Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Φυσιολογικο ειναι οτι κανει λεει η παιδίατρος. Της εδωσα κ ξενο κ μαλλον γι'αυτο μπερδεύτηκε παλι το εντερακι της. Αλλα απο παντα ειχε ετσι ζόρι κ πολλα αερια... Εσένα εχει πολλα πριτς πριτς??

Οχι το πρωι μονο που ξυοναει την ακουω να κανει ενα η δυο μετα τη θηλαζω και...ξελαφρωνει!!:tongue:

Αν ειναι φυσιολογικο μη φοβασαι θα περασει φανταζομαι.Εγω με το θηλασμο δεν ειχα θεμα με αυτο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχα τον πονηρό. Μπα εμένα το έχει εμπεδώσει πως η μαμά φροντίζει και κοιμίζει το μωρό και ο Μάνος είναι αυτοκόλλητος με τον μπαμπά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Μετά την ιστορία με το νοσοκομείο, όση ώρα κυκλοφορεί ο Μάνος η μπέμπα είναι στο ριλάξ της πάνω στο σαλόνι της τραπεζαρίας και όταν πεινάσει πάμε τα δυο μας στο υπνοδωμάτιο. Τα δυο τους έχουν μονάχα οπτική επαφή, δεν την πιάνει καν. Θα ήθελα να ήταν αλλιώς, να ερχόντουσαν πιο κοντά αλλά μετά το σοκ του νοσοκομείου φοβάμαι πολύ. Όταν μεγαλώσει λίγο η μπέμπα θα έχουν την ευκαιρία τους. Εμένα πάει και παιδικό και κάθε μέρα που θα έρθει δεν ξέρω τι θα κουβαλήσει.

Δωράκι μήπως την πειράζει κάτι στην διατροφή σου? Λάχανο, όσπρια, καρποί, χόρτα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ουφ τα κοίμισα και τα δυο. Μια ώρα το μεσημέρι ζορίζομαι πολύ. Ο μικρός κοιμάται μόνο αν είμαι μαζί του και πάνω που τον ετοίμασα για ύπνο και ξάπλωσα μαζί του, ξύπνησε η μικρή. Τρέχω, την θηλάζω, ο Μάνος κατέβηκε φυσικά από το κρεβάτι του και ήρθε εκεί που ήμουν με την μικρή και χοροπηδούσε. Ευτυχώς τρώει σε 5 λεπτά οπότε την παίρνω αγκαλιά, πάμε στο δωμάτιό του. Του λέω 2-3 παραμύθια, κοιμάται η μικρή, την πάω στην κούνια της, ξαπλώνω μαζί του, κοιμάται αυτός. Πάω να ξαπλώσω και εγώ και ξυπνά η μικρή!!!!Γκρρρ αγώνας δρόμου κάθε μεσημέρι!

Μια απο τα ιδια κι εγω και σημερα ο αντρας μου δουλευει βραδυ καλα θα περασω,

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Λαμπρινούλα ποιος βλέπει τα παιδάκια σου και θα πας για πιλάτες και χορό?

το πρωι εχω μια γυναικα κ με βοηθαει!!!!!!!!!!!κ αν κοιμαμαι το βραδυ θα μπορω να παω!!

δωρα πινουν το αλμιρον το κομφορτ 1!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Τελικά το μεσημέρι είναι δύσκολη ώρα για πολλές Ελληνίδες μανούλες ε?:)

Δωράκι δεν ξέρω τι να σου πω ρε συ. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Λαμπρινή μια χαρά. Έχεις βοήθεια μες τα πόδια σου λοιπόν. Είπα και εγώ τι κάνω λάθος?:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι οντως με την υπερένταση που καποιες φορες νυσταζει.... Την παιρνει υπνος κ τσουπ με το που την κατεβαζω απο τον ώμο μου ή την αγκαλιά μου ξυπνάει η μαιμουδιτσα!!! ,

Κι εμενα το κανεο αυτο ευτυχως μονο τη μερα τη νυχτα ειναι κυρια!

