Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

φυσικα και παιζει ρολο αμα πεφτει το ζαχαρη εχεις ταση λυποθημιας!!!

Μαλιστα!Και αυτο θα το μαθουμε μετα την β' επιπεδου νομιζω..Θα το αναφερω βεβαια στο γιατρο μου..

Πωωω και δεν τα μπορω τα γλυκα..εχω πλακωθει στα πατατακια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε πολύ! Ακόμα τακτοποιώ και βαριέμαι πολύ τις κούτες!

Κορίτσια τι θα φάτε σήμερα; Εγώ λέω να κάνω ένα καλοκαιρινότατο μπριαμ πριν φέρετε το χειμώνα! χι χι!:)

εγω οσπρια σημερα!!!φασολα μαυροματικη!!!!(στα κυπριακα λουβι)

χαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

φυσικα και παιζει ρολο αμα πεφτει το ζαχαρη εχεις ταση λυποθημιας!!!

Και δεν έχει σχέση απαραιτήτως με τα γλυκά! Δοκίμασε να έχεις έστω κανένα κριτσινάκι. Βέβαια μπορεί να είναι και ο σίδηρος. Τώρα μεγαλώνει πιο πολύ και το μωρό και η καρδιά σου δουλεύει πιο πολύ! Παρατήρησε το πάντως και πες το γιατρό σου ακόμα κι αν περάσει. Κι όταν νιώθεις τάσεις λιποθυμίας σκύψε λίγο το κεφάλι σου μπροστά να πέσει το αίμα. Μην κανεις το παλικάρι και σαβουριαστείς στο πάτωμα...

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Μαλιστα!Και αυτο θα το μαθουμε μετα την β' επιπεδου νομιζω..Θα το αναφερω βεβαια στο γιατρο μου..

Πωωω και δεν τα μπορω τα γλυκα..εχω πλακωθει στα πατατακια..

αν συνεχιστει παρε και πες του το μπορει να σε στειλει και για αναλυση αιματος να δειτε ποσο χαμηλα ειναι το ζαχαρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ενταξει κοριτσια..Θα δω, αν με ξαναπιασει..Ειδικα χθες τρομαξα..Πρωτα ειναι η ζεστη, μετα η ζαλαδα, μετα το μουδιασμα και μετα πεφτω ξερη!Ευτυχως ξαπλωνα και δεν λιποθυμησα...Θα προσπαθησω να φαω και κανενα γλυκακι..

Εγω εχω πατατες γιαχνι σημερα και το επομενο θα ειναι πρασα με κρεατακι..μιαμ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ενταξει κοριτσια..Θα δω, αν με ξαναπιασει..Ειδικα χθες τρομαξα..Πρωτα ειναι η ζεστη, μετα η ζαλαδα, μετα το μουδιασμα και μετα πεφτω ξερη!Ευτυχως ξαπλωνα και δεν λιποθυμησα...Θα προσπαθησω να φαω και κανενα γλυκακι..

Εγω εχω πατατες γιαχνι σημερα και το επομενο θα ειναι πρασα με κρεατακι..μιαμ!

ναι πρέπει να προσέχεις γιατί δεν παίζουμε με την υγειά μας τώρα ειδίκα τώρα πυ υπάρχει και τι μωράκι σου!!!! αν δεν θες γλυκακι φάε φρούτο, καρπούζι πχ και αυτά περιέχουν ζάχαρη...

εγώ πάντως είμαι πολλά των φρούτων... δεν περναέι μέρα που να μην φάω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ελπίζω να μην παρεξηγείται :(:):(:):(:):(

αντε καλε..σιγα!!!:D

ρε παιδια..ξεφλουδιζονται τα ποδια μου..ελεος!!λεω μπας και ειναι απο το καλοκαιρι αλλα δεν εκατσα και στον ηλιο καθολου..κατασπρη ειμαι!!βαζω τωρα κρεμες να σωσω την κατασταση..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

αντε καλε..σιγα!!!:D

ρε παιδια..ξεφλουδιζονται τα ποδια μου..ελεος!!λεω μπας και ειναι απο το καλοκαιρι αλλα δεν εκατσα και στον ηλιο καθολου..κατασπρη ειμαι!!βαζω τωρα κρεμες να σωσω την κατασταση..:rolleyes:

και εμενα πολυ!!!τι λες να μας πειραζει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εμενα πολυ!!!τι λες να μας πειραζει??

1ον μπας και ειναι απο το ξυρισμα..εγω κανω με ξυραφι, αλλα κανω χρονια..τωρα με επιασε??οποτε δεν θα ειναι αυτο..

2ον λεει ο ανδρας μου οτι ειναι απο το νερο και οτι πρεπει να πινω παραπανω γτ αφιδατωνομαι...

Τωρα ξερω γω τι αλλο ειναι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

1ον μπας και ειναι απο το ξυρισμα..εγω κανω με ξυραφι, αλλα κανω χρονια..τωρα με επιασε??οποτε δεν θα ειναι αυτο..

2ον λεει ο ανδρας μου οτι ειναι απο το νερο και οτι πρεπει να πινω παραπανω γτ αφιδατωνομαι...

Τωρα ξερω γω τι αλλο ειναι..

εγω αποκλειω τα ενδεχομενα αυτα γιατι

1 δεν κανω ξυραφι κανω αποτριχωση με χαλαουαρ

2 πινω παρα πολυ νερο καθημερινα,

μαλλον ο ηλιος θα με πειραξε και η θαλασσα !!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...