Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρή. Κάθε απόγευμα παρατηρώ ό,τι είναι ανήσυχη και για ποιον λόγο λέτε??Ξέρει ό,τι είναι ο πατέρας της σπίτι που την σηκώνει λίγο και θέλει χέρια!!Ναι ναι η πονηρή! Τι στήθος δίνω, τι πιπίλα, καθαρή είναι... τίποτα! Μόλις την σηκώνεις ξεχνά τα προβλήματά της:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα την εχει ο μπαμπας της κ προσπαθει να την ταισει με το μπιμπερο!!Να δουμε τι θα καταφερει.... αν δεν ειμαι εγω να με βλεπει πιστευω να φαει περισσοτερο κ γενικως να το φαει!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σονια μου εγω εχω παρει το μπιμπερο Μedela calma αλλα ο μικρος δεν το θελει καθολου..Ειναι σκληρη η θηλη κ αναγουλιαζει..Και το αγορασα κ 16 ευρω..ουτε μιση φορα δεν το χρησιμοποιησα...Τσαμπα πηγε..

Εχει βολευτει ομως το μπιμπερο dr brown που ειναι για τους κολικους..

Μαργαριτα με το καλο να μπειτε στο δικο σας σπιτακι!!

Αχ λές? Ελπίζω η δικιά μου να την πιάσει γιατί έχω πάρει και 2. Αλλιώς τσάμπα λεφτά!!!

Δώρα τα κάνουν αυτά οι παπουδογιαγιάδες και αργότερα ρίχνουν και ευθύνες ό,τι εμείς τα κακομαθαίνουμε. Το έχω δει το έργο!

Και εγώ το πήρα αυτό το μπουκάλι, δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη όμως.

Σόνια είδες η physio?Κάνει θαύματα. Μωρέ 2 ώρες πολύ είναι. Εμένα την βάζει στο στόμα και όταν κοιμηθεί την πετάει. Καμιά φορά ξυπνάει και ξανακοιμάται χωρίς πιπίλα. Γενικώς πάνω από 20 λεπτά δεν την έχει στο στόμα της συνολικά το 24ωρο.

Γεωργίτσα περαστικά στο αντράκι σου. Αχ μωρέ, έκλαψε?

Ναι όντως θαύμα η physio. Η δικιά μου είναι ή του ύψους ή του βάθους. Πρώτα δεν την ήθελε και τώρα δεν την βγάζει. Δεν την αφήνω όμως της την βγάζω. Άσε μην έχουμε θέμα με την παραγωγή μας. Είπαμε να μάθουμε την πιπίλα όχι να πάθουμε ζημιά.

Ax αληθεια δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!! Δεν εχω οσο γαλα ειχα το βλεπω οτι δεν σταζουν ρε παιδι μου.... Μπορει να φταιει το σοκ που περασα...δεν ξερω!!!!!!

Δεν στάζουν πλέον γιατί έχουμε πεί ότι πλέον έχει ρυθμιστεί η παραγωγή.

αχ εγραφα ενα κατεβατο και σβηστηκε...

καλησπερα σε ολες!!

εγω απειχα λιγο γιατι δεν πολυπρολαβαινα..ειμαι και χαλια ψυχολογικα..οσο μπορουσα διαβαζα..

το κεφαλαιο θηλασμος εχεις καταντησει μαρτυριο για μενα.ειδικα αυτες τις μερες που η μικρη θελει συνεχεια..οι θηλες μου εγιναν χαλια..

σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου και μου εκανε την καρδια περιβολι..η μικρη εχει κοντο οπισθιο χαλινο γλωσσας και κοντο χαλινο ανω χειλους(γι'αυτο και με πληγωνει συνεχεια) και επισης ενα ανεξηγητο σφιξιμο στο στομα το οποιο το κραταει μισανοιχτο.για το χαλινο γλωσσας μας ειπε οτι μπορουμε να τον κοψουμε,αναιμακτα,χωρις πονο σε παιδοχειρουργο και πιθανον να αποτρεψουμε και ψευδισμα μελλοντικα.ισως και να μη χρειαζεται,το αφησε πανω μας..μαλλον δε θα το κανουμε κ ο Θεος βοηθος..η μικρη δεν εχει φαει μεχρι τωρα πανω απο 90 ml τη μερα σαν συμπληρωμα και θα προσπαθησουμε να το κοψουμε κ αυτο..2 αντλησεις τη μερα για ερεθισμα,κομπρεσες με σοδονερο για τις θηλες,μου εγραψε να βαλω κ μια κρεμα(εχω κανει ραγαδες και στις 2) και φυσικα θηλασμος..με ολα αυτα,αντε να δω ποτε θα ξεκουραζομαι..μου φαινεται θα καταληξω στο μικτο να ησυχασει το κεφαλι μου..το μωρο μου εφτασε ενος μηνα κ εγω δεν το εχω απολαυσει οπως θα ηθελα..ολο αλλος το κραταει κ εγω πασπατευω τα στηθη μου!!

