Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν καταλάβατε...

Αποστειρώνω μια πιπίλα και την αφήνω μέσα στον αποστειρωτή. Μέχρι πότε μπορώ να την χρησιμοποιήσω, μέχρι πότε παραμένει αποστειρωμένη?Πρέπει να είναι ανοιχτός ο αποστειρωτής ή δεν έχει σημασία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις με πηρε ο αντρας μου τηλ απο το δωμάτιο που ειναι ο αδερφός μου κ μου τον έδωσε κ μιλήσαμε!!!! Το αγόρι μου,ο αδερφουλης μου! Αχ κοριτσια πραγματικά τρεμω τωρα....

τελεια Δωρακι μου μπραβο πολυ χαρηκα! τελειωσε συντομα ο εφιαλτης σας!

καλησπερα κοριτσια μου αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω το προγραμμα μου ειναι φουλ εξτρα που λενε!! πηγαμε σημερα κ για ψωνια στο σουπερ με τον αντρα το καταευχαριστηθηκα αν κ με αγχος ψωνιζαμε!! μετα απο τοσουυυυυυυυυςςςςςς μηνες επιτελους πηγα η ιδια να ψωνισω για το ψυγειακι μας!!μια ωρα εκανα να συμμαζεψω τα ψωνια κ ακομα εχω...

αχ τι κανετε εσεις??

το δωρακι μας ??ολα καλα κουκλα μου ειχατε νεα σημερα??

αχ να σας πω τι επαθα σημερα..πηγα το πρωι στην τραπεζα να ανοιξω ενα λογαριασμο και να κανω ibanking η υπαλληλος απο εκει με ρωταει παιδια δεν εχεις ε? λεω εχω ακομα δεν σαραντησα...κ ξεκινησε να με λεει για τον θηλασμο..μην τυχον δεν θηλασεις κ εγω εχω τρια παιδια και τα θηλασα μεχρι 20 μηνων και δεν ειναι τυχαιο που ειναι πιο εξυπνα απο τα αλλα παιδια...και τετοια κουλα με ελεγε...με ειπε κιολας να παω σε συμβουλους κ τετοια,,,δεν τολμησα να την πω οτι εκοψα το γαλα..αφου σταματησε να κανει την δουλεια της κ μιλουσαμε για τον θηλασμο...αχ κοριτσια σαν να ηταν βαλτη και το εκανε επιτηδες με εκανε να νιωσω χαλια ,,,ηθελα πως κ πως να φυγω απο εκει,,,με ειχε 1,5 ωρα μεχρι να με ανοιξει τον λογαριασμο,,κ τελικα δεν εγινε το ΙΒΑΝΚΙΚ...ελεος..κ στο τελος μου λεει : φερε κ την μικρη να την γνωρισουμε χα χα χα μονο φιλες που δεν μου ειπε να γινουμε!!:lol::lol::lol:

Ποπακι ενα πραγμα που ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο εγκυμοσυνης κ μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πρεπει να προσεχει πολυ η εγκυος (κ η λεχωνα) το τι ακουει κ απο ποιον κ να μην επηρεαζεται. ολοι εχουν κ απο μια αποψη. εσυ ξερεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις για το μωρακι σου. κ το κανεις. τελεια κ παυλα! μην σε αγγιζουν αυτα που λεει η καθε τυχαρπαστη!

καλησπερα κ απο μενα!!

Δωρα χαρηκα πολυ με τα νεα σου,ευχομαι να γινει περδικι κ να φυγει γρηγορα απο το νοσοκομειο ο αδερφος σου!!!

Ποπη ελεος με την κοπελια, απορω με το θρασος μερικων ανθρωπων! τι τη νοιαζει αυτη αν θα θηλασεις??ενταξει, εμεις που δεν θηλασαμε ειμαστε χαζα παιδια, ας ειναι πιο εξυπνα αυτα που θηλασαν! δεν αντεχω αυτο το κολλημα πια, ο καθενας οτι μπορει κανει! κ μενα η παιδιατρος το πρωι μου την ψιλοειπε που της ειπα να σταματησω αλλα της εκοψα γρηγορα τη συζητηση, δεν πεφτει λογος σε κανεναν τι θα κανω με το παιδι μου!

