Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Και εγώ αυτήν την απορεία έχω αν γίνεται και θηλασμός και περίοδος. Πλάκα κάνω. Ναι γίνεται. Ξέρω πολλές κοπέλες που θήλαζαν και είχαν και περίοδο κανονικά. Η νύφη μου παράδειγμα και στα 3 τα μωρά της έτσι ήταν. Και μια γνωστή μου και στα 4 έτσι. Απλά λένε τις μέρες που έχεις περίοδο έιναι λίγο μειωμένο το γάλα.

Εμένα μου κάνει όμως εντύπωση γιατί στον γιο μου δεν είχα καθόλου. Στους 13 μήνες μετά την γέννα μου είχε έρθει πρώτη φορά όταν μείωσα τους θηλασμούς. Και τώρα λίγο προβληματίζομαι. Ανησυχώ λίγο μήπως είναι τίποτα άλλο. Ελπίζω πως όχι. Είπα θα δω μερικές μέρες πως θα πάει και θα πάω αν είναι στο γιατρό. Γιατί έχω πολύ λίγο-σερβιετάκι έχω. Μια έχω λίγο μια καθόλου. Αλλά το μωρό φαίνεται το επηρρεάζει. Δεν ξέρω ίσως ήταν να έρθει και επειδή το μωρό θηλάζει πιο συχνά το ξανασταματάει? Τι να πώ?

ελπιζω σονια μου να μην ειναι τπτ και να ειναι απλως περιοδος ..τι να πω ...εγω εκομα εχω λογχια...και σιγουρα μολις μου τελειωσουνε θα μουρθει κ μια περιοδος περιποιημενη!!! εισαι εμπειρη ξερεις εσυ σονια μου!!εγω νομιζα οτι οσο θηλαζουμε δεν εχουμε περιοδο!!

να σας πω βρε κοριτσια, εμεις γαλα πινουμε το νοβαλακ κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποιο προβλημα. τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω μεσω ιντερνετ μεγαλη ποσοτητα γιατι το βρηκα στη μιση τιμη. μου ειπε ομως η μανα μου να περιμενω μεχρι να αποθηλασω τελιως για να δουμε μη τυχον εχει καμια παρενεργεια μονο με αυτο το γαλα κ χρειαστει να το αλλαξω. αν ηταν να την πειραξει δεν θα ειχε φανει ηδη?? να περιμενω λετε?

γωγω μου μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου !!για δωσε κ απο εδω το σαιτ!! την συνταγη σου θα την κανω οταν θα εχω χρονο να τιμησω κ εγω τα περιβοητα μαφιν!! εγω οταν σταματησα να δινω μητρικο γαλα επαθε μια συγχηση η μικρη την ειχα αλλαξει γαλα και τωρα ξαναεπιστρεψαμε στο αρχικο γαλα!! παρε πιο λιγα κουτια αν ειναι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ελπιζω σονια μου να μην ειναι τπτ και να ειναι απλως περιοδος ..τι να πω ...εγω εκομα εχω λογχια...και σιγουρα μολις μου τελειωσουνε θα μουρθει κ μια περιοδος περιποιημενη!!! εισαι εμπειρη ξερεις εσυ σονια μου!!εγω νομιζα οτι οσο θηλαζουμε δεν εχουμε περιοδο!!

γωγω μου μια χαρα ειναι η μπεμπουλα σου !!για δωσε κ απο εδω το σαιτ!! την συνταγη σου θα την κανω οταν θα εχω χρονο να τιμησω κ εγω τα περιβοητα μαφιν!! εγω οταν σταματησα να δινω μητρικο γαλα επαθε μια συγχηση η μικρη την ειχα αλλαξει γαλα και τωρα ξαναεπιστρεψαμε στο αρχικο γαλα!! παρε πιο λιγα κουτια αν ειναι...

το σαιτ ειναι αυτο https://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1875270212, μια φιλη μου το ειπε. να σκεφτεις εγω παιρνω τα 400 γρ 13 ευρω κ εκει εχει 13 ευρω τα 800 γρ.!!!!!

κ 10 ευρω μεταφορικα. κανεις καταθεση σε τραπεζα με εμβασμα κ τα στελνουν με κουριερ. μαλλον θα παραγγειλω 5 κουτια για αρχη.

γωγω η πορτοκαλαδα που λεει η συβταγη ειναι με ανθρακικο???:confused::confused:

εγω στυμμενα πορτοκαλια βαζω αναστασια!

BJVqp3.png

γωγω η πορτοκαλαδα που λεει η συβταγη ειναι με ανθρακικο???:confused::confused:

αναστασουλα κ εγω την ιδια απορια εχω!! τωρα η γωγω πηγε για τα σουτζουκακια της!!

