Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εμενα δεν παιρνει πιπιλα! δοκιμασα πολλες!! ασε το ιδιο θεμα εχω!

ειπα να κανω καμια δουλεια.. πατησε τα κλαμματα η μικρη κ παλι θηλαζω.. μα τι γινεται ρε γμτ? πριν μια ωρα εφαγε την ειχα μιση ωρα στο στηθος

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα τρεληη!! ακου χλαπατσες!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

χα χα χα ασε μαλακωσαν τοσο πολυ που κουνιουνται περα δωθε!! θελει να ξεκινησω να φοαρω κανα σουτιεν πιο σφιχτο για να μην κρεμασουν τα κρεμασταρια μου!!!:lol::lol:

Καλημερα κοριτσια επιτελους κοιμαται ο μεγαλος βγηκε το ατιμο το δοντακι!

Η μικρη χθες ειχε υπερενταση 1 φτασαμε για να κοιμηθει.

Κι εμενα μου λειπει Ποπη μου η εγκυμοσυνη και η γεννα κι οσο σκεφτομαι οτι δεν παιζει για τριτο

Μαργαριτα καλο κουραγιο σκεψου οτι θα πατε σπιτι ΣΑΣ!

Μαρια μου ετσι γιατι ετσι μας αρεσει χαχαχα!

Δωρα μου καλα αποτελεσματα σημερα.

καλημερα γεωργια μου στο μυαλο μου σε ειχα πριν!! αχ εγω κουνελα θα γινω το δηλωσα στον αντρα μου θελω 5-6 παιδια !! τωρα που πηρα το κολαι της εγκυμοσυνης!! τελικα ηταν ωραια φαση κ η εγκυμοσυνη ολα, εχουν την γλυκα τους!! το σπιτακι σας τι λεει ολα καλα το χαιρεσαι ??

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις κοιμηθηκαμε 11, ξυπνησαμε 1 εως 3 κ ξανα 6 εως 8. φτου φτου μη τη ματιασω , καλα πηγαμε! το θεμα ειναι οτι ξυπναει, ταισμα κ αλλαγμα μας παιρνουν 40 λεπτα το πολυ κ μετα θελουμε μιαμιση ωρα χαζολοι μεχρι να την παρει υπνος! ειπαμε εχουμε αυπνιες!!:D

σημερα ειμαστε 20 ημερων κ πηρα τον παπα τελικα, ηρθε σπιτι κ μας διαβασε κ τις δυο. σταματησα επιτελους να φοραω κ πιτζαμες συνεχεια, φορεσα τις φορμες μου,ηπια κ ενα καφεδακι κ μου εφερε κ ο αντρας μου υλικα να κανω μαφιν το απογευμα! αντε, να συνερχομαστε σιγα σιγα!! θηλαζω μονο πρωι κ λιγο το βραδυ μετα το μπανακι της πλεον.

καλημερα γωγω μου!! μια χαρα εισαι κοριτσι μου αντε να μπειτε κ εσεις σε ενα προγραμμα !! αχ αυτα τα μαφιν στειλε την συνταγη να τα τιμησω κ εγω!!!εγω ακομα με πυτζαμες τριγυρναω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα από εμάς. Διάβασα ότι είστε όλες καλά και φυσικά και τα μικρά της παρέας.

Εμείς χθές κάναμε μπάνιο στις 8μιση και μετά έφαγε και κοιμήθηκε καμιά ώρα και μετά δεν ήξερε τι ήθελε. Την έβαζα στο στήθος και ρουφούσε μια γουλιά και μετά έκλεγε και ξανάπιανε και τραβιώταν προς τα πίσω. Ήθελε να κοιμηθεί και ήθελε να φάει και δεν ήθελε. Της έβαζα πιπίλα και δεν την ήθελε και ήθελε το χέρι της και μετά δεν ήθελε τίποτα. Περάσαμε πάνω από 1μιση ώρα έτσι. Μετά ευτυχώς κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 4 και μετά στις 7 για φαγητό. Τώρα στις 12μιση μου έκανε πάλι τα ίδια.

Δεν ξέρω τί της φταίει! Ή περνάει άλμα ανάπτυξης ή επειδή φαίνεται ότι εγώ είμαι να αδιαθετήσω μειώθηκε λίγο η ποσότητα του γάλακτος και δεν τις φτάνει. Τι να πώ? Ελπίζω να είναι για λίγο μόνο. Ευτυχώς κοιμάτε το βράδυ. Αλλά από προχθές το βράδυ που είδα εγώ λίγο σαν αιματάκι όσο είναι ξύπνια τρώει πολύ πιο συχνά. Το πιο πολύ είναι να πάει 2 ώρες.

