Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα τώρα θυμήθηκα τι με ρώτησες χθες. Το γυμναστήριο βγάζει αρκετάδυνατό ήχο. Έχεις δει το κουμπί που ρυθμίζει τον ήχο σε δυνατό και πιο δυνατό ε? Ντούρασελ έβαλα και εγώ. Αν το έχεις στο δυνατό και ακούγεται σιγά τότε στείλε ένα e-mail στο άμαζον και είμαι σίγουρη πως θα σου στείλουν άλλο ή θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Είναι κύριοι!

Καλημερα σας!!!

Ουτε με το κουμπι δυναμωνει Ελευθερια μου.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στείλε e-mail, μην το συζητάς. Είναι άψογοι σε τέτοια. Το έχω κάνει πολλές φορές αν κάτι φτάσει στα χέρια μου ελαττωματικό. Πες τους πως το έχει και μια φίλη σου και ακούγεται δυνατά ο ήχος, σε σένα όχι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια!!

Μαργαριτα καλοριζικο το καινουριο σπιτι, μονο χαρες να ζησετε εκει!!!!

μη στενοχωριεσαι, δεν εισαι η μονη που ξενυχταει τοσο! εγω πλεον το εχω παρει αποφαση, ξυπναει 2 φορες το βραδυ κ καθε φορα κανει 2 ωρες τουλαχιστον να κοιμηθει. χθες πχ ξυπνησε στις 2, στις 2.30 ηταν ταισμενη-αλλαγμενη κ τελικα κοιμηθηκε στις 4! τα ιδια κ στις 6 που ξαναξυπνησε. κ εννοειται οτι εχουμε χαμηλο φωτισμο κ απολυτη ησυχια. εγω την βαζω στην καλαθα κ την κουναω για να κοιμηθει, βαζει τα κλαματα κ ο αντρας μου την παιρνει αγκαλια. τελικα μαλωνουμε γιατι δεν θελω να την μαθει αγκαλια κ την ξαναβαζουμε στην καλαθα. μετα απο 1-1.30ωρα κουνημα, τελικα κοιμαται! σε 2 ωρες ομως φτου κ απο την αρχη!

βρε κοριτσια η μπεμπα γεμισε σπιθουρακια στο προσωπο. η παιδιατρος ειπε δεν ειναι τιποτα, μονο νερακι να βαζω αλλα ειναι κατακοκκινη, δεν μπορω να τη βλεπω ετσι!

BJVqp3.png

Γωγώ μου καλημέρα. Εσένα η μπέμπα σου είναι μικρή, θα στρώσει. Το ίδιο έκανε και η δική μου στην ηλικία σας. Τώρα εγώ βρίσκω το ίδιο κακό με την αγκαλιά και το κούνημα. Το έχω ξαναπεί ό,τι πήρα 2 καρότσια για να κουνάω τον γιο μου επειδή δεν κοιμόταν αλλιώς!

Τα σπινθουράκια είναι νεογνική ακμή και την παρουσιάζουν σχεδόν όλα. Και τα 2 μου παιδιά έκαναν. Με τι την πλένεις? Άλλαζα το αφρόλουτρό τους και έβλεπα τρομερή βελτίωση. Έχω και μια πολύ καλή κρέμα για ατοπική δερματίτιδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γωγώ μου καλημέρα. Εσένα η μπέμπα σου είναι μικρή, θα στρώσει. Το ίδιο έκανε και η δική μου στην ηλικία σας. Τώρα εγώ βρίσκω το ίδιο κακό με την αγκαλιά και το κούνημα. Το έχω ξαναπεί ό,τι πήρα 2 καρότσια για να κουνάω τον γιο μου επειδή δεν κοιμόταν αλλιώς!

Τα σπινθουράκια είναι νεογνική ακμή και την παρουσιάζουν σχεδόν όλα. Και τα 2 μου παιδιά έκαναν. Με τι την πλένεις? Άλλαζα το αφρόλουτρό τους και έβλεπα τρομερή βελτίωση. Έχω και μια πολύ καλή κρέμα για ατοπική δερματίτιδα.

