Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Της κικο τα μπιμπερο που εχω εγω τα γυαλινα εχουν μια ταπα που μπαινει πριν το δαχτυλιο, τα μπιμπερο που εχεις εσυ δεν εχουν?? αν την εβαζες πριν βιδωσεις το δαχτυλιο με τη θηλη θα εισουν ενταξει, πιστευω.

Έχω τα μικρά τα μπιμπερό της Medela που τα είχα πάρει μαζί με το θήλαστρο. Αυτά ναι έχουν τάπα που μπαίνει κάτω από την θηλή. Αλλά για να μην έχω πρόβλημα με σύγχηση θηλών πήραν την καινούργια θηλή Calma της Medela η οποία όμως έχει τρια εξογκώματα από κάτω ανάμεσα εκεί που βιδώνει-δεν ξέρω αν κατάλαβες-οπότε δεν παίρνει εκεί τάπα. Δεν πειράζει θα τα ταπώνω και θα βάζω της θηλές χώρια σε σακουλάκι ή σε τάπερ στο ψυγείο.

Ώρες ατελείωτες να λες. Ουδεμία σχέση με αυτό που ζω τώρα:P

Δεν είμαι η μόνη που βλέπω ότι είναι πιο εύκολα τώρα έτσι? Δεν είναι η ιδέα μου? Σε αυτό το μωρό είναι απόλαυση ο θηλασμός. Μόνο τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο είχα λίγο θέμα με τις θηλές και μετά καμιά εβδομάδα για να μην πρήζεται τόσο το στήθος. Αφού καμιά φορά γυρνάω να κοιμηθώ-για λίγο έτσι? ξέρω ότι δεν κανει-μπρούμητα. Στον γιο μου ούτε για αστείο.

Εγώ πάλι δεν μετράω καθόλου γιατί το χάνω το μέτρημα. Δεν θυμάμαι καν, πρέπει να περνάμε τις 15 φορές κάθε μέρα. Και αυτή σαν τον γιο μου περνάει μόνιμα άλμα ανάπτυξης και θηλάζει άπειρες φορές:tongue:

Τις μετράω της τελευταίες μέρες για να δώ πόσα περίπου γεύματα θα κάνει όταν θα λείπω από το σπίτι τώρα που θα πάω στη δουλειά. Να δώ πόσα περίπου θα πρέπει να αφήνω πίσω. Από Δευτέρα πρέπει να αρχίσω να κάνω πρόβες απουσίας, να βάλω και μερικά γεύματα κατάψυξη, να δώ γενικά πως θα πάει το μωρό και να μάθει και το στήθος το θήλαστρο.

Νίκη πόσες φορές θηλάζεις το 24ωρο?Κανονικά είναι όπως στο είπε η Σόνια. Κόβεις ένα γεύμα ανά εβδομάδα αλλά η δική μου πήρα λέει πως το βλέπεις στην πράξη. Αν το στήθος δεν πρήζεται μπορείς να κόβεις ένα γεύμα ανά 2-3 μέρες, ιδίως όταν είσαι στα 1-2 γεύματα την ημέρα. Σημασία έχει στον αποθηλασμό και πως θα συνεργαστεί το παιδί φυσικά. Αν κάνει πισωγύρισμα και θέλει στήθος μπορεί να πάρει και 2-3 εβδομάδες να κόψεις γεύμα.

Στον γιο μου ξεκίνησα με γεύμα ανά εβδομάδα αλλά μετά είδα ότι με έπερνε και γεύμα ανα 2-3 μέρες όπως λες. Είχα κόψει πρώτα τα βραδυνά γιατί το πρωί το ζητούσε πιο πολύ. Είναι στο παιδί όντως και στην προσαρμοστικότητα του στήθους.

Στην αποστείρωση χρησιμοποιώ και εγώ την λαβίδα και το μπουκάλι το "λύνω" εντελώς για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ίδιο κάνω και με το θήλαστρο. Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω και εγώ 1 άντληση την ημέρα για να έχω γάλα αν χρειαστεί να πάω κάπου. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει τις 2 φορές που μου χρειάστηκε αλλά με αγχώνει λίγο αυτό γιατί βγάζω 1-2 ώρες πριν φύγω όσο μπορώ να αντλήσω.

Το θήλαστρο έτσι και αλλιώς για να καθαρίσει πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί όλο οπότε έτσι θα μπεί και για αποστείρωση.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Νίκη μου αν έχεις σκοπό να αποθηλάσεις πρέπει να του μάθεις άλλο τρόπο να κοιμάται, όχι με το στήθος σου. Πιπίλα δεν πιάνει?Μόνος στην κούνια?Αγκαλιά?Κούνημα? Με τα 2 τελευταία δεν συμφωνώ αλλά τι να κάνεις αν δεν κοιμάται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ τον θηλασμό δεν τον διακόπτω ακόμη και αν με κάνει πιπίλα. Αφήνω το μωρό να χάσει το ενδιαφέρον του. Τ θεωρώ βάρβαρο να του βγάλω την θηλή από το στήθος εκτός και αν με πονάει, πράγμα που δεν συμβαίνει.

