Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μονο εμενα το κανει αυτο με το βραδι? εσας ποση ωρα μενουν ξυπνια ακομα κ οταν τρωει που συνηθως την επαιρνε ο υπνος αμεσως τωρα δεν!!!! κ θελει κ αγκαλια! γενικα δεν ξερω τι θελει το βραδι! απλα καποια στιγμη επιτελους κοιμαται. χτες ας πουμε την εβαλα στο στηθος μπας κ νανουριστει (να δω ποτε θα το σταματησουμε αυτο) κ κοιμηθηκε την εβαλα στην καλαθουνα ξυπνησε αρχισε την γκρινια την αφηνα μπας κ της περασει αλλα μετα αρχισε να κλαει οποτε την πηρα αγκαλια κ αμεσως κοιμηθηκε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!! σας γραφω απο ενα χαος που στη μεση εχει ενα γραφειο αλυτο ακομα κ ενα λαπτοπ επανω! χαχαχαχαχα

ευχαριστω βρε κοριτσια για τις ευχες! Οντως Ελευθερια περασα την εγκυμοσυνη μου εδω οποτε δεν θα το ξεχασω ποτε! η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι πολυ που θα παμε σε δικο μας σπιτι! ειναι κ μονοκατοικια ουτε κοινοχρηστα δεν θα εχουμε!!ελπιζω κ να μαθω την περιοχη ευκολα..

εμενα η μικρη κοιμηθηκε στις 10 το βραδι μεχρι τις 2 κ μετα ξανακοιμηθηκε στις 5!!!! ποτε θα φτιαξει αυτο? ελεος καθε βραδι 3 ωρες μεσα στα χαραματα να κουτουλαμε.. αφηστε που με εχει πιασει κ ενας τρομερος πονος στη λεκανη κ οποτε την σηκωνω τα βλεπω ολα...

ο γιατρος ειπε οτι ισως ειναι που επανερχονται τα κοκκαλα.. εμενα σαν ισχυαλγια μου κανει επειδη εχω ξαναπαθει..αυτο μου ελειπε!

καλημερα... εμενα οταν περασανε οι 40 μερες αρχισανε τα πραγματα και στρωσανε, αλλα εξαρτατε απο το καθε μωρο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα... εμενα οταν περασανε οι 40 μερες αρχισανε τα πραγματα και στρωσανε, αλλα εξαρτατε απο το καθε μωρο...

εμενα μου κοιμαται κ πολυ μεσα στη μερα! οση φασαρια κ να εχει! δεν καταλαβαινει τιποτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πιστεύω ό,τι το βράδυ τα πιάνει υπερένταση. Γενικότερα η εμπειρία μου μου λέει πως πρέπει να υπάρχει ρουτίνα ύπνου. Δηλαδή μπανάκι, μετά τάισμα και μετά άλλοι επιλέγουν λίγο παιχνίδι και μετά ύπνο. Εγώ δεν επέλεξα ποτέ παιχνίδι γιατί ο γιος μου σεληνιαζόταν.

Την μικρή την μπανιάρουμε κατά τι 8μιση-9, την ταίζω στο δωμάτιο που κοιμάται με χαμηλό φωτισμό και μετά την βάζω κούνια και ανοίγω ένα μουσικό παιχνίδι με φως στο ταβάνι. Αν γκρινιάξει την ξαναβάζω στήθος μήπως και δεν χόρτασε αλλά με αυτό το παιδί καταλαβαίνω πότε χορταίνει, αφήνει το στήθος και χαμογελάει. Οπότε την ξαναβάζω κούνια, αν ξαναγκρινιάξει τότε βάζω πιπίλα και συνήθως έτσι κοιμάται. Μπορεί από τις 9 να πάει 10 να κοιμηθεί αλλά κοιμάται στην κούνια της. Βασικό και για αργότερα είναι να κοιμηθεί μόνο του το παιδί στο κρεβάτι του ώστε μες την νύχτα αν μεταξυπνήσει να ξανακοιμηθεί. Στον γιο μου δεν το κατάφερα αυτό και ακόμη ταλαιπωρούμαστε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσο μεγαλώνουν θέλουν δραστηριότητες. Θα το δείτε και πιο μετά. Αν μείνουν πολύ ώρα κάπου, γκρινιάζουν.