αχ το ξερω κ το κουνημα χαλια ειναι αλλα αλλιως τρελαινεται στο κλαμα!μονο το βραδυ ομως, τη μερα κοιμαται μονη της στην καλαθα!θα το κοψω ομως σταδιακα κ το βραδυνο!

με frezyderm την πλενω απο την αρχη, η παιδιατρος μου ειπε να περιμενω λιγες μερες κ μετα να μου δωσει κρεμουλα αν ειναι! μονο νερο κ φυσ. ορο μου ειπε προς το παρον που ειναι τοσο μικρουλα!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Να το σταματήσεις Γωγώ μου γιατί πιθανότατα σε λίγο καιρό να θέλει κούνημα και κατά την διάρκεια της ημέρας για να κοιμηθεί.

αχ κ τι να την κανω που κλαιει ασταματητα?? :confused:

BJVqp3.png

Τα μπουκάλια σωστά τα έβαλες αλλά τα σακουλάκια για να βάζεις στην κατάψυξη είναι αυτά

http://www.amazon.co.uk/Medela-Pre-Sterilised-Pump-Save-Breastmilk/dp/B000WHJ2OG/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1331677327&sr=1-2

Είναι αποστειρωμένα και χρησιμοποιείται μια φορά το καθένα. Το κουτί έχει 20 κομμάτια. Το πόσα θα πάρεις εξαρτάτε από το πόσο γάλα θα βάλεις στην κατάψυξη.

Το λινκ που έβαλες εσύ είναι σακούλες για να κάνεις αποστείρωση στον φούρνο μικροκυμάτων.

Αν δεις πιο κάτω στο λινκ που σου έβαλα έχει το θήλαστρο μαζί με τα μπουκάλια και τα σακουλάκια στις 130,47 λίρες δηλαδή περίπου 156 ευρώ. Εγώ από Ελλάδα-τότε που δεν ήξερα για το Amazon- είχα πάρει μόνο το θήλαστρο 150 ευρώ πριν όμως 2μιση χρόνια. Άρα νομίζω καλά τα έχει.

Σε ευχαριστω πολυ πολύ Σόνια μου.

κοριτσακια μου τα μαζεψαμε σχεδον ολα επιτελους!

αυριο η μετακομιση θα γινει μεσημερι επειδη ο αντρας μου ειναι βραδινος σημερα κ θα ερθει εδω στις 7. εγω βεβαι θα παω πιο μπροστα θα ερθουν να με παρουν τα πεθερικα. δεν μπορω να πω εχουν σκιστει κανονικα οι ανθρωποι! δεν το περιμενα ουτε απο γονεις τοσο τρεξιμο! θα προσπαθησω να μπω λιγο κ το πρωι φιλακια καλες μου! ισως αργησω λιγο να ξαναμπω γιατι δεν θα εχω ιντερνετ για καποιο διαστημα.. φιλακια σε ολες σας κ στα μπαμπακια συνοδοιπορισσες!!!!

Μαγαριτα μου με το καλο να πατε στο νεο δικο σας σπιτι και αν στο προηγουμενο φεραυε στο κοσμο την μπουμπου σας το νεο να γεμισει παιδια και ευτυχια!Αντε γειτονισσα να αρχισουμε τους καφεδες;)

Καλημέρα!!!

Γεωργία μου δες και αυτά τα σακουλάκια

http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Breastmilk-Storage-Bags-Pieces/dp/B0037XQT7A/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1331707570&sr=1-1

εγώ τα βρήκα καλύτερα από τα medela. Πιο μεγάλα και ανθεκτικά. Είναι και φθηνότερα!

Ελευθερια μου ευχαριστω πολύ με καταυποχρεωνεται την ασχετη!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε ?? ακομα δεν σας διαβασα...εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω γιατι κοιμηθηκε παλι στην αγκαλια μου,,,εγω πιαστηκα βεβαια γιατι ετσι κοιμαμαι μιση ορθια που λενε στηριζω την πλατη μου στα μαξιλαρια...μεχρι της 11 τωρα την ειχα αγκαλια...την ακουμπησα στο κρεβατι να πιω ενα καφε κ εγω αν κ σε λιγο θα ξυπνησει γιατι κοιμαται απο της 9.30...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε ?? ακομα δεν σας διαβασα...εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω γιατι κοιμηθηκε παλι στην αγκαλια μου,,,εγω πιαστηκα βεβαια γιατι ετσι κοιμαμαι μιση ορθια που λενε στηριζω την πλατη μου στα μαξιλαρια...μεχρι της 11 τωρα την ειχα αγκαλια...την ακουμπησα στο κρεβατι να πιω ενα καφε κ εγω αν κ σε λιγο θα ξυπνησει γιατι κοιμαται απο της 9.30...