εχθες ειχε ερθει κ η παιδιατρος!τα ισχυακια μας ειναι τελεια αλλα προληπτικα θα φοραμε για λιγο καιρο ακομη τη δευτερη πανα.το φυσηματακι μας ακουγεται ακομη αλλα πολυ λιγοτερο,οποτε θα το ελεγξουμε με την ησυχια μας μεσω ΙΚΑ οποτε μας πουν.πηγαμε 4040 και πηραμε και 4 ποντους!αψογη η καρδουλα μου!!

εδω γυρω θα ειμαι..παω να κανω καμια κομπρεσα αν προλαβω..ειναι 3 μερες τωρα η μικρη παιρνει τζουρες υπνου κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ..

Μπορεί να σου φαίνονται όλα βουνό τώρα αλλά είναι νωρίς ακόμη. Θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να στρώσει το στήθος. Το αντιλαμβάνομαι τώρα στο δεύτερο μωρό που το θέμα θηλασμός ήταν πολύ πιο εύκολο και γρήγορο. Στο πρώτο μέχρι να στρώσει χρειάστηκε πολύ περισσότερος χρόνος

Εμείς χθές είχαμε ξενύχτι. Η μπέμπα για πρώτη φορά δεν κοιμήθηκε στις 10 που κοιμάτε και κοιμήθηκε στις 1. Έτρωγε κάθε 2ωρο. Μέτρησα ότι το χθεσινό 24ωρο κάναμε 10 θηλασμούς και δεν μετράω και τις στιγμές που θέλαμε απλά να κάνουμε πιπίλα το στήθος. Ευτυχώς μετά ξύπνησε στις 5 και μετά 8. Μάλλον άλμα ανάπτυξης θα περνάμε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι το πήρα και εγώ αυτό το μπουκάλι. Ερώτηση...η θηλή είναι με μια τεράστια τρύπα μπροστά ή εμένα είναι ελαττωματικό?

Και τη δική μου η θηλή έτσι είναι Ελευθερία. Είναι πολύ περίεργα φτιαγμένο και ελπίζω να είναι λειτουργικό.

Ερώτηση προς τα κορίτσια που χρησιμοποιούν αποστειρωτή. Όταν είναι να βάλω τα μπουκάλια για αποστείρωση τις θηλές τις βγάζω από τον πλαστικό δακτύλιο ή όχι? Και αν ναι πώς τις ξανατοποθετώ χωρίς να τις πιάσω? Αν αποστειρώσω τα 3 μπουκάλια που θα χρειάζομαι για κάθε μέρα μετά πως τα διατηρώ αποστειρωμένα μέχρι να τα χρειάστω?

Από ότι καταλαβαίνετε είμαι τελείως άσχετη με το θέμα. Πήρα έναν δανεικό αποστειρωτή και πρώτη φορά θα αποστειρώσω.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Ελευθερία μου εγω σκέφτομαι να παρω αυτό το μπιμπερό...product_6018.jpg

Δώρα έχεις πάρει ξανά από αυτήν την μάρκα. Πήρα για τον γιο μου όταν ήταν 18 μηνών για να πίνει γάλα αλλά το απλό χωρίς την βαλβίδα. Δεν έχουν πάθει τίποτα μέχρι σήμερα αλλά δεν ξέρω πολύ πλαστικούρα μου φάνηκαν. Βέβαια τα είχα πάρει από το Amazon πολύ φθηνά. Για τα λεφτά που τα είχα πάρει και τόσο που κράτησαν μια χαρά είναι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Και τη δική μου η θηλή έτσι είναι Ελευθερία. Είναι πολύ περίεργα φτιαγμένο και ελπίζω να είναι λειτουργικό.

Ερώτηση προς τα κορίτσια που χρησιμοποιούν αποστειρωτή. Όταν είναι να βάλω τα μπουκάλια για αποστείρωση τις θηλές τις βγάζω από τον πλαστικό δακτύλιο ή όχι? Και αν ναι πώς τις ξανατοποθετώ χωρίς να τις πιάσω? Αν αποστειρώσω τα 3 μπουκάλια που θα χρειάζομαι για κάθε μέρα μετά πως τα διατηρώ αποστειρωμένα μέχρι να τα χρειάστω?

Από ότι καταλαβαίνετε είμαι τελείως άσχετη με το θέμα. Πήρα έναν δανεικό αποστειρωτή και πρώτη φορά θα αποστειρώσω.

λοιπον να σου πω εγω τι κανω, τις θηλες δεν τις βγάζω απο τον πλαστικο δακτυλιο. εγω τα αφηνω μεσα στον αποστειρωτη μεχρι να τα χρησιμοποιησω τα μπουκαλια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Δώρα έχεις πάρει ξανά από αυτήν την μάρκα. Πήρα για τον γιο μου όταν ήταν 18 μηνών για να πίνει γάλα αλλά το απλό χωρίς την βαλβίδα. Δεν έχουν πάθει τίποτα μέχρι σήμερα αλλά δεν ξέρω πολύ πλαστικούρα μου φάνηκαν. Βέβαια τα είχα πάρει από το Amazon πολύ φθηνά. Για τα λεφτά που τα είχα πάρει και τόσο που κράτησαν μια χαρά είναι.

