Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν πετυχαίνω καμια ε?? Εμεις τα ιδια άστατος κ ανήσυχος υπνος το βραδυ... Την μερα δεν κοιμαται εννοείτε....τωρα λιγο γλαρωσε στο καρότσι. Θα δείξει!

Κοριτσια της δίνω μπιμπερο κ δεν το θελει με τιποτα,αντιθέτως ψάχνει το στηθος απεγνωσμένα! Πρεπει ομως να μάθει κ το μπιμπερο γιατι δεν βλέπω να την χορταινω εγω μονο... Φοβάμαι οτι απο το σοκ που έπαθα μου γύρισε πισω το γαλα......

Τωρα σκεφτομαι ποια μπιμπερο ειναι καλα κ να μοιάζουν με την θηλη του στήθους.

Ax Δωρα μου εσυ λες για αστατο υπνο αλλα εμεις εχθες κοιμηθηκαμε ελαχιστα!!Ο μικρος ξυπνησε στις 11 , εφαγε , ρευτηκε και απο τις 12 εκλαιγε μεχρι τις 3:30!!Κοιμηθηκε μεχρι τις 5 , ξυπνησε εφαγε και κοιμηθηκε 6 και ξαναξυπνησε 7:30!!Αν ειναι δυνατον , κουτουλαγαμε και ο αντρας μου κ εγω...

Επισης απο το πρωι δεν ειχε κοιμηθει κ κοιμηθηκε στις 3:30 το μεσημερι.Τοτε τον αφησα λιγο με τους γονεις μου κ πηγα το ικα να γραψω το πρωτο μας εμβολιο..Θα το κανουμε 5 Απριλιου..Αντε να δουμε τοτε τι κλαμα θα ριξει..

Οσο για τα μπιμπερο medela calma ειναι αυτα που μοιαζουν με την θηλη του στηθους αλλα εμενα ο δικος μου ουτε που το θελει...Του το δοκιμασα μια φορα , ηπιε 30 μλ και μετα αναγουλιαζε..Επισης να επισημανω οτι αυτο το μπιμπερο ειναι μονο για μητρικο γαλα , ετσι λεει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Σοφάκι μου!!!

Εγώ πλέον ανησυχώ μήπως έχει κατι το μωράκι μου.... Δεν κοιμάται με τιποτα ρε κορίτσια... Κοιμήθηκε λίγο το μεσημέρι και αυτό στον ύπνο της είχε ζόρια και όλο έκλανε!!! Τι ειναι αυτο το πράγμα? Για πολύ πριτς!!! Ευτυχως έχουμε κ ενα καλό... Αρχισε να μας καταλαβαινει και να εντοπιζει πραγματα και να χαμογελάει με διαφορα και με εμας φυσικά που ειμαστε οι καραγκιοζηδες οι ιδιοι!!!

Ελευθερία μου εγω σκέφτομαι να παρω αυτό το μπιμπερό...product_6018.jpg

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α έκλεισα και το ραντεβου στην παιδιατρο για το 1ο μας εμβολιο... τι πρεπει να κανω για να το γραψω? Πρωτα το κανω κ μετα κανω κατι? Δεν εχω ιδεα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα τα έχω ακούσει τα συγκεκριμένα μπιμπερό αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

Η μικρή μου πάντως έχει πιει δυο φορές από τα αβέντ που είχα χωρίς πρόβλημα. Τώρα αυτό το μεντέλα δεν ξέρω, περίεργο μου φάνηκε.

Ρε συ τα παιδιά όταν δεν κοιμούνται παθαίνουν υπερένταση και δεν μπορούν να κοιμηθούν εύκολα και γκρινιάζουν κιόλας. Δεν έχεις ακούσει που λένε 'ο ύπνος φέρνει ύπνο?'. Ε αν δεν κοιμηθούν στην ώρα τους, δύσκολα τα κοιμίζεις μετά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα τσουπρες!!

Ολο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ, δεν ξερω γιατι, αλλα και ο αντρας μου μου ειπε οτι στο αργοστολι στο γραφειο δεν ειχε.Τωρα εχω αλλα ειναι πολυ αργο και με νευριαζει:mad::x

Εσεις τι κανετε?? δεν εχασα και τπτ απ'οτι βλεπω...

Δωρα, συζητησες με τον παιδιατρο σου, να αλλαζες το γαλα?? μηπως της πεφτει βαρυ το συγκεκριμενο?? παντως και εμενα πολλα πριτς πριτς εχει:tongue::tongue:Εχθες το απογευμα ειχε πλακα που μιλαγα με την ξαδερφη μου απο κερκυρα και αμολυσε μια δυνατη η μπεμπα!! της ειπα βεβαια οτι η μπεμπα ηταν, αλλα αν μιλαγα και με κανεναν ξενο στο τηλ. ρεζιλι θα γινομουν!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπερα τσουπρες!!

Ολο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ, δεν ξερω γιατι, αλλα και ο αντρας μου μου ειπε οτι στο αργοστολι στο γραφειο δεν ειχε.Τωρα εχω αλλα ειναι πολυ αργο και με νευριαζει:mad::x

Εσεις τι κανετε?? δεν εχασα και τπτ απ'οτι βλεπω...

