Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχχχχ ποσο σε καταλαβαινω.μπορει κ μια ωρα να την εχω για ρεψιμο.δεν ρευεται ευκολα αλλα ποτε δεν την βαζω κατω χωρις να ρευτει.λες να φταιει το φριζολακ?

μπορει βουλιτσα μου δοκιμασε κ το γαλα που σου ειπε η παιδιατρος κ βλεπεις στην πορεια!! εμενα τωρα μια χαρα το πινει το φρισολακ!! η πιο βαρετη κ κουραστικη διαδικασια για εμενα ειναι το ρεψιμο...με κουραζει πολυ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Ποπη!!!

καληνυχτα αννουλα μου ομορφη!!!:lol::lol::lol: να εχουμε ενα βραδυ οσο γινεται με περισσοτερο υπνο!! εφυγα!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεωργία καλό θα ήταν να πάρεις και τα μικρά τα μπουκαλάκια που είναι σε συσκευασία 3 μαζί για να έχεις πάντα αποστειρωμένο να χρησιμοποιείς. Αλλά βιδώνουν και τα Nuk στο θήλαστρο. Αν έχεις άλλα δοκίμασε τα πρώτα και μετά αν είναι πέρνεις. Και πάρε και τα σακουλάκια που έχει η εταιρεία για να αποθηκεύεις στην κατάψυξη μερικά γεύματα.
Όπως είπε η Σόνια, βιδώνουν τα μπουκάλια της νουκ αλλά με το στενό στόμιο, τα στενά μπουκάλια. Προτίμησε γυάλινα καλύτερα αλλά αν θες να αποθηκεύσεις σε κατάψυξη πάρε τα ειδικά σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος. Θα βρεις φθηνά στο άμαζον και στο ebay.

Ευχαριστω πολυ Σόνια και Ελευθερια δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε μονο στην κλινικη αλλα τωρα θελω να διορθωσω λαθη του παρελθοντος να βγω και λιγο εξω.Στο αμαζον κοιταω και για θηλαστρο αν δε βγαλω ακρη με τα παρελκομενα θα σας ξαναενοχλησω.:D

Aχ κοριτσια αφηστε τα!Ουτε καν να κοιμηθω δεν μπορω.Ποναει η μεση δεξια και ολο το δεξι ποδι και ταυτοχρονα ειναι και μουδιασμενο..

Σονια, απο εχθες ξεκινησα κατι χαπια.Ειπε οτι καλο κανουν οι κοιλιακοι και οι ραχαιοι.Αν σε 4 μερες δεν δουμε διαφορα, ειπε να ξαναμιλησουμε.Μπορει και χειρουργιο να χρειαστει λεει αν και δεν ειναι υπερ.

Το ειχα πριν την εγκυμοσυνη.Πονουσε μονο το ποδι που και που.Οταν ηταν να κανω ακτινες για να δω τι ειναι, εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Οποτε δεν εκανα τιποτα.Πηρα και 20 κιλα στην εγκυμοσυνη, γεννησα με φυσιολογικο(οποτε επιβαρυνθηκε η μεση παραπανω), για να μην πω για τις γενικες στο σπιτι που εκανα πριν γεννησω..

Ελευθερια, τι κανει ο ανδρας σου τωρα?Εκανε εγχειρηση?Παιρνει φαρμακα?Πως το ελεγχει?

Βουλα μου περαστικα σου κοπελα μου ο πονος στη μεση ειναι ασχημο πραγμα εχει κι εμενα ο αντρας μου σπονδυλολυση και οποτε τον πιανει διπλωνεται.:-(

zxG9p3.png

owokp3.png

Σοφη, εκανες προβα για τα προφιτερολ ε??

Θα κανετε ανοιχτη βαφτιση? ποσα πρεπει να φτιαξεις??

Πρεπει να βρεις και πλαστικα μπολακια με καπακι, για το καθε ενα αν θα τα εχεις εξω απο την εκκλησια.Η μηπως το προοριζεις για το τραπεζι?

Ναι τα εκανα προβα ..Εφτιαξα 20 ατομικα και τα υπολοιπα σε 2 μεσαια πυλινα...Εχω βρει πλαστικα διαφανα μπωλακια με κουταλακια και θα χρειστουμε περιπου 120 κομματια.Για την εκκλησια τα θελουμε...

Το λινκ ειναι αυτο http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_24.html

κ αυτο http://syntagesapospiti.blogspot.com/2010/01/blog-post_2135.html

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια εκανε κακα η μπεμπα μου!!!! Μίλησα κ με τον αδερφό μου...ολα καλα! Ευχαριστώ τον Θεό κ συνεχίζω να προσεύχομαι.

Βούλα μου περαστικά αγαπη μου!

Σοφακι κουράγιο βρε πουλάκι μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερια, οταν ξερεις καποια προσφορα για τα απορρυπαντικα , ενημερωνε please!!:wink:;-)

Οκ! Αυτή την προσφορά μέχρι να την πάρω χαμπάρι, εξαντλήθηκε κιόλας!Πάω για μπάνιο και λέω μετά να ξυπνήσω την μικρή να φάει, να δω τι πρόγραμμα θα κάνει.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια εκανε κακα η μπεμπα μου!!!! Μίλησα κ με τον αδερφό μου...ολα καλα! Ευχαριστώ τον Θεό κ συνεχίζω να προσεύχομαι.

