Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δωρακι μου ομορφο χαιρομαι παρα πολυ ειδες ολα πηγαν κατευχην και θα γινει καλα αγαπη μου !! ευχομαι απο εδω και περα μακρυα απο την οικογενεια σου οι στεναχωριες και να εχετε μονο χαμογελα κ χαρες!με το καλο να βγει ο αδερφουλης σου!!

κοριτσια εγω νομιζω παθαινω καταθλιψη ....μπηκα να κανω μπανακι να χαλαρωσω κ εβγαλα κατι πυτζαμες που φορουσα στην εγκυμοσυνη κ στο νοσοκομειο κ με επιασαν τα κλαμματα με λιγμους μολις ειδα τις πυτζαμες...μου λειπει η εγκυμοσυνη ...μου λειπει η κοιλια μου και ολη εκεινη η φαση...ακομα κ η κλινικη κ η γεννα μου λειπει..θελω να ξαναγεννησω...ειναι φυσιολογικο βρε κορτισια να νιωθω ετσι?? μου λειπουν τα παντα απο εκεινη την φαση...βλεπω τις πυτζαμες κ μου ερχονται εικονες...απο την αλλη πηγα να φορεσω ενα φανελακι που φορουσα οταν θηλαζα και να παλι το κλαμμα ,,,δεν μπορω να ηρεμησω...αχ ειμαι για δεσιμο νομιζω...

Ελα βρε Ποπη μου μην σκεφτεσαι αρνητικα!Η ευτυχια ειναι απο εδω και περα!Εχεις το παιδακι σου, οργανωνεται το γαμο σας, τη βαπτιση...Ολα ειναι τελεια !Κοιτα να το απολαυσεις γιατι δεν γυριζει πισω ο χρονος!

Και εγω θα ηθελα πολυ να ξαναζησω την φαση της εγκυμοσυνης..ολα ηταν πιο χαλαρα αλλα τωρα δεν γυρναει πισω...

Σημερα που πηγα στο ιδιαιτερο αναπολησα πως ημουν πριν, ξενοιαστη χωρις την εννοια του παιδιου συνεχεια στο μυαλο μου...και λεω τελος πλεον αυτα..τωρα θα εχω το αγχος συνεχεια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Και εγω θα παρω κιαλλες, γιατι τωρα μια δυο, θα τις ψαχνουμε τη νυχτα πισω απο την κουνια η κατω απο αυτη, αυτο παθαιναμε τοτε.Τωρα που ειναι ακομη πολυ μωρακι αν τη θελησει καπου εκει κοντα της θα ειναι, αλλα σε 1-2 μηνες....:lol::lol:

Έτσι ε? Όμως πρέπει να τις αλλάζουμε κάθε 2-3 μήνες σωστά?

Καταλαβα Ελευθερια μου απο τα λεγομενα σου οτι εχεις θεμα με αυτους!!Κοιτα τωρα να βρεις ενα ονομα που σ'αρεσει και μιλα και με την μαμα σου να μην παρεξηγηθει..

Μα αντικειμενικα να το παρουμε , οπως λες κ εμενα ο πατερας μου εχει μια κορη παντρεμενη με 1 γιο που του εδωσαν το ονομα του πεθερου.αν δεν κανουμε αλλα παιδια (εγω η η αδελφη μου) δεν θα ακουστει ποτε το ονομα και συν τοις αλλοις εκεινος μας βοηθαει παντου...να μην τον τιμησουμε??

Τοτε που εκανα την τροφοβλαστη το αποφασισαμε γιατι ο πατερας μου ηταν χειροτερα κ απο εμας...Τοσο αγχος ποτε δεν ειχε!

Οι δικοί μου μας έχουν βοηθήσει πολύ οικονομικά, το σπίτι μας το έδωσαν έτοιμο. Μέχρι και το πιγκάλ στο μπάνιο μας είχαν αγοράσει. Επίσης η μαμά μου είχε αναλάβει 2 χρόνια τον γιο μου όσο δούλευα και πάντα είναι εκεί για εμάς σε ό,τι χρειαστούμε. Η άλλη μεριά είναι διακοσμητικά στοιχεία. Το ξαναείπα...η πεθερά μου έχει να δει την κόρη μου από την ημέρα που γεννήθηκε και στο σπίτι μου έχει να έρθει πάνω από 1,5 χρόνο, χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Η αδερφή μου αποκλείεται να κάνει άλλο παιδί. Η μια της κόρη είναι 22, η άλλη 17. Οπότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να βγει το όνομα του μπαμπά μου. Και όμως δεν ήθελαν...θέλανε να βγει πάλι του πεθερού...Εκεί ξέρουν να έχουν απαιτήσεις, να μας σταθούν όταν χρειαστούμε δεν ξέρουν.

