Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα μαργαριτακι μου!! πως εισαι ?? καλα για δεσιμο ειμαι καλα τα λες!! αχ κ μενα κολλησαν τα κιλα κ με ανησυχει νομιζα πιο ευκολα θα τα εχανα και δεν τρωω κ τπτ επειδη απο την κουραση κ το ξενυχτι δεν εχω ορεξη για τπτ κ παλι δεν χανω..54 κιλα κολλημενα...πως θα φτασω στα 47-49??

αχ πονεμενο το θεμα... εγω θελω να χασω στανταρ 8 κιλακια! πως θα τα καταφερω που ουτε ενα δεν λεει να πεσει το ρημαδι.. ενταξει τρωω κ χαζα αλλα ελεγα θα φευγανε χωρις διαιτα αλλα δεν... θελει διατροφη ρε συ.. κ γυμναστικη κανονικα.. τουλαχιστον να αρχισουμε να πηγαινουμε καμια βολτιτσα με τις μπεμπες να περπαταμε λιγο... αμαν πια δεν αντεχω αλλο το μεσα εχω τρελαθει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια !! μαριτα κ αννα τι κανετε?

κοριτσια εχθες το βραδυ σωθηκα κ κοιμηθηκα πολυ καλα κ εγω κ η μπεμπα!! κοιμηθηκε στην αγκαλια μου σαν αγγελουδι ουτε γκρινιαξε ...φαγαμε στις 4 κοιμηθηκαμε στις 5 παρα και ξαναξυπνησε στις 7 και κατι!! τωρα την εχει η μαμα μου ( θα φυγει το μεσημερι ) κ προσπαθει να την κοιμησει!! κλαιει η καημενουλα γιατι εχει πονακια...:-(:-(

Καλημερα Δωρακι. τι εννοεις κοιμηθηκατε στις 5? πιο πριν δεν ειχατε κοιμηθει?

εμεις κοιμηθηκαμε 10 μιση με μια αλλα μετα ξανακοιμηθηκε στις 4 το πρωι! μα γιατι το κανει αυτο? δεν ηξερα τι να την κανω παλι! ολα τα καναμε! στο τελος λεω πειναει δεν μπορει της εδωσα κ συμπληρωμα ξενο μου ειχε αδειασει τα στηθια εντελως. εφαγε 70 μλ κ μετα επεσε ξερη.. βεβαια εβγαλε κατι γουλιες κ τρομαξα αλλα πιστευω αφου ειναι στο πλαι δε εχουν φοβο ε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χααχχαααα σωστηηη! κ εγω εχω τετοιο αλλα ειναι καρεκλακι νομιζω ειναι για πιο μετα! αυριο που θα μετακομισουμε θα το στησω να δω.

καλημερα Αννα! τι καλο θα φατε σημερα? εμεις βλεπω να παραγγελνουμε δεν προλαβαινω να μαγειρεψω. τωρα θηλαζω μολις φαει θα κανω καμια κουτα

αχχχ κ εγω θελω πιτσα να σου πω την αληθεια μαργαριτα μου!!:lol::lol:

καλημερα κοριτσια !! μαριτα κ αννα τι κανετε?

κοριτσια εχθες το βραδυ σωθηκα κ κοιμηθηκα πολυ καλα κ εγω κ η μπεμπα!! κοιμηθηκε στην αγκαλια μου σαν αγγελουδι ουτε γκρινιαξε ...φαγαμε στις 4 κοιμηθηκαμε στις 5 παρα και ξαναξυπνησε στις 7 και κατι!! τωρα την εχει η μαμα μου ( θα φυγει το μεσημερι ) κ προσπαθει να την κοιμησει!! κλαιει η καημενουλα γιατι εχει πονακια...:-(:-(

στρωσει η μπεμπα σιγα σιγα ε??? ε τα πονακια θα περασουν λιγη υπομονη! εχεις κ τη μανουλα σου! τι καλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οι μαμ οι πιπιλες εγκυηση ε? ειχα στον μεγαλο τετοιες. οταν γεννηθηκε η μικρη πηρα αλλη μαρκα για να μην τις παιρνει ο μεγαλος αλλα δεν της αρεσανε. με τις μαμ βολευτηκε! τωρα με τον μπεμπη, πηρα παλι αλλη μαρκα γιατι μολις πριν 2 μηνες κοψαμε τις πιπιλες απο τους μεγαλους, για να μην τις ξαναθυμηθουν. αλλα και παλι δεν την επιανε καλα και εδωσα μαμ και βολευτηκε και αυτος!!

