Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σου Γεωργια μου, ναι ναι να ειναι καλα η μαμα μου που το διαλεξε,

τι ειναι αυτο το ποσιμο δεν το ξερω το εξαπλο καναμε σημερα

Αυτο θελω να λεει και η κορη μου οχι να με βριζει χαχαχα!Το πόσιμο δε θυμάμαι γιατι είναι αλλά θα το κάνουμε 26-3 οπότε θα σου πω τότε.

Γεωργία όπως το λες και εγώ μάλλον δεν είχα πειστεί πως η πιπίλα θα μας κάνει καλό, οπότε δεν το προσπάθησα αρκετά. Δεν συνεργαζόταν και το παιδί αλλά αργότερα όταν για 5 μήνες ξυπνούσε ανά 1 ώρα το βράδυ για να πιπιλήσει απλά στήθος και να κοιμηθεί και εγώ να πηγαίνω σαν ζόμπι στην δουλειά, ορκίστηκα πως στο επόμενο θα μάθω πιπίλα ο κόσμος να χαλάσει.

Τώρα αν δω και παραγίνει μια μέρα με την πιπίλα, κάνω 2-3μέρες να της δώσω για να παίρνει μόνο στήθος. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει 3 μηνών αυτό θα κάνω μην έχω θέμα με την παραγωγή.

Εγω δεν έδωσα γιατι ειχα πορωθει ότι δε θα παρει τιποτα ξενο ναι σιγα τωρα κι εγω μόλις πάει 3 μηνών θα την μπουκώσω!χαχα βλέπεις εμείς γεννηθήκαμε με λιγα κιλά και θελω όσο μπορει να θηλασει κι ας πιπιλαει μονο προς το παρον.Εσυ μια χαρα εκανες αγια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ειναι τα lamaze?

Το γυμναστηριο εχει δυνατη μουσικη η οχι? το δικο μου εχει πολυ σιγανη ρε γμτ....

Εγω περιμενω και ενα απο τα κοριτσια της αδερφης μου, που ειναι σε αριστη κατασταση και αυτο της φισερ πραις, ετσι δε θα παρω κατι αλλο προς το παρον.

Σιγουρα τα εξοδα ηταν τοσο λιγο για το λενορ?? σου εστειλαν μηνυμα??

Είναι μάρκα παιχνιδιά, όπως και η fisher price. Περιμένω ακόμη ένα παιχνίδι από αυτή την εταιρία, για να δούμε.

Τα έξοδα τόσα ήταν. Η μια 6άδα έχει ήδη αποσταλεί.

Ελευθερια, εσυ εχεις κανει εγγραφη με συνδρομη στο αμαζον??

Προσπαθησα να παραγγειλω κουτι για μωρομαντηλα παμπερς και μου εγραψαν οτι δεν γινεται αυτο να σταλει εκτος Αγγλιας! τα παμπερς ομως τα στελνουν.:rolleyes:

Τι εννοείς συνδρομή? Εγγραφή έχω κάνει και παραγγέλνω. Πάμπερς νομίζω σταμάτησαν να στέλνουν, εγώ περιμένω παραγγελία από τα huggies να τα δοκιμάσω. Μωρομάντηλα έστελναν ανέκαθεν, για βάλε μου το λινκ να το κοιτάξω.

Εγω δεν έδωσα γιατι ειχα πορωθει ότι δε θα παρει τιποτα ξενο ναι σιγα τωρα κι εγω μόλις πάει 3 μηνών θα την μπουκώσω!χαχα βλέπεις εμείς γεννηθήκαμε με λιγα κιλά και θελω όσο μπορει να θηλασει κι ας πιπιλαει μονο προς το παρον.Εσυ μια χαρα εκανες αγια!