αχ εγω εχω αλλο προβλημα ο σαββας δεν μπορει να κρατησει με τπτ την μπεμπα φοβαται την παιρνει λιγο αγκαλια και μολις αρχιζει αυτη λιγο να κουνιεται κ να γκρινιαζει φοβαται κ με φωναζει ελα κρατα την ...τον λεω καλα θα χρειαστει καποια στιγμη να βγω εξω για ψωμι ,,,γαλα η καποια εξωτερικη δουλεια τραπεζες πχ..τι θα γινει?? η μαμα μου εφυγε ...η πεθερα μου ειναι μακρυα δεν ερχεται...αχ πως θα τον εκπαιδευσω βρε κοριτσια?? θελω να παω κ κομμωτηριο ποιος θα κρατησει την μικρη??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

το σαιτ ειναι αυτο https://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1875270212, μια φιλη μου το ειπε. να σκεφτεις εγω παιρνω τα 400 γρ 13 ευρω κ εκει εχει 13 ευρω τα 800 γρ.!!!!!

κ 10 ευρω μεταφορικα. κανεις καταθεση σε τραπεζα με εμβασμα κ τα στελνουν με κουριερ. μαλλον θα παραγγειλω 5 κουτια για αρχη.

εγω στυμμενα πορτοκαλια βαζω αναστασια!

γωγω λες να εχει κ το δικο μας γαλα? το frisolac παιρνω 10 ε τα 400γρ

B4Itp2.png

να τωρα την ειχε αγκαλια για 5 λεπτα κ με φωναζει να παω να την παρω...δεν με βοηθαει καθολου...πανω απο λεπτα δεν αντεχει...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

καλησπερα! κοριτσια δεν προλαβαινω. δεν διαβαζω σχεδον καθολου απο αυτα που γραφετε! εμεις καλα παμε απλα και με τα 2 σπιτι δυσκολευομαι. ειμαι και ο αντρας μου σπιτι αυτες τις 2 μερες και ειναι παραπανω απο μωρο αυτος:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χα χα χα ασε μαλακωσαν τοσο πολυ που κουνιουνται περα δωθε!! θελει να ξεκινησω να φοαρω κανα σουτιεν πιο σφιχτο για να μην κρεμασουν τα κρεμασταρια μου!!!:lol::lol:

καλημερα γεωργια μου στο μυαλο μου σε ειχα πριν!! αχ εγω κουνελα θα γινω το δηλωσα στον αντρα μου θελω 5-6 παιδια !! τωρα που πηρα το κολαι της εγκυμοσυνης!! τελικα ηταν ωραια φαση κ η εγκυμοσυνη ολα, εχουν την γλυκα τους!! το σπιτακι σας τι λεει ολα καλα το χαιρεσαι ??

καλημερα γωγω μου!! μια χαρα εισαι κοριτσι μου αντε να μπειτε κ εσεις σε ενα προγραμμα !! αχ αυτα τα μαφιν στειλε την συνταγη να τα τιμησω κ εγω!!!εγω ακομα με πυτζαμες τριγυρναω!!

Αχ Ποπακι μου ξεκουραστηκα με αυτο το σπιτι το προηγουμενο ειχε 3 σκαλια στο σαλονι και ολο ετρεχα να πιασω το μικρο που ετρωγε τα μουτρα του τωρα ολα καλα.

Καλημέρα. Και εγώ αυτήν την απορεία έχω αν γίνεται και θηλασμός και περίοδος. Πλάκα κάνω. Ναι γίνεται. Ξέρω πολλές κοπέλες που θήλαζαν και είχαν και περίοδο κανονικά. Η νύφη μου παράδειγμα και στα 3 τα μωρά της έτσι ήταν. Και μια γνωστή μου και στα 4 έτσι. Απλά λένε τις μέρες που έχεις περίοδο έιναι λίγο μειωμένο το γάλα.

Εμένα μου κάνει όμως εντύπωση γιατί στον γιο μου δεν είχα καθόλου. Στους 13 μήνες μετά την γέννα μου είχε έρθει πρώτη φορά όταν μείωσα τους θηλασμούς. Και τώρα λίγο προβληματίζομαι. Ανησυχώ λίγο μήπως είναι τίποτα άλλο. Ελπίζω πως όχι. Είπα θα δω μερικές μέρες πως θα πάει και θα πάω αν είναι στο γιατρό. Γιατί έχω πολύ λίγο-σερβιετάκι έχω. Μια έχω λίγο μια καθόλου. Αλλά το μωρό φαίνεται το επηρρεάζει. Δεν ξέρω ίσως ήταν να έρθει και επειδή το μωρό θηλάζει πιο συχνά το ξανασταματάει? Τι να πώ?