Ναι οντως, οι μαμ ειναι πολυ καλες και τις θελουν!! ξερεις μαλλον γιατι??

Ειναι φαρδιες και μπουκωνουν το στομα, το σφραγιζουν, ενω κατι αλλες οπως οι chicco ειναι μικροσκοπικη η θηλη και τους γλιστραει απο το στομα και φευγει....ετσι νομιζω....:lol::lol:

κ εγω μαμ πηρα κ νουκ εχω παρει αλλα ακομα μου τις φτυνει μετα απο λιγο... μα τι θα την κανω? ποτε θα παρει τη πιπιλα? μονο με το στηθος παρηγοριεται το ατιμο...

μαργαριτακι αυριο κανετε την μετακομιση? αντε με το καλο κοριτσι μου να τακτοποιηθητε και εσεις να ηρεμησεις!! να βαλεις φωτο απο το σπιτακι σας να δουμε !!

ναι αυριο ειναι η μεγαλη μερα... ακομα γινεται χαμος στο σπιτι δεν εχωτελειωσει το μαζεμα κ αντι να κανω δουλειες καθομαι κ μιλαω με εσας η τρελη!!!!!!!!! αχ δεν μπορω αλλο!! θελω να ηρεμησωωωω!

εγω εχω πιπιλα της nuk κ μια χαρα την πηρε απο την αρχη!! την ρουφαει με μανια!!:P:p:p

μακαρι να την παρει κ εμενα να χαλαρωσω λιγο!

Εχω σπανακορυζο και θα τηγανισω και ροδες μπακαλιαρου(φιλετο)

Αχ, τι ωραια που ετοιμαζεσαι για το νεο σας σπιτακι!!!

αχ τελειο φαι! μιαμμμμ!

Α!! εγω διατροφη ξεκινησα εδω και 10 μερες περιπου, αφου ειδα οτι κολλησε η ζυγαρια.Εχασα απο τοτε ηδη 1 κιλο και συνεχιζω!!!:wink:

μπραβο βρε!!!! τελεια!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μωρε τραγικες ειμαστε... αχ ρε συ ποτε θα παρω αποφαση να κανω λιγο διατροφη? τι κακο ειναι αυτο? παει το σωματακι μου...

χαχαχα κ εγω ετσι ειμαι!:lol::lol::lol: tragicccc (χαχαχαχ ασχετο θυμηθηκα τη διαφιμιση της vodafone)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

στρωσει η μπεμπα σιγα σιγα ε??? ε τα πονακια θα περασουν λιγη υπομονη! εχεις κ τη μανουλα σου! τι καλα!

αχ κανονικα πρεπει να φαω καμια σαλατα αλλα δεν ξερω...

μακαρι να περασουν τα πονακια κ σε μας... το καημενουλι με πιανει η ψυχη μου που ποναει... εμεις εχουμε ακομα ικτερο!!! βγηκαν τα αποτελεσματα χτες! αλλα δεν ειναι παρα πολυ ψηλο θα το παρακολουθησουμε απλα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χαχαχα κ εγω ετσι ειμαι!:lol::lol::lol: tragicccc (χαχαχαχ ασχετο θυμηθηκα τη διαφιμιση της vodafone)

με την Τασουλα ε? πολυυυ καλη!!! στην καρδια μου βασω αμπαρες...χαχαχαχχαχα κ αυτη με την ληστεια ειναι τελεια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ εγω μαμ πηρα κ νουκ εχω παρει αλλα ακομα μου τις φτυνει μετα απο λιγο... μα τι θα την κανω? ποτε θα παρει τη πιπιλα? μονο με το στηθος παρηγοριεται το ατιμο...

ναι αυριο ειναι η μεγαλη μερα... ακομα γινεται χαμος στο σπιτι δεν εχωτελειωσει το μαζεμα κ αντι να κανω δουλειες καθομαι κ μιλαω με εσας η τρελη!!!!!!!!! αχ δεν μπορω αλλο!! θελω να ηρεμησωωωω!

μακαρι να την παρει κ εμενα να χαλαρωσω λιγο!

