Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα!!!Πως ειστε?

Μαργαριτα,α ντε τελειωνουν τα βασανα και θα απολαυσεις και εσυ το μωρο σου και τον ανδρα σου.Προσοχη με την μεση..Δεν ξερω αν διαβασες τι ελεγα χθες...

Εχεις και πονο στο ποδι?Γτ ισχυαλγια ειναι ο πονος στο ποδι.Ευχομαι να ειναι περαστικα μονο και οχι κατι σοβαρο..

Εμεις ολα καλα..Κοιμηθηκε χθες 10 το βραδυ και σχεδον την ξυπνησαμε εμεις στις 12 για φαι.1 και μιση κοιμηθηκες και ξυπνησε 4,30.Ξανακοιμηθηκε, ξυπνησε 9..Μετα ξανακοιμηθηκε καμια ωρα, τωρα παλι κοιμαται...Γενικα τα παει καλα με τον υπνο.Μονο το μεσημερι δεν κοιμαται μωρε...και μου αρεσει πολυ ο μεσημεριανος υπνος.

Γενικα βλεπω οτι αυτη την εβδομαδα, το βραδυ κοιμαται 5ωρα, εκτος απο εχθες που μαλλον την ξυπνησα εγω που γυρνουσα περα δωθε απο τον πονο..

Σημερα εγω σαααν να ειμαι καπως καλυτερα.Λετε να φταιει και ο καιρος?Νομιζα οτι μονο στις εγχειρησεις ισχυουν αυτα με τον καιρο..

Γωγω, δεν ξερω τι να σου πω..Πολυ ζορι να μην σας αφηνει να χαλαρωσετε..Παντως και εγω εχω αυτο το θεμα με τις αγκαλιες.Κιχ να κανει το μωρο, ο ανδρας μου πεταγεται πανω και θελει να την σηκωσει.Λεγε λεγε ομως, αρχιζει να μαθαινει και αυτος και την χειριζεται καλυτερα..

Το πιστευετε οτι την εχει ταισει περισσοτερες φορες απότι εγω?Εγω ζητημα μπιμπερο να της εχω δωσει 2-3 φορες..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ γωγω μου τα ξεχασε η μανουλα σου?? μηπως φοβαται πιο πολυ γιατι ειναι η γιαγια κ σου λεει αν γινει κατι στο μωρο μηπως δεν το κανει αυτη σωστα?? αλοιμονο πες της παιδακια μεγαλωσε μια χαρα πως τα ξεχασε??

καλα κ τον λοξυγγα φοβηθηκε?

εμενα τα ιδια συμβαινουν με τον αντρα μου...χθες τα ξημερωματα τον εβαλα να την αλλαξει πανα..τα καταφερε αλλα ειμαστε ακομα στην αρχη..:rolleyes::rolleyes:

φοβαται πολυ η καημενη! αφου τη ρωτουσα μηπως μας υιοθετησε σε νηπιακη ηλικια κ δεν μας το λενε:lol:

σιγα σιγα θα μαθει ο αντρας σου, μη τον πιεζεις ολα μαζι, κ οσο μεγαλωνει η μικρη , πιο ευκολα θα την πιανει! ο δικος μου φοβαται σιγουρα λιγοτερο απο μενα:rolleyes:

BJVqp3.png

Καλημερα!!!Πως ειστε?

Μαργαριτα,α ντε τελειωνουν τα βασανα και θα απολαυσεις και εσυ το μωρο σου και τον ανδρα σου.Προσοχη με την μεση..Δεν ξερω αν διαβασες τι ελεγα χθες...

Εχεις και πονο στο ποδι?Γτ ισχυαλγια ειναι ο πονος στο ποδι.Ευχομαι να ειναι περαστικα μονο και οχι κατι σοβαρο..

Εμεις ολα καλα..Κοιμηθηκε χθες 10 το βραδυ και σχεδον την ξυπνησαμε εμεις στις 12 για φαι.1 και μιση κοιμηθηκες και ξυπνησε 4,30.Ξανακοιμηθηκε, ξυπνησε 9..Μετα ξανακοιμηθηκε καμια ωρα, τωρα παλι κοιμαται...Γενικα τα παει καλα με τον υπνο.Μονο το μεσημερι δεν κοιμαται μωρε...και μου αρεσει πολυ ο μεσημεριανος υπνος.