Η δικιά μου ξέρεις τι κάνει? Έχει τελειώσει το φαγητό την έχει πάρει για τα καλά ο ύπνος και έχει απλά ρουφηγμένη την θηλή και δεν λεέι να την αφήσει με τίποτα. Σε εκείνες τις φάσεις μόνο την βγάζω από το στήθος. Αλλιώς το αφήνει μόνη της.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν το ηθελε για πιπιλα γιατι ρουφουσε σαν μανιακη!!:rolleyes::rolleyes:

Σε 3 εργασιμες λεει θα ερθουν... Κοριτσια αν δεν πιασει μπουκαλι κ με το δικο μου δεν χορταινει θα το στειλω στην Ελευθερια μισες μερες και τις αλλες μισες στην Σονια!!!! :lol::lol::lol:

Εντωμεταξυ ξερω οτι δεν χορταινει γιατι εκει που κοιμοταν το βραδυ4-5 ωρες συνεχομενα τωρα στις 3 εχει ξυονησει με κλαματα.......

Ευχαρίστως Δώρα μου να σε καλύψουμε όποτε χρειάζεσαι. Στέλνουμε και με κούριερ αν είναι. Χαχαχα

Μην το ζορίζεις το μωρό να πιάσει μπουκάλι αν δεν θέλει και δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να περνάει άλμα και να θέλει πιο πολύ. Ή μπορεί όντως να έχεις μια μικρή μείωση και να προσπαθεί να το στρώσει. Θα στρώσει σε μερικές μέρες είμαι σίγουρη. Και η δική μου που την ημέρα πήγαινε 3 με 3μιση ώρες έχει τώρα αυτήν την εβδομάδα που πάει 1μιση το πολύ 2 ώρες. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω γάλα απλά το μωρό θέλει και άλλο και το παράγει.

Το έχω πεί και άλλη φορά ότι καμιά φορά για να πετύχει ο θηλασμός πρέπει να μάθεις να θηλάζεις με την καρδιά και όχι με το μυαλό.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ε φυσικά και θα φάει καλέ. Εσύ αν έχεις φάει ήδη μια πάστα και σου προσφέρουν και μια δεύτερη νόστιμη και λαχταριστή δεν θα δοκιμάσεις????;)

Χαχα πολύ καλό αυτό! Ε θα την φάει δεν μπορεί!!!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καληνύχτα και από εμάς. Δεν την βλέπω να ξυπνάει για να φάει. Ας ελπίσουμε να μην ξυπνήσει πριν της 4.

Καληνύχτα με όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες ύπνου!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Νίκη μου αν έχεις σκοπό να αποθηλάσεις πρέπει να του μάθεις άλλο τρόπο να κοιμάται, όχι με το στήθος σου. Πιπίλα δεν πιάνει?Μόνος στην κούνια?Αγκαλιά?Κούνημα? Με τα 2 τελευταία δεν συμφωνώ αλλά τι να κάνεις αν δεν κοιμάται!

δοκιμασαμε και πιπιλα και δεν την παιρνει την βγάζει συνεχια δεν τη δεχετε, κι εγ ωετι ημουνα μκρη και δεν πηρα ποτε πιπιλα....

καποιες φορες ναι κοιμαται μονος την κουνια αλλα οταν το παιρνει υπερενταση μονο που τον βαζω στην κουνια κλαιει, με τα 2 τελευταια που λες δεν συμφωνω ουτε εγω...

Κοριτσια σας καληνυχτω!!

Ευχομαι ολες να εχουμε να ομορφο βραδυ.(σαν παρουσαστρια ειδησεων ακουστηκα...)!!!

καληνυχτα!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα

περασε και αυτο το βραδυ!!!ποτε θα φτιαξουν τα πραγματα??δεν αντεχω την αυπνια!!βγαζει και γαλατα και συνεχεια αλλαζουμε ρουχα ειμαι εξαντλημενη και σωματικα αλλα και ψυχικα:(:( και δεν με εφταναν αυτα εχω και επισκεψεις και μου σπανε τα νευρα οταν ερχονται και κλαιει ο μικρος και μου λενε εχει κολικουσ,ή τον εμαθες στα χερια για αυτο κλαιει(εγω τον μικρο τον κραταω μονο για να φαι) ολοι κανουν διαγνωση !!!!ολοι τα ξερουν ολα!

