Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλώς την Νίκη. Τόσο νωρίς ξεκινάτε τα εμβόλια καλέ? Μήπως του πιέζατε το χεράκι που έκανε το εμβόλιο και τον πονούσε το φάρμακο?

Σόνια μου και εμένα την σιλικόνη έπιασε.

στο ποδαρακι βαλαμε το εμβολιο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βούλα μου όταν είναι σε έξαρση δεν τον πιάνει τίποτα. Πονάει αφόρητα, δεν μπορεί να κοιμηθεί, κουτσαίνει δράμα σου λέω. Από ό,τι είπε ο γιατρός όταν είναι σε έξαρση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Επίσης του είπε όχι εγχειρηση γιατί είναι μικρός.

Προληπτικά κάνει κοιλιακούς και έχει δει βελτίωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα ...πω πω με ψοφησε η μικρη..την ωρα που ειπα παω να φαω μεσημεριανο στις 17.30 το απογευμα ξυπνησε ...ανα μια ωρα ηθελε να τρωει την ταιζα 50 μλ κοιτουσε δεξια αριστερα μολις πηγαινα να την βαλω να κοιμηθει εκλαιγε με σπαραγμο η καημενη..μαλλον ειχε πονακια...μετα ξαναπεινουσε κ ξανα τα ιδια...τωρα κοιμηθηκε και μπανακι ακομα δεν την εκανα...η κακουργα..δεν μπορω μονη πρεπει να ειναι κ ο αντρας μου,,,τωρα ηπιε 90 μλ και ταβλιαστικε...αλλα πολυ φαι παχυσαρκη θα μου βγει ...ελπιζω τουλαχιστον να κοιμηθει κανα 3 ωρο γιατι ταλαιπωρηθηκε κ εμενα πονεσαν τα χερια μου απο την αγκαλια..εχουμε κ γκρινιες με τον αντρα μου που δεν την κοιταει καθολου να με ξεκουρασει...λεει οτι αυτος η δουλεια του ειναι να δουλευει κ η δικη μου δουλεια να κοιταω το μωρο δλδ ελεος...δεν τον βλεπω να ειναι διατεθημενος να με καταλαβει κ ψυχολογικα πως ειμαι κ να με ξεκουραζει κιολας...θελουμε και αλλο παιδι τρομαρα μας...

βουλα κ εμενα οταν σταματησα το μητρικο γαλα τις 2 πρωτες μερες εκανε εμετο το frisolac της αλλαξα γαλα το πηρε για 5 μερες κ μετα αναγουλιαζε και ξαναγυρισαμε στο frisolac ...:rolleyes::rolleyes:

Πιο της ειχες δωσει?Ειχα κ το θεμα με την παλλινδρομιση κ με παει να με τους εμετους.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Βούλα μου όταν είναι σε έξαρση δεν τον πιάνει τίποτα. Πονάει αφόρητα, δεν μπορεί να κοιμηθεί, κουτσαίνει δράμα σου λέω. Από ό,τι είπε ο γιατρός όταν είναι σε έξαρση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Επίσης του είπε όχι εγχειρηση γιατί είναι μικρός.

Προληπτικά κάνει κοιλιακούς και έχει δει βελτίωση.

Ακριβως αυτα.Και εγω κουτσα κουτσα παω και καμπουρα.Δεν μπορω να ισιωσω.Κοιμαμαι μια ωρα και ξυπναω γτ πιανομαι.Δεν ξερω τι να κανω για να κοιμαμαι τουλαχιστον.Ωρες ωρες θελω να κοψω το ποδι μου.

Κοιλιακους θα κανω και εγω μπας και δω φως.Πολυ τυχερος στην ατυχια του που μπορει και το ελεγχει.Και εμενα μου ειπε οχι εγχειρηση γτ ειμαι μικρη και εφαγα και προσφατα την επισκληριδιο.

Παντως και ο θηλασμος εβαλε το χερακι του.Πρεπει να ειχα πολυ λαθος σταση.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Γεια σας , γεια σας!!Μολις τωρα εκατσα κ ειπα να σας διαβασω..Βεβαια δεν θα κατσω πολυ γιατι περιμενω τον μικρο να ξυπνησει...

