Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

συνηθως οι αποστειρωτες εχουν λαβιδα για να τα πιασεις τα μπουκαλια... αφου θα το πλένεις με το χερι σου πρωτα πριν το βαζεις στον αποστειρωτη δεν νομιζω να χρειαζετε να το βγαζεις.... πιστευω οτι ειναι ενταξει δεν νομιζω να πάει βρωμια πανω τους ή κατι....

χεχεχεχε....

Ξέρεις γιατί ρωτάω για βρωμιά? Γιατί βλέπω από τα μπουκάλια του γιού μου που τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων στο πάνω καλάθι, όταν δεν βγάζω την θηλή από τον δακτύλιο δεν καθαρίζει καλά εκεί που εφάπτεται στον δακτύλιο. Σαν να κρατάει γάλα κάπως. Και εντάξει στον μεγάλο δεν πειράζει αλλά στο μωρό? Εσύ δηλαδή βγάζεις την θηλή και το πλένεις στο χέρι και μετά το συναρμολογείς και το βάζεις για αποστείρωση? Μμμ καλό μου ακούγεται.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α μάλιστα. Άρα μπορώ να τα πιάσω με την λαβίδα για να τα συναρμολογίσω πάλι. Και μετά την αποστείρωση τα ταπώνω και τα βάζω ψυγείο μέχρι να χρειαστούν? Επειδή θα χρησιμοποιώ θήλαστρο μάλλον θα έχω μόνο τις θηλές αποστειρωμένες γιατί στα μπουκάλια θα βάζω απευθείας το γάλα και μετά στο ψυγείο. Τις θηλές πρέπει να τις βάζω σε σακουλάκι ας πούμε για να τις βάλω στο ψυγείο?

Γιατι δεν τις βαζεις κατευθειαν επανω σε καθε μπουκαλι οταν τις αποστειρωσεις? για να ειναι και ετοιμο? πως θα το ζεσταινεις μετα, εχεις θερμαντηρα μπουκαλιων?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπο 2 το πολύ 3 μπουκάλια την ημέρα θα χρειαστώ τώρα που θα πάω στην δουλειά και μου φαίνεται βουνό όλο αυτό το θέμα της αποστείρωσης.

Α δεν σας είπα την Κυριακή έχει εδώ σε εμάς ομιλία με θέμα τον θηλασμό και έχουν καλεσμένη την Πατσούρου. Είπα να πάω να δώ τι λέει και από κοντά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

γεια σας κοριτσια. τι κανετε? δεν προλαβα να σας διαβασω πολυ. εμεις καλα ειμαστε. ο μπεμπης μου τελικα το διατηρει το βραδινο του προγραμμα. κοιμαται κατα τις 11 το βραδυ και ξυπναει 6-7 το πρωι. εχει 3-4 μερες που το κανει αυτο και ελπιζω να το συνεχισει! χθες και σημερα ηταν λιγο ανησυχος ομως γενικα.

σονια, τις θηλες της βγαζεις απο το δακτυλιο. εγω μετα τις πιανω με πολυ καλα πλυμμενα χερια. και στα αλλα δυο ετσι εκανα. η αποστειρωση ειναι για τα μικροβια που πιθανον δημιουργουνται απο το γαλα. οχι απο το χερι σου. ετσι και αλλιως και κατα το θηλασμο για να βγαλεις τη θηλη απο το στομα του μωρου, καμια φορα δε χρησιμοποιεις το δαχτυλο?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Γιατι δεν τις βαζεις κατευθειαν επανω σε καθε μπουκαλι οταν τις αποστειρωσεις? για να ειναι και ετοιμο? πως θα το ζεσταινεις μετα, εχεις θερμαντηρα μπουκαλιων?

Το μητρικό γάλα πρέπει να είναι κλεισμένο με την τάπα στο μπουκάλι μέχρι να χρησιμοποιήθει γιατί όταν πέρνει αέρα αλιώνεται. Οπότε βάζεις την θηλή μόνο αφού το έχεις ζεστάνει και λίγο πριν το ταίσεις στο μωρό. Όσο το δυνατόν λιγότερο αέρα. Ναι σε θερμαντήρα μπουκαλιών θα το ζεσταίνω έχω έναν τις Nuk.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις γιατί ρωτάω για βρωμιά? Γιατί βλέπω από τα μπουκάλια του γιού μου που τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων στο πάνω καλάθι, όταν δεν βγάζω την θηλή από τον δακτύλιο δεν καθαρίζει καλά εκεί που εφάπτεται στον δακτύλιο. Σαν να κρατάει γάλα κάπως. Και εντάξει στον μεγάλο δεν πειράζει αλλά στο μωρό? Εσύ δηλαδή βγάζεις την θηλή και το πλένεις στο χέρι και μετά το συναρμολογείς και το βάζεις για αποστείρωση? Μμμ καλό μου ακούγεται.

