Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αντε καλε..σιγα!!!:D

ρε παιδια..ξεφλουδιζονται τα ποδια μου..ελεος!!λεω μπας και ειναι απο το καλοκαιρι αλλα δεν εκατσα και στον ηλιο καθολου..κατασπρη ειμαι!!βαζω τωρα κρεμες να σωσω την κατασταση..:rolleyes:

που ακριβώς ξεφλουδίζονται βρε κορίτσια; αν θέλετε ρωτάω την αισθητικό μου θα πάω το απόγευμα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω συνηθως δεν τρωω τα μεσημερια. Αν φέρω κάτι μαζί μου θα φάω ειδαλλιως θα φαω το βράδυ στο σπίτι.. Φυσικά υπάρχουν στιγμές που πεθαίνω της πείνας αλλά συνιθίζω..

Κοριτσια εδω και μια βδομάδα ξυπνω το πρωι με φοβερό πονκέφαλο... Δεν ξέρω τι με έπιασε.. Την νύχτα δεν έχω πρόβλημα στον ύπνο μου. μπορί να ξυπνήσω καμια φορά για πιπι αλλά κοιμαμαι σαν πουλάκι.. Ασχημος πονοκέφαλος δεν με αφήνει να λειτουργήσω.. Είμαι όλη την μέρα κομένη και στον κόσμο μου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω αποκλειω τα ενδεχομενα αυτα γιατι

1 δεν κανω ξυραφι κανω αποτριχωση με χαλαουαρ

2 πινω παρα πολυ νερο καθημερινα,

μαλλον ο ηλιος θα με πειραξε και η θαλασσα !!

εγω δεν πινω και πολυ νερο να πω την αληθεια..

και στον ηλιο δεν εκατσα καθολου...ασε που αυτο με επιασε μεσα στην εβδομαδα που περασε και εχω να παω θαλασσα κανα μηνα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

που ακριβώς ξεφλουδίζονται βρε κορίτσια; αν θέλετε ρωτάω την αισθητικό μου θα πάω το απόγευμα

Εμενα κυριως μεχρι τα γονατα..κυριως στο καλαμι!Στο μπουτι λιγοτερο αλλα παλι ξεφλουδιζετε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγω συνηθως δεν τρωω τα μεσημερια. Αν φέρω κάτι μαζί μου θα φάω ειδαλλιως θα φαω το βράδυ στο σπίτι.. Φυσικά υπάρχουν στιγμές που πεθαίνω της πείνας αλλά συνιθίζω..

Κοριτσια εδω και μια βδομάδα ξυπνω το πρωι με φοβερό πονκέφαλο... Δεν ξέρω τι με έπιασε.. Την νύχτα δεν έχω πρόβλημα στον ύπνο μου. μπορί να ξυπνήσω καμια φορά για πιπι αλλά κοιμαμαι σαν πουλάκι.. Ασχημος πονοκέφαλος δεν με αφήνει να λειτουργήσω.. Είμαι όλη την μέρα κομένη και στον κόσμο μου...

Εμενα με πιανει αν κοιμηθω με βρεγμενα μαλλια..

Αλλα ο πονοκεφαλος ειναι μεσα στο προγραμμα..Υπομονη ευχομαι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εμενα τα ποδια μου απο πανω μεχρι κατω!!!!

εφάκη μου πειστευω πάρε μια κρέμα για ενυδάτωση.... ειδικά τωρα στην εγκυμοσύνη μια κρέμα ενυδάτωσης για όλο το σώμα είνα ότι πρέπει....

κοριτσια σας αφήνω τα λέμε αργότερα!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εφάκη μου πειστευω πάρε μια κρέμα για ενυδάτωση.... ειδικά τωρα στην εγκυμοσύνη μια κρέμα ενυδάτωσης για όλο το σώμα είνα ότι πρέπει....

κοριτσια σας αφήνω τα λέμε αργότερα!!!

αυτο θα κανω!!!στο καλο νικη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σημερα θα ερθει η πεθερα μου, να καταληξουμε για το δωματιο..

Παλι θα μπει με τα παπουτσια και παλι θα γινω Τουρκος..:mad:

Θα περιφερεται και σε ολο το σπιτι για να παρουμε μετρα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα θα ερθει η πεθερα μου, να καταληξουμε για το δωματιο..

Παλι θα μπει με τα παπουτσια και παλι θα γινω Τουρκος..:mad:

Θα περιφερεται και σε ολο το σπιτι για να παρουμε μετρα..

χα χα χα

Κοψε της τα πόδια!!!!! :tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα χα

Κοψε της τα πόδια!!!!! :tongue:

Ρε συ..Ελεος δλδ!!Δεν κρινω τις οικογενειες που μπαινουν με τα παπουτσια..προς Θεου...

Αλλα εγω εμαθα αλλιως..και ετσι ειμαστε και με τον ανδρα μου στο σπιτι!!!Της ειπαμε ποσες φορες να βγαλει τα παπουτσια και δε τα βγαζει..

Ερχεται μια μερα με το αισθημα στο σπιτι και λεει "να τα βγαλω?" και λεμε και εμεις..."εεε..."!Και πεταγετε η αλλη η τσ..τσου και λεει "ναι..σιγα μην τα βγαλουμε κιολας.."..Ακου ρε!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ρε συ..Ελεος δλδ!!Δεν κρινω τις οικογενειες που μπαινουν με τα παπουτσια..προς Θεου...

Αλλα εγω εμαθα αλλιως..και ετσι ειμαστε και με τον ανδρα μου στο σπιτι!!!Της ειπαμε ποσες φορες να βγαλει τα παπουτσια και δε τα βγαζει..

Ερχεται μια μερα με το αισθημα στο σπιτι και λεει "να τα βγαλω?" και λεμε και εμεις..."εεε..."!Και πεταγετε η αλλη η τσ..τσου και λεει "ναι..σιγα μην τα βγαλουμε κιολας.."..Ακου ρε!!!

Η πεθερα σου εχει αισθημα???

Τωρα με το μωρο τα παπουτσια πρεπει να κοπουν... Οταν ερχονται κι εμενα επισκεψη η πεθερα μου τα βγαζει κ η μαμα μου,οι μπαμπας κ πεθερος οχι!!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η πεθερα σου εχει αισθημα???

Τωρα με το μωρο τα παπουτσια πρεπει να κοπουν... Οταν ερχονται κι εμενα επισκεψη η πεθερα μου τα βγαζει κ η μαμα μου,οι μπαμπας κ πεθερος οχι!!! χα χα

Δεν παιζει να μπουν με παπουτσι τωρα με το μωρο...Να το εχω κατω να μποσουλαει και να φοραν παπουτσια??Ααα και εφοσον δεν βρεχει, τα παπουτσια ειναι καθαρα λενε..

Ναι..η πεθερα μου ειναι χωρισμενη χρονια τωρα..Μαζι μενουν καμια 7 χρονια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Koritsia gia sas na sas rotiso kati esis ti kremes prosopou xrisimopiite tora me tin egkimosini?agriepse to derma mou den xero an pezi rolo oti exo agoraki.na sas rotiso an xerete i kremes pou exoun mesa tea tree kanoun epidi piga sta fresh line kai i kopela mou edose digmatakia na ta xrisimopiiso stin egkimosini alla akoma na to kano.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...