Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

φαγαμε και τον εβαλα να κοιμηθει στο ριλαξ που κουνιετε,αυτο εδω εχω

swingnbouncegustav.jpg

λετε να μαθει να κουνιετε και να μην μπορει να κοιμηθει μετα μονος του???

Αυτο αναρωτιομουν και εγω και γι'αυτο δεν εχω παρει....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις δικιο μια φιλη μου ελεγε αν παρουμε ακομα κατι του μωρου θα βγουμε εμεις εξω δεν θα μας χωραει το σπιτι!!

ασε κ εμεις ετσι!! δεν εχω παραπανισιο δωματιο για τα χωνω ολα εκει! κ τα εχουμε μες στο δωματιο του μικρου που δεν χωραει τιποτα αλλο!!!!!!!!! (αλλα κ εγω ειμαι αχορταγη!:lol::lol::lol:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Εφη μου! κ εγω πηγαινα ζουμπα αλλα μωρε ολα τα βαριεμαι εγω μετα απο λιγο... τι κακο ειναι αυτο???????

Και εγω το ιδιο!! στην αρχη ενθουσιαζομαι και μετα τα βαριεμαι.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμενα η μπεμπα ολο ζορίζεται τι θα την κανω κ ολο ακούγεται η κοιλίτσα της γκρ γκρ.. Την λυπάμαι που δεν κανει κ κακα....

καλημερα δωρακι μου πως εισαι σημερα? η μικρουλα σου ακομα ζοριζεται??δεν δοκιμαζεις λιγο με μπατονετα μπας κ ξελαφρωσει η καημενουλα?? εμας παλι σε καθε γευμα σχεδον κακα κανει...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα δωρα μου!!

γιατι δεν το λες στο παιδιατρο μπορει να σου δωσει κατι!

καλημερα εφακη μου πολυ ωραιο το ριλαξ!! μια χαρα κουνια θα κανει!!

α εισαι οντως για δεσιμο! οταν ησουν εγκυος ελεγες αμαν να γεννησω κ τωρα που ηρεμησες θελεις παλι την κοιλια??????? οεο??? εγω με τιποτααααααααα!!! θελω να ζησω την -σωματικη- τουλαχιστον ελευθερια μου! αντε να χασω κ τα κιλα -βεβαια ακομα κολλημενα ειναι!!!

εχεις πολυ δικιο Σοφακι! ο καιρος της ανεμελιας περασε πια ανεπιστρεπτι!!!

Ελευθερια για τις πιπιλες εγω ξερω μια φορα την ημερα αποστειρωση κ μετα μονο πλυσιμο εκτος κ αν πεσουν κατω. τωρα αν πεσει στο κουβερτακι εγω δεν την αποστειρωνω. ετσι μου ειπε η παιδιατρος. ξερω κ εγω?

αυτο για τα πεθερικα πολυ τραγικο μου φαινεται. αφου δεν συμμετεχουν πως εχουν κ απαιτησεις?

κλαει Δωρακι μου? εγω πηγα κ πηρα τα μπιμπερο dr brown που ειναι ειδικα για τους κολικους γιατι δεν μου ρευεται η μικρη μου κ πιστευω οτι θα την βοηθησει ενα ειδικο μπιμπερο που δεν παιρνει αερα.

εμενα χτες παλι απο τις 1 μεχρι τις 4 το πρωι δεν ελεγε ν ηρεμησει με ρουφηξε τελειως!!! την θηλαζα γιατι μονο ετσι σταματουσε το κλαμα.. μετα εφαγε κ συμπληρωμα 80 μλ κ επεσε ξερη για νανακια... τι να πω..

καλημερα μαργαριτακι μου!! πως εισαι ?? καλα για δεσιμο ειμαι καλα τα λες!! αχ κ μενα κολλησαν τα κιλα κ με ανησυχει νομιζα πιο ευκολα θα τα εχανα και δεν τρωω κ τπτ επειδη απο την κουραση κ το ξενυχτι δεν εχω ορεξη για τπτ κ παλι δεν χανω..54 κιλα κολλημενα...πως θα φτασω στα 47-49??

