Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

Πάνω από κάποια mm φοβούνται για υπερπλασια ενδομητριου δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά σίγουρα κάποια κοπέλα το γνωρίζει, το συζητούσαν Παλιότερα εδώ μέσα κάτι κορίτσια 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βλέπω που λέτε οτι τα μωρα σας κοιμούνται κ σκεφτομαι οτι μαλλον η μπεμπα μου κακομαθε στις αγκαλιές της πεθεράς μου αυτες τις μερες....

Απο το βραδυ που εφυγε ο αδερφός μου για νοσοκομειο την εχω συνεχεια σπιτι μου για να με βοηθάει με το μωρο αφου δεν ημουν καλα. Τωρα ομως ειμαι οκ αφου παει καλα ο αδερφός μου. Κι ομως ερχεται καθε μερα ολη μερα!!! Δεν λεω βοηθάει πολυ κ με το σπιτι αλλα την μικρη ολο αγκαλιά κ κούνημα την εχει για να κοιμηθεί.... Οσες φορες είπα μην την κουνατε στο βρόντο πηγε!! Απο τοτε η μικρη κοιμαται πιο ανήσυχα το βραδυ κ οχι συνεχόμενα.... Κ αυτο με τα χαμηλα φώτα κ ησυχία δεν παιζει γιατι ερχεται ο πεθερός μου κατα τις 9μιση το βραδυ κ της μιλαει την ξυπνάει σαν να λέμε,της χαλάει την συγκέντρωση! Δεν θελω να γίνω κακια γιατι μου στάθηκαν κ τωρα κ παντα πολυ,απλα οι παππούδες γενικώς ολοι είπαμε τα ξέρουν ολα!!!!!! Νομίζουν...οτι θα το μεγαλώσουν αυτοι.

Παλι την ακούω ξυπνάει.... Καλα βαμπιρακι το παιδι μου δεν κοιμαται πολυ!!! Αχ κ να δω πως θα αντιδράσει με το ρηλαξ... Σημερα θα έρθοτν ο κολλητός του αντρα μου με τη γυναικα του κ θα μας φέρουν το δωρο τους το ρηλαξ.

Πως κ την πηρε την πιπίλα Ελευθερια μου,μπράβο! Εμενα την ρουφάει οπως το στηθος με αποτελεσμα να της φεύγει... Εσυ της την κρατούσες μεχρι να μην την φτύνει?

δωρακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι κ εσυ κ ο αδερφουλης καλυτερα!! μπραβο αγαπη μου!! κ μενα δεν κοιμαται η μικρη σκεψου απο τις 12 το πρωι τωρα την πηρε ο υπνος κ δεν με ρευτηκε κιολας την ειχα 1 ωρα ορθια κ τπτ τωρα την ξαπλωσα αλλα εχω το νου μου..ουφ με κουρασε,,,κ μενα βαμπιρακι ειναι μην ανησυχεις!!! οσο για τα πεθερικα ετσι ειναι κ μενα αυριο θα ερθει η πεθερα μου να την δει κ βοηθησει λιγο ...την προηγουμενη φορα που ηρθε για λιγο την ταιζε κ την εβαζε να κοιμηθει ετσι χωρις να ρευτει κ την ελεγα συνεχεια,,,να δουμε αυριο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Παλι την ακούω ξυπνάει.... Καλα βαμπιρακι το παιδι μου δεν κοιμαται πολυ!!! Αχ κ να δω πως θα αντιδράσει με το ρηλαξ... Σημερα θα έρθοτν ο κολλητός του αντρα μου με τη γυναικα του κ θα μας φέρουν το δωρο τους το ρηλαξ.

Πως κ την πηρε την πιπίλα Ελευθερια μου,μπράβο! Εμενα την ρουφάει οπως το στηθος με αποτελεσμα να της φεύγει... Εσυ της την κρατούσες μεχρι να μην την φτύνει?

Δεν επέμενα πολύ, την έπιασε εύκολα. Αναγκαστικά την κρατάς λίγο μέχρι να μάθουν να την πιάνουν με την 1η.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ βλέπω που λέτε οτι τα μωρα σας κοιμούνται κ σκεφτομαι οτι μαλλον η μπεμπα μου κακομαθε στις αγκαλιές της πεθεράς μου αυτες τις μερες....

