτομανουλες εχω να πω οτι το δευτερο ειναι πιο ευκολο σχεδον παιχνιδακι αλλα κι εμεις δεν εχουμε 1 ωρα ελευθερη τρεχουμε ολη μερα χαχαχα!

Σας ειπα ο γιατρος μου εδωσε το ελευθερο για σεξ και τον ρωταω γιατρε τι να παρω τωρα για προφυλαξη και μου λεει παρε καραμελες μηπως και το σπιραλι που σου εβαλε τον κρατησε χαχαχα!!!

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Και εγω σημερα πηγα στον γιατρο, ολα οκ!! εχω το ελευθερο για σεξακι!!:lol::lol:

Το προβλημα μου και εμενα ειναι αυτο τωρα με την αντισυλλυψη!!:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεωργια μου συγνώμη αλλα γελάω ακομα!!!! Το ελεύθερο για σεξ το εχεις,για πες μου λιγο που θα βρεις τον χρονο????? Κι εγω παντως θελω αλλα ειμαι σαν κοτόπουλο εκείνες τις ωρες οποτε ακομα το σεξ να σκεφτώ...! Εκτος κ αν πετύχω κ τον αντρα μου σε κοτοπουλικη φαση κ καταλήξουμε δυο σεξοκ οτες!!!

Που τα σκεφτεσαι παιδι μου ολα αυτα???χαχα!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Και εγω σημερα πηγα στον γιατρο, ολα οκ!! εχω το ελευθερο για σεξακι!!:lol::lol:

Το προβλημα μου και εμενα ειναι αυτο τωρα με την αντισυλλυψη!!:rolleyes::rolleyes:

Ενω τον χρονο τον εχεις θες να μου πεις!!!!! Θα με τρελανεται!!!! Να σας στείλω κ τον σύζυγο απο εκει ρε κοριτσια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια οσες δεν θηλαζετε ποση ποσοτητα τα ταιζετε στο 3 ωρο?

Ποπη μου, δε σου εχει πει ο παιδιατρος ποσα γραμ. το 24ωρο, πρεπει να τρωει;Στην ηλικια αυτη συμφωνα με την παιδιατρο μου ειναι γυρω στα 600 γρ.Υπολογισε'τα και δες.Κοιταξε να τα μοιρασεις ανα 3ωρο η 4ωρο.

Ενω τον χρονο τον εχεις θες να μου πεις!!!!! Θα με τρελανεται!!!! Να σας στείλω κ τον σύζυγο απο εκει ρε κοριτσια!!!

Κοιτα να δεις, προς το παρον η μικρη ειναι πολυ ησυχη, καμμια σχεση με τα αγορια.Αυτη ξυπναει τη νυχτα, τρωει και κοιμαται, να μη την ματιασω!!

Τα αγορια πεφτουν για υπνο στις 10.00, οποτε ειμαστε οκ!!:P

Διαφημίσεις

Οχι αλλα θα το δω.... Τωρα το εστειλες ε? Το μεσημερι δεν ειχε κατι γι'αυτο.

Το εστειλα εχθες η προχθες, δε θυμαμαι, αυτο που λεει για το ΑΤΜ.

κοριτσια πηγαμε τελικα η παιδιατρο,εχει λαρυγγιτιδα η μπεμπα!! μας εδωσε σταγονες κ μας ειπε να εχουμε υγρασια στο σπιτι κ να μην κλαιει πολυ γιατι επιβαρυνεται ο λαιμος. μας ειπε οτι κολλησε απο καπου,κ απορω απο που γιατι μονο οι γονεις μου ερχονται κ δεν ηταν αρρωστοι! πολυ στενοχωρηθηκα!!

BJVqp3.png

κοριτσια πηγαμε τελικα η παιδιατρο,εχει λαρυγγιτιδα η μπεμπα!! μας εδωσε σταγονες κ μας ειπε να εχουμε υγρασια στο σπιτι κ να μην κλαιει πολυ γιατι επιβαρυνεται ο λαιμος. μας ειπε οτι κολλησε απο καπου,κ απορω απο που γιατι μονο οι γονεις μου ερχονται κ δεν ηταν αρρωστοι! πολυ στενοχωρηθηκα!!

Καλησπερα Γωγω μου!!

Της ειπες για το κλιματιστικο; απο την εμπειρια μου με τα παιδια ξερω οτι αυτο ξηραινει την ατμοσφαιρα και δημιουργει λαρυγγιτιδα.Τη νυχτα σου κανει ενα βηχα δυνατο και βαρυ;

Παντως να ξερεις οτι το κληματιστικο σου την εκανε τη δουλεια...

Καλησπερα Γωγω μου!!

Της ειπες για το κλιματιστικο; απο την εμπειρια μου με τα παιδια ξερω οτι αυτο ξηραινει την ατμοσφαιρα και δημιουργει λαρυγγιτιδα.Τη νυχτα σου κανει ενα βηχα δυνατο και βαρυ;

Παντως να ξερεις οτι το κληματιστικο σου την εκανε τη δουλεια...

κλιματιστικο αναβω ελαχιστα, με καλοριφερ λαδιου τη βγαζουμε κυριως! βηχα ευτυχως δεν εχει ,βραχναδα μονο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...