εννοειτε!! εγω αν ηξερα οτι εχει ηρεμει κ κοιμαται θα το επερνα1 αλλα δεν με παιρνει να αγορασω τιποτα αλλο!! θα με διωξει ο αντρας μου!! χεχεχεχεχε:lol::lol:

καλημερα αναστασουλα μου!! τι κανετε?? χα χα χα πολλα ψωνια εεε?? ε κανε ενα διαλειμμα κ κατα το πασχα ξεκινας παλι!! χε χε χε!! εγω περιμενω τα χρηματα απο οαεδ για να ξεκινησω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εχεις δικιο μια φιλη μου ελεγε αν παρουμε ακομα κατι του μωρου θα βγουμε εμεις εξω δεν θα μας χωραει το σπιτι!!

χααχχαααα σωστηηη! κ εγω εχω τετοιο αλλα ειναι καρεκλακι νομιζω ειναι για πιο μετα! αυριο που θα μετακομισουμε θα το στησω να δω.

Μια χαρα σε βρισκω Εφη μου!!!:-):-)

Καλημερα κουκλες!!!

καλημερα Αννα! τι καλο θα φατε σημερα? εμεις βλεπω να παραγγελνουμε δεν προλαβαινω να μαγειρεψω. τωρα θηλαζω μολις φαει θα κανω καμια κουτα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα κοριτσια !! μαριτα κ αννα τι κανετε?

κοριτσια εχθες το βραδυ σωθηκα κ κοιμηθηκα πολυ καλα κ εγω κ η μπεμπα!! κοιμηθηκε στην αγκαλια μου σαν αγγελουδι ουτε γκρινιαξε ...φαγαμε στις 4 κοιμηθηκαμε στις 5 παρα και ξαναξυπνησε στις 7 και κατι!! τωρα την εχει η μαμα μου ( θα φυγει το μεσημερι ) κ προσπαθει να την κοιμησει!! κλαιει η καημενουλα γιατι εχει πονακια...:-(:-(

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσια!! μολις σας διαβασα! ολοι κοιμουνται εμενα. ο μπεμπης λιγο ακουγεται, αλλα φαγωμενος ειναι, αλλαγμενος ειναι, που θα παει, θα κοιμηθει! ελπιζω να το παρει σερι ολο το βραδυ και σημερα!

δωρα μπραβο για τον αδερφο σου! ευχομαι συντομα να γινει τελειως καλα! του εχεις τρομερη αδυναμια ε?

καλα βρε ελευθερια, δε χαιρεσαι που εχει τοσο καιρο να ερθει η πεθερα στο σπιτι σου?! εγω θα χαιρομουν παντως!!! χαχα! καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να δωσεις ονομα που να εχει σχεση με εκεινους. βγαλε αυτο που θελεις! και πιστευω η μαμα σου θα καταλαβει και θα σε στηριξει. παντως το μελινα παιζει πολυ εδωμεσα!!!!

τις πιπιλες δεν χρειαζεται να τις αποστειρωνεις συνεχεια. εγω εχω δυο προς το παρον και τις αποστειρωνω μια φορα την ημερα μαζι με τα μπουκαλια. την πιπιλα μπορει να τη χρησιμοποιησω και 12 ωρες μετα την αποστειρωση. κανονικα λενε οτι η αποστειρωση διαρκει 3-4 ωρες απο τη στιγμη που θα ανοιξεις τον αποστειρωτη. αλλα ποτε δεν αποστειρωσα τοσο συχνα. δικιο εχει η αννα, δεν παθαινουν τιποτα...! το στηθος αποστειρωμενο ειναι? και τα μπουκαλια απο οσο ξερω, πιο πολυ τα αποστειρωνουμε για τα μικροβια που μπορει να εχουν απο το γαλα.