Το πρωί την βάζω λίγο στο ριλάξ μέχρι να μαζέψω κρεβάτια, μετά την βάζω στο γυμναστήριο μέχρι να γκρινιάξει. Μετά μου κοιμάται 1-2 ώρες, συνήθως στην 1-1μιση ώρα μετά το πρωινό ξύπνημα. Μετά πάλι ριλάξ, παρκοκρέβατο και πάει λέγοντας. Όση ώρα είμαστε μαζί την σηκώνω μόνο για τάισμα, άλλαγμα και λίγο παιχνίδι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα τώρα θυμήθηκα τι με ρώτησες χθες. Το γυμναστήριο βγάζει αρκετάδυνατό ήχο. Έχεις δει το κουμπί που ρυθμίζει τον ήχο σε δυνατό και πιο δυνατό ε? Ντούρασελ έβαλα και εγώ. Αν το έχεις στο δυνατό και ακούγεται σιγά τότε στείλε ένα e-mail στο άμαζον και είμαι σίγουρη πως θα σου στείλουν άλλο ή θα σου επιστρέψουν τα χρήματα. Είναι κύριοι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμενα μου κοιμαται κ πολυ μεσα στη μερα! οση φασαρια κ να εχει! δεν καταλαβαινει τιποτα!

εμενα καποτε κοιματε πολύ την ημερα καποτε λιγοτερο...

καλοριζικο το νεο σας σπιτακι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Πιστεύω ό,τι το βράδυ τα πιάνει υπερένταση. Γενικότερα η εμπειρία μου μου λέει πως πρέπει να υπάρχει ρουτίνα ύπνου. Δηλαδή μπανάκι, μετά τάισμα και μετά άλλοι επιλέγουν λίγο παιχνίδι και μετά ύπνο. Εγώ δεν επέλεξα ποτέ παιχνίδι γιατί ο γιος μου σεληνιαζόταν.

Την μικρή την μπανιάρουμε κατά τι 8μιση-9, την ταίζω στο δωμάτιο που κοιμάται με χαμηλό φωτισμό και μετά την βάζω κούνια και ανοίγω ένα μουσικό παιχνίδι με φως στο ταβάνι. Αν γκρινιάξει την ξαναβάζω στήθος μήπως και δεν χόρτασε αλλά με αυτό το παιδί καταλαβαίνω πότε χορταίνει, αφήνει το στήθος και χαμογελάει. Οπότε την ξαναβάζω κούνια, αν ξαναγκρινιάξει τότε βάζω πιπίλα και συνήθως έτσι κοιμάται. Μπορεί από τις 9 να πάει 10 να κοιμηθεί αλλά κοιμάται στην κούνια της. Βασικό και για αργότερα είναι να κοιμηθεί μόνο του το παιδί στο κρεβάτι του ώστε μες την νύχτα αν μεταξυπνήσει να ξανακοιμηθεί. Στον γιο μου δεν το κατάφερα αυτό και ακόμη ταλαιπωρούμαστε.

μωρε κ εμεις τα καναμε αυτα κ κοιμαται μια χαρα στις 10 αλλα μετα οταν ξυπνησει στις 1-2 δεν ξανακοιμαται. πιστευω οτι ισως φταει η ολη αναστατωση με την μετακομιση. οσο κ να ναι την εχει ταραξει ειναι πολυυυ μικρουλι.. θα δουμε τωρα με το νεο σπιτι μολις βολευτουμε ελπιχω να ειναι καλυτερα.. εσενα την μερα ποση ωρα ειναι ξυπνια? εμενα κυριως το απογευμα κανενα τριωρο

εμενα καποτε κοιματε πολύ την ημερα καποτε λιγοτερο...

καλοριζικο το νεο σας σπιτακι...