Εμενα Σόνια μου στους 7 μηνες μου ειχε ερθει την ημερα που τον βαφτιζα ειχα παρει και κρεμ φορεμα μια ομορφια:rolleyes:

να τωρα την ειχε αγκαλια για 5 λεπτα κ με φωναζει να παω να την παρω...δεν με βοηθαει καθολου...πανω απο λεπτα δεν αντεχει...:rolleyes::rolleyes:

Θα μαθει βρε Ποπακι φοβουνται κι εμενα ο δικος μου την κραταει αλλα αν αρχιζει να κλαιει μου τη φερνει πακετο.:lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! κοριτσια δεν προλαβαινω. δεν διαβαζω σχεδον καθολου απο αυτα που γραφετε! εμεις καλα παμε απλα και με τα 2 σπιτι δυσκολευομαι. ειμαι και ο αντρας μου σπιτι αυτες τις 2 μερες και ειναι παραπανω απο μωρο αυτος:tongue:

Καλησπερα Αντωνία σε καταλαβαίνω εγω το μεσημερι και το βραδυ διαβαζω που κοιμουνται.Αγωνιστικούς χαιρετισμους.Σε μας δε βοηθαει ο καιρος να τα βγαλω λιγο εξω ειδικα το μεγαλο να χαλαρωσει σα θηριο στο κλουβι ειναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

εμενα ο δικος μου δεν φοβαται! απο την αρχη του ειχα πει οτι μονη μου παιδι δεν κανω! παλι καλα θεουλη μου τελικα τα παει καλυτερα απο οτι φανταστηκα.

εγω τα εχω παιξει τελειως δεν ξερω τι μου γινεται με τις κουτες ειμαστε σε ενα χαος.. δεν με νοιαζει ομως αν μεινουν μερικα πραγματα θα ερθει ο Μαριος να τα παρει..οι επομενοι ενοικιαστες θα ερθουν 1η απριλιου οποτε οκ. δεν αντεχω τοση ακαταστασια θεουλη μου..πως θα τα βγαλω περα δεν ξερω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ουφ τα κοίμισα και τα δυο. Μια ώρα το μεσημέρι ζορίζομαι πολύ. Ο μικρός κοιμάται μόνο αν είμαι μαζί του και πάνω που τον ετοίμασα για ύπνο και ξάπλωσα μαζί του, ξύπνησε η μικρή. Τρέχω, την θηλάζω, ο Μάνος κατέβηκε φυσικά από το κρεβάτι του και ήρθε εκεί που ήμουν με την μικρή και χοροπηδούσε. Ευτυχώς τρώει σε 5 λεπτά οπότε την παίρνω αγκαλιά, πάμε στο δωμάτιό του. Του λέω 2-3 παραμύθια, κοιμάται η μικρή, την πάω στην κούνια της, ξαπλώνω μαζί του, κοιμάται αυτός. Πάω να ξαπλώσω και εγώ και ξυπνά η μικρή!!!!Γκρρρ αγώνας δρόμου κάθε μεσημέρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια δεν ξέρω τι να κανω...

Ξ μικρη δεν κανει κακα,η παιδίατρος μου ειπε οτι στις 3μερες αν δεν κανει να βάζω μπατονετα με λαδακι. Επισης ολο μουγκριζει κ ζορίζεται ΟΛΗ ΜΕΡΑ!! Μονο η δικιά μου κανει ετσι ηθελα να ξερα? Επισης δεν χορταίνει απο μενα με τιποτα.... Της αλλάζω στηθος κ παλι δεν χορταίνει... Κ το μπιμπερό δεν την αρέσει ομως,πως θα γινει ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόλεμος με τις πιπίλες ε? Εγώ πιστεύω ό,τι τα μωρά που θηλάζουν δέχονται πιπίλα που είναι κοντά στην θηλή της μητέρας τους. Η chico physio που έπιασε εμένα μοιάζει με την θηλή μου. Την μαμ δεν θέλει ούτε να την βλέπει, την έχω αποσύρει τελείως.

Σόνια μου εγώ δεν είχα δει μείωση παραγωγής κατά την περίοδο. Το παιδί θήλαζε κανονικά και χωρίς διαμαρτυρία. Πιστεύω πως περνάει άλμα η δικιά σου.

Μαργαριτάκι αύριο μετακοιμίζετε? Χαμπάρι δεν πήρα! Άντε με το καλό, πώς ειναι το νέο σας παλατάκι? Το δωμάτιο της μικρής το φτιάξατε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...