Λοιπον σημερα ολη μερα εφτιαχνα προφιτερολ με την ξαδελφη μου αλλα με διαλειμματα γιατι ειχαμε κ τον μπεμπη...Μουρλια εγινε ευτυχως !!Και το σκεφτομαι να τα κανω κ για την βαφτιση..Βλεπουμε μεχρι τοτε..

Εχθες περασαμε μαρτυρικο βραδυ..Το μικρουλι μας πονουσε ασταματητα και εκλαιγε απο τις 9 μεχρι τις 2κ τεταρτο.Δεν ξεραμε τιν αλλο να του κανουμε ..ηρεμουσε λιγο εκλεινε τα ματια του για 5-10 λεπτα κ αντε παλι κλαμα..Τον εβαζα στο στηθος, του εδωσα τσαι, ξενο γαλα ..Τιποτα !Καποια στιγμη κουραστηκε απο το κλαμα κ κοιμηθηκε στις 2:15 μεχρι τις 6 ευτυχως...Σημερα ολη μερα ηταν σχετικα καλα αλλα τωρα τον περιμενω κ ειναι η ωρα που τον πιανουν τα πονακια του...Ελπιζω να ειναι καλυτερα τουλαχιστον...

Μαργαριτα μου με το καλο να μπειτε σπιτακι σας!!Καλοριζικο να ειναι!!

Ποπη μου μπραβο κουραγιο που θες 5 παιδια..Εμεις δεν το συζηταμε ακομη για δευτερο με την κριση στην οποια βρισκομαστε ..Ισως αργοτερα...

Μελινα κ Νικη κανετε εμβολιακι ε ?Ελπιζω να ειναι καλα τα παιδακια σας..

Και εμεις θα παμε για εμβολιο στο τελος του μηνα ...αλλα θα παω να μου το γραψει ο γιατρος αυτην την εβδομαδα...

Δωρα μου για την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω κατι , εμενα ευτυχως δεν εχει κατι τετοιο..αλλα απο ζορισμα κ αερια αλλο τιποτα!!

Βρε κοριτσια κ εμενα ο δικος μου ξυπναει αν τον αφησεις κατω κ τελικα τον βαζω καμια φορα να κοιμαται στο καθισματακι του αυτοκινητου ..τον βολευει κ ηρεμει ...

Γωγω μαφινς ε?Χρυσοχερα μου εσυ!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Πιο της ειχες δωσει?Ειχα κ το θεμα με την παλλινδρομιση κ με παει να με τους εμετους.

το isolac ..το ηπιε για 5 μερες κ μετα το αναγουλιαζε συνεχεια!! να την βαζεις να ρευεται καλα για να μην σε κανει εμετο..εμενα με το frisolac δυσκολευεται στο ρεψιμο αλλα επιμενω την εχω για κανα 40λεπτο κ αν χρειαστει μεχρι να ρευτει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Σοφη, εκανες προβα για τα προφιτερολ ε??

Θα κανετε ανοιχτη βαφτιση? ποσα πρεπει να φτιαξεις??

Πρεπει να βρεις και πλαστικα μπολακια με καπακι, για το καθε ενα αν θα τα εχεις εξω απο την εκκλησια.Η μηπως το προοριζεις για το τραπεζι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σας , γεια σας!!Μολις τωρα εκατσα κ ειπα να σας διαβασω..Βεβαια δεν θα κατσω πολυ γιατι περιμενω τον μικρο να ξυπνησει...

Λοιπον σημερα ολη μερα εφτιαχνα προφιτερολ με την ξαδελφη μου αλλα με διαλειμματα γιατι ειχαμε κ τον μπεμπη...Μουρλια εγινε ευτυχως !!Και το σκεφτομαι να τα κανω κ για την βαφτιση..Βλεπουμε μεχρι τοτε..