Αχ και εμένα δεν θέλει την πιπίλα και θέλει το δάχτυλο της. Και προσπαθώ να της μάθω την πιπίλα γιατί το δάχτυλο δεν παλεύεται μετά. Εγώ έχω Mum και δεν τις θέλει. Πήρα και Chicco την Physio αλλά σε σιλικόνη και κάτι κάνει καμιά φορά. Καμιά φορά πίανει και την Nuk που έχω. Αλλά γενικά μόλις αφήσω το χέρι μου την φτήνει. Που θα πάει θα της την μάθω.

καλημερα σονια μου!! αχ ταλαιπωρησε κ εσυ αλλα προβλεπομενα ειναι ολα!! καλα θηλασμος με περιοδος γινεται?? κουραγιο κοριτσι μου κ εσυ!!τελικα νιωθω πολυ τυχερη που πηρε την πιπιλα κ ηρεμει!! βεβαια πιο πολυ την χρησιμοποιει οταν πειναει μεχρι να την ετοιμασω το γαλα της!!

ειπα να κανω καμια δουλεια.. πατησε τα κλαμματα η μικρη κ παλι θηλαζω.. μα τι γινεται ρε γμτ? πριν μια ωρα εφαγε την ειχα μιση ωρα στο στηθος

θηλασε ...θηλασε!!! αστο να φαει το κοριτσακι σου!!:lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα από εμάς. Διάβασα ότι είστε όλες καλά και φυσικά και τα μικρά της παρέας.

Εμείς χθές κάναμε μπάνιο στις 8μιση και μετά έφαγε και κοιμήθηκε καμιά ώρα και μετά δεν ήξερε τι ήθελε. Την έβαζα στο στήθος και ρουφούσε μια γουλιά και μετά έκλεγε και ξανάπιανε και τραβιώταν προς τα πίσω. Ήθελε να κοιμηθεί και ήθελε να φάει και δεν ήθελε. Της έβαζα πιπίλα και δεν την ήθελε και ήθελε το χέρι της και μετά δεν ήθελε τίποτα. Περάσαμε πάνω από 1μιση ώρα έτσι. Μετά ευτυχώς κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 4 και μετά στις 7 για φαγητό. Τώρα στις 12μιση μου έκανε πάλι τα ίδια.

Δεν ξέρω τί της φταίει! Ή περνάει άλμα ανάπτυξης ή επειδή φαίνεται ότι εγώ είμαι να αδιαθετήσω μειώθηκε λίγο η ποσότητα του γάλακτος και δεν τις φτάνει. Τι να πώ? Ελπίζω να είναι για λίγο μόνο. Ευτυχώς κοιμάτε το βράδυ. Αλλά από προχθές το βράδυ που είδα εγώ λίγο σαν αιματάκι όσο είναι ξύπνια τρώει πολύ πιο συχνά. Το πιο πολύ είναι να πάει 2 ώρες.

Αχ και εμένα δεν θέλει την πιπίλα και θέλει το δάχτυλο της. Και προσπαθώ να της μάθω την πιπίλα γιατί το δάχτυλο δεν παλεύεται μετά. Εγώ έχω Mum και δεν τις θέλει. Πήρα και Chicco την Physio αλλά σε σιλικόνη και κάτι κάνει καμιά φορά. Καμιά φορά πίανει και την Nuk που έχω. Αλλά γενικά μόλις αφήσω το χέρι μου την φτήνει. Που θα πάει θα της την μάθω.

κ εμενα ετσι κανει με την πιπιλα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μην την ψαχνεις κ εμεις ακομη ετσι ειμαστε ωρες ωρες!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σονια μου!! αχ ταλαιπωρησε κ εσυ αλλα προβλεπομενα ειναι ολα!! καλα θηλασμος με περιοδος γινεται?? κουραγιο κοριτσι μου κ εσυ!!τελικα νιωθω πολυ τυχερη που πηρε την πιπιλα κ ηρεμει!! βεβαια πιο πολυ την χρησιμοποιει οταν πειναει μεχρι να την ετοιμασω το γαλα της!!

Καλημέρα. Και εγώ αυτήν την απορεία έχω αν γίνεται και θηλασμός και περίοδος. Πλάκα κάνω. Ναι γίνεται. Ξέρω πολλές κοπέλες που θήλαζαν και είχαν και περίοδο κανονικά. Η νύφη μου παράδειγμα και στα 3 τα μωρά της έτσι ήταν. Και μια γνωστή μου και στα 4 έτσι. Απλά λένε τις μέρες που έχεις περίοδο έιναι λίγο μειωμένο το γάλα.