Δωρα, συζητησες με τον παιδιατρο σου, να αλλαζες το γαλα?? μηπως της πεφτει βαρυ το συγκεκριμενο?? παντως και εμενα πολλα πριτς πριτς εχει:tongue::tongue:Εχθες το απογευμα ειχε πλακα που μιλαγα με την ξαδερφη μου απο κερκυρα και αμολυσε μια δυνατη η μπεμπα!! της ειπα βεβαια οτι η μπεμπα ηταν, αλλα αν μιλαγα και με κανεναν ξενο στο τηλ. ρεζιλι θα γινομουν!!!:tongue::tongue:

χα χα χα χα!!!! Τρελη!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κι εμενα ολο πριτς πριτς και ενοχλειται στον υπνο της κ ζοριζεται... Δεν το θελει το μπιμπερο ρε συ οχι το γαλα.

Αχ τι θα κανω? Και γιατι δεν ηρεμει ουτε στον υπνο της????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα χα χα!!!! Τρελη!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κι εμενα ολο πριτς πριτς και ενοχλειται στον υπνο της κ ζοριζεται... Δεν το θελει το μπιμπερο ρε συ οχι το γαλα.

Αχ τι θα κανω? Και γιατι δεν ηρεμει ουτε στον υπνο της????

Εμενα καθε απογευμα εχει μια ανησυχια, θα εχει μικρα πονακια φαινεται, ξερω και εγω...

Παντως το αλμιρον μου εχει πει η παιδιατρος πως κανει δυσκοιλιοτητα, αλλο που σε εμας δεν κανει...

Εμενα καθε απογευμα εχει μια ανησυχια, θα εχει μικρα πονακια φαινεται, ξερω και εγω...

Παντως το αλμιρον μου εχει πει η παιδιατρος πως κανει δυσκοιλιοτητα, αλλο που σε εμας δεν κανει...

Αχ δεν ξερω..... η διια μου δεν βλεπω να παιρνει μπιμπερο και αγχωνομαι γιατι δεν χορταιενι στανταρ απο μενα... τι θα κανω ρε συ??????

Και ολο γκρινιαζει ολη μερα μετα η καημενουλα κ σε μιση ωρα θελει ξανα φαι!!!:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ δεν ξερω..... η διια μου δεν βλεπω να παιρνει μπιμπερο και αγχωνομαι γιατι δεν χορταιενι στανταρ απο μενα... τι θα κανω ρε συ??????

Και ολο γκρινιαζει ολη μερα μετα η καημενουλα κ σε μιση ωρα θελει ξανα φαι!!!:confused:

Ο παιδιατρος τι λεει??

Τις δοκιμασες ολες τις θηλες των μπιμπερων?? ειναι και τι βολευει το καθε μωρο.Εγω ας πουμε ενω εχω μια 15αρια μπιμπερο της κικο γυαλινα απο τα αγορια, πηγα και πηρα τις θηλες τους και η μικρη δεν την ηθελε.Κατεληξα στις νουκ οι οποιες ταιριαζουν με τα μπουκαλια μου.

Με τον καιρο θα συνηθισει αυτη που προτιμαει καλυτερα.

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι εμεις ειχα γυναικολογο σημερα ολα καλ ευτυχως γιατι στο Γιωργο δε του ειχε πετυχει η σταυροβελονια και με ξαναεραψε κι ενα αγχος το ειχα.

Πηγα και το μεγαλο για κουρεμα που φτασαμε να το θεωρω βολτα χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σοφάκι το πήρα και εγώ αυτό το μπουκάλι. Ερώτηση...η θηλή είναι με μια τεράστια τρύπα μπροστά ή εμένα είναι ελαττωματικό?

Ελευθερια μου ετσι ειναι μπροστα με την μεγαλη τρυπα.Δεν ειναι ελαττωματικο.

Δωρα μου εμενα το πρωι ξυπναει ορεξατος κ χαμογελαστος!!Παιζουμε , μιλαμε , λεμε αγκου κ τετοια..Επειτα ομως αν κατσει πολυ ωρα ξυπνιος κουραζεται κ θελει να κοιμηθει.Αν δεν βολευτει κ δεν κοιμηθει γκρινιαζει πολυ κ κλαιει.Συνηθως το χεσ@μο τον ενοχλει.Κανει κακα του , κανει πριτς και του φευγει ο υπνος...

Το απογευμα ξυπναει τρωει κ ξανακοιμαται συνηθως .Το βραδυ ομως κατα τις 11 ξυπναει τρωει και τον πιανουν οι κολικοι, κλαιει ασταματητα κ περνανε ωρες μεχρι να καταφερει να κοιμηθει τελικα πανω μας!!

Αχ Γεωργια μου που καταντησαμε ..Εμεις βγηκαμε εξω , πηγαμε σε ενα καταστημα να παρουμε ενα δωρο και επειτα βολτιτσα με το αμαξι..Τελεια ηταν αλλα η νυχτα παλι θα ειναι μακρια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...