αυτα τα εχω εγω πολυ καλα μας βγηκαν τελικα.... με την βαλβιδα ειναι που τα εχω... τα πηρα 14 ευρω τα 2... τωρα λεω να παρω και ενα της αβεντ γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

λοιπον να σου πω εγω τι κανω, τις θηλες δεν τις βγάζω απο τον πλαστικο δακτυλιο. εγω τα αφηνω μεσα στον αποστειρωτη μεχρι να τα χρησιμοποιησω τα μπουκαλια....

Σήμερα τα κοιτούσα τα μπουκάλια και στεφτόμουν ότι αφού τα αποστειρώνουμε δεν μπορούμε να τα πιάσουμε άρα πως θα γίνει μετά? Ναι αλλά δεν πιάνει βρωμιά εκεί στον δακτύλιο? Αν ανοίξω δηλαδή τον αποστειρωτή για να πάρω το ένα τα υπόλοιπα είναι εντάξει αν μείνουν εκεί?

Ποπο σαν πρωτάρα μάνα ρωτάω!:rolleyes:

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

το σαββατοκυριακο θα φυγουμε με το χριστο μονοι μας και θα αφησω το μωρο μεε τη μαμα μου.... επειδη ακομη θηλαζω το μπεμπη μου τωρα που θα λειπω πως ειναι καλυτερα να βγάλω το γαλα με το θηλαστρο ή με το χερι μου;;; (προσπαθω να αποθηλασω σιγα σιγα)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω Σονια, τις βγαζω τις θηλες , αλλα μπορεις να κανεις και αυτο που λεει η Νικη αν δε θες να τις πιασεις.Αλλιως χρεισιμοποιεις τη λαβιδα που εχει ο αποστειρωτης , εγω προσωπικα τις πιανω με καλα πλυμενα χερια, ετσι εκανα και με τα αγορια.

Μετα την αποστειρωση και στο ψυγειο μια χαρα φυλασσονται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

το σαββατοκυριακο θα φυγουμε με το χριστο μονοι μας και θα αφησω το μωρο μεε τη μαμα μου.... επειδη ακομη θηλαζω το μπεμπη μου τωρα που θα λειπω πως ειναι καλυτερα να βγάλω το γαλα με το θηλαστρο ή με το χερι μου;;; (προσπαθω να αποθηλασω σιγα σιγα)

Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να το βγάλεις με το θήλαστρο για το ΣΚ για να μην έχεις και ενοχλήσεις. Στο σπίτι όταν είσαι αν θέλεις να αποθηλάσεις πρέπει να μειώνεις ένα γεύμα την εβδομάδα για να μην χρειαστείς χάπια. Το γεύμα που δεν δίνεις αν σε ενοχλεί το στήθος τότε βγάζεις λίγο μόνο με το χέρι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σήμερα τα κοιτούσα τα μπουκάλια και στεφτόμουν ότι αφού τα αποστειρώνουμε δεν μπορούμε να τα πιάσουμε άρα πως θα γίνει μετά? Ναι αλλά δεν πιάνει βρωμιά εκεί στον δακτύλιο? Αν ανοίξω δηλαδή τον αποστειρωτή για να πάρω το ένα τα υπόλοιπα είναι εντάξει αν μείνουν εκεί?

Ποπο σαν πρωτάρα μάνα ρωτάω!:rolleyes:

συνηθως οι αποστειρωτες εχουν λαβιδα για να τα πιασεις τα μπουκαλια... αφου θα το πλένεις με το χερι σου πρωτα πριν το βαζεις στον αποστειρωτη δεν νομιζω να χρειαζετε να το βγαζεις.... πιστευω οτι ειναι ενταξει δεν νομιζω να πάει βρωμια πανω τους ή κατι....

χεχεχεχε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω Σονια, τις βγαζω τις θηλες , αλλα μπορεις να κανεις και αυτο που λεει η Νικη αν δε θες να τις πιασεις.Αλλιως χρεισιμοποιεις τη λαβιδα που εχει ο αποστειρωτης , εγω προσωπικα τις πιανω με καλα πλυμενα χερια, ετσι εκανα και με τα αγορια.

Μετα την αποστειρωση και στο ψυγειο μια χαρα φυλασσονται.

Α μάλιστα. Άρα μπορώ να τα πιάσω με την λαβίδα για να τα συναρμολογίσω πάλι. Και μετά την αποστείρωση τα ταπώνω και τα βάζω ψυγείο μέχρι να χρειαστούν? Επειδή θα χρησιμοποιώ θήλαστρο μάλλον θα έχω μόνο τις θηλές αποστειρωμένες γιατί στα μπουκάλια θα βάζω απευθείας το γάλα και μετά στο ψυγείο. Τις θηλές πρέπει να τις βάζω σε σακουλάκι ας πούμε για να τις βάλω στο ψυγείο?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...