και στην αποστειρωση αποσυναρμολογημενα πρεπει να ειναι. συμφωνω με την αννα. συναρμολογησε τα πριν τα βαλεις στο ψυγειο. αλλα βαλε και το καπακι πανω απο τη θηλη, να μην ειναι εκτεθειμενη.

γεια σας κοριτσια. τι κανετε? δεν προλαβα να σας διαβασω πολυ. εμεις καλα ειμαστε. ο μπεμπης μου τελικα το διατηρει το βραδινο του προγραμμα. κοιμαται κατα τις 11 το βραδυ και ξυπναει 6-7 το πρωι. εχει 3-4 μερες που το κανει αυτο και ελπιζω να το συνεχισει! χθες και σημερα ηταν λιγο ανησυχος ομως γενικα.

σονια, τις θηλες της βγαζεις απο το δακτυλιο. εγω μετα τις πιανω με πολυ καλα πλυμμενα χερια. και στα αλλα δυο ετσι εκανα. η αποστειρωση ειναι για τα μικροβια που πιθανον δημιουργουνται απο το γαλα. οχι απο το χερι σου. ετσι και αλλιως και κατα το θηλασμο για να βγαλεις τη θηλη απο το στομα του μωρου, καμια φορα δε χρησιμοποιεις το δαχτυλο?

Και εγω ακριβως αυτο κανω, και αυτο εκανα και στα αλλα παιδια.Τα δαχτυλα μας μπορει να τα βαλουμε και στο προσωπακι του καποια στιγμη για τον α η β λογο.Ουτε τη λαβιδα του αποστειρωτη την εχω χρησιμοποιησει ποτε, ας μαθουν να ζουν και με <<λιγα μικροβια>> , δεν παθαινουν τιποτα!!!:lol::lol:

Το μητρικό γάλα πρέπει να είναι κλεισμένο με την τάπα στο μπουκάλι μέχρι να χρησιμοποιήθει γιατί όταν πέρνει αέρα αλιώνεται. Οπότε βάζεις την θηλή μόνο αφού το έχεις ζεστάνει και λίγο πριν το ταίσεις στο μωρό. Όσο το δυνατόν λιγότερο αέρα. Ναι σε θερμαντήρα μπουκαλιών θα το ζεσταίνω έχω έναν τις Nuk.

μπορεις να βαλεις την ταπα και απο πανω τη θηλη με το δακτυλιο και το καπακι συναρμολογημενα. εγω οταν βγαινουμε εξω, συναρμολογημενο το παιρνω το μπιμπερο αλλα με την ταπα μαζι για να μη χυθει το νερο.

Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να το βγάλεις με το θήλαστρο για το ΣΚ για να μην έχεις και ενοχλήσεις. Στο σπίτι όταν είσαι αν θέλεις να αποθηλάσεις πρέπει να μειώνεις ένα γεύμα την εβδομάδα για να μην χρειαστείς χάπια. Το γεύμα που δεν δίνεις αν σε ενοχλεί το στήθος τότε βγάζεις λίγο μόνο με το χέρι.

αυτο σκεφτομουνα να κανω αλλα ειπα να ας ρωτησω και εσας:P:p....

δεινω μονο πρωι και βραδυ Σονια μου προς το παρον και μια φορα την ημερα βγαζω με το χερι μου, εχθες εβγαλα με το χερι μου 120 μλ μεσα σε 10 με 15 λεπτα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μια χαρά τον βρίσκω τον μπέμπη! Αφήνει τη μαμά να κοιμηθεί.

Αχ μπορώ να το κάνω με το χέρι? Καλύτερο μου ακούγεται γιατί και αυτή η θηλή η Calma έχει και 3 μέρη για να συναρμολογηθεί και αποκλείεται να μπεί η σιλικόνη που έχει από πάνω με την λαβίδα. Ναι βρε πώς δεν βάζω δάχτυλο για να ξεκολήσω το μωρό από το στήθος. Τις περισσότερες φορές την αφήνει μόνη της βέβαια αλλά μερικές φορές νομίζει ότι είμαι εξάρτημα του στόματος της!!! Χεχεχε

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Της κικο τα μπιμπερο που εχω εγω τα γυαλινα εχουν μια ταπα που μπαινει πριν το δαχτυλιο, τα μπιμπερο που εχεις εσυ δεν εχουν?? αν την εβαζες πριν βιδωσεις το δαχτυλιο με τη θηλη θα εισουν ενταξει, πιστευω.

Και εγω ακριβως αυτο κανω, και αυτο εκανα και στα αλλα παιδια.Τα δαχτυλα μας μπορει να τα βαλουμε και στο προσωπακι του καποια στιγμη για τον α η β λογο.Ουτε τη λαβιδα του αποστειρωτη την εχω χρησιμοποιησει ποτε, ας μαθουν να ζουν και με <<λιγα μικροβια>> , δεν παθαινουν τιποτα!!!:lol::lol:

πες τα ρε αννα!!! τη λαβιδα ουτε και γω. οταν γεννησα το πρωτο μια απο τις μερες που ημασταν στο μαιευτηριο, ηρθε μια μαια οσο ειχα το μωρο και μου ειπε να βαζω το μικρο δαχτυλο στο στομα του μωρου αν θελω να βγαλω τη θηλη και δεν την αφηνει, και της λεω, μα πως θα βαλω το δαχτυλο, αφου δεν ειναι τελειως καθαρο. και μου απαντησε: "ξερεις τι μικροβια εχει το στομα του?!!!!"

