Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες,, κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

πρωτη φορα το ακουω αυτο με τη διασπαση ! απιστευτο! σου εδωσαν εξηγηση ; ειχες κληρονομικοτητα ομοζυγωτικων διδυμων;;; τελικα αυτα τα δυο κατεληξαν στα μωρακια σου ;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μπορεις να βαλεις την ταπα και απο πανω τη θηλη με το δακτυλιο και το καπακι συναρμολογημενα. εγω οταν βγαινουμε εξω, συναρμολογημενο το παιρνω το μπιμπερο αλλα με την ταπα μαζι για να μη χυθει το νερο.

Α ΟΚ κατάλαβα. Αλλά νομίζω ότι σε αυτή την θηλή δεν πρέπει να μπαίνει η τάπα. Θα δοκιμάσω και θα δώ.

Και εγώ δεν είμαι πολύ υπέρ της αποστείρωσης και γενικά της υπερβολικής προσοχής. Άλλωστε και το σώμα μας έχει πολλά μικρόβια τα οποία είναι απαραίτητα για την ζωή μας.

αυτο σκεφτομουνα να κανω αλλα ειπα να ας ρωτησω και εσας:P:p....

δεινω μονο πρωι και βραδυ Σονια μου προς το παρον και μια φορα την ημερα βγαζω με το χερι μου, εχθες εβγαλα με το χερι μου 120 μλ μεσα σε 10 με 15 λεπτα...

Γιατί βγάζεις τόσο πολύ με το χέρι μέσα στην ημέρα αν θέλεις να αποθηλάσεις? Όταν λέμε ότι βγάζουμε με το χέρι όταν παραλείπουμε γεύμα βγάζουμε το πολύ μέχρι 50 μλ ίσα-ίσα δηλαδή για να νοιώσεις ανακούφηση. Αν βγάζεις πολύ είναι σαν να ταίζεις το μωρό και το στήθος πέρνει πάλι ερέθισμα. Είναι δηλαδή σαν γεύμα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πες τα ρε αννα!!! τη λαβιδα ουτε και γω. οταν γεννησα το πρωτο μια απο τις μερες που ημασταν στο μαιευτηριο, ηρθε μια μαια οσο ειχα το μωρο και μου ειπε να βαζω το μικρο δαχτυλο στο στομα του μωρου αν θελω να βγαλω τη θηλη και δεν την αφηνει, και της λεω, μα πως θα βαλω το δαχτυλο, αφου δεν ειναι τελειως καθαρο. και μου απαντησε: "ξερεις τι μικροβια εχει το στομα του?!!!!"

Εγω Μαρια μου, γενικα δεν κανω υπερβολες πουθενα.Ουτε στο ντυσιμο τους (να ειναι δλδ βαρυ), ουτε στο θεμα αυτο που ειπαμε, και γενικα λεω <<παν μετρον αριστον>>, ολα χρειαζονται με μετρο.

Και γενικα τα θελω πιο σκληραγωγιμενα τα παιδια μου, οχι ευαλωτα στο καθε τι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ τον θηλασμό δεν τον διακόπτω ακόμη και αν με κάνει πιπίλα. Αφήνω το μωρό να χάσει το ενδιαφέρον του. Τ θεωρώ βάρβαρο να του βγάλω την θηλή από το στήθος εκτός και αν με πονάει, πράγμα που δεν συμβαίνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α!! το ιδιο γραψαμε!!!:lol::lol:

Επισης με την ταπα κουναω το γαλα για να μην πηγαινει σκονη στη θηλη.Μιλαω για το ξενο τωρα.

εχουμε κανει διατριβη στο μπιμπερο!!1 χαχαχα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια με το ζορι ηπιε 70μλ ξενο κ μετα δεν ηθελε αλλο...γιατι εψαχνε στηθος!!! Απιστευτο ε??το πουλακι μου θελει μονο εμενα αλλα ρε κοριτσια ακουω λετε οτι βγαζεται 120μλ με το χερι κ εγω ακομα κ πριν απο το σοκ που επαθα με το θηλαστρο με το ζορι εβγαζα 90!!!!

