Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γιατί μωρέ να πάρει το παιδί τσάμπα το φάρμακο? Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και αν δεν ανεβάσει πυρετό δηλαδή? Τι να σου πω...κάνε ό,τι λέει η παιδίατρός σου.

Χαρά στο κουράγιο σου, άκου 4 παιδιά. Καλά Ποπάκη εσύ με τέτοια εγκυμοσύνη και θες 5-6 είσαι για δέσιμο κοπελιά:)

Εγώ ένα τρίτο δεν το αποκλείω, σε 2-3 χρόνια όμως. Το λιγότερο!

χα χα χα ειπαμε τρελη για δεσιμο κ μαζοχα ειμαι !! κ που εισαι θελω κ στα κοντα να μεινω εγκυος!! αλλα δεν με αφηνει η γιατρος..

μακαρι ποπη μου να κανουμε πολλα παιδια, παντως κι εμενα μου λειπει η εκγυμοσυνη

εγω τωρα την εγκυμοσυνη μου την σκεφτομαι σαν μια γλυκεια αναμνηση !!παρολο που ειχα απο τις πιο δυσκολες εγκυμοσυνες ...το μονο που δεν θελω να ξαναπερασω ειναι ο διαβητης που ειχα τοση διατροφη κ πεινα δεν θα ξαναντεξω...χι χι χι!!

Καλέ όχι. Πρέπει να γίνεις 2 μηνών και μετά. Σε 1 βδομάδα γινόμαστε 2μηνών εμείς.

ναι γιαυτο σε ρωτησα επειδη θυμαμαι 20 του μηνος ειχες γεννησει!! εγω την μικρη θα την παω την αλλη βδομαδα παιδιατρο γιατι σαραντιζουμε!! αντε να δουμε ποσα κιλακια πηγε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο μικρος μου ποτε δεν εχει κανε πυρετο και εχεις απολυτο δικιο αλλα οταν εισαι πρωταρα κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου, το τριτο το βλεπω σε κανενα χρονο να ειμαστε πρωτα καλα κι εαν ερθει και νωριτερα ή αργοτερα καλοδεχουμενο θα ειναι

κοριτσια σας φιλω ξυπνησε ο μικρος καλο απογευμα

φιλακια πολλα μειλανακι μου!! καλη συνεχεια κοριτσαρα μου!!

B4Itp2.png

Μελινάκι δεν σε κρατάει τίποτα εσένα. Βοήθεια έχεις τουλάχιστον? Με δουλειά τι γίνεται?

Πάντως έχει σημασία, για μένα τουλάχιστον, και πως είναι τα άλλα παιδιά. Ο γιος μου είναι πολύ ζωηρός και πολύ δύσκολος στην ανατροφή του. Η μικρή ως τώρα δείχνει παιχνιδάκι μπροστά του, πανεύκολο μωρό και καλόβολο. Αν εξελιχθεί έτσι, θα σκεφτώ για τρίτο. Αν εξελιχτεί σε θηριάκι όπως το πρώτο, θα πετάξει το όνειρο.

Χθες μου έλεγε η δασκάλα του στον παιδικό ό,τι είναι το πιο ζωηρό παιδί σε όλο το βρεφικό τμήμα που αποτελείται από 40 παιδάκια!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μελινάκι δεν σε κρατάει τίποτα εσένα. Βοήθεια έχεις τουλάχιστον? Με δουλειά τι γίνεται?

Πάντως έχει σημασία, για μένα τουλάχιστον, και πως είναι τα άλλα παιδιά. Ο γιος μου είναι πολύ ζωηρός και πολύ δύσκολος στην ανατροφή του. Η μικρή ως τώρα δείχνει παιχνιδάκι μπροστά του, πανεύκολο μωρό και καλόβολο. Αν εξελιχθεί έτσι, θα σκεφτώ για τρίτο. Αν εξελιχτεί σε θηριάκι όπως το πρώτο, θα πετάξει το όνειρο.

Χθες μου έλεγε η δασκάλα του στον παιδικό ό,τι είναι το πιο ζωηρό παιδί σε όλο το βρεφικό τμήμα που αποτελείται από 40 παιδάκια!!!!

χα χα ταρζανακι ειναι ο γιοκας σου ελευθερακι μου!! πω πω φανταζομαι τι γινεται μεσα στο σπιτι!! γερος να ειναι!!

Γωγώ αν κάνεις την συνταγη με τα μάφιν πες μου εντυπώσεις! Θέλω να κάνω και εγώ!

