Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax αληθεια δεν ξερω τι να κανω!!!!!!!!!! Δεν εχω οσο γαλα ειχα το βλεπω οτι δεν σταζουν ρε παιδι μου.... Μπορει να φταιει το σοκ που περασα...δεν ξερω!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τσα!!Εδω ειμαστε κ εμεις!!Ο μικρος ειναι ξυπνιος απο τις 11 και δεν λεει να κοιμηθει με τιποτα!!Το βλεπω για ολονυχτια!!Τωρα τον εχει ο Γιαννης αγκαλια κ τον χορευει μπας κ σταματησει το κλαμα κ κοιμηθουμε...

Δωρα μου το ειχα πει κ εγω οτι το στηθος μου δεν τρεχει πλεον κ η Ελευθερια ειπε οτι ρυθμιστηκε η παραγωγη.Πντως εγω του δινω κ ξενο 1-2 φορες την ημερα αν δεν και δεν πινει αρκετο απο το στηθος..Τον βαζω στο ενα στηθος τρωει 5 λεπτα κ μετα δεν το θελει καθολου.Τον αλλαζω στηθος κ αν δεν θελει παλι τον προσπαθω κ ξενο..

Αντε σας αφηνω κοριτσουδια ...Παω να δω ποτε θα δεησει κ για μας ..να κοιμηθουμε!Καληνυχτα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια να σας πω καθε πρωι κ βραδυ που τη θηλαζω μετα απο λιγο βγαζει πολυ γαλα,κ με το ξενο βγαζει καμια φορα μικρες γουλιτσες αλλα με τον θηλασμο βγαζει παρα πολυ!τυχαιο ειναι η δεν της αρεσει το γαλα μου?

BJVqp3.png

Βρε κοριτσια να σας πω καθε πρωι κ βραδυ που τη θηλαζω μετα απο λιγο βγαζει πολυ γαλα,κ με το ξενο βγαζει καμια φορα μικρες γουλιτσες αλλα με τον θηλασμο βγαζει παρα πολυ!τυχαιο ειναι η δεν της αρεσει το γαλα μου?

Καλημερα Γωγω μου.Εμεις το γνωστο 11.30 4.30 8 μια χαρα κοιμαμαι.Για το θεμα σου δε ξερω να σε συμβουλεψω δεν εχω κανει μικτο.Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως ρουφαει απο το στηθος σου οπως απο το μπουκαλι και παιρνει μεγαλη ποσοτητα και δεν μπορει να τη χωνεψει?:confused:Αν δε της αρεσε δε θα το επινε μη φοβασαι;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα!

Εμεις χθες το μεσημερι κοιμηθηκαμε 4-7, ξυπνησαμε, καναμε μπανακι,φαγαμε,κοιμηθηκε κ την ξυπνησαμε 12,30 για να φαει.Μετα κοιμηθηκε 1.30 με 6.Το πρωι δεν ειχε ορεξουλες για υπνο ομως..Τωρα ξεραθηκε...

Ποπη, 90μλ δινεις?Εγω κοριτσια κανω 120 κ συνηθως τα τρωει ολα.

Μηπως ειναι λιγα τα μλ που της δινεις κ για αυτο γκρινιαζει?Αν κ ειναι φυσιολογικο καμια φορα να φερνουν τα πανω κατω ακομα κ για 10 μλ...το κανει κ εμενα.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερααααααα

σημερα το πρωι επαθα μια κριση εκλαιγα και φωναζα απο τα νευρα μου,δεν κοιμηθηκαμε καθολου εψες ξυπνουσε καθε μια ωρα και εκλαιγε με αποτελεσμα να με πιασει υστερια,τωρα νοιωθω τυψεις για το μωρο μου,μαλλον οι ορμονες μου τρελλαθηκαν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Γωγω μου.Εμεις το γνωστο 11.30 4.30 8 μια χαρα κοιμαμαι.Για το θεμα σου δε ξερω να σε συμβουλεψω δεν εχω κανει μικτο.Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως ρουφαει απο το στηθος σου οπως απο το μπουκαλι και παιρνει μεγαλη ποσοτητα και δεν μπορει να τη χωνεψει?:confused:Αν δε της αρεσε δε θα το επινε μη φοβασαι;)

λες? τι να πω, το πρωι παλι εβγαλε παρα πολυ κ γκρινιαζε, στο τελος της εδωσα λιγο συμπληρωμα κ ηρεμησε κ κοιμηθηκε!

