Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερούδια κι από μένα!!

Εγώ κοιμήθηκα μια χαρά στο καινούριο μας το στρώμα και αρχίζω να συνηθίζω και τους ήχους της καινούριας πολυκατοικίας!:) Λίγο αναγούλα μου ήρθε με τη θέα του σιδήρου αλλά ελπίζω τουλάχιστον να κάνει δουλειά.

μεγεια τα καινουργια και καλοριζικοι στο νεο σπιτακι!!με το καλο να ερθει και το νινακι σας!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γεια το στρωματακι σας!!!

Εμενα παντως το σιδηρο, εχει γλυκια γευση!Χθες ενω ετρωγα το χαπακι, ανοιξα το στομα μου και ηταν λες και καταπινα αιμα..κατακοκκινο ηταν!Το κακο ειναι οταν ξυπναω το πρωι και εχω γευση λες και μασουσα μεταλλα!

εμένα δεν μου έχει δώσει σίδηρο ακόμη ρε κορίτσια...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ειναι θεμα γιατρου.λογικα την επομενη φορα που θα σε δει,θα σου δωσει γαιτι εχεις καπου 34 αιματοκριτη αν θυμαμαι καλα.αν δεις κ εχεις ζαλαδες κ ατονια παντως ενημερωσε και ρωτησε τον για σιδηρο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοριτσια, εχει εδω και λιγες μερες, που με πιανουν ζαλαδες..

Και πριν μεινω εγκυος ζαλιζομουν και λιποθυμουσα..Δεν μπορουν να βρουν γτ..την πιεση φυσιολογικη την βρισκουν..

Ε λοιπον..προχθες ημουν στη κουζινα και με επιασε δυσπνοια και τρεμουλο..

Χθες ενω προσπαθουσα να κοιμηθω, αρχισα να ζεστενομαι εντονα, με επιασε ταχυπαλμια και αρχισα να νιωθω μουδιασμενη..και τωρα παλι με ψιλοεπιασε ζαλαδα..Λογω χαμηλου σιδηρου ειναι αυτο?

Σε λιγες μερες θα παιρνω 2 αντι για 1..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ουτε εμένα.. Νικη μπορεί να μην το χρειαζόμαστε. Με την αδελφή μου είμασταν ταυτόχρονα έγκυος (στην πρώτη μου εγκυμοσύνη) και εγώ δεν έπερνα ενώ η αδελφή μου έπερνε (έχουμε την ίδια γιατρο)

Πέρνω το folicil και τις πολυβιταμίνες μου.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και πριν μεινω εγκυος ζαλιζομουν και λιποθυμουσα..Δεν μπορουν να βρουν γτ..την πιεση φυσιολογικη την βρισκουν..

Χθες ενω προσπαθουσα να κοιμηθω, αρχισα να ζεστενομαι εντονα, με επιασε ταχυπαλμια και αρχισα να νιωθω μουδιασμενη..και τωρα παλι με ψιλοεπιασε ζαλαδα..Λογω χαμηλου σιδηρου ειναι αυτο?

Ισως να είναι η αιμοσφαιρύνη σου taspaa.. του το ανάφερες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μήπως σου πέφτει το σάκχαρο; Είσαι πολύ ώρα χωρίς φαγητό; Δοκιμασε να πιεις μια πορτοκαλάδα (αν την αντέχεις) ή να φας κάτι να δεις αν σε βοηθήσει.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ισως να είναι η αιμοσφαιρύνη σου taspaa.. του το ανάφερες;

Οχι δεν το ανεφερα γτ εχει 2-3 μερες που με επιασε..

Αν συνεχισει σιγουρα θα του το πω..Αλλα πριν 1 εβδ που πηγα να με δει, του πηγα και τις αναλυσεις απο την γεν αιματος και δεν ειδε κατι αλλο περα απο το σιδηρο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μήπως σου πέφτει το σάκχαρο; Είσαι πολύ ώρα χωρίς φαγητό; Δοκιμασε να πιεις μια πορτοκαλάδα (αν την αντέχεις) ή να φας κάτι να δεις αν σε βοηθήσει.

Εχει καμια ωρα που εφαγα...και δυστυχως δεν εχω κατι για να ποω περα απο νερο..

Να πεφτει το σακχαρο??Βασικα δεν τρωω σχεδον καθολου γλυκα..σπανια να φαω καμια σοκολατα..Παιζει ρολο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

ειναι θεμα γιατρου.λογικα την επομενη φορα που θα σε δει,θα σου δωσει γαιτι εχεις καπου 34 αιματοκριτη αν θυμαμαι καλα.αν δεις κ εχεις ζαλαδες κ ατονια παντως ενημερωσε και ρωτησε τον για σιδηρο.

ναι 34 έχω που νομίζω είναι χαμηλό.... προς το παρόν δεν έχω ζαλάδες... την Παρασκευή θα την ρωτήσω αν χρειάζομαι σίδηρο, την προηγούμενη φορά που είχαμε πάρει και τα αποτελέσματα για τον αιματοκρίτη κτλ μου είχε πει δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο εκτός από το φολλικό οξύ και το ωμέγα 3 που πίνω από την αρχή....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εχει καμια ωρα που εφαγα...και δυστυχως δεν εχω κατι για να ποω περα απο νερο..

Να πεφτει το σακχαρο??Βασικα δεν τρωω σχεδον καθολου γλυκα..σπανια να φαω καμια σοκολατα..Παιζει ρολο?

φυσικα και παιζει ρολο αμα πεφτει το ζαχαρη εχεις ταση λυποθημιας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μεγεια τα καινουργια και καλοριζικοι στο νεο σπιτακι!!με το καλο να ερθει και το νινακι σας!!

Ευχαριστούμε πολύ! Ακόμα τακτοποιώ και βαριέμαι πολύ τις κούτες!

Κορίτσια τι θα φάτε σήμερα; Εγώ λέω να κάνω ένα καλοκαιρινότατο μπριαμ πριν φέρετε το χειμώνα! χι χι!:)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ναι 34 έχω που νομίζω είναι χαμηλό.... προς το παρόν δεν έχω ζαλάδες... την Παρασκευή θα την ρωτήσω αν χρειάζομαι σίδηρο, την προηγούμενη φορά που είχαμε πάρει και τα αποτελέσματα για τον αιματοκρίτη κτλ μου είχε πει δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο εκτός από το φολλικό οξύ και το ωμέγα 3 που πίνω από την αρχή....

η καθε γυναικα αναλογα με τες εξετασεις που κανει της χορηγουνται και τα καταληλα φαρμακα!!και αναλογος και με το ιστορικο της!!μην ανησυχεις αν χρειαζεσε θα σου δωσει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

φυσικα και παιζει ρολο αμα πεφτει το ζαχαρη εχεις ταση λυποθημιας!!!

Μαλιστα!Και αυτο θα το μαθουμε μετα την β' επιπεδου νομιζω..Θα το αναφερω βεβαια στο γιατρο μου..

Πωωω και δεν τα μπορω τα γλυκα..εχω πλακωθει στα πατατακια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...