Προσπάθησα όταν ήταν 2-2,5 μηνών αλλά δεν την έπιασε. Γι'αυτό και τώρα έδωσα λίγο νωρίτερα αλλά δεν είναι φανατική. Άντε 10 λεπτά συνολικά την ημέρα να την πιάσει και περνάνε και 2-3 μέρες χωρίς να την βάλει στο στόμα της.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια τα μαφιν ειναι δοκιμασμενη συνταγη, γινονται τελεια, αλλα εγω δεν βαζω γλασσο κ στο κεντρο αντι για κουβερτουρα βαζω λιγη μερεντα! μολις βγηκαν απο τον φουρνο!!ειναι οτι πρεπει για πρωινο!;)

Ποπη στη σελιδα για τα γαλατα , πηγαινε αριστερα στο search κ γραψε πιο γαλα θελεις! εγω ετσι το βρηκα! μιση τιμη το εχει, κλεφτες ρε συ εδω στην ελλαδα!:mad:

BJVqp3.png

Είναι μάρκα παιχνιδιά, όπως και η fisher price. Περιμένω ακόμη ένα παιχνίδι από αυτή την εταιρία, για να δούμε.

Τα έξοδα τόσα ήταν. Η μια 6άδα έχει ήδη αποσταλεί.

Σου ειχαν στειλει μειλ για αυτη την προσφορα; εμενα οχι.Γι'αυτο ρωταω για τη συνδρομη, δεν ξερω τι ακριβως ειναι το εχω δει που το γραφει εκει που γραφει την τιμη ενος προιοντος, και απο κατω γραφει 2η τιμη πιο μικρη αν λεει εχεις κανει εγγραφη με συνδρομη.Τωρα μπορει να κανω εγω λαθος σε αυτο και να μην καταλαβα καλα.

Παμπερς στελνουν, εγω παρηγγειλα παλι πανες και ερχονται, αλλα για το κουτι μου ειπαν οχι.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ελευθερια τα μαφιν ειναι δοκιμασμενη συνταγη, γινονται τελεια, αλλα εγω δεν βαζω γλασσο κ στο κεντρο αντι για κουβερτουρα βαζω λιγη μερεντα! μολις βγηκαν απο τον φουρνο!!ειναι οτι πρεπει για πρωινο!;)

Ποπη στη σελιδα για τα γαλατα , πηγαινε αριστερα στο search κ γραψε πιο γαλα θελεις! εγω ετσι το βρηκα! μιση τιμη το εχει, κλεφτες ρε συ εδω στην ελλαδα!:mad:

Δοκιμασα να βρω το frisolac αλλα δεν μου το βγαζει κανω κατι λαθος??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοιταξα κ γω γωγω αλλα δεν το εχουν το αλμιρον:(

α νομιζα οτι εχει ολες τις μαρκες! συμφερει παντως, θα παρω σιγουρα! πωπω φανταζομαι κ εσεις ποσα λεφτα θα χαλατε σε γαλατα:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Αννα μου παραγγειλα δυο κουτες μωρομαντηλα http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_ex_n_1?rh=n%3A59624031&bbn=59624031&ie=UTF8&qid=1331660291πριν ενα μηνα λες να εχει διαφορα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Ωραία, θα τα κάνω μάλλον αύριο! Ευχαριστώ!

Σου ειχαν στειλει μειλ για αυτη την προσφορα; εμενα οχι.Γι'αυτο ρωταω για τη συνδρομη, δεν ξερω τι ακριβως ειναι το εχω δει που το γραφει εκει που γραφει την τιμη ενος προιοντος, και απο κατω γραφει 2η τιμη πιο μικρη αν λεει εχεις κανει εγγραφη με συνδρομη.Τωρα μπορει να κανω εγω λαθος σε αυτο και να μην καταλαβα καλα.

Παμπερς στελνουν, εγω παρηγγειλα παλι πανες και ερχονται, αλλα για το κουτι μου ειπαν οχι.:rolleyes:

Όχι δεν μου έστειλαν e-mail. Παρακολουθώ ένα θέμα εδώ και το είπε μια κοπέλα.

Η συνδρομή είναι άλλο πράμα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Τι πάμπερς παράγγειλες? Εμένα τελευταία φορά δεν μου τα έστελνε.

Αγάπη μου σε αυτό δεν είναι πωλητής το άμαζον γι'αυτό είπαν όχι.

Αυτά πχ. τα στέλνει και έχουν και καλή τιμή

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004U9TL66/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1331660507&sr=8-1-fkmr0

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...