Ναι Αννα μου εγω εκανα τα τρουφακια κ πηγα για την γεννα μια ωρα αρχιτερα!!χιχι!

Τωρα εχω ξετρελαθει με την ιδεα ..Πηρα τα υλικα να το φτιαξω αυριο μαλλον για να δω τι χρειαζομαι απο ποσοτητες...Οντως ειναι παλουκι αλλα θα δουμε , ελπιζω να τα καταφερω...

Χρυσοχέρα. Και εγώ σκεφτόμουν για κεικάκια τότε αλλά μεγάλη φασαρία. Είχα και 200 άτομα καλεσμένους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εγω θα παρω κιαλλες, γιατι τωρα μια δυο, θα τις ψαχνουμε τη νυχτα πισω απο την κουνια η κατω απο αυτη, αυτο παθαιναμε τοτε.Τωρα που ειναι ακομη πολυ μωρακι αν τη θελησει καπου εκει κοντα της θα ειναι, αλλα σε 1-2 μηνες....:lol::lol:

αχ εμενα αννα μου δεν την αφηνει απο το στοματακι της την πιπιλα !! εχω σωθει μιλαμε!! σημερα με εφεραν κ τα πεθερικα μου relax κ την καταβρηκε εκει μεσα!!

Καταλαβα Ελευθερια μου απο τα λεγομενα σου οτι εχεις θεμα με αυτους!!Κοιτα τωρα να βρεις ενα ονομα που σ'αρεσει και μιλα και με την μαμα σου να μην παρεξηγηθει..

Μα αντικειμενικα να το παρουμε , οπως λες κ εμενα ο πατερας μου εχει μια κορη παντρεμενη με 1 γιο που του εδωσαν το ονομα του πεθερου.αν δεν κανουμε αλλα παιδια (εγω η η αδελφη μου) δεν θα ακουστει ποτε το ονομα και συν τοις αλλοις εκεινος μας βοηθαει παντου...να μην τον τιμησουμε??

Τοτε που εκανα την τροφοβλαστη το αποφασισαμε γιατι ο πατερας μου ηταν χειροτερα κ απο εμας...Τοσο αγχος ποτε δεν ειχε!

Ναι Αννα μου εγω εκανα τα τρουφακια κ πηγα για την γεννα μια ωρα αρχιτερα!!χιχι!

Τωρα εχω ξετρελαθει με την ιδεα ..Πηρα τα υλικα να το φτιαξω αυριο μαλλον για να δω τι χρειαζομαι απο ποσοτητες...Οντως ειναι παλουκι αλλα θα δουμε , ελπιζω να τα καταφερω...

σοφακη μου χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου εγω δεν εχω την υπομονη να κανω τοσες ποσοτητες αν και μου αρεσει πολυ η κουζινα!! μπραβο σου!!

Ποπάκη μου χαλάρωσε βρε, οι ορμόνες σου χορεύουν. Θα περάσει, θέλει τον χρόνο του. Κοίτα να το πάρεις χαλαρά όμως και να σκέφτεσαι πως αυτό συμβαίνει λόγω ορμονών, δεν έχεις κάτι άλλο.

Ο γιος μου κοιμήθηκε μες το παρκοκρέβατο που στήσαμε σήμερα!!!!Αμάν αυτό το παιδί.

Πάω για νάνι, καληνύχτες!

μαλλον δεν πανε καλα οι ορμονες μου...καλα με ειπε ο ενδοκρινολογος - διαβητολογος να με δει τωρα που θα σαραντησω...καληνυχτα ελευθερακι μου καλη ξεκουραση!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ποπη μου, δε νομιζω να υπαρχει πιο ομορφη περιοδος στη ζωη σου απο αυτη που ζεις τωρα!! μονο αυτο να σκεφτεις!

Αρα, τι συζητας για την εγκυμοσυνη? δεν ηταν τπτ μπροστα σε αυτο!!:wink:

Ελα βρε Ποπη μου μην σκεφτεσαι αρνητικα!Η ευτυχια ειναι απο εδω και περα!Εχεις το παιδακι σου, οργανωνεται το γαμο σας, τη βαπτιση...Ολα ειναι τελεια !Κοιτα να το απολαυσεις γιατι δεν γυριζει πισω ο χρονος!

Και εγω θα ηθελα πολυ να ξαναζησω την φαση της εγκυμοσυνης..ολα ηταν πιο χαλαρα αλλα τωρα δεν γυρναει πισω...

Σημερα που πηγα στο ιδιαιτερο αναπολησα πως ημουν πριν, ξενοιαστη χωρις την εννοια του παιδιου συνεχεια στο μυαλο μου...και λεω τελος πλεον αυτα..τωρα θα εχω το αγχος συνεχεια...

