Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα κ εγω μετα απο 2 ωρες σχεδον αγκαλια

Καλα τωρα δεν έγραφες παω με φωνάζει???? Θα με τρελανεις? Χα χα! Καλώς την! Πόπη απο τον θηλασμό στο ξενο είχες θεμα με τα κακακια να μην σου κανει?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μελινακι μου μεγαλωσε πολυ η μπουμπουκα σου μπραβο σου καρδια μου μια χαρα τα καταφερνεις!!! ας ελπισουμε να μην σε ανεβασει κ πυρετο..στο πρωτο εμβολιο ανεβαζουν πυρετο ετσι δεν ειναι??

δωρακι μου μην ανησυχεις κοριτσι μου κ σενα μια χαρα ειναι η μικρη σου εμενα να σου πω απο το πρωι ανα μια ωρα ξυπναει κ τρωει ...υπαρχουν και χειροτερα να σκεφτεσαι ,,,βλεπε εμενα!! κ μενα γκρινιαζει κοιμαται στην αγκαλια κ μολις την βαζω στο κρεβατι ξυπναει κ την πιανει υπερενταση κ χτυπιεται...χθες κ τωρα το μεσημερι κοιμηθηκαμε αγκαλια τι να κανω?? μεσημεριανο ακομα δεν φαγαμε....

λαμπρινουλα μου πολυ καλο αφου θα εχεις χρονο να κανεις κατι για τον εαυτο σου! θα ξανανιωσεις που λενε!!!

ελευθερακι μου κ γεωργια μου κ εσεις μια χαρα ειστε !! ποσο σας θαυμαζω που τα καταφερνετε με 2 παιδια και θηλασμο μαζι!! κ η μελινα μας τελεια τα καταφερνει!! συγχαρητηρια σε ολες τις δευτερομανουλες κ τριτομανουλες και τετερτομανουλες!!! ειστε ηρωιδες!!

εγω θελω 5 παιδια αραγε θα τα καταφερνω τοτε??? χα χα χα χα χα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δωρα μου εγω στον μικρο μεχρι και 3 μηνων ειχαμε ενα θεματακι και να φανταστεις μονο θηλαζε αλλα εγω τον αφηνα να περασουν 5 μερες κι αν δεν ειχε ενεργηθει τοτε εβαζα υποθετακι, δεν το εκανε ομως συχνα γιατι φροντιζα να τρωω ενεργητικα δηλαδη δαμασκηνα ή δημητριακα για να τον βοηθησω να ενεργηθει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλα τωρα δεν έγραφες παω με φωνάζει???? Θα με τρελανεις? Χα χα! Καλώς την! Πόπη απο τον θηλασμό στο ξενο είχες θεμα με τα κακακια να μην σου κανει?

χα χα χα το παω με φωναζει ηταν μνμ που πηγα να το γραψω πριν 2 ωρες και δεν το εστειλα...κ πηγα τωρα να γραψω οτι ηρθα και ηταν κ εκεινο το μνμ!! χα χα χα χα τα εχω μπερδεψει!! οχι δεν θελω να σε τρελανω!! ναι τις 2 πρωτες μερες ειχα και με τα κακα της ...δεν εκανε κακα για 2 μερες..και εκανε και εμετο στα γευματα της μεχρι να προσρμαοστει αναγκαστικα αλλαξα γαλα κ τωρα ξαναγυρισαμε στο αρχικο γαλατακι της κ τα κακακια της εστρωσαν αλλα κανει ποτε 2 φορες ποτε 3-4 φορες την ημερα...σου ειπα μην ανησυχεις ολα φυσιολογικα ειναι...εμενα περναει τωρα κ αλμα αναπτυξης γιαυτο ειναι ετσι...δες το κ εσυ..

B4Itp2.png

μελινακι μου μεγαλωσε πολυ η μπουμπουκα σου μπραβο σου καρδια μου μια χαρα τα καταφερνεις!!! ας ελπισουμε να μην σε ανεβασει κ πυρετο..στο πρωτο εμβολιο ανεβαζουν πυρετο ετσι δεν ειναι??

δωρακι μου μην ανησυχεις κοριτσι μου κ σενα μια χαρα ειναι η μικρη σου εμενα να σου πω απο το πρωι ανα μια ωρα ξυπναει κ τρωει ...υπαρχουν και χειροτερα να σκεφτεσαι ,,,βλεπε εμενα!! κ μενα γκρινιαζει κοιμαται στην αγκαλια κ μολις την βαζω στο κρεβατι ξυπναει κ την πιανει υπερενταση κ χτυπιεται...χθες κ τωρα το μεσημερι κοιμηθηκαμε αγκαλια τι να κανω?? μεσημεριανο ακομα δεν φαγαμε....

