Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

εμενα τωρα κοιμουνται κ τα 3!τί ευτυχία!!

σημερα πηγα και απο τον δημο για κατι χαρτια και θα ξεκινησω πιλατες και χορο..ειναι δωρεαν για τους τριτεκνους,,

οι δικες μου 3 βραδια τωρα κοιμουνται 12-6 το πρωι κ μετα ως τις 10!σουπερ ειναι,,Σοφακι ειδες τι ωραια σου φαινονται τωρα τα ιδιαιτερα??εγω οταν πηγαινω νιωθω αλλος ανθρωπος,,αντε να ανοιξει κ αυτος ο καιρος...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ουφ τα κοίμισα και τα δυο. Μια ώρα το μεσημέρι ζορίζομαι πολύ. Ο μικρός κοιμάται μόνο αν είμαι μαζί του και πάνω που τον ετοίμασα για ύπνο και ξάπλωσα μαζί του, ξύπνησε η μικρή. Τρέχω, την θηλάζω, ο Μάνος κατέβηκε φυσικά από το κρεβάτι του και ήρθε εκεί που ήμουν με την μικρή και χοροπηδούσε. Ευτυχώς τρώει σε 5 λεπτά οπότε την παίρνω αγκαλιά, πάμε στο δωμάτιό του. Του λέω 2-3 παραμύθια, κοιμάται η μικρή, την πάω στην κούνια της, ξαπλώνω μαζί του, κοιμάται αυτός. Πάω να ξαπλώσω και εγώ και ξυπνά η μικρή!!!!Γκρρρ αγώνας δρόμου κάθε μεσημέρι!

Η ιστορια της ζωής μου!Και το βραδυ ετσι ειναο μονο που τη μικρη την εχει ο αντρας μου ομως παλι θηλαζω τη μικρη δινω γαλα στο μεγαλο κοιμιζω το μεγαλο παω στη μικρη που αν και ταισμενη κι αλλαγμενη δε κοιμαται με τον μπαμοα της παω εγω θηλαζει λιγο κοιμαται.Μετα θα βαλω κι εγω να φαω και να ξαπλωσω μαναδες χιλια κομματια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Πώς ξέρεις ό,τι δεν χορταίνει βρε Δώρα? Όσο για τα κακά δεν έχω συμβουλή. Δεν είχα τέτοιο θέμα σε κανένα από τα παιδιά μου.

Τρώει κ απο τις δυο μεριές κ μετα συνεχιζει να "ψάχνεται" κ να θελει κ αλλο κ εκνευρίζεται γιατι ρουφάει κ δεν εχει.... Ουφ δεν ξέρω,νομιζω οτι τις τελευταιες μερες τα εκανα σκατά!! Εσένα κοιμαται ρε συ? Εμενα 3ωρο το βραδυ....κ ξυπνάει.

Μαργαρίτα μου καλο κουράγιο στην μετακόμιση!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η ιστορια της ζωής μου!Και το βραδυ ετσι ειναο μονο που τη μικρη την εχει ο αντρας μου ομως παλι θηλαζω τη μικρη δινω γαλα στο μεγαλο κοιμιζω το μεγαλο παω στη μικρη που αν και ταισμενη κι αλλαγμενη δε κοιμαται με τον μπαμοα της παω εγω θηλαζει λιγο κοιμαται.Μετα θα βαλω κι εγω να φαω και να ξαπλωσω μαναδες χιλια κομματια!

Α το βράδυ εγώ είμαι κιουρία. Τον μεγάλο τον αναλαμβάνει ο μπαμπάς του. Τον αλλάζει, τον κάνει μπάνιο, ασχολείται μαζί του, παίζουν και τον κοιμίζει. Εννοείται όταν μπορώ συμμετέχω και εγώ ή αναλαμβάνω κάτι από όλα απλά για να έχω την επαφή μαζί του.

Η μικρή είναι δική μου δουλειά βέβαια όλη μέρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ok απ'οτι κατάλαβα ΜΟΝΟ η δικιά μου δεν κοιμαται.... Λαμπρινή μου ποιο γαλα τους δίνεις τελικα?