Απο το βραδυ που εφυγε ο αδερφός μου για νοσοκομειο την εχω συνεχεια σπιτι μου για να με βοηθάει με το μωρο αφου δεν ημουν καλα. Τωρα ομως ειμαι οκ αφου παει καλα ο αδερφός μου. Κι ομως ερχεται καθε μερα ολη μερα!!! Δεν λεω βοηθάει πολυ κ με το σπιτι αλλα την μικρη ολο αγκαλιά κ κούνημα την εχει για να κοιμηθεί.... Οσες φορες είπα μην την κουνατε στο βρόντο πηγε!! Απο τοτε η μικρη κοιμαται πιο ανήσυχα το βραδυ κ οχι συνεχόμενα.... Κ αυτο με τα χαμηλα φώτα κ ησυχία δεν παιζει γιατι ερχεται ο πεθερός μου κατα τις 9μιση το βραδυ κ της μιλαει την ξυπνάει σαν να λέμε,της χαλάει την συγκέντρωση! Δεν θελω να γίνω κακια γιατι μου στάθηκαν κ τωρα κ παντα πολυ,απλα οι παππούδες γενικώς ολοι είπαμε τα ξέρουν ολα!!!!!! Νομίζουν...οτι θα το μεγαλώσουν αυτοι.

Δωρα μου μην ανησυχεις!Δεν ειστε η εξαιρεση ..Και εμενα δεν κοιμαται ευκολα και τον εχουμε συνεχεια αγκαλια...Αν κ οποτε αποκοιμηθει πανω μας, τον αφηνουμε κατω (οχι στην κουνια...στο κρεβατι μας η στο καθισματακι ) και γκρινιαζει κ αντε παλι πανω...Εμεις τον καναμε ετσι αλλα εχει τα πονακια κ δεν μας παει η καρδια να τον αφηνουμε να σπαραζει κ να κλαιει..Δεν λεω τον κακομαθαμε αλλα ελπιζω να φυγουν οι κολικοι κ να στρωσει..

Οσο για τα πεθερικα μπραβο τους που σε βοηθησαν..Εμενα μενουν 3 λεπτα αποσταση κ εχουν ερθει 2 φορες..Και απο βοηθεια τιποτα..μονο κανενα φαι να φτιαξουν κ να παει ο Γιαννης να το παρει κ να τους κανει κ καμια εξυπηρετηση...Αν δεν ειχα τις ξαδελφες μου κ τους γονεις μου που με βοηθανε οποτε μπορουν δεν θα μπορουσα εντελως μονη!!Και βεβαια ο Γιαννησ μου που τον αναλαμβανει οταν ειναι εδω..μονο που δεν τον θηλαζει!χαχα!

Σημερα παλι θα βγω εξω , θα παω σε ενα ιδιαιτερο...Γιουχου θα βγω εξω!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δώρα τα κάνουν αυτά οι παπουδογιαγιάδες και αργότερα ρίχνουν και ευθύνες ό,τι εμείς τα κακομαθαίνουμε. Το έχω δει το έργο!

Και εγώ το πήρα αυτό το μπουκάλι, δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη όμως.

Σόνια είδες η physio?Κάνει θαύματα. Μωρέ 2 ώρες πολύ είναι. Εμένα την βάζει στο στόμα και όταν κοιμηθεί την πετάει. Καμιά φορά ξυπνάει και ξανακοιμάται χωρίς πιπίλα. Γενικώς πάνω από 20 λεπτά δεν την έχει στο στόμα της συνολικά το 24ωρο.

Γεωργίτσα περαστικά στο αντράκι σου. Αχ μωρέ, έκλαψε?

Αχ Ελευθερια μου λιγο εκλαψε αλλα μου χαλασε η μερα.Καταλαβαινεις ειναι απο αυτες τις μερες που ξερεις οτι θα γινει κατι ηταν κουντουρντισμενος απο το πρωι ανεβαινε πανω στις καρεκλες πηδαγε ετρεχε στο σπιτι ανοιγε τα ντουλαπια το περιμενα οταν πηγα να ταισω τη μικρη ετρεχε πισω μου και σωριαστηκε.Δεν πειραζει μεχρι να παντρευτει θα γιανει.:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου εχω προβλημα παλι...