Καλημερα!

Εμεις χθες το μεσημερι κοιμηθηκαμε 4-7, ξυπνησαμε, καναμε μπανακι,φαγαμε,κοιμηθηκε κ την ξυπνησαμε 12,30 για να φαει.Μετα κοιμηθηκε 1.30 με 6.Το πρωι δεν ειχε ορεξουλες για υπνο ομως..Τωρα ξεραθηκε...

Ποπη, 90μλ δινεις?Εγω κοριτσια κανω 120 κ συνηθως τα τρωει ολα.

Μηπως ειναι λιγα τα μλ που της δινεις κ για αυτο γκρινιαζει?Αν κ ειναι φυσιολογικο καμια φορα να φερνουν τα πανω κατω ακομα κ για 10 μλ...το κανει κ εμενα.

Ποπη συμφωνω με τη Βουλα, κ εμενα που ειναι πιο μικρη απο τη δικη σου πινει 120 μλ συνηθως κ η παιδιατρος μου ειπε οτι κ 150 να πιει ειναι ενταξει!

καλημερααααααα

σημερα το πρωι επαθα μια κριση εκλαιγα και φωναζα απο τα νευρα μου,δεν κοιμηθηκαμε καθολου εψες ξυπνουσε καθε μια ωρα και εκλαιγε με αποτελεσμα να με πιασει υστερια,τωρα νοιωθω τυψεις για το μωρο μου,μαλλον οι ορμονες μου τρελλαθηκαν!!

Εφη να'ξερες ποσο σε καταλαβαινω, το κλαμα που εχω ριξει αυτες τις μερες δεν το εχω ριξει ολη μου τη ζωη. κ μετα νιωθω τυψεις κ εγω.ελπιζω κ εγω να ειναι ορμονες. ασε που θελω τσιγαρο αλλα κανω μονο ενα τη μερα γιατι θηλαζω ακομα. επισης μου εχουν γυρισει τα μυαλα ολη μερα μεσα. το σαββατο θα βγω για καφε σιγουρα.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πετυχαίνω καμια ε?? Εμεις τα ιδια άστατος κ ανήσυχος υπνος το βραδυ... Την μερα δεν κοιμαται εννοείτε....τωρα λιγο γλαρωσε στο καρότσι. Θα δείξει!

Κοριτσια της δίνω μπιμπερο κ δεν το θελει με τιποτα,αντιθέτως ψάχνει το στηθος απεγνωσμένα! Πρεπει ομως να μάθει κ το μπιμπερο γιατι δεν βλέπω να την χορταινω εγω μονο... Φοβάμαι οτι απο το σοκ που έπαθα μου γύρισε πισω το γαλα......

Τωρα σκεφτομαι ποια μπιμπερο ειναι καλα κ να μοιάζουν με την θηλη του στήθους.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ εγραφα ενα κατεβατο και σβηστηκε...

καλησπερα σε ολες!!

εγω απειχα λιγο γιατι δεν πολυπρολαβαινα..ειμαι και χαλια ψυχολογικα..οσο μπορουσα διαβαζα..

το κεφαλαιο θηλασμος εχεις καταντησει μαρτυριο για μενα.ειδικα αυτες τις μερες που η μικρη θελει συνεχεια..οι θηλες μου εγιναν χαλια..

σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου και μου εκανε την καρδια περιβολι..η μικρη εχει κοντο οπισθιο χαλινο γλωσσας και κοντο χαλινο ανω χειλους(γι'αυτο και με πληγωνει συνεχεια) και επισης ενα ανεξηγητο σφιξιμο στο στομα το οποιο το κραταει μισανοιχτο.για το χαλινο γλωσσας μας ειπε οτι μπορουμε να τον κοψουμε,αναιμακτα,χωρις πονο σε παιδοχειρουργο και πιθανον να αποτρεψουμε και ψευδισμα μελλοντικα.ισως και να μη χρειαζεται,το αφησε πανω μας..μαλλον δε θα το κανουμε κ ο Θεος βοηθος..η μικρη δεν εχει φαει μεχρι τωρα πανω απο 90 ml τη μερα σαν συμπληρωμα και θα προσπαθησουμε να το κοψουμε κ αυτο..2 αντλησεις τη μερα για ερεθισμα,κομπρεσες με σοδονερο για τις θηλες,μου εγραψε να βαλω κ μια κρεμα(εχω κανει ραγαδες και στις 2) και φυσικα θηλασμος..με ολα αυτα,αντε να δω ποτε θα ξεκουραζομαι..μου φαινεται θα καταληξω στο μικτο να ησυχασει το κεφαλι μου..το μωρο μου εφτασε ενος μηνα κ εγω δεν το εχω απολαυσει οπως θα ηθελα..ολο αλλος το κραταει κ εγω πασπατευω τα στηθη μου!!

εχθες ειχε ερθει κ η παιδιατρος!τα ισχυακια μας ειναι τελεια αλλα προληπτικα θα φοραμε για λιγο καιρο ακομη τη δευτερη πανα.το φυσηματακι μας ακουγεται ακομη αλλα πολυ λιγοτερο,οποτε θα το ελεγξουμε με την ησυχια μας μεσω ΙΚΑ οποτε μας πουν.πηγαμε 4040 και πηραμε και 4 ποντους!αψογη η καρδουλα μου!!

εδω γυρω θα ειμαι..παω να κανω καμια κομπρεσα αν προλαβω..ειναι 3 μερες τωρα η μικρη παιρνει τζουρες υπνου κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ..

GjJbp3.png7IWup3.png

Δωρακι πολυ χαρηκα με τον αδερφουλη σου!!ειδες κοπελα μου ολα καλα!και για το γαλατακι μη στεναχωριεσαι.κ εγω νομιζω οτι ρυθμιστηκε η παραγωγη.για τα μπιμπερο που ρωτουσες η συμβουλος μου ειπε το calma της medela ειναι κορυφη..μετα της avent και της nuk με το με γαλο στομιο την κωνικη θηλη ειναι επισης καλα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα. Βγήκε ήλιος σήμερα και ξεπόρτισα!

Άφησα την μικρή στην μαμά μου. Το πρωί αφού την θήλασα άντλησα 80μλ και τα άφησα. Την άφησα κοιμισμένη, κοιμήθηκε 2,5 ώρες και όταν ήρθα είχε ρουφήξει τα 80μλ. Την έβαλα αμέσως στο στήθος και έφαγε και από εκεί και στο επόμενο 3ωρο ξαναθήλασε 4 φορές! Αχαχα δεν θέλει να αφήνει κενά το πουλάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν πετυχαίνω καμια ε?? Εμεις τα ιδια άστατος κ ανήσυχος υπνος το βραδυ... Την μερα δεν κοιμαται εννοείτε....τωρα λιγο γλαρωσε στο καρότσι. Θα δείξει!

Κοριτσια της δίνω μπιμπερο κ δεν το θελει με τιποτα,αντιθέτως ψάχνει το στηθος απεγνωσμένα! Πρεπει ομως να μάθει κ το μπιμπερο γιατι δεν βλέπω να την χορταινω εγω μονο... Φοβάμαι οτι απο το σοκ που έπαθα μου γύρισε πισω το γαλα......

Τωρα σκεφτομαι ποια μπιμπερο ειναι καλα κ να μοιάζουν με την θηλη του στήθους.