Γενικα βλεπω οτι αυτη την εβδομαδα, το βραδυ κοιμαται 5ωρα, εκτος απο εχθες που μαλλον την ξυπνησα εγω που γυρνουσα περα δωθε απο τον πονο..

Σημερα εγω σαααν να ειμαι καπως καλυτερα.Λετε να φταιει και ο καιρος?Νομιζα οτι μονο στις εγχειρησεις ισχυουν αυτα με τον καιρο..

Γωγω, δεν ξερω τι να σου πω..Πολυ ζορι να μην σας αφηνει να χαλαρωσετε..Παντως και εγω εχω αυτο το θεμα με τις αγκαλιες.Κιχ να κανει το μωρο, ο ανδρας μου πεταγεται πανω και θελει να την σηκωσει.Λεγε λεγε ομως, αρχιζει να μαθαινει και αυτος και την χειριζεται καλυτερα..

Το πιστευετε οτι την εχει ταισει περισσοτερες φορες απότι εγω?Εγω ζητημα μπιμπερο να της εχω δωσει 2-3 φορες..:rolleyes:

καταρχην περαστικα σου Βουλα!!

μη τη ματιασουμε τη μικρη σου, μια χαρα τα παει με τον υπνο!

κ εμενα ο αντρας μου πιο πολυ την ταιζει απο μενα, επισης εχει αναλαβει τον ορο που της ριχνουμε, πολλα αλλαγματα κ εννοειται το μπανιο, σχεδον μονος του την κανει, τον βολευει οπως την κραταει!

BJVqp3.png

Καλημέρα σας!!!! Δηλαδή καλησπέρα σας......Όλο τέτοια ώρα προλαβαίνω να μπώ να σας διαβάσω.

Και εμείς χθές είχαμε καλό βράδυ. Η μικρή κοιμήθηκε γύρω στις 11 και ξύπνησε στις 4 και μετά στις 7. Μια χαρά ύπνος.

Α δεν σας είπα! Πίασαμε πιπίλα!!!! Ναι ναι αλήθεια!

Την Chicco Physio την σιλικόνη. Και όχι μόνο την πιάσαμε αλλά την είχε κανένα 2ωρο χθες το βράδυ και μόλις την έχανε ξυπνούσε και την έψαχνε. Και το πρωί κατά τις 8μιση που ήταν λίγο ανήσυχη της την ξανάδωσα και την έπιασε πάλι. Και όταν την πέρνει ο ύπνος δεν την φτύνει και την κρατάει μέχρι να την χάσει. Αλλά εγώ της την βγάζω και προσπαθώ να μην την έχει πολύ τώρα για να μην έχουμε θέματα και με την παραγωγή.

Οπότε κορίτσια υπομονή και τα δικά σας θα μάθουν.

Πρέπει να αρχίσω να βγάζω γάλα σιγά σιγά αλλά βαριέμαι την διαδικασία. Πρέπει όμως να μάθει και η μικρή να τρώει από το μπουκάλι. Πήρα τις καινούργιες θηλες της Medela τις Calma που λένε ότι το μωρό κάνει τις ίδιες κινήσεις που κάνει και στο στήθος αλλιώς δεν βγαίνει γάλα. Άντε να δούμε. Ελπίζω μόνο να μην τις πλήρωσα τσάμπα. Φοβάμε την σύγχηση θηλών λίγο και γι' αυτό αγόρασα αυτές. Θα δείξει.

Νομίζω Σοφία εσύ δεν χρησιμοποιείς τέτοια θηλή?

Γεωργία το Amazon μαζί με το θήλαστρο στο λινκ που σου έβαλε η Ελευθερία έχει και μια τέτοια θηλή.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καταρχην περαστικα σου Βουλα!!

μη τη ματιασουμε τη μικρη σου, μια χαρα τα παει με τον υπνο!

κ εμενα ο αντρας μου πιο πολυ την ταιζει απο μενα, επισης εχει αναλαβει τον ορο που της ριχνουμε, πολλα αλλαγματα κ εννοειται το μπανιο, σχεδον μονος του την κανει, τον βολευει οπως την κραταει!

ευχαριστω πολυ!