ειμαι μαζοχα παει κ τελειωσε ειχα τοσο δυσκολη εγκυμοσυνη και μου λειπει αν ειναι δυνατον...θελω και αλλο παιδι θα βαλω μπρος σε κανα εξαμηνο!! βεβαια θα προσπαθησω απο εδω και περα να χαλαρωσω κ να αρχισω να χαιρομαι την μπουμπουκα μου!! την λατρευω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια!! μολις σας διαβασα! ολοι κοιμουνται εμενα. ο μπεμπης λιγο ακουγεται, αλλα φαγωμενος ειναι, αλλαγμενος ειναι, που θα παει, θα κοιμηθει! ελπιζω να το παρει σερι ολο το βραδυ και σημερα!

δωρα μπραβο για τον αδερφο σου! ευχομαι συντομα να γινει τελειως καλα! του εχεις τρομερη αδυναμια ε?

καλα βρε ελευθερια, δε χαιρεσαι που εχει τοσο καιρο να ερθει η πεθερα στο σπιτι σου?! εγω θα χαιρομουν παντως!!! χαχα! καταλαβαινω γιατι δεν θελεις να δωσεις ονομα που να εχει σχεση με εκεινους. βγαλε αυτο που θελεις! και πιστευω η μαμα σου θα καταλαβει και θα σε στηριξει. παντως το μελινα παιζει πολυ εδωμεσα!!!!

τις πιπιλες δεν χρειαζεται να τις αποστειρωνεις συνεχεια. εγω εχω δυο προς το παρον και τις αποστειρωνω μια φορα την ημερα μαζι με τα μπουκαλια. την πιπιλα μπορει να τη χρησιμοποιησω και 12 ωρες μετα την αποστειρωση. κανονικα λενε οτι η αποστειρωση διαρκει 3-4 ωρες απο τη στιγμη που θα ανοιξεις τον αποστειρωτη. αλλα ποτε δεν αποστειρωσα τοσο συχνα. δικιο εχει η αννα, δεν παθαινουν τιποτα...! το στηθος αποστειρωμενο ειναι? και τα μπουκαλια απο οσο ξερω, πιο πολυ τα αποστειρωνουμε για τα μικροβια που μπορει να εχουν απο το γαλα.

αννα τον αδερφο μου λενε γερασιμο! εχεις δικιο που λες οτι καθε παιδι ειναι ενας νεος ανθρωπος και οτι πρεπει να το ονομαζουμε ανεξαρτητα απο παπουδογιαγιαδες. και γω αυτο πιστευω. τον μεγαλο τον βγαλαμε ασχετο ονομα επειδη μας αρεζε. τη μικρη τη βγαλαμε σαν τη μαμα μου γιατι επεμενε ο αντρας μου. εγω δεν ηθελα. αλλα ειπα να του κανω το χατηρι. τωρα παλι ασχετο θα βγαλουμε αλλα πιο?! αν και ο αντρας μου εξεφρασε επιθυμια να βγαλουμε το μπαμπα του...αλλα ποσα πια πρωτοξαδερφα να εχουν το ιδιο ονοματεπωνυμο? ασε που το δευτερο, φτανει να ειναι 30 χρονων και το φωναζουν ακομη "ο γιωργος ο μικρος" πχ. αυτο μου τη δινει παρα πολυ. θα βγαλω εγω το μωρο μου ετσι και να το φωναζουν μια ζωη ο μικρος? αποκλειεται!!!!

οι μαμ οι πιπιλες εγκυηση ε? ειχα στον μεγαλο τετοιες. οταν γεννηθηκε η μικρη πηρα αλλη μαρκα για να μην τις παιρνει ο μεγαλος αλλα δεν της αρεσανε. με τις μαμ βολευτηκε! τωρα με τον μπεμπη, πηρα παλι αλλη μαρκα γιατι μολις πριν 2 μηνες κοψαμε τις πιπιλες απο τους μεγαλους, για να μην τις ξαναθυμηθουν. αλλα και παλι δεν την επιανε καλα και εδωσα μαμ και βολευτηκε και αυτος!!

ποπη προσπαθησε να σκεφτεσαι το μωρακι σου και μονο αυτο! ξεχνα τα ολα τα αλλα! και κοιτα να το χαρεις γιατι ο καιρος περναει γρηγορα και ουτε θα καταλαβεις ποτε μεγαλωσε! εγω παλι παθαινω το εξης περιεργο. οταν ειμαι μονη μου και οδηγαω και βαζω δυνατα μουσικη, νιωθω σαν να ειμαι ακομη εγκυος! γιατι οταν το εκανα αυτο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, σκεφτομουν οτι το μωρο ακουει τη μουσικη...

λαμπρινη, εσυ πως θα τις βγαλεις τις μικρες? ο μεγαλος σου ποτε ειναι γεννημενος? δεν πρεπει να εχει μεγαλη διαφορα απο τη μικρη μου.