ελευθερια μου η γωγω αυτα τα μαφιν τα κανει απο την εγκυμοσυνη της και τα μοιραζει απο εδω κ απο εκει απότι θυμαμαι χα χα χα χα!!! ειναι δοκιμασμενη συνταγη κ λεει οτι ειναι ωραια!! εγω θα τα τιμησω παντως!!:wink:;-)

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ξανακοιμηθηκε ο μικρος, Ελευθερια μου οχι δεν εχω βοηθεια αλλα δεν με πειραζει καθολου, με τη δουλεια εχω κανονισει να πηγαινω 4ηωρη 9-1 κι αν δω οτι δεν τα βγαζω περα θα τη σταματησω, οσο για το μικρο κι εμενα ειναι πολυ ζωηρος θηριακι κι η μικρη ακριβως το αντιθετο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αααα θενκς Ποπάκη, θα τα κάνω λοιπόν.

Δεν έχεις ιδέα για τι παιδί μιλάμε!!!!

ναι κ ειναι ευκολα στην συνταγη που ειδα!!

σας κανει ζημιες μεσα στο σπιτι??

B4Itp2.png

κοριτσια παω να βαλω να φαμε κανα μεσημεριανο φαγητο γιατι εχουν πεσει πεινες κ δεν εφαγα ουτε πρωινο...απο χθες εχω να φαω...σας φιλω τα λεμε πιο μετα!!

B4Itp2.png

Εγώ δεν έδινα ποτέ προληπτικά ντεπόν και ποτέ δεν μου έκανε πυρετό σε κανένα εμβόλιο ως τώρα.

Και εγω το ιδιο. Και μαλιστα γενικα για να δωσω ντεπον επρεπε να εχει πυρετο πανω απο 38, η να μην μπορει να κοιμηθει απο πονο σε δοντι που βγαινει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο. Και μαλιστα γενικα για να δωσω ντεπον επρεπε να εχει πυρετο πανω απο 38, η να μην μπορει να κοιμηθει απο πονο σε δοντι που βγαινει.

Καλησπέρα Αννούλα. Και εγώ είμαι πολύ προσεκτική με τα φάρμακα ακόμη και με τα καλλυντικά. Το ίδιο είμαι και στον εαυτό μου αλλά στα παιδιά ένα παραπάνω. Ούτε κρέμα συγκάματος, ούτε λαδάκια και κρέμες σώματος αν δεν υπάρχει λόγος.

Α παρέλαβα σήμερα το γυμναστήριο. Όμορφο είναι, το περίμενα λίγο καλύτερο μια και τα lamaze έχουν καλό όνομα. Σε σύγκριση με αυτό που έχω από τον γιο μου, εκείνο ήταν καλύτερο ποιοτικώς αλλά έχασα τα τόξα που κρεμάς τα παιχνίδια και το χρησιμοποιώ απλά για να την ακουμπήσω πάνω.

Αααα το Άμαζον χθες είχε την εξάδα τα λενόρ του 1,5 λίτρου μόνο 2,32 λίρες! Χτύπησα 2 εξάδες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα Αννούλα. Και εγώ είμαι πολύ προσεκτική με τα φάρμακα ακόμη και με τα καλλυντικά. Το ίδιο είμαι και στον εαυτό μου αλλά στα παιδιά ένα παραπάνω. Ούτε κρέμα συγκάματος, ούτε λαδάκια και κρέμες σώματος αν δεν υπάρχει λόγος.

Α παρέλαβα σήμερα το γυμναστήριο. Όμορφο είναι, το περίμενα λίγο καλύτερο μια και τα lamaze έχουν καλό όνομα. Σε σύγκριση με αυτό που έχω από τον γιο μου, εκείνο ήταν καλύτερο ποιοτικώς αλλά έχασα τα τόξα που κρεμάς τα παιχνίδια και το χρησιμοποιώ απλά για να την ακουμπήσω πάνω.

Αααα το Άμαζον χθες είχε την εξάδα τα λενόρ του 1,5 λίτρου μόνο 2,32 λίρες! Χτύπησα 2 εξάδες!

Τι ειναι τα lamaze?

Το γυμναστηριο εχει δυνατη μουσικη η οχι? το δικο μου εχει πολυ σιγανη ρε γμτ....

Εγω περιμενω και ενα απο τα κοριτσια της αδερφης μου, που ειναι σε αριστη κατασταση και αυτο της φισερ πραις, ετσι δε θα παρω κατι αλλο προς το παρον.

Σιγουρα τα εξοδα ηταν τοσο λιγο για το λενορ?? σου εστειλαν μηνυμα??

Ελευθερια, εσυ εχεις κανει εγγραφη με συνδρομη στο αμαζον??

Προσπαθησα να παραγγειλω κουτι για μωρομαντηλα παμπερς και μου εγραψαν οτι δεν γινεται αυτο να σταλει εκτος Αγγλιας! τα παμπερς ομως τα στελνουν.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...