συνεχεια η μικρη ανα μια ωρα θελει να τρωει ...τι να κανω?? δεν κοιμαται κ συνεχεια ψαχνει να φαει ,,,τρωει τα χερια της κλαιει ,,,τρωει την κουβερτουλα που την ακουμπαει...πριν 1 ωρα την εδωσα 110 μλ κ με το ζορι την κραταω...κ δεν ρευεται ευκολα κ παντα μολις το πιει ολο βαζει τα κλαμματα...λετε επειδη τελειωσε το γαλα η επειδη ποναει??:confused::confused::confused:

B4Itp2.png

κοριτσια μου εχω προβλημα παλι...

συνεχεια η μικρη ανα μια ωρα θελει να τρωει ...τι να κανω?? δεν κοιμαται κ συνεχεια ψαχνει να φαει ,,,τρωει τα χερια της κλαιει ,,,τρωει την κουβερτουλα που την ακουμπαει...πριν 1 ωρα την εδωσα 110 μλ κ με το ζορι την κραταω...κ δεν ρευεται ευκολα κ παντα μολις το πιει ολο βαζει τα κλαμματα...λετε επειδη τελειωσε το γαλα η επειδη ποναει??:confused::confused::confused:

Θυμάσαι τις πρώτες μέρες τι μας έλεγες? Ό,τι δεν ξυπνάει για να φάει και τρώει πολύ λίγο...Να λοιπόν που άλλαξε αυτό και τώρα θέλει να τρώει συνέχεια!!! Μια πιπίλα θα βοηθούσε νομίζω και εγώ, να ηρεμεί το παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θυμάσαι τις πρώτες μέρες τι μας έλεγες? Ό,τι δεν ξυπνάει για να φάει και τρώει πολύ λίγο...Να λοιπόν που άλλαξε αυτό και τώρα θέλει να τρώει συνέχεια!!! Μια πιπίλα θα βοηθούσε νομίζω και εγώ, να ηρεμεί το παιδί.
ποπη μου μηπως να της βαλεις μια πιπιλα εαν την παιρνει

κοριτσια μου ειναι πανεξυπνη σας ειχα πει εμενα η δικια μου την πηρε αμεσως την πιπιλα αλλα οταν πειναει καταλαβαινει κ την φτυνει...χα χα χα σου λεει ρε μανα δεν με ξεγελας ετσι!!

B4Itp2.png

Αχ η μικρη μας δεν ηρεμεί να κοιμηθεί σημερα με τιποτα... 1μιση ωρα το μεσημερι κ αυτο ηταν. Τωρα προσπαθουμε να κοιμηθούμε για βραδυ.... Αντε να δω! Πόπη σκεφτομαι οτι δεν εχω γαλα κ να της δίνω κ ξενο οπως κ εσυ αλλα δεν το θελει το μπιμπερο με την καμια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ η μικρη μας δεν ηρεμεί να κοιμηθεί σημερα με τιποτα... 1μιση ωρα το μεσημερι κ αυτο ηταν. Τωρα προσπαθουμε να κοιμηθούμε για βραδυ.... Αντε να δω! Πόπη σκεφτομαι οτι δεν εχω γαλα κ να της δίνω κ ξενο οπως κ εσυ αλλα δεν το θελει το μπιμπερο με την καμια!!!

μηπως να αλλαζες μπιμπερο;;;;

τι μπιμπερο της δινεις;;;;

εμας το δικος μας εχει το σχημα της θηλης

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

δωρακι μου μια απο τα ιδια κ εμεις δεν κοιμαται με τπτ...κ γω τωρα προσπαθω να την κοιμησω...

γιατι νομιζεις οτι δεν σου φτανει το γαλα σου?? δεν το εχει μαθει γιαυτο δεν το θελει...εγω οτι κ να σε συμβουλεψω ξερεις ...μακαρι να ειχα κ αλλα μεμε να θηλαζα!! αν νομιζεις ομως οτι θα σε διευκολυνει ο μεικτος θηλασμος προσπαθησε το!!! ειναι μεχρι να συνηθησει το μπιμπερο..

εμενα με παιδευει την κανω πχ 90 μλ δεν χορταινει αντε ξανα ταισμα...μετα απο μια ωρα ξανα τα ιδια...εχει τυχει για 10 μλ να εχει ξεσηκωσει ολο το σπιτι και μολις τα ηπιε ξεραθηκε στον υπνο...παιδευομαι δλδ κ με το μπιμπερο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...