Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι είναι το ζούμπα???

Καλημέρα Έφη μου.

Λέγεται ''Ζούμπα'' και εμπνευστής του χορού είναι ο χορογράφος της Σακίρα.

Όσοι χορεύουν το χορό αυτό υποστηρίζουν πως για μία ώρα τα ξεχνάτε όλα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με μόλις μία ώρα χορού μπορείτε να κάψετε από 300 έως 1000 θερμίδες!

Η δεκαετία του ʼ80 ήταν η εποχή της αεροβικής γυμναστικής. Μετά ήρθε η μόδα του step, του kick boxing, του πιλάτες, του τάι-τσι… Και φυσικά του λάτιν που παίζει πάντα, ασχέτως εποχής.

Και τώρα ήρθε το Ζούμπα.. Σκεφτείτε εντατική άσκηση σε ρυθμό λάτιν και ατμόσφαιρα πάρτι. Ζούμπα, σημαίνει «πηγαίνω γρήγορα» στα ισπανικά, άρα χορεύω γρήγορα.

Ένα μάθημα ζούμπα θέτει σε ενέργεια την καρδιά, γιατί χορεύοντας, απελευθερώνεται ενέργεια και καίτε θερμίδες.

Η μουσική ακούγεται δυνατά. Οι μαθητές επιβάλλεται να φωνάζουν, να χειροκροτούν, να σηκώνουν τα χέρια, να υπερβάλουν. Χορός με αεροβική σε ένα. Εύκολες κινήσεις, χωρίς πολλά λόγια και δυσνόητες χορογραφίες. Και μπορείτε εύκολα να γίνετε και δάσκαλοι. Αρκεί να παρακολουθήσετε οχτώ ώρες διδασκαλίας. Ιδρώνετε, ξεχνάτε τις σκοτούρες σας, χορεύετε, ξεδίνετε και αδυνατίζετε με ζούμπα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμενα η μπεμπα ολο ζορίζεται τι θα την κανω κ ολο ακούγεται η κοιλίτσα της γκρ γκρ.. Την λυπάμαι που δεν κανει κ κακα....

καλημερα δωρα μου!!

γιατι δεν το λες στο παιδιατρο μπορει να σου δωσει κατι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια εγω νομιζω παθαινω καταθλιψη ....μπηκα να κανω μπανακι να χαλαρωσω κ εβγαλα κατι πυτζαμες που φορουσα στην εγκυμοσυνη κ στο νοσοκομειο κ με επιασαν τα κλαμματα με λιγμους μολις ειδα τις πυτζαμες...μου λειπει η εγκυμοσυνη ...μου λειπει η κοιλια μου και ολη εκεινη η φαση...ακομα κ η κλινικη κ η γεννα μου λειπει..θελω να ξαναγεννησω...ειναι φυσιολογικο βρε κορτισια να νιωθω ετσι?? μου λειπουν τα παντα απο εκεινη την φαση...βλεπω τις πυτζαμες κ μου ερχονται εικονες...απο την αλλη πηγα να φορεσω ενα φανελακι που φορουσα οταν θηλαζα και να παλι το κλαμμα ,,,δεν μπορω να ηρεμησω...αχ ειμαι για δεσιμο νομιζω...

α εισαι οντως για δεσιμο! οταν ησουν εγκυος ελεγες αμαν να γεννησω κ τωρα που ηρεμησες θελεις παλι την κοιλια??????? οεο??? εγω με τιποτααααααααα!!! θελω να ζησω την -σωματικη- τουλαχιστον ελευθερια μου! αντε να χασω κ τα κιλα -βεβαια ακομα κολλημενα ειναι!!!

Ελα βρε Ποπη μου μην σκεφτεσαι αρνητικα!Η ευτυχια ειναι απο εδω και περα!Εχεις το παιδακι σου, οργανωνεται το γαμο σας, τη βαπτιση...Ολα ειναι τελεια !Κοιτα να το απολαυσεις γιατι δεν γυριζει πισω ο χρονος!