καλημερα Ποπη! καλε δεν φοβασαι να κοιμαστε αγκαλια? εγω θα φοβομουν μη μου πεσει απο τα χερια!

καλημερα Γεωργια!

BJVqp3.png

μαργαριτακι μου καλοριζικο το σπιτακι σας ευχομαι μεσα στην καινουργια φωλιτσα σας να ζησετε μονο χαρες !! κ να εχετε μονο ευτυχισμενες στιγμες!!

τα αλλα τα κοριτσια μου τι κανετε ?? σας διαβαζω στα πεταχτα συγνωμη που δεν απανταω σε ολες...

B4Itp2.png

βρε ποπη διαβασα που ελεγες οτι εχεις προβλημα με τον αντρα σου που φοβαται να κραταει τη μικρη. εγω με τον αντρα μου δεν εχω προβλημα,ολα τα κανει αλλα εχω με τη μανα μου! μεχρι τωρα, μονο αγκαλια την κραταει ουτε αλλαγμα ουτε ταισμα την εμπιστευομαι! θελει η γυναικα αλλα μολις πιανει τη μικρη αρχιζει κ τρεμει! ελεος, λες κ δεν μεγαλωσε παιδια κανει! να δω πως θα την κραταει για να βγαινουμε καμια βολτα! θα πιανει το μπιμπερο κ θα παθαινει κριση πανικου! στην κλινικη φωναξε μια μαια να μας βοηθησει γιατι η μικρη ειχε λοξυγγα!ρεζιλι γιναμε!

BJVqp3.png

καλημερα Ποπη! καλε δεν φοβασαι να κοιμαστε αγκαλια? εγω θα φοβομουν μη μου πεσει απο τα χερια!

καλημερα Γεωργια!

καλημερα γωγω μου οχι την βαζω στο στερνο μου κ εγω ειμαι σχεδον μιση ορθια..να σου πω κ εγω στον υπνο μου δεν κουνιεμαι καθολου κ εχω κ το νου μου δλδ σκ@τα υπνο κανω κ εγω...

B4Itp2.png

βρε ποπη διαβασα που ελεγες οτι εχεις προβλημα με τον αντρα σου που φοβαται να κραταει τη μικρη. εγω με τον αντρα μου δεν εχω προβλημα,ολα τα κανει αλλα εχω με τη μανα μου! μεχρι τωρα, μονο αγκαλια την κραταει ουτε αλλαγμα ουτε ταισμα την εμπιστευομαι! θελει η γυναικα αλλα μολις πιανει τη μικρη αρχιζει κ τρεμει! ελεος, λες κ δεν μεγαλωσε παιδια κανει! να δω πως θα την κραταει για να βγαινουμε καμια βολτα! θα πιανει το μπιμπερο κ θα παθαινει κριση πανικου! στην κλινικη φωναξε μια μαια να μας βοηθησει γιατι η μικρη ειχε λοξυγγα!ρεζιλι γιναμε!

ωχ γωγω μου τα ξεχασε η μανουλα σου?? μηπως φοβαται πιο πολυ γιατι ειναι η γιαγια κ σου λεει αν γινει κατι στο μωρο μηπως δεν το κανει αυτη σωστα?? αλοιμονο πες της παιδακια μεγαλωσε μια χαρα πως τα ξεχασε??

καλα κ τον λοξυγγα φοβηθηκε?

εμενα τα ιδια συμβαινουν με τον αντρα μου...χθες τα ξημερωματα τον εβαλα να την αλλαξει πανα..τα καταφερε αλλα ειμαστε ακομα στην αρχη..:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...