Τα παρηγγειλα τα μπιμπερο αυτα που σας εδειξα μολις τωρα. Να δουμε τι θα δουμε!! Παντως το μωρο μου στανταρ δεν χορταινει το βλεπω!!! Μα δεν παιρνει κ μπιμπερο!! Να σκας δηλ!!! Που ακουστηκε να δινω μπιμπερο κ μετα για συμπληρωμα στηθος..χαχα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και εγω ακριβως αυτο κανω, και αυτο εκανα και στα αλλα παιδια.Τα δαχτυλα μας μπορει να τα βαλουμε και στο προσωπακι του καποια στιγμη για τον α η β λογο.Ουτε τη λαβιδα του αποστειρωτη την εχω χρησιμοποιησει ποτε, ας μαθουν να ζουν και με <<λιγα μικροβια>> , δεν παθαινουν τιποτα!!!:lol::lol:

συμφωνω αννα μου για τα μικροβια δεν κανουν μονο κακο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια με το ζορι ηπιε 70μλ ξενο κ μετα δεν ηθελε αλλο...γιατι εψαχνε στηθος!!! Απιστευτο ε??το πουλακι μου θελει μονο εμενα αλλα ρε κοριτσια ακουω λετε οτι βγαζεται 120μλ με το χερι κ εγω ακομα κ πριν απο το σοκ που επαθα με το θηλαστρο με το ζορι εβγαζα 90!!!!

Τα παρηγγειλα τα μπιμπερο αυτα που σας εδειξα μολις τωρα. Να δουμε τι θα δουμε!! Παντως το μωρο μου στανταρ δεν χορταινει το βλεπω!!! Μα δεν παιρνει κ μπιμπερο!! Να σκας δηλ!!! Που ακουστηκε να δινω μπιμπερο κ μετα για συμπληρωμα στηθος..χαχα!!!

Χα!! καλο!! ρε συ, μηπως το στηθος σου μετα το ηθελε για πιπιλα και οχι για γαλα?? αν πιναγε δε νομιζω πως θα αφηνε το μπουκαλι!!

Τα μπουκαλια που παρηγγειλες θα ερθουν εγκαιρως η ωστοσο θα συνηθισει σε αυτα που ηδη εχεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Το στήθος το ζητάει για να νανουριστεί Δωράκι...Πιπίλα έπιασε?

Γεωργίτσα καλό θηλασμό και καλό ξημέρωμα!

Οχι δεν το ηθελε για πιπιλα γιατι ρουφουσε σαν μανιακη!!:rolleyes::rolleyes:

Χα!! καλο!! ρε συ, μηπως το στηθος σου μετα το ηθελε για πιπιλα και οχι για γαλα?? αν πιναγε δε νομιζω πως θα αφηνε το μπουκαλι!!

Τα μπουκαλια που παρηγγειλες θα ερθουν εγκαιρως η ωστοσο θα συνηθισει σε αυτα που ηδη εχεις?

Σε 3 εργασιμες λεει θα ερθουν... Κοριτσια αν δεν πιασει μπουκαλι κ με το δικο μου δεν χορταινει θα το στειλω στην Ελευθερια μισες μερες και τις αλλες μισες στην Σονια!!!! :lol::lol::lol:

Εντωμεταξυ ξερω οτι δεν χορταινει γιατι εκει που κοιμοταν το βραδυ4-5 ωρες συνεχομενα τωρα στις 3 εχει ξυονησει με κλαματα.......

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι δεν το ηθελε για πιπιλα γιατι ρουφουσε σαν μανιακη!!:rolleyes:

Σε 3 εργασιμες λεει θα ερθουν... Κοριτσια αν δεν πιασει μπουκαλι κ με το δικο μου δεν χορταινει θα το στειλω στην Ελευθερια μισες μερες και τις αλλες μισες στην Σονια!!!! :lol::lol::lol:

Εντωμεταξυ ξερω οτι δεν χορταινει γιατι εκει που κοιμοταν το βραδυ4-5 ωρες συνεχομενα τωρα στις 3 εχει ξυονησει με κλαματα.......