Βούλα μου περαστικά αγαπη μου!

Σοφακι κουράγιο βρε πουλάκι μου!

Μπραβο Δωρα μου!Αντε ολα πανε καλα ειδες?Σιδερενιος να ειναι ο αδελφος σου κ περαστικα!!

Σας καληνυχτω κ εγω ..κουνιεται λιγο ο μικρος!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ευχαριστω πολυ κοριτσια.μακαρι να αναρρωσω γρηγορα.

Νομιζω οτι πλεον το μωρο μου νομιζει οτι η μανα μου ειναι η μαμα του.Εχουμε ελαχιστη επαφη πλεον..

Δωρακι, πολυ καλα τα νεα σου!Μακαρι να συνεχισει ετσι!

Δεν σας ειπα.Εκοψα και τον θηλασμο.Πολυ στεναχωρηθηκα γτ και η μικρη το ηθελε το γαλα μου και οι θηλες μου ειναι τελειες για θηλασμο αλλα και εγω ειχα πολυ καλη ροη.Δεν μπορεσα αλλο ομως.Οποτε μια μερα σταματησα να της δινω και απλα εβγαζα το γαλα με το χερι μου στο μπανιο 3-4 φορες τη μερα.Μετα το εκανα κανα 2 φορες μεχρι που σημερα εβγαλα μονο το μεσημερι.Δεν ειναι πλεον ασπρο αλλα κιτρινωπο οπως ηταν στην αρχη και το στηθος δεν ειναι πρησμενο.Η μαμα μου λεει οτι ειμαι τυχερη και "γυρισε πισω το γαλα".Χαπια μαλλον δεν θα χρειαστω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ελευθερια και Σόνια αυτα λέτε?Πόσα χρειαζεται να παρω ειναι μιας χρησης ή τα αποστειρωνουμε και τα ξαναχρησιμοποιουμε?Ελευθερια μου αν δε κανω λαθος εσυ μου εχεις προτεινει αυτο το θηλαστρο ε? medella swing γυρω στα 140€ κανει καλα ειναι?

http://www.amazon.co.uk/Medela-150-Breastmilk-Bottles-3-Pack/dp/B000OE2XFC/ref=sr_1_11?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1331661016&sr=1-11

http://www.amazon.co.uk/Medela-Quick-Clean-Micro-Steam-Sterilisation/dp/B001KVK4OA/ref=sr_1_12?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1331661016&sr=1-12

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Αννα Ποπη Ελεθερια και Σοφια ξεχασα καμια?

Βουλα μου δεν πειραζει κοπελα μου το ξερω ειναι δυσκολο αλλα ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκες με το στηθος σου τωρα που το εκοψες.

Δωρα μου χαρηκα πολυ κοπελα μου αντε να σου φυγει το αγχος να ειναι καλα τα παληκαρι σου και να του ξανασυμβει τιποτα κακο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ελευθερια και Σόνια αυτα λέτε?Πόσα χρειαζεται να παρω ειναι μιας χρησης ή τα αποστειρωνουμε και τα ξαναχρησιμοποιουμε?Ελευθερια μου αν δε κανω λαθος εσυ μου εχεις προτεινει αυτο το θηλαστρο ε? medella swing γυρω στα 140? κανει καλα ειναι?

http://www.amazon.co.uk/Medela-150-Breastmilk-Bottles-3-Pack/dp/B000OE2XFC/ref=sr_1_11?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1331661016&sr=1-11

http://www.amazon.co.uk/Medela-Quick-Clean-Micro-Steam-Sterilisation/dp/B001KVK4OA/ref=sr_1_12?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1331661016&sr=1-12

Τα μπουκάλια σωστά τα έβαλες αλλά τα σακουλάκια για να βάζεις στην κατάψυξη είναι αυτά

http://www.amazon.co.uk/Medela-Pre-Sterilised-Pump-Save-Breastmilk/dp/B000WHJ2OG/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1331677327&sr=1-2

Είναι αποστειρωμένα και χρησιμοποιείται μια φορά το καθένα. Το κουτί έχει 20 κομμάτια. Το πόσα θα πάρεις εξαρτάτε από το πόσο γάλα θα βάλεις στην κατάψυξη.

Το λινκ που έβαλες εσύ είναι σακούλες για να κάνεις αποστείρωση στον φούρνο μικροκυμάτων.

Αν δεις πιο κάτω στο λινκ που σου έβαλα έχει το θήλαστρο μαζί με τα μπουκάλια και τα σακουλάκια στις 130,47 λίρες δηλαδή περίπου 156 ευρώ. Εγώ από Ελλάδα-τότε που δεν ήξερα για το Amazon- είχα πάρει μόνο το θήλαστρο 150 ευρώ πριν όμως 2μιση χρόνια. Άρα νομίζω καλά τα έχει.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...