Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια κοιμηθηκε η μικρη κ σε μια ωρα οσο κ απιστευτο κ αν ειναι δλδ απορω με τον εαυτο μου εβαλα το φαι στο φουρνο σκουπισα ολο το σπιτι σφουγγαρισα ξεσκονισα κ καθαρισα τα 2 μπανια...σαν μοτορ ετρεχα μεσα στο σπιτι ...εμεινε μονο σιδερο κ 2 πλυντηρια δικα μας ρουχα...ουφ λαχανιασα στην κυριολεξια...σε λιγο θα ξυπνησει κ η σκατου κοιμαται ηδη μια ωρα..θα αρχισουμε παλι απο την αρχη...

αχ δωρακι μου πολυ πετυχημενο το σεξοκοτες!!πολυ γελιο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μονο αυτο διαβασα γιατι δεν προλαβαινω να παω πισω να σας διαβασω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα γεωργια μου τα νιωθω αρκετα πρισμενα και ποναω οταν τα αγγιζω, να βγαλω λίγο δηλαδη

Τι να σου πω Νικη μου ρωτα και τη γιατρο σου μη παθεις και ζημια εγω εκανα υπομονη κι εβγαζα λιγο.:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια κοιμηθηκε η μικρη κ σε μια ωρα οσο κ απιστευτο κ αν ειναι δλδ απορω με τον εαυτο μου εβαλα το φαι στο φουρνο σκουπισα ολο το σπιτι σφουγγαρισα ξεσκονισα κ καθαρισα τα 2 μπανια...σαν μοτορ ετρεχα μεσα στο σπιτι ...εμεινε μονο σιδερο κ 2 πλυντηρια δικα μας ρουχα...ουφ λαχανιασα στην κυριολεξια...σε λιγο θα ξυπνησει κ η σκατου κοιμαται ηδη μια ωρα..θα αρχισουμε παλι απο την αρχη...

αχ δωρακι μου πολυ πετυχημενο το σεξοκοτες!!πολυ γελιο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

μονο αυτο διαβασα γιατι δεν προλαβαινω να παω πισω να σας διαβασω...

Αχ βρε κοπέλα μου να ξεκουραζεσαι και λιγο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βρε κοπέλα μου να ξεκουραζεσαι και λιγο.

αχ τι ειναι αυτο γεωργια μου?? γιατι εχω ξεχασει ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χθες τα ξημερωματα την ταιζα με μπιμπερο κ κλειναν τα ματια μου παραλιγο να με παρει ο υπνος...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χαχα τρελη σεξόκοτα!:tongue:Εγω εχω αντοχες το βραδακι κατα τις 12 ξυπναει ο αλλο μου εαυτος χαχαχα το θεμα μου ειναι οτι φοβαμαι μη πιασω κι αλλο και μετα το βλεπω με το μακαρονι το σεξ ε?:lol::lol::lol:

Σιλανς κοπελιά... Κανε λιγο κράτη!!!

Και ο Κίτσος τσεκ μασιν ειναι αλλα η Τασούλα κρατιέται!!!!! Χα χα χα!!!

μωρε αν κοιμοταν 3ωρο θα ημουν πολυ ευτυχισμενη εμενα στην μια ωρα με 1,5 ξυπναει κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ...

Εσένα κοιμαται τουλαχιστον.... Εμενα που δεν κλείνει μάτι την μερα τι να κανω???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα και από εδώ. Χθές κοιμηθήκαμε καλά πάλι. Έκανε μπάνιο στις 9 και έφαγε και μετά ξαναφάγαμε 12μιση, 4μιση και 7μιση. Μια χαρα.

Σήμερα είχα πάλι κόσμο. Και μας έφεραν πολύ όμορφα ρουχαλάκια για την μπέμπα. Καλοκαιρινά φορεματάκια και μπουφανάκια για τον χειμώνα που θα έρθει. Τέλεια. Έχει γεμίσει η ντουλάπα της ρούχα. Πολύ φόρεμα. Χαχα!

Αχ κορίτσι και εγώ το ίδιο έχω. Ενώ είχα καθαρίσει τελείως για καμιά βδομάδα περίπου τώρα αυτή την εβδομάδα είδα λίγο ροζ σαν μύξα στο σκούπισμα όπως λες. Και εγώ την ίδια απορεία έχω αν είναι περίοδος!

τι να πω, μετα ειδα και λιγο κοκκινο και τωρα τιποτα!!:rolleyes:

αναστασουλα μου ανα μια ωρα ειναι το στανταρ της πλεον,,δεν εχω στανταρ ποσοτητα συνεχεια πεταω γαλα η δεν φτανει κ ξανακανω,,,πολυ μπερδερμα κανονικα στο 3ωρο πρεπει να τρωει 100 μλ περιπου...αλλα εμεις ειμαστε μπερδεμενες...μπορει να ξεσηκωσει ολη την πολυκατοικια για 20 μλ...