ελπιζω το σαββατοκυριακο να ξεκουραστω λιγο που θα ειναι σπιτι ο αντρας μου να βοηθησει λιγο την κατασταση!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε? εμείς ειμασταν στο χωριό απο προχθες το πρωι κ γυρισαμε εχθες βραδυ! περασαμε πολυ ωραια! ο μικρος οταν πηγαιναμε ηταν ησυχος αν κ δεν κοιμοταν, τον εβλεπα απο το καθρεφτακι! στον γυρισμο ηταν βραδυ κ ειχε γκρινια! σταματησα 3 φορες!!:rolleyes::rolleyes: κ την προηγουμε:rolleyes:νη φορα παλι βραδυ ειχε γκρινια κ εκλαιγε! μαλλον κουραζεται νυσταζει κ δεν του αρεσει το σκοταδι... δεν ξερω. το μονο σιγουρο ειναι πως την επομενη φορα θα ξεκινησω ημερα!!!;);)

να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εχθες το βραδυ ειδα ροζ στο εσωρουχο, μηπως ειναι περιοδος? κ σημερα στο σκουπισμα ειδα παλι... :confused: κ αν ειναι γιατι δεν ερχεται κανονικα?:confused:

(παω να σας διαβασω αν προλαβω)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε? εμείς ειμασταν στο χωριό απο προχθες το πρωι κ γυρισαμε εχθες βραδυ! περασαμε πολυ ωραια! ο μικρος οταν πηγαιναμε ηταν ησυχος αν κ δεν κοιμοταν, τον εβλεπα απο το καθρεφτακι! στον γυρισμο ηταν βραδυ κ ειχε γκρινια! σταματησα 3 φορες!!:rolleyes::rolleyes: κ την προηγουμε:rolleyes:νη φορα παλι βραδυ ειχε γκρινια κ εκλαιγε! μαλλον κουραζεται νυσταζει κ δεν του αρεσει το σκοταδι... δεν ξερω. το μονο σιγουρο ειναι πως την επομενη φορα θα ξεκινησω ημερα!!!;);)

να σας ρωτησω ρε κοριτσια, εχθες το βραδυ ειδα ροζ στο εσωρουχο, μηπως ειναι περιοδος? κ σημερα στο σκουπισμα ειδα παλι... :confused: κ αν ειναι γιατι δεν ερχεται κανονικα?:confused:

(παω να σας διαβασω αν προλαβω)

καλημερα αναστασια μου!!εδω βασανιζομαι!!!καλα εκανες και πηγες στο χωριο ξεσκασες και λιγο,ολα τα μωρακια το κανουν αυτο με το αμαξι!!!!

μαλλον θα ειναι τερτιμια της περιοδου δωσε λιγο χρονο και θα κατεβει το αιμα δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?εγώ μετά από 5 ημέρες που η μικρή έμενε ξύπνια 11 - 5 το βράδυ εχτές κοιμηθήκαμε επιτέλους .....πήρα παιδίατρο και μου πε να της δίνω παραπάνω γάλα το βράδυ συμπλήρωμα αν θέλω αλλά λόγω παλινδρόμησης φοβόμουν να την παραταίσω ε λοιπόν εχτές την μπούκωσα και κοιμηθήκαμε .....πάω να σας διαβάσω!!!!

HXSnp2.png

καλημερα

περασε και αυτο το βραδυ!!!ποτε θα φτιαξουν τα πραγματα??δεν αντεχω την αυπνια!!βγαζει και γαλατα και συνεχεια αλλαζουμε ρουχα ειμαι εξαντλημενη και σωματικα αλλα και ψυχικα:(:( και δεν με εφταναν αυτα εχω και επισκεψεις και μου σπανε τα νευρα οταν ερχονται και κλαιει ο μικρος και μου λενε εχει κολικουσ,ή τον εμαθες στα χερια για αυτο κλαιει(εγω τον μικρο τον κραταω μονο για να φαι) ολοι κανουν διαγνωση !!!!ολοι τα ξερουν ολα!

ελπιζω το σαββατοκυριακο να ξεκουραστω λιγο που θα ειναι σπιτι ο αντρας μου να βοηθησει λιγο την κατασταση!!

καλημερα αναστασια μου!!εδω βασανιζομαι!!!καλα εκανες και πηγες στο χωριο ξεσκασες και λιγο,ολα τα μωρακια το κανουν αυτο με το αμαξι!!!!

μαλλον θα ειναι τερτιμια της περιοδου δωσε λιγο χρονο και θα κατεβει το αιμα δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο!!!

τυρανιεστε ακομα το βραδυ ε εφακη?? ενω ρευεται παλι βγαζει γαλα ε? ουφ αυτο με το αλαγμα οντως ειναι πολυ σπαστικο μες στην νυχτα!! ευχομαι να στρωσει γρηγορα!!

περιοδος λες να ειναι ε? τουλαχιστον ας εμφανιστει!!:mad::x δηλ. δεν εχει καμια σχεση που θηλαζω.. μου το ειχε πει κ η μαια μου! για να δουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...