εγω δωρα βολευτηκα με το chicco. το nuk δεν το πολυθελει , οποτε πηρα κ αλλα chicco κ το παιρνει κανονικα.

αχ εγραφα ενα κατεβατο και σβηστηκε...

καλησπερα σε ολες!!

εγω απειχα λιγο γιατι δεν πολυπρολαβαινα..ειμαι και χαλια ψυχολογικα..οσο μπορουσα διαβαζα..

το κεφαλαιο θηλασμος εχεις καταντησει μαρτυριο για μενα.ειδικα αυτες τις μερες που η μικρη θελει συνεχεια..οι θηλες μου εγιναν χαλια..

σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου και μου εκανε την καρδια περιβολι..η μικρη εχει κοντο οπισθιο χαλινο γλωσσας και κοντο χαλινο ανω χειλους(γι'αυτο και με πληγωνει συνεχεια) και επισης ενα ανεξηγητο σφιξιμο στο στομα το οποιο το κραταει μισανοιχτο.για το χαλινο γλωσσας μας ειπε οτι μπορουμε να τον κοψουμε,αναιμακτα,χωρις πονο σε παιδοχειρουργο και πιθανον να αποτρεψουμε και ψευδισμα μελλοντικα.ισως και να μη χρειαζεται,το αφησε πανω μας..μαλλον δε θα το κανουμε κ ο Θεος βοηθος..η μικρη δεν εχει φαει μεχρι τωρα πανω απο 90 ml τη μερα σαν συμπληρωμα και θα προσπαθησουμε να το κοψουμε κ αυτο..2 αντλησεις τη μερα για ερεθισμα,κομπρεσες με σοδονερο για τις θηλες,μου εγραψε να βαλω κ μια κρεμα(εχω κανει ραγαδες και στις 2) και φυσικα θηλασμος..με ολα αυτα,αντε να δω ποτε θα ξεκουραζομαι..μου φαινεται θα καταληξω στο μικτο να ησυχασει το κεφαλι μου..το μωρο μου εφτασε ενος μηνα κ εγω δεν το εχω απολαυσει οπως θα ηθελα..ολο αλλος το κραταει κ εγω πασπατευω τα στηθη μου!!

εχθες ειχε ερθει κ η παιδιατρος!τα ισχυακια μας ειναι τελεια αλλα προληπτικα θα φοραμε για λιγο καιρο ακομη τη δευτερη πανα.το φυσηματακι μας ακουγεται ακομη αλλα πολυ λιγοτερο,οποτε θα το ελεγξουμε με την ησυχια μας μεσω ΙΚΑ οποτε μας πουν.πηγαμε 4040 και πηραμε και 4 ποντους!αψογη η καρδουλα μου!!

εδω γυρω θα ειμαι..παω να κανω καμια κομπρεσα αν προλαβω..ειναι 3 μερες τωρα η μικρη παιρνει τζουρες υπνου κ δεν προλαβαινω να κανω τπτ..

μη στενοχωριεσαι βρε λιτσα, δεν θελω να σε επηρεασω αλλα εγω απο τη μερα που ξεκινησα 2 γευματα θηλασμο κ τα υπολοιπα ξενο, νιωθω αλλος ανθρωπος!χαιρομαι το μωρο μου, κοιμαται πιο πολυ κ νιωθω οτι δεν το βασανιζω κ αυτο το καημενο. τοσες ωρες στο στηθος δεν το αντεχα,ολη μερα ή θηλαζα ή εβαζα κρεμα ή κονιακ.οχι κ οτι καλυτερο για την ψυχολογια μου! ασε που εχει κανει κ μενα ραγαδες στις θηλες κ ποναω. οσο για το χαλινο μηπως να παρεις κ μια δευτερη γνωμη? συμβουλος θηλασμου ειναι, οχι παιδιατρος!

δευτερη πανα φοραμε κ εμεις για τα ισχια!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...