Εχθες περασαμε μαρτυρικο βραδυ..Το μικρουλι μας πονουσε ασταματητα και εκλαιγε απο τις 9 μεχρι τις 2κ τεταρτο.Δεν ξεραμε τιν αλλο να του κανουμε ..ηρεμουσε λιγο εκλεινε τα ματια του για 5-10 λεπτα κ αντε παλι κλαμα..Τον εβαζα στο στηθος, του εδωσα τσαι, ξενο γαλα ..Τιποτα !Καποια στιγμη κουραστηκε απο το κλαμα κ κοιμηθηκε στις 2:15 μεχρι τις 6 ευτυχως...Σημερα ολη μερα ηταν σχετικα καλα αλλα τωρα τον περιμενω κ ειναι η ωρα που τον πιανουν τα πονακια του...Ελπιζω να ειναι καλυτερα τουλαχιστον...

Μαργαριτα μου με το καλο να μπειτε σπιτακι σας!!Καλοριζικο να ειναι!!

Ποπη μου μπραβο κουραγιο που θες 5 παιδια..Εμεις δεν το συζηταμε ακομη για δευτερο με την κριση στην οποια βρισκομαστε ..Ισως αργοτερα...

Μελινα κ Νικη κανετε εμβολιακι ε ?Ελπιζω να ειναι καλα τα παιδακια σας..

Και εμεις θα παμε για εμβολιο στο τελος του μηνα ...αλλα θα παω να μου το γραψει ο γιατρος αυτην την εβδομαδα...

Δωρα μου για την δυσκοιλιοτητα δεν ξερω κατι , εμενα ευτυχως δεν εχει κατι τετοιο..αλλα απο ζορισμα κ αερια αλλο τιποτα!!

Βρε κοριτσια κ εμενα ο δικος μου ξυπναει αν τον αφησεις κατω κ τελικα τον βαζω καμια φορα να κοιμαται στο καθισματακι του αυτοκινητου ..τον βολευει κ ηρεμει ...

Γωγω μαφινς ε?Χρυσοχερα μου εσυ!!

σοφακη μου ξεκινησαν για τα καλα τα πονακια εεε?? αχ κ εμας ειδικα σημερα το απογευμα μεχρι που την κοιμησα πριν λιγο...κ εγω οταν κλαιει κ δεν ξερω τι να την κανω χανω την υπομονη γιατι δεν ξερω με ποιον τροπο αλλο να την βοηθησω...κ εγω ελπιζω να εχουμε ενα καλο βραδυ αν κ δεν το βλεπω!!

καλα ποσα προφιτερολ εφτιαξες?? αχ γλυκατζου μου εσυ!!! τελεια!! εμενα παλι μονο στην αγκαλια ηρεμει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτα.Και εγω κουτσα κουτσα παω και καμπουρα.Δεν μπορω να ισιωσω.Κοιμαμαι μια ωρα και ξυπναω γτ πιανομαι.Δεν ξερω τι να κανω για να κοιμαμαι τουλαχιστον.Ωρες ωρες θελω να κοψω το ποδι μου.

Κοιλιακους θα κανω και εγω μπας και δω φως.Πολυ τυχερος στην ατυχια του που μπορει και το ελεγχει.Και εμενα μου ειπε οχι εγχειρηση γτ ειμαι μικρη και εφαγα και προσφατα την επισκληριδιο.

Παντως και ο θηλασμος εβαλε το χερακι του.Πρεπει να ειχα πολυ λαθος σταση.

Βουλα, περαστικα σου, σου ευχομαι!!

Δε σε αφηνει και αυτο να χαρεις το παιδι σου, ρε γμτ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

το isolac ..το ηπιε για 5 μερες κ μετα το αναγουλιαζε συνεχεια!! να την βαζεις να ρευεται καλα για να μην σε κανει εμετο..εμενα με το frisolac δυσκολευεται στο ρεψιμο αλλα επιμενω την εχω για κανα 40λεπτο κ αν χρειαστει μεχρι να ρευτει...

αχχχχ ποσο σε καταλαβαινω.μπορει κ μια ωρα να την εχω για ρεψιμο.δεν ρευεται ευκολα αλλα ποτε δεν την βαζω κατω χωρις να ρευτει.λες να φταιει το φριζολακ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...