Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια θελω βοηθεια απο οσες χρησιμοποιουν θηλαστρο.Θα παραγγειλω της medela swing electric χρειαζεται να παραγγειλω κι αλλα πραγματα πχ μπουκαλια για να το αποθηκευω κτλ?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω Αννα μου παραγγειλα δυο κουτες μωρομαντηλα http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_ex_n_1?rh=n%3A59624031&bbn=59624031&ie=UTF8&qid=1331660291πριν ενα μηνα λες να εχει διαφορα?

Γεωργια μου, τι εννοεις να εχει διαφορα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ωραία, θα τα κάνω μάλλον αύριο! Ευχαριστώ!

Όχι δεν μου έστειλαν e-mail. Παρακολουθώ ένα θέμα εδώ και το είπε μια κοπέλα.

Η συνδρομή είναι άλλο πράμα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Τι πάμπερς παράγγειλες? Εμένα τελευταία φορά δεν μου τα έστελνε.

Παρηγγειλα το newborn το ν2.

Αγάπη μου σε αυτό δεν είναι πωλητής το άμαζον γι'αυτό είπαν όχι.

Αυτά πχ. τα στέλνει και έχουν και καλή τιμή

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1331660507&sr=8-1-fkmr0

Ναι αλλα οταν ειχα παραγγειλει μια δισκετα για το nitendo των παιδιων , με αλλο πωλητη μου την εστειλαν.Θα παιζει ρολο ο πωλητης εε??

Αυτα τα μωρομαντηλα τα εχω παρει σε κουτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια θελω βοηθεια απο οσες χρησιμοποιουν θηλαστρο.Θα παραγγειλω της medela swing electric χρειαζεται να παραγγειλω κι αλλα πραγματα πχ μπουκαλια για να το αποθηκευω κτλ?

καλησπερα ξανα!!! πο πο δεν σας προλαβαινω!!

γεωργια μου κ εγω αυτο εχω, δεν εχω παρει κατι εξτρα, αλλα δεν εχω αντλησει κιολας! μαλλον θα ενημερωθω εγω απο εσενα!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελπιζω σονια μου να μην ειναι τπτ και να ειναι απλως περιοδος ..τι να πω ...εγω εκομα εχω λογχια...και σιγουρα μολις μου τελειωσουνε θα μουρθει κ μια περιοδος περιποιημενη!!! εισαι εμπειρη ξερεις εσυ σονια μου!!εγω νομιζα οτι οσο θηλαζουμε δεν εχουμε περιοδο!!

Πόπη και εγώ ελπίζω να είναι περίοδος και όχι τίποτα άλλο. Α καλά από λόχεια. Και στα δυο μωρά μου είχα πολύ αίμα στην αρχή και από τις 15 μέρες και μετά πολύ λίγο που κρατούσε πάνω από 50 μέρες. Δεν θυμάμε στον γιο μου πότε ακριβώς σταμάτησαν. Λές να είναι τίποτα τελευταία?

αχ εγω εχω αλλο προβλημα ο σαββας δεν μπορει να κρατησει με τπτ την μπεμπα φοβαται την παιρνει λιγο αγκαλια και μολις αρχιζει αυτη λιγο να κουνιεται κ να γκρινιαζει φοβαται κ με φωναζει ελα κρατα την ...τον λεω καλα θα χρειαστει καποια στιγμη να βγω εξω για ψωμι ,,,γαλα η καποια εξωτερικη δουλεια τραπεζες πχ..τι θα γινει?? η μαμα μου εφυγε ...η πεθερα μου ειναι μακρυα δεν ερχεται...αχ πως θα τον εκπαιδευσω βρε κοριτσια?? θελω να παω κ κομμωτηριο ποιος θα κρατησει την μικρη??

Και ο δικός μου έτσι είναι. Στον γιο και όσο ήταν μικρός δεν έκανε τίποτα απολύτος. Τώρα που είναι μεγάλος αναλαμβάνει να τον κάνει μπάνιο, να τον ταίσει, να τον βάλει για ύπνο και αραιά και που να τον κρατήσει για να πεταχτώ κάπου. Αφού ούτε αγκαλιά δεν τον είχε πάρει ώς πόσο μηνών. Τώρα την μικρή την πέρνει τπυλάχιστον αγκαλιά αλλά μέχρι εκεί. Πολύ ζηλεύω τους άντρες που βοηθάνε.