Ε φυσικά και θα φάει καλέ. Εσύ αν έχεις φάει ήδη μια πάστα και σου προσφέρουν και μια δεύτερη νόστιμη και λαχταριστή δεν θα δοκιμάσεις????;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ε φυσικά και θα φάει καλέ. Εσύ αν έχεις φάει ήδη μια πάστα και σου προσφέρουν και μια δεύτερη νόστιμη και λαχταριστή δεν θα δοκιμάσεις????;)

Χτυπημα κατω απο την ζζωνη Ελευθεράκι μου ηταν αυτο με την πάστα!!!!! :rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ώρες ατελείωτες να λες. Ουδεμία σχέση με αυτό που ζω τώρα:P

Εγώ πάλι δεν μετράω καθόλου γιατί το χάνω το μέτρημα. Δεν θυμάμαι καν, πρέπει να περνάμε τις 15 φορές κάθε μέρα. Και αυτή σαν τον γιο μου περνάει μόνιμα άλμα ανάπτυξης και θηλάζει άπειρες φορές:tongue:

Νίκη πόσες φορές θηλάζεις το 24ωρο?Κανονικά είναι όπως στο είπε η Σόνια. Κόβεις ένα γεύμα ανά εβδομάδα αλλά η δική μου πήρα λέει πως το βλέπεις στην πράξη. Αν το στήθος δεν πρήζεται μπορείς να κόβεις ένα γεύμα ανά 2-3 μέρες, ιδίως όταν είσαι στα 1-2 γεύματα την ημέρα. Σημασία έχει στον αποθηλασμό και πως θα συνεργαστεί το παιδί φυσικά. Αν κάνει πισωγύρισμα και θέλει στήθος μπορεί να πάρει και 2-3 εβδομάδες να κόψεις γεύμα.

Στην αποστείρωση χρησιμοποιώ και εγώ την λαβίδα και το μπουκάλι το "λύνω" εντελώς για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ίδιο κάνω και με το θήλαστρο. Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω και εγώ 1 άντληση την ημέρα για να έχω γάλα αν χρειαστεί να πάω κάπου. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει τις 2 φορές που μου χρειάστηκε αλλά με αγχώνει λίγο αυτό γιατί βγάζω 1-2 ώρες πριν φύγω όσο μπορώ να αντλήσω.

προσπαθω τωρα να δεινω μονο βραδυ και πρωι, αλλα υπαρχουν φορες που δυσκολευεται να κοιμηθει και του δεινω απο το στηθος, τα πισωγυρισμτα που λες, εχει περιπου 3 εβδομαδες που προσπαθω να το μειωσω, εβγαζα ενα, ενα γευμα....

Α ΟΚ κατάλαβα. Αλλά νομίζω ότι σε αυτή την θηλή δεν πρέπει να μπαίνει η τάπα. Θα δοκιμάσω και θα δώ.

Και εγώ δεν είμαι πολύ υπέρ της αποστείρωσης και γενικά της υπερβολικής προσοχής. Άλλωστε και το σώμα μας έχει πολλά μικρόβια τα οποία είναι απαραίτητα για την ζωή μας.

Γιατί βγάζεις τόσο πολύ με το χέρι μέσα στην ημέρα αν θέλεις να αποθηλάσεις? Όταν λέμε ότι βγάζουμε με το χέρι όταν παραλείπουμε γεύμα βγάζουμε το πολύ μέχρι 50 μλ ίσα-ίσα δηλαδή για να νοιώσεις ανακούφηση. Αν βγάζεις πολύ είναι σαν να ταίζεις το μωρό και το στήθος πέρνει πάλι ερέθισμα. Είναι δηλαδή σαν γεύμα.

σονια μου εβγαλα τοσο πολυ γιατι ειχα πει να βγαλω για να δω ποσο βγαινει, τις περισσοτερες φορες το βγαζω οταν ειναι να κανω μπανιο οσο για να νιωσω ανακουφσει, δηλαδη μπορει να βγαλω για 5 λεπτα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...