καλα, εσενα ειναι πολυ προχωρημενος.

κ εμενα ολα τα κανει αφου ειμαι κρεβατωμενη, μονο μπανιο που την εκανε μια φορα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα να απολαύσεις το νέο σου σπίτι!!!

Μόνο χαρές να ζήσετε εκεί μέσα και να το γεμίσετε πολλά παιδιά!!!

Καλό κουράγιο με την τακτοποίηση τώρα. Κάνε τα βασικά έτσι ώστε να λειτουργεί το σπίτι και τα υπόλοιπα σιγά σιγά. Άλλωστε έχεις και μια πριγκίπισα να προσέχεις!!;)

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλημέρα σας!!!! Δηλαδή καλησπέρα σας......Όλο τέτοια ώρα προλαβαίνω να μπώ να σας διαβάσω.

Και εμείς χθές είχαμε καλό βράδυ. Η μικρή κοιμήθηκε γύρω στις 11 και ξύπνησε στις 4 και μετά στις 7. Μια χαρά ύπνος.

Α δεν σας είπα! Πίασαμε πιπίλα!!!! Ναι ναι αλήθεια!

Την Chicco Physio την σιλικόνη. Και όχι μόνο την πιάσαμε αλλά την είχε κανένα 2ωρο χθες το βράδυ και μόλις την έχανε ξυπνούσε και την έψαχνε. Και το πρωί κατά τις 8μιση που ήταν λίγο ανήσυχη της την ξανάδωσα και την έπιασε πάλι. Και όταν την πέρνει ο ύπνος δεν την φτύνει και την κρατάει μέχρι να την χάσει. Αλλά εγώ της την βγάζω και προσπαθώ να μην την έχει πολύ τώρα για να μην έχουμε θέματα και με την παραγωγή.

Οπότε κορίτσια υπομονή και τα δικά σας θα μάθουν.

Πρέπει να αρχίσω να βγάζω γάλα σιγά σιγά αλλά βαριέμαι την διαδικασία. Πρέπει όμως να μάθει και η μικρή να τρώει από το μπουκάλι. Πήρα τις καινούργιες θηλες της Medela τις Calma που λένε ότι το μωρό κάνει τις ίδιες κινήσεις που κάνει και στο στήθος αλλιώς δεν βγαίνει γάλα. Άντε να δούμε. Ελπίζω μόνο να μην τις πλήρωσα τσάμπα. Φοβάμε την σύγχηση θηλών λίγο και γι' αυτό αγόρασα αυτές. Θα δείξει.

Νομίζω Σοφία εσύ δεν χρησιμοποιείς τέτοια θηλή?

Γεωργία το Amazon μαζί με το θήλαστρο στο λινκ που σου έβαλε η Ελευθερία έχει και μια τέτοια θηλή.

Σονια μου εγω εχω παρει το μπιμπερο Μedela calma αλλα ο μικρος δεν το θελει καθολου..Ειναι σκληρη η θηλη κ αναγουλιαζει..Και το αγορασα κ 16 ευρω..ουτε μιση φορα δεν το χρησιμοποιησα...Τσαμπα πηγε..

Εχει βολευτει ομως το μπιμπερο dr brown που ειναι για τους κολικους..

Μαργαριτα με το καλο να μπειτε στο δικο σας σπιτακι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια μου γλυκα σημερα δε σας προλαβα πολυ γιατι ο μεγαλος μου επεσε και εκανε ενα καρουμπαλο να και επειδη ειναι χαδιαρης τον ειχα αγκαλια και καναμε αγαπουλες ολο το πρωι εναλλαξ με την μπεμπα.Του εβαλα και βουτυρο με το που επεσε και ηρθε η μαμα μου και λεει κεικ εκανες?χαχα!

Ελευθερια και Σόνια αυτο εχω δει και λεω να το παραγγειλω μεσα στο ΣΚ

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βλέπω που λέτε οτι τα μωρα σας κοιμούνται κ σκεφτομαι οτι μαλλον η μπεμπα μου κακομαθε στις αγκαλιές της πεθεράς μου αυτες τις μερες....