Εμενα Σόνια μου στους 7 μηνες μου ειχε ερθει την ημερα που τον βαφτιζα ειχα παρει και κρεμ φορεμα μια ομορφια:rolleyes:

Θα μαθει βρε Ποπακι φοβουνται κι εμενα ο δικος μου την κραταει αλλα αν αρχιζει να κλαιει μου τη φερνει πακετο.:lol:

Μια ομορφία όντως Γεωργία μου. Πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμές δεν έρχεται? Όταν θες να πάς κάπου, όταν είναι να πάς διακοπές γενικά όταν δεν θα έπρεπε.

Πόλεμος με τις πιπίλες ε? Εγώ πιστεύω ό,τι τα μωρά που θηλάζουν δέχονται πιπίλα που είναι κοντά στην θηλή της μητέρας τους. Η chico physio που έπιασε εμένα μοιάζει με την θηλή μου. Την μαμ δεν θέλει ούτε να την βλέπει, την έχω αποσύρει τελείως.

Σόνια μου εγώ δεν είχα δει μείωση παραγωγής κατά την περίοδο. Το παιδί θήλαζε κανονικά και χωρίς διαμαρτυρία. Πιστεύω πως περνάει άλμα η δικιά σου.

Ναι και εμένα πιο καλά δέχεται την Chicco Physio την σιλικόνη όμως της έδωσα. Και καμιά φορα την Nuk. Την Mum ούτε να τη δεί όπως λές.

Μπορεί και να περνάει άλμα γιατί την βλέπω είναι και ανήσυχη. Εκτός και αν αντηλήφθηκε την δικιά μου ανησυχία και την επιρρέασε.

Τρώει κ απο τις δυο μεριές κ μετα συνεχιζει να "ψάχνεται" κ να θελει κ αλλο κ εκνευρίζεται γιατι ρουφάει κ δεν εχει.... Ουφ δεν ξέρω,νομιζω οτι τις τελευταιες μερες τα εκανα σκατά!! Εσένα κοιμαται ρε συ? Εμενα 3ωρο το βραδυ....κ ξυπνάει.

Μήπως θέλει απλά να κοιμηθεί? Εμένα έτσι κάνει όταν νυστάζει και δεν ξέρει τι την φταίει.

Ό,τι ψάχνεται μπορεί απλά να σημαίνει πως νυστάζει και έχει υπερένταση και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Δεν σημαίνει πάντα ό,τι δεν χορταίνει. Η εμπειρία μου αυτό λέει αν και εγώ πάντα σκέφτομαι πως δεν χορταίνει αλλά τελικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Ένα μωρό έχει ανάγκη από φαγητό, ύπνο, καθαριότητα, ησυχία.

Κοιμάται ένα 4ωρο (ενίοτε 5ωρο)και μετά 3ωρα.

Συμφωνώ. Και εμένα κοιμάτε ένα 4ωρο πρώτα και μετά 3ωρα το βράδυ. Την ημέρα εξαρτάται. Πότε κοιμάτε 3ωρα πότε πολύ λιγότερο.

Μελινάκι μπράβο στο κορίτσι σου! Τόσο μικρός και ο γιος μου δεν έκλαιγε στα εμβόλια, δεν καταλάβαινε. Την άλλη εβδομάδα έχουμε και εμείς το 1ο μας εμβόλιο.

Άντε με το καλό και εσείς το εμβόλιο και χωρίς πυρετό. Αχ κάθε φορά που κάνω εμβόλιο στα μωρά τρέμει η ψυχή μου μην είναι το δικό μου 1 στα 1000 που θα κάνει τις παρενέργειες.

Εγώ δεν έδινα ποτέ προληπτικά ντεπόν και ποτέ δεν μου έκανε πυρετό σε κανένα εμβόλιο ως τώρα.