αχ τελειο φαι! μιαμμμμ!

μπραβο βρε!!!! τελεια!!!

κ εμενα δεν παιρνει πιπιλα! δοκιμασα πολλες!! ασε το ιδιο θεμα εχω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κανεις Ποπακι???

καλα ειμαι αννουλα μου κοιμηθηκαμε καλα εχθες κ πηρα τα πανω μου!!:lol::lol:

αχ πονεμενο το θεμα... εγω θελω να χασω στανταρ 8 κιλακια! πως θα τα καταφερω που ουτε ενα δεν λεει να πεσει το ρημαδι.. ενταξει τρωω κ χαζα αλλα ελεγα θα φευγανε χωρις διαιτα αλλα δεν... θελει διατροφη ρε συ.. κ γυμναστικη κανονικα.. τουλαχιστον να αρχισουμε να πηγαινουμε καμια βολτιτσα με τις μπεμπες να περπαταμε λιγο... αμαν πια δεν αντεχω αλλο το μεσα εχω τρελαθει!

κ αεγω αυτο περιμενω πως κ πως ...βολτες !!! εμενα μου φυγε το θεμα με τα γλυκα κ το φαι δεν με τραβαει τπτ κ παλι δεν χανω κιλα στο καλο του...η γιατρος μου ειπε να ξεκινησω γυμναστικη αλλα που χρονος...

Καλημερα Δωρακι. τι εννοεις κοιμηθηκατε στις 5? πιο πριν δεν ειχατε κοιμηθει?

εμεις κοιμηθηκαμε 10 μιση με μια αλλα μετα ξανακοιμηθηκε στις 4 το πρωι! μα γιατι το κανει αυτο? δεν ηξερα τι να την κανω παλι! ολα τα καναμε! στο τελος λεω πειναει δεν μπορει της εδωσα κ συμπληρωμα ξενο μου ειχε αδειασει τα στηθια εντελως. εφαγε 70 μλ κ μετα επεσε ξερη.. βεβαια εβγαλε κατι γουλιες κ τρομαξα αλλα πιστευω αφου ειναι στο πλαι δε εχουν φοβο ε?

κοιμηθηκαμε στις 01:00 ξυπνησε στις 04:00 και ξανακοιμηθηκαμε στις 05 παρα και ξαναξυπνησε στις 07 και κατι!! για εμας αυτος ειναι υπνος σουπερ αν σκεφτεις οτι προχθες με πηγε απο τις 02 τα ξημερωματα μεχρι τις 11 το πρωι ξυπνια!!

αχ αναστασουλα μου φευγει σημερα η μαμα μου κ στεναχωριεμαι!! αλλα το θετικο ειναι οτι μπορω πλεον κ παιρνω αγκαλια την μικρη!! εφυγε ο πονος και τα μεμε ειναι σαν χλαπατσες!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αχ κανονικα πρεπει να φαω καμια σαλατα αλλα δεν ξερω...

μακαρι να περασουν τα πονακια κ σε μας... το καημενουλι με πιανει η ψυχη μου που ποναει... εμεις εχουμε ακομα ικτερο!!! βγηκαν τα αποτελεσματα χτες! αλλα δεν ειναι παρα πολυ ψηλο θα το παρακολουθησουμε απλα..

με την Τασουλα ε? πολυυυ καλη!!! στην καρδια μου βασω αμπαρες...χαχαχαχχαχα κ αυτη με την ληστεια ειναι τελεια!

χαχχαχαχ πολυ γελιο αυτη η διαφημιση!! βαζε την κοντα σε παραθυρο να εχει φως.ετσι μου χε πει εμενα ο γιατρος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι αννουλα μου κοιμηθηκαμε καλα εχθες κ πηρα τα πανω μου!!:lol::lol:

κ αεγω αυτο περιμενω πως κ πως ...βολτες !!! εμενα μου φυγε το θεμα με τα γλυκα κ το φαι δεν με τραβαει τπτ κ παλι δεν χανω κιλα στο καλο του...η γιατρος μου ειπε να ξεκινησω γυμναστικη αλλα που χρονος...

κοιμηθηκαμε στις 01:00 ξυπνησε στις 04:00 και ξανακοιμηθηκαμε στις 05 παρα και ξαναξυπνησε στις 07 και κατι!! για εμας αυτος ειναι υπνος σουπερ αν σκεφτεις οτι προχθες με πηγε απο τις 02 τα ξημερωματα μεχρι τις 11 το πρωι ξυπνια!!