σοφια καλη αρχη με τα ιδιαιτερα! βγαινεις λιγο και απο το σπιτι, και δεν λειπεις πολυ απο το μωρο σου, οπως αν δουλευες κανονικα.

εμενα σημερα το πρωι που πηγαιναμε στον παιδικο, με ρωτησε ο γιος μου γιατι οταν ηταν εκεινοι μωρα δουλευα και τωρα με το μπεμπη δε δουλευω. του εξηγησα βεβαια οτι και τοτε οσο ηταν και εκεινοι πολυ μωρα δεν δουλευα, και οτι μολις λιγο μεγαλωσει ο μπεμπης θα δουλευω παλι, αλλα κοιτα να δεις τι σκεφτηκε. και γω που ταλαντευομαι να γυρισω στη δουλεια ή οχι...τελικα μαλλον θα γυρισω. μπαινει και αλλη παραμετρος σονια και ελευθερια που τα συζητησατε. ειναι και πως σε βλεπουν τα παιδια σου αν δουλευεις ή οχι. και γω μπορει να θελω να κατσω με το μωρο μεχρι να γινει 18 μηνων, αλλα μετα δεν θα εχω δουλεια εννοειται!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

[quote=geomi;1495028

Μπραβο Αννα μου και κυριως που ο αντρας σου δεν ειχε το κολλημα με το γιο τον πρωτο να ακουστει το ονοματεπωνυμο του πατερα του.Με τα κοριτσια δεν εχουν τοσο θεμα οι μπαμπαδες οσο οι πεθερες:mad:Χιλια δικια εχετε κι εγω δεν μπορω να καταλαβω απο κι ως που τιμας τον αλλον ή δειχνεις την αγαπη σου βγαζοντας το παιδι σου ενα ονομα που ουτε του ιδιου δε του αρεσε οπως πχ δε μου αρεσει εμενα το Γεωργια να υποχρεωσω τα παιδια μου να το βγαλουν ετσι θα μου δειξουν την αγαπη τους!Φουντωσα τωρα:tongue:

γεωργια και μενα δε μ'αρεσει τοσο το ονομα μου και δεν θα ηθελα να το βγαλουν τα παιδια μου στα εγγονια μου οταν με το καλο αποκτησουν, αλλα να σου πω την αληθεια αν εβγαζαν ολων των αλλων παπουδογιαγιαδων και οχι το δικο μου, τοτε θα με πειραζε λιγο. ειναι μπλεγμενα τα πραγματα. κανονικα θα επρεπε ολοι να ξεφυγουμε απο αυτο το στερεοτυπο με τα ονοματα αλλα δυσκολο. ψηφιζω το μελινα παντως! το σλογκαν του καφε μας θα ειναι "μελινα, γιατι ετσι μας αρεσει!" γιατι πολυ παιζει το μελινα απο ο,τι βλεπω!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

εχτες ο μικρουλης κοιμηθηκε στο δωματιο του!!απο τες 10.30 μεχρι τες 2 και μετα μεχρι τες 6.30!!!

τωρα γκρινιαζει του εκανα τσαι αλλα δεν του αρεσει και δεν το πινει!!:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα. Εμείς σταθερά, ύπνο στις 10, 1ο ξύπνημα στις 2 και το επόμενο στις 5. Μετά μου ξυπνάει στις 7 αλλά κοιμάται ακόμη πχ. συνήθως μέχρι τις 9. Το καλό είναι ό,τι μες την νύχτα τρώει σε 5 λεπτά και ξανακοιμάται! Πέρασαν τα δύσκολα:)

Έχει μια βροχή κορίτσια...Απαπα βρέχει από τις 5 τα ξημερώματα, τουλάχιστον εκείνη την ώρα ξύπνησα και έβρεχε και το κρατάει ακόμη. Που θα πάει...δεν θα φύγει και αυτός ο Μάρτης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα. Εμείς σταθερά, ύπνο στις 10, 1ο ξύπνημα στις 2 και το επόμενο στις 5. Μετά μου ξυπνάει στις 7 αλλά κοιμάται ακόμη πχ. συνήθως μέχρι τις 9. Το καλό είναι ό,τι μες την νύχτα τρώει σε 5 λεπτά και ξανακοιμάται! Πέρασαν τα δύσκολα:)

Έχει μια βροχή κορίτσια...Απαπα βρέχει από τις 5 τα ξημερώματα, τουλάχιστον εκείνη την ώρα ξύπνησα και έβρεχε και το κρατάει ακόμη. Που θα πάει...δεν θα φύγει και αυτός ο Μάρτης!

καλημερα ελευθερια μου!!ναι ρε μου την σπαει αυτος ο καιρος και εμας βρεχει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...