Και εγώ δεν έδωσα ποτέ προληπτικά. Ο γιος μου έκανε πυρετό μόνο στο πρώτο και ποτέ ξανά. Ελπίζω να του μοιάσει και η κόρη μου. Αλλά και σε αυτό που κάναμε τώρα ο παιδίατρος μου είπε να δώσω αν δώ ότι κάνει πυρετο απο 37,8 εως 38. Αν έχει λιγότερο δεν χρειάζεται.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Γεωργία καλό θα ήταν να πάρεις και τα μικρά τα μπουκαλάκια που είναι σε συσκευασία 3 μαζί για να έχεις πάντα αποστειρωμένο να χρησιμοποιείς. Αλλά βιδώνουν και τα Nuk στο θήλαστρο. Αν έχεις άλλα δοκίμασε τα πρώτα και μετά αν είναι πέρνεις. Και πάρε και τα σακουλάκια που έχει η εταιρεία για να αποθηκεύεις στην κατάψυξη μερικά γεύματα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Δεν ειμαι καλα κοριτσια.Ακομα κρεβατωμενη ειμαι και θα ειμαι για καμια εβδομαδα σιγουρα.Σημερα πηγα και για αξονικη.Κυλη εχω τελικα..Ουτε το μωρακι μου δεν μπορω να χαρω..Ποναω πολυυ.

Η μικρη το απογευμα εφαγε και παλι εκανε εμετο.Πηρα μια αλλη παιδιατρο και μας ειπε οτι της πεφτει βαρυ το φριζολακ μαλλον και πηραμε το αλμιρον..Θα δειξει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Γεια σας!Τι κανετε?

Δεν ειμαι καλα κοριτσια.Ακομα κρεβατωμενη ειμαι και θα ειμαι για καμια εβδομαδα σιγουρα.Σημερα πηγα και για αξονικη.Κυλη εχω τελικα..Ουτε το μωρακι μου δεν μπορω να χαρω..Ποναω πολυυ.

Η μικρη το απογευμα εφαγε και παλι εκανε εμετο.Πηρα μια αλλη παιδιατρο και μας ειπε οτι της πεφτει βαρυ το φριζολακ μαλλον και πηραμε το αλμιρον..Θα δειξει!

Αχ βρε περαστικά. Αυτή η μέση πονάει πολύ η άτιμη. Δεν κάνει να κάνεις φυσιοθεραπεία για να βοηθηθείς?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

γεια σας κουκλες...

σημερα πήγαμε παιδιατρο και βάλαμε και εμβόλιο... ο μπεμπης εκλαψε λίγο εκει αλλα οταν τον επερνα αγκαλια ψεχνουσε και ηρεμουσε:)... οταν πήγαμε στη πεθερα μου εφαγε γάλα απο το μπουκαλι και μετα αρχισε να κλαει πολυ παρα πολυ εντονα, πρωτη φορα ακουγα το μωρακι μου να κλαει τόσο πολύ και τοσο δυνατα, μου ηρθε να κλάψω κι εγω:-(.... πηρετο δεν εκανε θα δουμε πως θα παει αυριο.. προς το παρων μια χαρα ειναι.... αχ το γλυκο μου... τωρα το βασταει η μαμα μου.... εγω διαβαζα και τωρα μπηκα να σας διαβασω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Όπως είπε η Σόνια, βιδώνουν τα μπουκάλια της νουκ αλλά με το στενό στόμιο, τα στενά μπουκάλια. Προτίμησε γυάλινα καλύτερα αλλά αν θες να αποθηκεύσεις σε κατάψυξη πάρε τα ειδικά σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος. Θα βρεις φθηνά στο άμαζον και στο ebay.

Ναι αλλα οταν ειχα παραγγειλει μια δισκετα για το nitendo των παιδιων , με αλλο πωλητη μου την εστειλαν.Θα παιζει ρολο ο πωλητης εε??

Αυτα τα μωρομαντηλα τα εχω παρει σε κουτα.

Μερικοί πωλητές στέλνουν Ελλάδα και χρεώνουν μεταφορικά. Κάποιοι άλλοι δεν στέλνουν όμως.

Γεια σας!Τι κανετε?