Απο το βραδυ που εφυγε ο αδερφός μου για νοσοκομειο την εχω συνεχεια σπιτι μου για να με βοηθάει με το μωρο αφου δεν ημουν καλα. Τωρα ομως ειμαι οκ αφου παει καλα ο αδερφός μου. Κι ομως ερχεται καθε μερα ολη μερα!!! Δεν λεω βοηθάει πολυ κ με το σπιτι αλλα την μικρη ολο αγκαλιά κ κούνημα την εχει για να κοιμηθεί.... Οσες φορες είπα μην την κουνατε στο βρόντο πηγε!! Απο τοτε η μικρη κοιμαται πιο ανήσυχα το βραδυ κ οχι συνεχόμενα.... Κ αυτο με τα χαμηλα φώτα κ ησυχία δεν παιζει γιατι ερχεται ο πεθερός μου κατα τις 9μιση το βραδυ κ της μιλαει την ξυπνάει σαν να λέμε,της χαλάει την συγκέντρωση! Δεν θελω να γίνω κακια γιατι μου στάθηκαν κ τωρα κ παντα πολυ,απλα οι παππούδες γενικώς ολοι είπαμε τα ξέρουν ολα!!!!!! Νομίζουν...οτι θα το μεγαλώσουν αυτοι.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα τα κάνουν αυτά οι παπουδογιαγιάδες και αργότερα ρίχνουν και ευθύνες ό,τι εμείς τα κακομαθαίνουμε. Το έχω δει το έργο!

Και εγώ το πήρα αυτό το μπουκάλι, δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη όμως.

Σόνια είδες η physio?Κάνει θαύματα. Μωρέ 2 ώρες πολύ είναι. Εμένα την βάζει στο στόμα και όταν κοιμηθεί την πετάει. Καμιά φορά ξυπνάει και ξανακοιμάται χωρίς πιπίλα. Γενικώς πάνω από 20 λεπτά δεν την έχει στο στόμα της συνολικά το 24ωρο.

Γεωργίτσα περαστικά στο αντράκι σου. Αχ μωρέ, έκλαψε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αν δεν φοράει υπνόσακο ναι. Και γενικώς όλη μέρα την έχω τυλιγμένη με λεπτό κουβερτάκι, όχι ισπανική κουβέρτα-πιο λεπτό.

Παλι την ακούω ξυπνάει.... Καλα βαμπιρακι το παιδι μου δεν κοιμαται πολυ!!! Αχ κ να δω πως θα αντιδράσει με το ρηλαξ... Σημερα θα έρθοτν ο κολλητός του αντρα μου με τη γυναικα του κ θα μας φέρουν το δωρο τους το ρηλαξ.

Πως κ την πηρε την πιπίλα Ελευθερια μου,μπράβο! Εμενα την ρουφάει οπως το στηθος με αποτελεσμα να της φεύγει... Εσυ της την κρατούσες μεχρι να μην την φτύνει?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!!!Πως ειστε?

καλημερα βουλιτσα μου αχ ποσο χαιρομαι που εισαι καλυτερα! το ιδιο επαθε η μαμα μου τοσες μερες που ηταν εδω πονουσε αφορητα στην μεση κ στο ποδι πηγε σημερα στον γιατρο κ την ειπε ξαπλα ακινησια την εδωσε ενεσεις κ παυσιπονα ,,,εχει οσφυαλγια καπως ετσι μου το ειπε...την ξεκανα την καημενη...κ ο καιρος σιγουρα δεν βοηθαει...αχ υπομονη κοριτσι μου να περασει κ αυτο να χαρεις την μπεμπουλα σου

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Παλι την ακούω ξυπνάει.... Καλα βαμπιρακι το παιδι μου δεν κοιμαται πολυ!!! Αχ κ να δω πως θα αντιδράσει με το ρηλαξ... Σημερα θα έρθοτν ο κολλητός του αντρα μου με τη γυναικα του κ θα μας φέρουν το δωρο τους το ρηλαξ.

Πως κ την πηρε την πιπίλα Ελευθερια μου,μπράβο! Εμενα την ρουφάει οπως το στηθος με αποτελεσμα να της φεύγει... Εσυ της την κρατούσες μεχρι να μην την φτύνει?

ουτε εμενα δεχεται την πιπιλα, την βάζω και την βγαζει, μονο μια φορα την αφησε για 2 λεπτα και την εβγαλε μετα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...