μπορεις να βαλεις την ταπα και απο πανω τη θηλη με το δακτυλιο και το καπακι συναρμολογημενα. εγω οταν βγαινουμε εξω, συναρμολογημενο το παιρνω το μπιμπερο αλλα με την ταπα μαζι για να μη χυθει το νερο.

Α!! το ιδιο γραψαμε!!!:lol::lol:

Επισης με την ταπα κουναω το γαλα για να μην πηγαινει σκονη στη θηλη.Μιλαω για το ξενο τωρα.

Μια χαρά τον βρίσκω τον μπέμπη! Αφήνει τη μαμά να κοιμηθεί.

Αχ μπορώ να το κάνω με το χέρι? Καλύτερο μου ακούγεται γιατί και αυτή η θηλή η Calma έχει και 3 μέρη για να συναρμολογηθεί και αποκλείεται να μπεί η σιλικόνη που έχει από πάνω με την λαβίδα. Ναι βρε πώς δεν βάζω δάχτυλο για να ξεκολήσω το μωρό από το στήθος. Τις περισσότερες φορές την αφήνει μόνη της βέβαια αλλά μερικές φορές νομίζει ότι είμαι εξάρτημα του στόματος της!!! Χεχεχε

ναι το παληκαρι μου! με σκεφτεται!!!

εννοειται με το χερι καλε!!!

Μπορεί να σου φαίνονται όλα βουνό τώρα αλλά είναι νωρίς ακόμη. Θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να στρώσει το στήθος. Το αντιλαμβάνομαι τώρα στο δεύτερο μωρό που το θέμα θηλασμός ήταν πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Στο πρώτο μέχρι να στρώσει χρειάστηκε πολύ περισσότερος χρόνος.

Ώρες ατελείωτες να λες. Ουδεμία σχέση με αυτό που ζω τώρα:P

Εμείς χθές είχαμε ξενύχτι. Η μπέμπα για πρώτη φορά δεν κοιμήθηκε στις 10 που κοιμάτε και κοιμήθηκε στις 1. Έτρωγε κάθε 2ωρο. Μέτρησα ότι το χθεσινό 24ωρο κάναμε 10 θηλασμούς και δεν μετράω και τις στιγμές που θέλαμε απλά να κάνουμε πιπίλα το στήθος. Ευτυχώς μετά ξύπνησε στις 5 και μετά 8. Μάλλον άλμα ανάπτυξης θα περνάμε.

Εγώ πάλι δεν μετράω καθόλου γιατί το χάνω το μέτρημα. Δεν θυμάμαι καν, πρέπει να περνάμε τις 15 φορές κάθε μέρα. Και αυτή σαν τον γιο μου περνάει μόνιμα άλμα ανάπτυξης και θηλάζει άπειρες φορές:tongue:

το σαββατοκυριακο θα φυγουμε με το χριστο μονοι μας και θα αφησω το μωρο μεε τη μαμα μου.... επειδη ακομη θηλαζω το μπεμπη μου τωρα που θα λειπω πως ειναι καλυτερα να βγάλω το γαλα με το θηλαστρο ή με το χερι μου;;; (προσπαθω να αποθηλασω σιγα σιγα)

Νίκη πόσες φορές θηλάζεις το 24ωρο?Κανονικά είναι όπως στο είπε η Σόνια. Κόβεις ένα γεύμα ανά εβδομάδα αλλά η δική μου πήρα λέει πως το βλέπεις στην πράξη. Αν το στήθος δεν πρήζεται μπορείς να κόβεις ένα γεύμα ανά 2-3 μέρες, ιδίως όταν είσαι στα 1-2 γεύματα την ημέρα. Σημασία έχει στον αποθηλασμό και πως θα συνεργαστεί το παιδί φυσικά. Αν κάνει πισωγύρισμα και θέλει στήθος μπορεί να πάρει και 2-3 εβδομάδες να κόψεις γεύμα.

Στην αποστείρωση χρησιμοποιώ και εγώ την λαβίδα και το μπουκάλι το "λύνω" εντελώς για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ίδιο κάνω και με το θήλαστρο. Σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω και εγώ 1 άντληση την ημέρα για να έχω γάλα αν χρειαστεί να πάω κάπου. Μέχρι στιγμής έχω βγάλει τις 2 φορές που μου χρειάστηκε αλλά με αγχώνει λίγο αυτό γιατί βγάζω 1-2 ώρες πριν φύγω όσο μπορώ να αντλήσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...