Εμένα μου κάνει όμως εντύπωση γιατί στον γιο μου δεν είχα καθόλου. Στους 13 μήνες μετά την γέννα μου είχε έρθει πρώτη φορά όταν μείωσα τους θηλασμούς. Και τώρα λίγο προβληματίζομαι. Ανησυχώ λίγο μήπως είναι τίποτα άλλο. Ελπίζω πως όχι. Είπα θα δω μερικές μέρες πως θα πάει και θα πάω αν είναι στο γιατρό. Γιατί έχω πολύ λίγο-σερβιετάκι έχω. Μια έχω λίγο μια καθόλου. Αλλά το μωρό φαίνεται το επηρρεάζει. Δεν ξέρω ίσως ήταν να έρθει και επειδή το μωρό θηλάζει πιο συχνά το ξανασταματάει? Τι να πώ?

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

να σας πω βρε κοριτσια, εμεις γαλα πινουμε το νοβαλακ κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποιο προβλημα. τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω μεσω ιντερνετ μεγαλη ποσοτητα γιατι το βρηκα στη μιση τιμη. μου ειπε ομως η μανα μου να περιμενω μεχρι να αποθηλασω τελιως για να δουμε μη τυχον εχει καμια παρενεργεια μονο με αυτο το γαλα κ χρειαστει να το αλλαξω. αν ηταν να την πειραξει δεν θα ειχε φανει ηδη?? να περιμενω λετε?

BJVqp3.png

κ εμενα ετσι κανει με την πιπιλα

Ο γιος μου την πήρε με την μια όταν ήταν 30 ημερών λές και την ήξερε από παλιά. Η μικρή μου κάνει νάζια. Θέλω όμως να την μάθει γιατί την βλέπω ότι παλεύει το δάχτυλο.

Αχ έχει και στο καφαλάκι νινίδα και την έχω όλο με λάδι και είναι κάθε μέρα σαν γλυμμένος ποντικός. Και φυσικα όλες οι πάνες γίνονται χάλια.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

να σας πω βρε κοριτσια, εμεις γαλα πινουμε το νοβαλακ κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποιο προβλημα. τωρα σκεφτομαι να παραγγειλω μεσω ιντερνετ μεγαλη ποσοτητα γιατι το βρηκα στη μιση τιμη. μου ειπε ομως η μανα μου να περιμενω μεχρι να αποθηλασω τελιως για να δουμε μη τυχον εχει καμια παρενεργεια μονο με αυτο το γαλα κ χρειαστει να το αλλαξω. αν ηταν να την πειραξει δεν θα ειχε φανει ηδη?? να περιμενω λετε?

γιατι να το αλλαξετε αφου σας εκατσε?πιστευω πως αν ηταν να την πειραξη θα την ειχε ηδη πειραξει

Ο γιος μου την πήρε με την μια όταν ήταν 30 ημερών λές και την ήξερε από παλιά. Η μικρή μου κάνει νάζια. Θέλω όμως να την μάθει γιατί την βλέπω ότι παλεύει το δάχτυλο.

Αχ έχει και στο καφαλάκι νινίδα και την έχω όλο με λάδι και είναι κάθε μέρα σαν γλυμμένος ποντικός. Και φυσικα όλες οι πάνες γίνονται χάλια.

εμενα παιρνει της nuk!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γιατι να το αλλαξετε αφου σας εκατσε?πιστευω πως αν ηταν να την πειραξη θα την ειχε ηδη πειραξει

εμενα παιρνει της nuk!!

ναι αυτο λεω, να παραγγειλω καμια 10αρια κουτια να εχω, δε νομιζω να γινει τιποτα κ να αναγκαστουμε να το αλλαξουμε! μιση τιμη το βρηκα απο γερμανια!

πιπιλες εμενα συνηθως τις παιρνει ολες (κ nuk κ μαμ)αλλα μολις την παιρνει ο υπνος ανοιγει το στοματακι κ της φτυνει μονη της:D

BJVqp3.png

ναι αυτο λεω, να παραγγειλω καμια 10αρια κουτια να εχω, δε νομιζω να γινει τιποτα κ να αναγκαστουμε να το αλλαξουμε! μιση τιμη το βρηκα απο γερμανια!

πιπιλες εμενα συνηθως τις παιρνει ολες (κ nuk κ μαμ)αλλα μολις την παιρνει ο υπνος ανοιγει το στοματακι κ της φτυνει μονη της:D

καλα εκανες!!!μια χαρα το κοριτσακι βολικο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχως ειναι βολικη κ σε κατι γιατι σ'ολα τ'αλλα....:rolleyes:

παω να μαγειρεψουμε σουτζουκακια με τον αντρα μου! καλο μεσημερι!

καλο μεσημερι και εγω παω να το βαλω να κοιμηθη μπας και κοιμηθω και εγω λιγο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...