αννα τον αδερφο μου λενε γερασιμο! εχεις δικιο που λες οτι καθε παιδι ειναι ενας νεος ανθρωπος και οτι πρεπει να το ονομαζουμε ανεξαρτητα απο παπουδογιαγιαδες. και γω αυτο πιστευω. τον μεγαλο τον βγαλαμε ασχετο ονομα επειδη μας αρεζε. τη μικρη τη βγαλαμε σαν τη μαμα μου γιατι επεμενε ο αντρας μου. εγω δεν ηθελα. αλλα ειπα να του κανω το χατηρι. τωρα παλι ασχετο θα βγαλουμε αλλα πιο?! αν και ο αντρας μου εξεφρασε επιθυμια να βγαλουμε το μπαμπα του...αλλα ποσα πια πρωτοξαδερφα να εχουν το ιδιο ονοματεπωνυμο? ασε που το δευτερο, φτανει να ειναι 30 χρονων και το φωναζουν ακομη "ο γιωργος ο μικρος" πχ. αυτο μου τη δινει παρα πολυ. θα βγαλω εγω το μωρο μου ετσι και να το φωναζουν μια ζωη ο μικρος? αποκλειεται!!!!

οι μαμ οι πιπιλες εγκυηση ε? ειχα στον μεγαλο τετοιες. οταν γεννηθηκε η μικρη πηρα αλλη μαρκα για να μην τις παιρνει ο μεγαλος αλλα δεν της αρεσανε. με τις μαμ βολευτηκε! τωρα με τον μπεμπη, πηρα παλι αλλη μαρκα γιατι μολις πριν 2 μηνες κοψαμε τις πιπιλες απο τους μεγαλους, για να μην τις ξαναθυμηθουν. αλλα και παλι δεν την επιανε καλα και εδωσα μαμ και βολευτηκε και αυτος!!

Ναι οντως, οι μαμ ειναι πολυ καλες και τις θελουν!! ξερεις μαλλον γιατι??

Ειναι φαρδιες και μπουκωνουν το στομα, το σφραγιζουν, ενω κατι αλλες οπως οι chicco ειναι μικροσκοπικη η θηλη και τους γλιστραει απο το στομα και φευγει....ετσι νομιζω....:lol::lol:

χααχχαααα σωστηηη! κ εγω εχω τετοιο αλλα ειναι καρεκλακι νομιζω ειναι για πιο μετα! αυριο που θα μετακομισουμε θα το στησω να δω.

καλημερα Αννα! τι καλο θα φατε σημερα? εμεις βλεπω να παραγγελνουμε δεν προλαβαινω να μαγειρεψω. τωρα θηλαζω μολις φαει θα κανω καμια κουτα

μαργαριτακι αυριο κανετε την μετακομιση? αντε με το καλο κοριτσι μου να τακτοποιηθητε και εσεις να ηρεμησεις!! να βαλεις φωτο απο το σπιτακι σας να δουμε !!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εχω σπανακορυζο και θα τηγανισω και ροδες μπακαλιαρου(φιλετο)

Αχ, τι ωραια που ετοιμαζεσαι για το νεο σας σπιτακι!!!

Και εγω το ιδιο!! στην αρχη ενθουσιαζομαι και μετα τα βαριεμαι.....

μωρε τραγικες ειμαστε... αχ ρε συ ποτε θα παρω αποφαση να κανω λιγο διατροφη? τι κακο ειναι αυτο? παει το σωματακι μου...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μωρε τραγικες ειμαστε... αχ ρε συ ποτε θα παρω αποφαση να κανω λιγο διατροφη? τι κακο ειναι αυτο? παει το σωματακι μου...

Α!! εγω διατροφη ξεκινησα εδω και 10 μερες περιπου, αφου ειδα οτι κολλησε η ζυγαρια.Εχασα απο τοτε ηδη 1 κιλο και συνεχιζω!!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...