αχ εχω λαλησει δωρακι μου ,,,τωρα απο τις 11 το πρωι μου το εχει παει ανα μιασωρο...τελικα πολυ δυσκολη κ η φαση να ταιζεις με μπιμπερο...θελω μια ωριτσα χωρις να με ενοχλησει κανεις...μια ωρα για τον εαυτο μου...αλλα που??

ποπη μου μιλησες καθολου με τον παιδιατρο? πες του ετσι δεν μπορω να υπολογισω ποσο τρωει!

Γεωργια μου συγνώμη αλλα γελάω ακομα!!!! Το ελεύθερο για σεξ το εχεις,για πες μου λιγο που θα βρεις τον χρονο????? Κι εγω παντως θελω αλλα ειμαι σαν κοτόπουλο εκείνες τις ωρες οποτε ακομα το σεξ να σκεφτώ...! Εκτος κ αν πετύχω κ τον αντρα μου σε κοτοπουλικη φαση κ καταλήξουμε δυο σεξοκ οτες!!!

χαχχαχαχχχ αρε δωρα! πολυ γελασα!!!!

εμεις κατεβηκαμε βολτα!! τον εβαλα στο μαρσιπο (το σλινγκ το ξεχασα στο χωριο) και αμεσως κοιμηθηκε! περπατησαμε καμια ωρα και ηρθαμε σπιτι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γειααααααααααααα

δεν με εφτανε το κλαμα του μικρου μου αροστησε και ο μεγαλος παλι,πηγαμε στο γιατρο κανουμε μασκες και μας εδωσε και αντιβιωση γιατι μου εκανε και πυρετο,οταν πηγα στο παιδιατρο ρωτησα και για τον μικρο που κλαιει πολυ τελευταια και μου ειπε οτι ειναι κολικοι ο γιατρος μου εδωσε κατι σταγονες αμα κλαιει πολυ ομως μου ειπε οχι καθε μερα να του δινω,οι σταγονες ειναι restropinal!!!!

ποπη μου δαβασα που λες οτι τρωτε συνεχεια και ηθελα να σε ρωτησω εισαι σιγουρη οτι πεινα και κλαιει???μπορει να το κανει και γιατι εχει κολικουσ σαν τον δικο μου:confused::confused::confused:??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειααααααααααααα

δεν με εφτανε το κλαμα του μικρου μου αροστησε και ο μεγαλος παλι,πηγαμε στο γιατρο κανουμε μασκες και μας εδωσε και αντιβιωση γιατι μου εκανε και πυρετο,οταν πηγα στο παιδιατρο ρωτησα και για τον μικρο που κλαιει πολυ τελευταια και μου ειπε οτι ειναι κολικοι ο γιατρος μου εδωσε κατι σταγονες αμα κλαιει πολυ ομως μου ειπε οχι καθε μερα να του δινω,οι σταγονες ειναι restropinal!!!!

ποπη μου δαβασα που λες οτι τρωτε συνεχεια και ηθελα να σε ρωτησω εισαι σιγουρη οτι πεινα και κλαιει???μπορει να το κανει και γιατι εχει κολικουσ σαν τον δικο μου:confused::confused::confused:??

αχ περαστικα σας βρε εφακη μου!! παλι μωρε το παιδακι??? ποτε θα ησυχασετε?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τι να πω, μετα ειδα και λιγο κοκκινο και τωρα τιποτα!!:rolleyes:

ποπη μου μιλησες καθολου με τον παιδιατρο? πες του ετσι δεν μπορω να υπολογισω ποσο τρωει!

χαχχαχαχχχ αρε δωρα! πολυ γελασα!!!!

εμεις κατεβηκαμε βολτα!! τον εβαλα στο μαρσιπο (το σλινγκ το ξεχασα στο χωριο) και αμεσως κοιμηθηκε! περπατησαμε καμια ωρα και ηρθαμε σπιτι!

δευτερα εχουμε ραντεβου κοριτσακι μου!! τον ειπα κ μου ειπε να την κανω μικρα τακτικα γευματα...:rolleyes::rolleyes:τα γραφω ολα σε ενα τεραδιο την ημερα πινει περιπου 650-750 μλ ημερησιως...καλα δεν ειναι??

γειααααααααααααα

αχ εφακη μου τι ειναι αυτο συνεχεια?υπομονη αντε να καλοκαιριασει να ημερμησεις με τις αρρωστιες,,,περαστικα σας κοπελα μου...αν ηταν κολικοι δεν θα μαζευε τα ποδαρακια της??δεν ξερω τι να πω...εν τω μεταξυ σημερα σε ολα τα γευματα της μου εκανε εμετο ...αλλο παλι τουτο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...