λαμπρινουλα μου πολυ καλο αφου θα εχεις χρονο να κανεις κατι για τον εαυτο σου! θα ξανανιωσεις που λενε!!!

ελευθερακι μου κ γεωργια μου κ εσεις μια χαρα ειστε !! ποσο σας θαυμαζω που τα καταφερνετε με 2 παιδια και θηλασμο μαζι!! κ η μελινα μας τελεια τα καταφερνει!! συγχαρητηρια σε ολες τις δευτερομανουλες κ τριτομανουλες και τετερτομανουλες!!! ειστε ηρωιδες!!

εγω θελω 5 παιδια αραγε θα τα καταφερνω τοτε??? χα χα χα χα χα!!

ποπη μου δεν ειναι απαραιτητο ειναι αναλογα στο παιδι ομως προληπτικα δινουμε ντεπον εμενα ο γιος μου σε κανενα εμβολιο δεν εκανε πυρετο,

εγω που θελω 4 παιδια το ιδιο αναρωτιεμαι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ποπη μου δεν ειναι απαραιτητο ειναι αναλογα στο παιδι ομως προληπτικα δινουμε ντεπον εμενα ο γιος μου σε κανενα εμβολιο δεν εκανε πυρετο,

εγω που θελω 4 παιδια το ιδιο αναρωτιεμαι

ααα ωραια τοτε μακρυα ο πυρετος να μην σε κανει!!!

δεν εκλαψε η αγωνιστρια σου εεε?? τι γιαβρακι ειναι αυτο?? μπραβο της!!

εγω δεν θα το αντεξω αν την ακουσω να τσιροκοπαει απο το κλαμμα...

μαζι στο κλαμπ θα μπουμε εμεις μελινακι μου με τα πολλα παιδια που θελουμε!! ειναι να μην παρουμε φορα!! εσυ ξερεις κ τον τροπο!!!:lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έδινα ποτέ προληπτικά ντεπόν και ποτέ δεν μου έκανε πυρετό σε κανένα εμβόλιο ως τώρα.

αχ τι καλα ευχομαι κ εσας να μην σας κανει ελευθερακι μου!! αυριο ειπες εχετε εμβολιο??

B4Itp2.png

Γιατί μωρέ να πάρει το παιδί τσάμπα το φάρμακο? Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και αν δεν ανεβάσει πυρετό δηλαδή? Τι να σου πω...κάνε ό,τι λέει η παιδίατρός σου.

Χαρά στο κουράγιο σου, άκου 4 παιδιά. Καλά Ποπάκη εσύ με τέτοια εγκυμοσύνη και θες 5-6 είσαι για δέσιμο κοπελιά:)

Εγώ ένα τρίτο δεν το αποκλείω, σε 2-3 χρόνια όμως. Το λιγότερο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ τι καλα ευχομαι κ εσας να μην σας κανει ελευθερακι μου!! αυριο ειπες εχετε εμβολιο??

Καλέ όχι. Πρέπει να γίνεις 2 μηνών και μετά. Σε 1 βδομάδα γινόμαστε 2μηνών εμείς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γιατί μωρέ να πάρει το παιδί τσάμπα το φάρμακο? Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Και αν δεν ανεβάσει πυρετό δηλαδή? Τι να σου πω...κάνε ό,τι λέει η παιδίατρός σου.

Χαρά στο κουράγιο σου, άκου 4 παιδιά. Καλά Ποπάκη εσύ με τέτοια εγκυμοσύνη και θες 5-6 είσαι για δέσιμο κοπελιά:)

Εγώ ένα τρίτο δεν το αποκλείω, σε 2-3 χρόνια όμως. Το λιγότερο!

ο μικρος μου ποτε δεν εχει κανε πυρετο και εχεις απολυτο δικιο αλλα οταν εισαι πρωταρα κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου, το τριτο το βλεπω σε κανενα χρονο να ειμαστε πρωτα καλα κι εαν ερθει και νωριτερα ή αργοτερα καλοδεχουμενο θα ειναι

κοριτσια σας φιλω ξυπνησε ο μικρος καλο απογευμα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...