Ωχ μωρέ Βούλα μου. Περαστικά σου. Όταν είναι σε έξαρση είναι δράμα. Ξέρω από άντρα μου. Τον μήνα που έμεινα έγκυος στην μικρή είχαμε κλείσει τον Γύρο της Ιταλίας και δεν πήγαμε να φταίει η κύλη του.Γκρρρρ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Νίκη. Τόσο νωρίς ξεκινάτε τα εμβόλια καλέ? Μήπως του πιέζατε το χεράκι που έκανε το εμβόλιο και τον πονούσε το φάρμακο?

Σόνια μου και εμένα την σιλικόνη έπιασε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα ...πω πω με ψοφησε η μικρη..την ωρα που ειπα παω να φαω μεσημεριανο στις 17.30 το απογευμα ξυπνησε ...ανα μια ωρα ηθελε να τρωει την ταιζα 50 μλ κοιτουσε δεξια αριστερα μολις πηγαινα να την βαλω να κοιμηθει εκλαιγε με σπαραγμο η καημενη..μαλλον ειχε πονακια...μετα ξαναπεινουσε κ ξανα τα ιδια...τωρα κοιμηθηκε και μπανακι ακομα δεν την εκανα...η κακουργα..δεν μπορω μονη πρεπει να ειναι κ ο αντρας μου,,,τωρα ηπιε 90 μλ και ταβλιαστικε...αλλα πολυ φαι παχυσαρκη θα μου βγει ...ελπιζω τουλαχιστον να κοιμηθει κανα 3 ωρο γιατι ταλαιπωρηθηκε κ εμενα πονεσαν τα χερια μου απο την αγκαλια..εχουμε κ γκρινιες με τον αντρα μου που δεν την κοιταει καθολου να με ξεκουρασει...λεει οτι αυτος η δουλεια του ειναι να δουλευει κ η δικη μου δουλεια να κοιταω το μωρο δλδ ελεος...δεν τον βλεπω να ειναι διατεθημενος να με καταλαβει κ ψυχολογικα πως ειμαι κ να με ξεκουραζει κιολας...θελουμε και αλλο παιδι τρομαρα μας...

βουλα κ εμενα οταν σταματησα το μητρικο γαλα τις 2 πρωτες μερες εκανε εμετο το frisolac της αλλαξα γαλα το πηρε για 5 μερες κ μετα αναγουλιαζε και ξαναγυρισαμε στο frisolac ...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Aχ κοριτσια αφηστε τα!Ουτε καν να κοιμηθω δεν μπορω.Ποναει η μεση δεξια και ολο το δεξι ποδι και ταυτοχρονα ειναι και μουδιασμενο..

Σονια, απο εχθες ξεκινησα κατι χαπια.Ειπε οτι καλο κανουν οι κοιλιακοι και οι ραχαιοι.Αν σε 4 μερες δεν δουμε διαφορα, ειπε να ξαναμιλησουμε.Μπορει και χειρουργιο να χρειαστει λεει αν και δεν ειναι υπερ.

Το ειχα πριν την εγκυμοσυνη.Πονουσε μονο το ποδι που και που.Οταν ηταν να κανω ακτινες για να δω τι ειναι, εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Οποτε δεν εκανα τιποτα.Πηρα και 20 κιλα στην εγκυμοσυνη, γεννησα με φυσιολογικο(οποτε επιβαρυνθηκε η μεση παραπανω), για να μην πω για τις γενικες στο σπιτι που εκανα πριν γεννησω..

Ελευθερια, τι κανει ο ανδρας σου τωρα?Εκανε εγχειρηση?Παιρνει φαρμακα?Πως το ελεγχει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

βουλιτσα περαστικα σου κοπελα μου υπομονη να περασει κ να χαρεις την μπουμπουκα σου!!

καλως την νικουλα μας!! το καημενουλη δεν μπορω να ακουω οτι κλαινε σπαραζω κ εγω,,,μακαρι να μην σας κανει πυρετο γλυκεια μου!!

σονια μου μπορει να ειναι λογχεια,,,εγω ακομα παντως εχω και μπολικα κιολας!! να δουμε ποτε θα τελειωσουν κ σε λιγο σαραντιζω κιολας ,,,να δω πως θα με εξετασει η γιατρος μου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...