αχ αναστασουλα μου φευγει σημερα η μαμα μου κ στεναχωριεμαι!! αλλα το θετικο ειναι οτι μπορω πλεον κ παιρνω αγκαλια την μικρη!! εφυγε ο πονος και τα μεμε ειναι σαν χλαπατσες!!:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα τρεληη!! ακου χλαπατσες!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσια επιτελους κοιμαται ο μεγαλος βγηκε το ατιμο το δοντακι!

Η μικρη χθες ειχε υπερενταση 1 φτασαμε για να κοιμηθει.

Κι εμενα μου λειπει Ποπη μου η εγκυμοσυνη και η γεννα κι οσο σκεφτομαι οτι δεν παιζει για τριτο

Μαργαριτα καλο κουραγιο σκεψου οτι θα πατε σπιτι ΣΑΣ!

Μαρια μου ετσι γιατι ετσι μας αρεσει χαχαχα!

Δωρα μου καλα αποτελεσματα σημερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις κοιμηθηκαμε 11, ξυπνησαμε 1 εως 3 κ ξανα 6 εως 8. φτου φτου μη τη ματιασω , καλα πηγαμε! το θεμα ειναι οτι ξυπναει, ταισμα κ αλλαγμα μας παιρνουν 40 λεπτα το πολυ κ μετα θελουμε μιαμιση ωρα χαζολοι μεχρι να την παρει υπνος! ειπαμε εχουμε αυπνιες!!:D

σημερα ειμαστε 20 ημερων κ πηρα τον παπα τελικα, ηρθε σπιτι κ μας διαβασε κ τις δυο. σταματησα επιτελους να φοραω κ πιτζαμες συνεχεια, φορεσα τις φορμες μου,ηπια κ ενα καφεδακι κ μου εφερε κ ο αντρας μου υλικα να κανω μαφιν το απογευμα! αντε, να συνερχομαστε σιγα σιγα!! θηλαζω μονο πρωι κ λιγο το βραδυ μετα το μπανακι της πλεον.

BJVqp3.png

Καλησπέρα από εμάς. Διάβασα ότι είστε όλες καλά και φυσικά και τα μικρά της παρέας.

Εμείς χθές κάναμε μπάνιο στις 8μιση και μετά έφαγε και κοιμήθηκε καμιά ώρα και μετά δεν ήξερε τι ήθελε. Την έβαζα στο στήθος και ρουφούσε μια γουλιά και μετά έκλεγε και ξανάπιανε και τραβιώταν προς τα πίσω. Ήθελε να κοιμηθεί και ήθελε να φάει και δεν ήθελε. Της έβαζα πιπίλα και δεν την ήθελε και ήθελε το χέρι της και μετά δεν ήθελε τίποτα. Περάσαμε πάνω από 1μιση ώρα έτσι. Μετά ευτυχώς κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 4 και μετά στις 7 για φαγητό. Τώρα στις 12μιση μου έκανε πάλι τα ίδια.

Δεν ξέρω τί της φταίει! Ή περνάει άλμα ανάπτυξης ή επειδή φαίνεται ότι εγώ είμαι να αδιαθετήσω μειώθηκε λίγο η ποσότητα του γάλακτος και δεν τις φτάνει. Τι να πώ? Ελπίζω να είναι για λίγο μόνο. Ευτυχώς κοιμάτε το βράδυ. Αλλά από προχθές το βράδυ που είδα εγώ λίγο σαν αιματάκι όσο είναι ξύπνια τρώει πολύ πιο συχνά. Το πιο πολύ είναι να πάει 2 ώρες.

Αχ και εμένα δεν θέλει την πιπίλα και θέλει το δάχτυλο της. Και προσπαθώ να της μάθω την πιπίλα γιατί το δάχτυλο δεν παλεύεται μετά. Εγώ έχω Mum και δεν τις θέλει. Πήρα και Chicco την Physio αλλά σε σιλικόνη και κάτι κάνει καμιά φορά. Καμιά φορά πίανει και την Nuk που έχω. Αλλά γενικά μόλις αφήσω το χέρι μου την φτήνει. Που θα πάει θα της την μάθω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...