Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ ρε συ ακομα θεμα με το πετρέλαιο εχετε? Ε ναι τα κλιματιστικά την προκαλούν ξηροτητα... Πρόσεχε ομως ρε γιατι φέρνουν κ αλλεργίες. Για το κλάμα που λες μαλλον ποναει η καημενουλα...

πετρελαιο απο τη μερα που γεννησα δεν υπαρχει κ ουτε προκειται να ξαναβαλουν!:mad::-x

παω γιατι ξυπναει κ κανει περιεργους θορυβους απο τη μυτη παλι:-(

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?? δεν προλαβαινω παλι να σας διαβασω..χθες δεν ανοιξα καν το λαπτοπ ...δεν προλαβαινω ουτε αναπνοη να παρω βρε κοριτσια..εσεις πως τα καταφερνετε??

ολη μερα ειμαι μεσα στο αγχος να προλαβω τις δουλειες...η μικρη δεν με αφηνει λεπτο να παρω αναπνοη...ανα μια ωρα ειναι ξυπνια κ πειναει...τι θα κανω?? χρειαζομαι ατομο οπωσδηποτε...εχω να φαω απο εχθες το μεσημερι...κ ακομα φαγητο δεν μαγειρεψα,,,,:confused::confused::confused:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εχω φτασει σε σημειο να μην προλαβαινω να αποστειρωσω τα μπουκαλια...μαλλον χρειαζομαι κ δευτερο αποστειρωτη κ καμια δεκαρια μπιμπερο ακομα...εχω 6..κ δεν τα προλαβαινω...

B4Itp2.png

Πόπη μου καλημερα!!

Κι εγω που εχω την πεθερά μου ολη μερα δεν ξεκουραζομαι αφου θελει να τρώει συνεχεια! Και εχουμε πολλα αερια κ δεν κανει κακα της παλι... Μαλλον αυτος ειναι κ ο λογος που ζορίζεται συνεχεια κ το βραδυ μαζεύεται σαν κουβαρακι κ δεν κοιμαται....

Κουράγιο αγαπη μου τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Την πήρα κ λεει οτι μαλλον εχει πονακια κ γι'αυτο εχει κ αερια πολλα κ ζορίζεται... Υπομονη μου ειπε. Μου εδωσε κ γαλα ξενο για κολικους,αλλα είπαμε το μπεμπακι μου δεν θελει μπιμπερο. Αχ ποτε περνάνε αυτα τα ζόρια??? Εσεις πως πατε Αναστασια μου?

δωρακι μου καλά είμαστε εμείς!! ζιζι κ αγιος ο θεός! χεχεχε το γαλα σε σκόνη απ'οτι ξερω προκαλει περισσοτερους κολικους, απορω που σου ειπε να της δωσεις γι'αυτο το λόγο..(αποψη μου). εγω ακόμα κ οταν εχει αλματα αναπτυξης κ ζηταει περισσοτερο γαλα κ δεν εχω κ διαμαρτυρεται στο στηθος, κανω συχνες εναλαγες στηθους κ ετσι παραγει περισσοτερο κ χορταινει μετα ο μπεμπης! πιστευω πως περασε η δυσκολη φαση του θηλασμου για εμας!

μηπως την πηραζει κατι που τρως? το προσεξες καθολου???

ποπακι μου για 2ο αποστειρωτη μου ακουγεται υπερβολικο!:rolleyes: ποσο συχνα τρωει κ ποσα ml?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε? εμείς ειμασταν στο χωριό απο προχθες το πρωι κ γυρισαμε εχθες βραδυ! περασαμε πολυ ωραια! ο μικρος οταν πηγαιναμε ηταν ησυχος αν κ δεν κοιμοταν, τον εβλεπα απο το καθρεφτακι! στον γυρισμο ηταν βραδυ κ ειχε γκρινια! σταματησα 3 φορες!!:rolleyes::rolleyes: κ την προηγουμε:rolleyes:νη φορα παλι βραδυ ειχε γκρινια κ εκλαιγε! μαλλον κουραζεται νυσταζει κ δεν του αρεσει το σκοταδι... δεν ξερω. το μονο σιγουρο ειναι πως την επομενη φορα θα ξεκινησω ημερα!!!;);)

να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εχθες το βραδυ ειδα ροζ στο εσωρουχο, μηπως ειναι περιοδος? κ σημερα στο σκουπισμα ειδα παλι... :confused: κ αν ειναι γιατι δεν ερχεται κανονικα?:confused:

(παω να σας διαβασω αν προλαβω)

Καλημέρα και από εδώ. Χθές κοιμηθήκαμε καλά πάλι. Έκανε μπάνιο στις 9 και έφαγε και μετά ξαναφάγαμε 12μιση, 4μιση και 7μιση. Μια χαρα.

Σήμερα είχα πάλι κόσμο. Και μας έφεραν πολύ όμορφα ρουχαλάκια για την μπέμπα. Καλοκαιρινά φορεματάκια και μπουφανάκια για τον χειμώνα που θα έρθει. Τέλεια. Έχει γεμίσει η ντουλάπα της ρούχα. Πολύ φόρεμα. Χαχα!