Δωρακι μου δεν μπορω να σε συμβουλεψω δεν ειχε ποτε θεμα η δικια μου σχεδον σε καθε γευμα κανει.Και μονο χθες ειχε υπερενταση και δε κοιμοταν μπορει να περναει αλμα.Τι να σου πω βρε καρδουλα μου μηοως αντιλαμβανεται την δικη σου αναστατωση?Αλλα ηταν απο την αρχη ετσι ε?Να ρωτησεις το γιατρο βρε παιδι μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Τρώει κ απο τις δυο μεριές κ μετα συνεχιζει να "ψάχνεται" κ να θελει κ αλλο κ εκνευρίζεται γιατι ρουφάει κ δεν εχει.... Ουφ δεν ξέρω,νομιζω οτι τις τελευταιες μερες τα εκανα σκατά!! Εσένα κοιμαται ρε συ? Εμενα 3ωρο το βραδυ....κ ξυπνάει.

Μαργαρίτα μου καλο κουράγιο στην μετακόμιση!!!!

Ό,τι ψάχνεται μπορεί απλά να σημαίνει πως νυστάζει και έχει υπερένταση και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Δεν σημαίνει πάντα ό,τι δεν χορταίνει. Η εμπειρία μου αυτό λέει αν και εγώ πάντα σκέφτομαι πως δεν χορταίνει αλλά τελικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Ένα μωρό έχει ανάγκη από φαγητό, ύπνο, καθαριότητα, ησυχία.

Κοιμάται ένα 4ωρο (ενίοτε 5ωρο)και μετά 3ωρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωρακι μου δεν μπορω να σε συμβουλεψω δεν ειχε ποτε θεμα η δικια μου σχεδον σε καθε γευμα κανει.Και μονο χθες ειχε υπερενταση και δε κοιμοταν μπορει να περναει αλμα.Τι να σου πω βρε καρδουλα μου μηοως αντιλαμβανεται την δικη σου αναστατωση?Αλλα ηταν απο την αρχη ετσι ε?Να ρωτησεις το γιατρο βρε παιδι μου.

Φυσιολογικο ειναι οτι κανει λεει η παιδίατρος. Της εδωσα κ ξενο κ μαλλον γι'αυτο μπερδεύτηκε παλι το εντερακι της. Αλλα απο παντα ειχε ετσι ζόρι κ πολλα αερια... Εσένα εχει πολλα πριτς πριτς??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α το βράδυ εγώ είμαι κιουρία. Τον μεγάλο τον αναλαμβάνει ο μπαμπάς του. Τον αλλάζει, τον κάνει μπάνιο, ασχολείται μαζί του, παίζουν και τον κοιμίζει. Εννοείται όταν μπορώ συμμετέχω και εγώ ή αναλαμβάνω κάτι από όλα απλά για να έχω την επαφή μαζί του.

Η μικρή είναι δική μου δουλειά βέβαια όλη μέρα.

Εμενα θελει στο γαλα και στον υπνο ειδικα μετα την μπεμπα το απογευμα παιζουμε ολοι μαζι και θηλαζω τη μικρη στο σαλονι για να μη νιωθει αποκομμενος.Στον πατερα του ενω παιζουν κανουν μπανιο οταν ερθει η ωρα για γαλα-υπνο του λεει Σιγκε μπεμπα μαμα Γκογκος υπνο τωρα!(μετφ.φυγε στη μπεμπα)

zxG9p3.png

owokp3.png

Ό,τι ψάχνεται μπορεί απλά να σημαίνει πως νυστάζει και έχει υπερένταση και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Δεν σημαίνει πάντα ό,τι δεν χορταίνει. Η εμπειρία μου αυτό λέει αν και εγώ πάντα σκέφτομαι πως δεν χορταίνει αλλά τελικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Ένα μωρό έχει ανάγκη από φαγητό, ύπνο, καθαριότητα, ησυχία.

Κοιμάται ένα 4ωρο (ενίοτε 5ωρο)και μετά 3ωρα.

Αχ ναι οντως με την υπερένταση που καποιες φορες νυσταζει.... Την παιρνει υπνος κ τσουπ με το που την κατεβαζω απο τον ώμο μου ή την αγκαλιά μου ξυπνάει η μαιμουδιτσα!!! ,

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσακια

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο η μικρη ειναι 6280γρ και 63 ποντους μια χαρα τα πηγαμε δεν εκλαψε καθολου και μου εκανε εντυπωση

αχ αυτο με την πιπιλα κι εγω προσπαθω να την μαθω να την παιρνει αλλα με τιποτα ολο τη φτυνει μου θυμιζει το γιο μου που πηρε πιπιλα μολις κοψαμε το θηλασμο μακαρι να την παρει γιατι κανει εμενα πιπιλα

Μαργαριτα μου τοσο καιρο εχω χασει επεισοδια με το καλο να πατε στο σπιτακι σας

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...