Και εγω θα ηθελα πολυ να ξαναζησω την φαση της εγκυμοσυνης..ολα ηταν πιο χαλαρα αλλα τωρα δεν γυρναει πισω...

Σημερα που πηγα στο ιδιαιτερο αναπολησα πως ημουν πριν, ξενοιαστη χωρις την εννοια του παιδιου συνεχεια στο μυαλο μου...και λεω τελος πλεον αυτα..τωρα θα εχω το αγχος συνεχεια...

εχεις πολυ δικιο Σοφακι! ο καιρος της ανεμελιας περασε πια ανεπιστρεπτι!!!

Έτσι ε? Όμως πρέπει να τις αλλάζουμε κάθε 2-3 μήνες σωστά?

Οι δικοί μου μας έχουν βοηθήσει πολύ οικονομικά, το σπίτι μας το έδωσαν έτοιμο. Μέχρι και το πιγκάλ στο μπάνιο μας είχαν αγοράσει. Επίσης η μαμά μου είχε αναλάβει 2 χρόνια τον γιο μου όσο δούλευα και πάντα είναι εκεί για εμάς σε ό,τι χρειαστούμε. Η άλλη μεριά είναι διακοσμητικά στοιχεία. Το ξαναείπα...η πεθερά μου έχει να δει την κόρη μου από την ημέρα που γεννήθηκε και στο σπίτι μου έχει να έρθει πάνω από 1,5 χρόνο, χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Η αδερφή μου αποκλείεται να κάνει άλλο παιδί. Η μια της κόρη είναι 22, η άλλη 17. Οπότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να βγει το όνομα του μπαμπά μου. Και όμως δεν ήθελαν...θέλανε να βγει πάλι του πεθερού...Εκεί ξέρουν να έχουν απαιτήσεις, να μας σταθούν όταν χρειαστούμε δεν ξέρουν.

Ελευθερια για τις πιπιλες εγω ξερω μια φορα την ημερα αποστειρωση κ μετα μονο πλυσιμο εκτος κ αν πεσουν κατω. τωρα αν πεσει στο κουβερτακι εγω δεν την αποστειρωνω. ετσι μου ειπε η παιδιατρος. ξερω κ εγω?

αυτο για τα πεθερικα πολυ τραγικο μου φαινεται. αφου δεν συμμετεχουν πως εχουν κ απαιτησεις?

Καλημέρα!

Εμενα η μπεμπα ολο ζορίζεται τι θα την κανω κ ολο ακούγεται η κοιλίτσα της γκρ γκρ.. Την λυπάμαι που δεν κανει κ κακα....

κλαει Δωρακι μου? εγω πηγα κ πηρα τα μπιμπερο dr brown που ειναι ειδικα για τους κολικους γιατι δεν μου ρευεται η μικρη μου κ πιστευω οτι θα την βοηθησει ενα ειδικο μπιμπερο που δεν παιρνει αερα.

εμενα χτες παλι απο τις 1 μεχρι τις 4 το πρωι δεν ελεγε ν ηρεμησει με ρουφηξε τελειως!!! την θηλαζα γιατι μονο ετσι σταματουσε το κλαμα.. μετα εφαγε κ συμπληρωμα 80 μλ κ επεσε ξερη για νανακια... τι να πω..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα δωρα μου!!

γιατι δεν το λες στο παιδιατρο μπορει να σου δωσει κατι!

καλημερα Εφη μου! κ εγω πηγαινα ζουμπα αλλα μωρε ολα τα βαριεμαι εγω μετα απο λιγο... τι κακο ειναι αυτο???????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Εφη μου! κ εγω πηγαινα ζουμπα αλλα μωρε ολα τα βαριεμαι εγω μετα απο λιγο... τι κακο ειναι αυτο???????

