Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσακια μου τα μαζεψαμε σχεδον ολα επιτελους!

αυριο η μετακομιση θα γινει μεσημερι επειδη ο αντρας μου ειναι βραδινος σημερα κ θα ερθει εδω στις 7. εγω βεβαι θα παω πιο μπροστα θα ερθουν να με παρουν τα πεθερικα. δεν μπορω να πω εχουν σκιστει κανονικα οι ανθρωποι! δεν το περιμενα ουτε απο γονεις τοσο τρεξιμο! θα προσπαθησω να μπω λιγο κ το πρωι φιλακια καλες μου! ισως αργησω λιγο να ξαναμπω γιατι δεν θα εχω ιντερνετ για καποιο διαστημα.. φιλακια σε ολες σας κ στα μπαμπακια συνοδοιπορισσες!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααααααα

καλοριζικο το καινουργιο σπιτι μαργαριτα μου!!!

περασαμε ενα καλο βραδυ φαγαμε στες 10 μετα στες 2 και μετα στες 7 ,τωρα ειναι ξαπλωμενος στην κουνια του δεν κοιμαται βλεπει γυρο γυρο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα!!!

Γεωργία μου δες και αυτά τα σακουλάκια

http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Breastmilk-Storage-Bags-Pieces/dp/B0037XQT7A/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1331707570&sr=1-1

εγώ τα βρήκα καλύτερα από τα medela. Πιο μεγάλα και ανθεκτικά. Είναι και φθηνότερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Την τάισα και εγώ στις 11μιση αλλά δεν είδα διαφορά. Είχε κοιμηθεί στις 9μιση και αντί στο 4ωρο, ξύπνησε στο 5ωρο. Δηλαδή στις 2μιση, μετά στις 5μιση και μετά στις 8 παρά. Τώρα κοιμάται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα όλα καλά, αποχαιρέτα το σπίτι αυτό. Όσο και να πεις, έζησες σημαντικές στιγμές εκεί μέσα!

Μπράβο και στα πεθερικά σου!

Εφάκη καλημέρα!

καλημερα ελευθερια και εμενα κοιμηθηκε τωρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια.....τι κανετε;;;;

εμενα παλι δεν ξυπνησε την νυχτα...

δεν μου λέτε εσας τα μωρακια σας κοιμουντε ευκολα την νυχτα οταν τα βάλετε για υπνο;;;

εμενα αρχισε να κανει ιδιοτροπιες, τον βάζουμε να κοιμηθει στο κρεβατακι του και αρχίζει και κλαιει δεν μενει, το κανει 4 βραδια τωρα, το καλο του οταν κοιμηθει ξυπναει την επομενη το πρωι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια.....τι κανετε;;;;

εμενα παλι δεν ξυπνησε την νυχτα...

δεν μου λέτε εσας τα μωρακια σας κοιμουντε ευκολα την νυχτα οταν τα βάλετε για υπνο;;;

εμενα αρχισε να κανει ιδιοτροπιες, τον βάζουμε να κοιμηθει στο κρεβατακι του και αρχίζει και κλαιει δεν μενει, το κανει 4 βραδια τωρα, το καλο του οταν κοιμηθει ξυπναει την επομενη το πρωι....

καλημερα νικη μου

μεγαλος μου ετσι ηταν δυσκολα κοιμοταν αλλα οταν κοιμοταν δεν ξυπνουσε με τιποτα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Αναστασία! Ναι, ησυχία ψάχνει!! Τώρα ξύπνησε, την τάισα, την έβαλα στο ριλάξ και χαμογελάει:)

Νικάκι καλημέρα. Εμένα ο γιος μου κοιμόταν δύσκολα και ξυπνούσε συνέχεια!!!Ό,τι χειρότερο. Και ακόμη έτσι δύσκολος είναι.

Εφάκη good luck!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!! σας γραφω απο ενα χαος που στη μεση εχει ενα γραφειο αλυτο ακομα κ ενα λαπτοπ επανω! χαχαχαχαχα

καλημερααααααααααααααααα

καλοριζικο το καινουργιο σπιτι μαργαριτα μου!!!

περασαμε ενα καλο βραδυ φαγαμε στες 10 μετα στες 2 και μετα στες 7 ,τωρα ειναι ξαπλωμενος στην κουνια του δεν κοιμαται βλεπει γυρο γυρο!!!!

Μαργαρίτα όλα καλά, αποχαιρέτα το σπίτι αυτό. Όσο και να πεις, έζησες σημαντικές στιγμές εκεί μέσα!

Μπράβο και στα πεθερικά σου!

Εφάκη καλημέρα!

καλημέρα!! πως είστε? εμείς κοιμηθηκαμε καλά!! πριν λιγο ξυπνησαμε κ τρωμε!!

μαργαριτα καλοριζικο το νεο σπιτι! μονο! χαρες ευχομαι!

ευχαριστω βρε κοριτσια για τις ευχες! Οντως Ελευθερια περασα την εγκυμοσυνη μου εδω οποτε δεν θα το ξεχασω ποτε! η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι πολυ που θα παμε σε δικο μας σπιτι! ειναι κ μονοκατοικια ουτε κοινοχρηστα δεν θα εχουμε!!ελπιζω κ να μαθω την περιοχη ευκολα..

εμενα η μικρη κοιμηθηκε στις 10 το βραδι μεχρι τις 2 κ μετα ξανακοιμηθηκε στις 5!!!! ποτε θα φτιαξει αυτο? ελεος καθε βραδι 3 ωρες μεσα στα χαραματα να κουτουλαμε.. αφηστε που με εχει πιασει κ ενας τρομερος πονος στη λεκανη κ οποτε την σηκωνω τα βλεπω ολα...

ο γιατρος ειπε οτι ισως ειναι που επανερχονται τα κοκκαλα.. εμενα σαν ισχυαλγια μου κανει επειδη εχω ξαναπαθει..αυτο μου ελειπε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα νικη μου

μεγαλος μου ετσι ηταν δυσκολα κοιμοταν αλλα οταν κοιμοταν δεν ξυπνουσε με τιποτα!!!!

Καλημέρα Αναστασία! Ναι, ησυχία ψάχνει!! Τώρα ξύπνησε, την τάισα, την έβαλα στο ριλάξ και χαμογελάει:)

Νικάκι καλημέρα. Εμένα ο γιος μου κοιμόταν δύσκολα και ξυπνούσε συνέχεια!!!Ό,τι χειρότερο. Και ακόμη έτσι δύσκολος είναι.

Εφάκη good luck!

το καλο ειναι οτι ξυπναει το πρωι:rolleyes: μην τον ματιαξω.... μηπως φταει οτι κοιματε αρκετες ωρες την ημερα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...