καλησπερα κοριτσακια

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο η μικρη ειναι 6280γρ και 63 ποντους μια χαρα τα πηγαμε δεν εκλαψε καθολου και μου εκανε εντυπωση

αχ αυτο με την πιπιλα κι εγω προσπαθω να την μαθω να την παιρνει αλλα με τιποτα ολο τη φτυνει μου θυμιζει το γιο μου που πηρε πιπιλα μολις κοψαμε το θηλασμο μακαρι να την παρει γιατι κανει εμενα πιπιλα

Μαργαριτα μου τοσο καιρο εχω χασει επεισοδια με το καλο να πατε στο σπιτακι σας

Γεια σου Μελινάκι ανάρπαστο έχει γινει το ονομα σου χαχα!

Μπραβο στη μικρή σου παληκάρι, είχατε και το πόσιμο εμένα σε αυτο ειχε κλαψει ο μεγαλος σε κανενα εμβολιο ουτε τωρα.Και στο βαρος - υψος μια χαρα κοπελαρα!

Ο γιος μου αργησε να παρει πιπιλα απο το κολλημα που ειχα εγω να μη παρει τελικα μεγαλο λαθος κι εμενα πιπιλα με ειχε κανει και δε μπορουσα να βγω εξω μετα σωθηκα.Και τωρα περιμένω να παει 5 κιλα και θα τη μπουκώσω χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Τελικά το μεσημέρι είναι δύσκολη ώρα για πολλές Ελληνίδες μανούλες ε?:)

Δωράκι δεν ξέρω τι να σου πω ρε συ. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Λαμπρινή μια χαρά. Έχεις βοήθεια μες τα πόδια σου λοιπόν. Είπα και εγώ τι κάνω λάθος?:)

ναι δεν γινοταν αλλο ελευθερια μου,,,αφου δεν εχω κανεναν κοντα.,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αχ ναι οντως με την υπερένταση που καποιες φορες νυσταζει.... Την παιρνει υπνος κ τσουπ με το που την κατεβαζω απο τον ώμο μου ή την αγκαλιά μου ξυπνάει η μαιμουδιτσα!!! ,

Δωρακι αυτο το κανει κι η δικια μου, οσο για τα κακακια μην ανησυχεις ειναι λογω του ξενου, εμενα ο δικος μου παιδιατρος μου εχει πει οτι μωρα που θηλαζουν και 5 μερες να μην ενεργηθουν δεν πειραζει, η μπεμπα μεχρι στιγμη μεχρι και 3 μερες δεν εχει ενεργηθει, αλλα ο γιος μου εκανε και 5 και 6 μερες και του εβαζα βρεφικο υποθετο.

Ελευθερια μου ευχαριστω πολυ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κι εμενα το κανεο αυτο ευτυχως μονο τη μερα τη νυχτα ειναι κυρια!

Γεια σου Μελινάκι ανάρπαστο έχει γινει το ονομα σου χαχα!

Μπραβο στη μικρή σου παληκάρι, είχατε και το πόσιμο εμένα σε αυτο ειχε κλαψει ο μεγαλος σε κανενα εμβολιο ουτε τωρα.Και στο βαρος - υψος μια χαρα κοπελαρα!

Ο γιος μου αργησε να παρει πιπιλα απο το κολλημα που ειχα εγω να μη παρει τελικα μεγαλο λαθος κι εμενα πιπιλα με ειχε κανει και δε μπορουσα να βγω εξω μετα σωθηκα.Και τωρα περιμένω να παει 5 κιλα και θα τη μπουκώσω χαχαχα!

Γεια σου Γεωργια μου, ναι ναι να ειναι καλα η μαμα μου που το διαλεξε,

τι ειναι αυτο το ποσιμο δεν το ξερω το εξαπλο καναμε σημερα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεωργία όπως το λες και εγώ μάλλον δεν είχα πειστεί πως η πιπίλα θα μας κάνει καλό, οπότε δεν το προσπάθησα αρκετά. Δεν συνεργαζόταν και το παιδί αλλά αργότερα όταν για 5 μήνες ξυπνούσε ανά 1 ώρα το βράδυ για να πιπιλήσει απλά στήθος και να κοιμηθεί και εγώ να πηγαίνω σαν ζόμπι στην δουλειά, ορκίστηκα πως στο επόμενο θα μάθω πιπίλα ο κόσμος να χαλάσει.

Τώρα αν δω και παραγίνει μια μέρα με την πιπίλα, κάνω 2-3μέρες να της δώσω για να παίρνει μόνο στήθος. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει 3 μηνών αυτό θα κάνω μην έχω θέμα με την παραγωγή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...