ευχαριστουμε!!!!!!!! αντε να ηρεμησουμε καμια ωρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι ο δικος μου υπερενταση τον πιανει μαλλον γιατι νυσταζει και μόλις τον βάζεις να κοιμηθει κλαιει. για την ρουτινα υπνου που λες το πιστευω κι εγω , ειλικιρνα τα παιδακια με τις ρουτινες μαθαινουν πολύ ευκολα.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

μωρε κ εμεις τα καναμε αυτα κ κοιμαται μια χαρα στις 10 αλλα μετα οταν ξυπνησει στις 1-2 δεν ξανακοιμαται. πιστευω οτι ισως φταει η ολη αναστατωση με την μετακομιση. οσο κ να ναι την εχει ταραξει ειναι πολυυυ μικρουλι.. θα δουμε τωρα με το νεο σπιτι μολις βολευτουμε ελπιχω να ειναι καλυτερα.. εσενα την μερα ποση ωρα ειναι ξυπνια? εμενα κυριως το απογευμα κανενα τριωρο

ευχαριστουμε!!!!!!!! αντε να ηρεμησουμε καμια ωρα!

Αν είστε εσείς αναστατωμένοι, που θα είστε λογικό, θα είναι και το παιδί. Το παιδί τώρα μαθαίνει από τις δικές σας αντιδράσεις τον κόσμο. Αν είστε φοβισμένοι-θα φοβηθεί, αν είστε χαρούμενοι-θα γελάσει κτλ

Συνήθως ξυπνάει 5-5μιση και ξανακοιμάται 9μιση-10, αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που είναι ξύπνια αν και στο ριλάξ ψιλοκοιμάται για 5-10 λεπτά από 2-3 φορές το απόγευμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν είστε εσείς αναστατωμένοι, που θα είστε λογικό, θα είναι και το παιδί. Το παιδί τώρα μαθαίνει από τις δικές σας αντιδράσεις τον κόσμο. Αν είστε φοβισμένοι-θα φοβηθεί, αν είστε χαρούμενοι-θα γελάσει κτλ

Συνήθως ξυπνάει 5-5μιση και ξανακοιμάται 9μιση-10, αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που είναι ξύπνια αν και στο ριλάξ ψιλοκοιμάται για 5-10 λεπτά από 2-3 φορές το απόγευμα.

εμενα αυτο μαλλον το κανει τα χαραματα! χτες απο τις 2 που ξυπνησε κοιμηθηκε 5. κ μαζιμ κ η δολια η μανα εγω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!

Ελευθερια εχειςν δικαιο οσο μεγαλωνουν θελουν παιχνιδια και κουβεντα. εμενα εδω και λιγες μερες θελει συνεχεια σημμασια και οταν φυγουμε απο κοντα του κλαιει. τον εχω στο ριλαξ η ξαπλωμενο στον καναπε ΟΧΙ στα χερια για να μην μαθει και ημαστε απο πανω του και του παιζουμε και οταν φυγουμε τον πιανει το κλαμα!!!

εμεις ψες κοιμηθηκαμε απο τις 10 μεχρι τις 4 και μετα ξυπνησε στις 9 τωρα κοιμαται ακομα.

αυριο εχω γιατρο. θελω να την ρωτησω και κατι που προσεξα. οταν μενω εγκυος και σστους 2 μου οι πονοκεφαλοι ειχαν υποχωρησει πανυγυηρικα!!! μολις γενναω επανερχονται. μηπως παιζει κατι ορμονικο;;;

Το Σαββατο εχουμε την πρωτη μας εξοδο με τον αντρα μου!! να κανουμε και τιποτα:tongue::tongue:

κανονισα να τα κρατησει η μαμα μου και τα 2. ο μεγαλος τους αγαπαει πολυ και του αρεσει κοντα τους!! και με τους αλλους τους παππουδες κανει το καλο βεβαια αλλα προτιμω την μαμα που της εχω και περισσοτερη εμπιστοσυνη.

Μαργαριτα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...