καλημερα μαργαριτα μου!!ελπιζω να μην βαρεθω και εγω ειναι ευκαιρια να κανω και κατι για εμενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

φαγαμε και τον εβαλα να κοιμηθει στο ριλαξ που κουνιετε,αυτο εδω εχω

swingnbouncegustav.jpg

λετε να μαθει να κουνιετε και να μην μπορει να κοιμηθει μετα μονος του???

πολυ ωραιο εφακη! δεν νομιζω μωρε σιγα! παλι καλα που κομαται ετσι να λες!!!

μαργαριτακι μακαρι να κανουν δουλεια αυτα τα μπουκαλια που πηρες!:D

ελευθερια μου μονο απαιτησεις εχουν τα πεθερικα! κ που συμφωνησες για τ πρωτο μπραβο σου!!! να μην εχουν κ παραπονο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πολυ ωραιο εφακη! δεν νομιζω μωρε σιγα! παλι καλα που κομαται ετσι να λες!!!

μαργαριτακι μακαρι να κανουν δουλεια αυτα τα μπουκαλια που πηρες!:D

ελευθερια μου μονο απαιτησεις εχουν τα πεθερικα! κ που συμφωνησες για τ πρωτο μπραβο σου!!! να μην εχουν κ παραπονο!!

μακαρι να μην συνηθισει!!!παλι καλα που ηρεμα λιγο εκει μεσα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μακαρι να μην συνηθισει!!!παλι καλα που ηρεμα λιγο εκει μεσα!!

εννοειτε!! εγω αν ηξερα οτι εχει ηρεμει κ κοιμαται θα το επερνα1 αλλα δεν με παιρνει να αγορασω τιποτα αλλο!! θα με διωξει ο αντρας μου!! χεχεχεχεχε:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εννοειτε!! εγω αν ηξερα οτι εχει ηρεμει κ κοιμαται θα το επερνα1 αλλα δεν με παιρνει να αγορασω τιποτα αλλο!! θα με διωξει ο αντρας μου!! χεχεχεχεχε:lol::lol:

εχεις δικιο μια φιλη μου ελεγε αν παρουμε ακομα κατι του μωρου θα βγουμε εμεις εξω δεν θα μας χωραει το σπιτι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λέγεται ''Ζούμπα'' και εμπνευστής του χορού είναι ο χορογράφος της Σακίρα.

Όσοι χορεύουν το χορό αυτό υποστηρίζουν πως για μία ώρα τα ξεχνάτε όλα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με μόλις μία ώρα χορού μπορείτε να κάψετε από 300 έως 1000 θερμίδες!

Η δεκαετία του ʼ80 ήταν η εποχή της αεροβικής γυμναστικής. Μετά ήρθε η μόδα του step, του kick boxing, του πιλάτες, του τάι-τσι… Και φυσικά του λάτιν που παίζει πάντα, ασχέτως εποχής.

Και τώρα ήρθε το Ζούμπα.. Σκεφτείτε εντατική άσκηση σε ρυθμό λάτιν και ατμόσφαιρα πάρτι. Ζούμπα, σημαίνει «πηγαίνω γρήγορα» στα ισπανικά, άρα χορεύω γρήγορα.

Ένα μάθημα ζούμπα θέτει σε ενέργεια την καρδιά, γιατί χορεύοντας, απελευθερώνεται ενέργεια και καίτε θερμίδες.

Η μουσική ακούγεται δυνατά. Οι μαθητές επιβάλλεται να φωνάζουν, να χειροκροτούν, να σηκώνουν τα χέρια, να υπερβάλουν. Χορός με αεροβική σε ένα. Εύκολες κινήσεις, χωρίς πολλά λόγια και δυσνόητες χορογραφίες. Και μπορείτε εύκολα να γίνετε και δάσκαλοι. Αρκεί να παρακολουθήσετε οχτώ ώρες διδασκαλίας. Ιδρώνετε, ξεχνάτε τις σκοτούρες σας, χορεύετε, ξεδίνετε και αδυνατίζετε με ζούμπα.

Μια χαρα σε βρισκω Εφη μου!!!:-):-)

Καλημερα κουκλες!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...