Αχ κορίτσι και εγώ το ίδιο έχω. Ενώ είχα καθαρίσει τελείως για καμιά βδομάδα περίπου τώρα αυτή την εβδομάδα είδα λίγο ροζ σαν μύξα στο σκούπισμα όπως λες. Και εγώ την ίδια απορεία έχω αν είναι περίοδος!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

δωρακι μου καλά είμαστε εμείς!! ζιζι κ αγιος ο θεός! χεχεχε το γαλα σε σκόνη απ'οτι ξερω προκαλει περισσοτερους κολικους, απορω που σου ειπε να της δωσεις γι'αυτο το λόγο..(αποψη μου). εγω ακόμα κ οταν εχει αλματα αναπτυξης κ ζηταει περισσοτερο γαλα κ δεν εχω κ διαμαρτυρεται στο στηθος, κανω συχνες εναλαγες στηθους κ ετσι παραγει περισσοτερο κ χορταινει μετα ο μπεμπης! πιστευω πως περασε η δυσκολη φαση του θηλασμου για εμας!

μηπως την πηραζει κατι που τρως? το προσεξες καθολου???

ποπακι μου για 2ο αποστειρωτη μου ακουγεται υπερβολικο!:rolleyes: ποσο συχνα τρωει κ ποσα ml?

αναστασουλα μου ανα μια ωρα ειναι το στανταρ της πλεον,,δεν εχω στανταρ ποσοτητα συνεχεια πεταω γαλα η δεν φτανει κ ξανακανω,,,πολυ μπερδερμα κανονικα στο 3ωρο πρεπει να τρωει 100 μλ περιπου...αλλα εμεις ειμαστε μπερδεμενες...μπορει να ξεσηκωσει ολη την πολυκατοικια για 20 μλ...

Πόπη μου καλημερα!!

Κι εγω που εχω την πεθερά μου ολη μερα δεν ξεκουραζομαι αφου θελει να τρώει συνεχεια! Και εχουμε πολλα αερια κ δεν κανει κακα της παλι... Μαλλον αυτος ειναι κ ο λογος που ζορίζεται συνεχεια κ το βραδυ μαζεύεται σαν κουβαρακι κ δεν κοιμαται....

Κουράγιο αγαπη μου τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

αχ εχω λαλησει δωρακι μου ,,,τωρα απο τις 11 το πρωι μου το εχει παει ανα μιασωρο...τελικα πολυ δυσκολη κ η φαση να ταιζεις με μπιμπερο...θελω μια ωριτσα χωρις να με ενοχλησει κανεις...μια ωρα για τον εαυτο μου...αλλα που??

B4Itp2.png

Αχ βρε Πόπη. Πάλι θα σου πώ υπομονή! Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Θα συνηθίσει η μικρή που θα πάει. Δεν μπορεί θα στρώσει και θα τρώει στο 3ωρο. Θέλει το χρόνο της απλώς.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου καλά τι κάνετε παω έρχομαι και δε προλαβαίνω να γράψω.Κι εμεις στρλωσαμε στον ύπνο και στο φαγητό 11.30 με 12 κοιμάται το βράδυ 4.30 με 5 ξυπνάει το πρωι παίρνει κάθε βδομάδα 270γρ σταθερά πλέον οποτε είμαι πολυ χαρουμενη ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα φτου να μη τη ματιασω.Στις πρωτομανουλες εχω να πω οτι το δευτερο ειναι πιο ευκολο σχεδον παιχνιδακι αλλα κι εμεις δεν εχουμε 1 ωρα ελευθερη τρεχουμε ολη μερα χαχαχα!

Σας ειπα ο γιατρος μου εδωσε το ελευθερο για σεξ και τον ρωταω γιατρε τι να παρω τωρα για προφυλαξη και μου λεει παρε καραμελες μηπως και το σπιραλι που σου εβαλε τον κρατησε χαχαχα!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

καληπερα κοριτσια ... να ρωτησω κατι;;;;

λοιπον αν βγάζω με το θηλαστρο παρα με το χερι 50 μλ τη ημερα και απο τα 2 στηθοι θα κανω υπερπαραγωγη η θα μειωθει το γαλα;;;

Νίκη μου νομίζω ότι πρέπει να βγάζεις με το χέρι λίγο όσο να ανακουφιστείς γιατι αν βγάζεις πολυ θα φαίνεται σαν να εχει φαει το μωρο και θα παραγεις κι αλλο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου συγνώμη αλλα γελάω ακομα!!!! Το ελεύθερο για σεξ το εχεις,για πες μου λιγο που θα βρεις τον χρονο????? Κι εγω παντως θελω αλλα ειμαι σαν κοτόπουλο εκείνες τις ωρες οποτε ακομα το σεξ να σκεφτώ...! Εκτος κ αν πετύχω κ τον αντρα μου σε κοτοπουλικη φαση κ καταλήξουμε δυο σεξοκ οτες!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νίκη μου νομίζω ότι πρέπει να βγάζεις με το χέρι λίγο όσο να ανακουφιστείς γιατι αν βγάζεις πολυ θα φαίνεται σαν να εχει φαει το μωρο και θα παραγεις κι αλλο.

τωρα γεωργια μου τα νιωθω αρκετα πρισμενα και ποναω οταν τα αγγιζω, να βγαλω λίγο δηλαδη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεωργια μου συγνώμη αλλα γελάω ακομα!!!! Το ελεύθερο για σεξ το εχεις,για πες μου λιγο που θα βρεις τον χρονο????? Κι εγω παντως θελω αλλα ειμαι σαν κοτόπουλο εκείνες τις ωρες οποτε ακομα το σεξ να σκεφτώ...! Εκτος κ αν πετύχω κ τον αντρα μου σε κοτοπουλικη φαση κ καταλήξουμε δυο σεξοκ οτες!!!

χαχα τρελη σεξόκοτα!:tongue:Εγω εχω αντοχες το βραδακι κατα τις 12 ξυπναει ο αλλο μου εαυτος χαχαχα το θεμα μου ειναι οτι φοβαμαι μη πιασω κι αλλο και μετα το βλεπω με το μακαρονι το σεξ ε?:lol::lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...