ελα μου ντε! κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε πατροναρει!

α δεν σας ειπα τελικα για ονοματα εχουμε 2 στο μυλο μας. Μελινα κ Ηλιαννα. κ τα 2 ειναι ασχετα με γιαγιαδες κ τετοια. ξεκαθαρισαμε οτι δεν θα βγαλουμε απο οικογενεια ονοματα.

ειδα το Μελινα εχει περαση!!!! μου αρεσει παρα πολυ κ μενα... θυμιζει μελι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσακια!τωρα εκατσα κ σας διάβασα!

Δωρακι πολυ χάρηκα για τον αδερφούλη σου!!

εμενα τις 2 τελευταιες μερες οι μπεμπες κοιμουνται 12-6.30 το πρωι κ μετα τρωνε κ παλι υπνο ως τις 11,,,πολυ καλα το πανε!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δεν ξέρω αν καταλάβατε...

Αποστειρώνω μια πιπίλα και την αφήνω μέσα στον αποστειρωτή. Μέχρι πότε μπορώ να την χρησιμοποιήσω, μέχρι πότε παραμένει αποστειρωμένη?Πρέπει να είναι ανοιχτός ο αποστειρωτής ή δεν έχει σημασία.

Α!! αν τον εχεις κλειστο τον αποστειρωτη τοτε την αφηνεις μεσα, μπορεις και για 3-4 ωρες.Αλλιως εγω τη βαζω μεσα στο κουτακι της.Η μαμ που εχω ειχε κουτακι οταν την πηρα με 2 μεσα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπερα κοριτσια μου!Σας διαβασα το πρωι αλλα δεν προλαβα να σας γραψω γιατι ο μικρος με θελει συνεχεια μαζι..Ολο αγκαλια και οταν κοιμαται καθομαι διπλα κ του κραταω το χερι ...ε κανω λιγες δουλιτσες , καμια αποστειρωση (πιπιλα- θηλαστρο- μπιμπερο)...Αυτα!

Σημερα πηγα σε ενα ιδιαιτερο ..Ουαου ενιωσα αλλος ανθρωπος!Υπεροχα!

Ειχα ταισει τον μικρο, τον ειχα κοιμησει (αλλα ξυπνησε λιγο πριν φυγω) και τον αφησα στον μπαμπα του.Τον κοιμησε εκεινος κ δεν ξυπνησε μεχρι να τελιωσω και να ψωνισω κ 2-3 πραγματακια απο το σουπερ..

Δωρα μου σε ειχα στο νου μου κοπελα μου για την υγεια του αδελφου σου..Μπραβο του που παει καλα , αντε καλη αναρρωση και σε λιγες μερες να βγει εντελως απο το νοσοκομειο...

Ποπακι μου ξεκολλα βρε με τον θηλασμο αφου δεν εκατσε , παει τελειωσε!Μια χαρα θα μεγαλωσει η μπεμπα σου...

Ελευθερια κουκλα η μικρη σου με τα ρουχαλακια της!

Γωγω μου τι την νοιαζει την παιδιατρο τι θες να κανεις με το παιδι σου?δικη σου ειναι η επιλογη!

Πιασατε την συζητηση για τα ονοματα ε?Εμενα παντως ο παπας μου ειπε να μην παω πριν την 40η μερα και δεν με ρωτησε το ονομα του μπεμπη..Μονο το φυλο του αν θυμαμαι καλα...Οσο για το ονομα του εμεις μολις χθες ειπαμε στους γονεις μου οτι το παιδι θα παρει το ονομα του πατερα μου..Ο πεθερος μου εχει ακουσει το ονομα του και δεν μάρεσει καθολου να υπαρχουν ξαδελφια με τον ιδιο ονομα , ενω ο πατερας μου δεν εχει ακουσει το ονομα του και ειναι τοσο πολυ κοντα μας κ νοιαζεται για το παιδι...

Ετσι λοιπον κανουμε σχεδια για την βαπτιση που θα γινει το Σπτεμβρη και μου εχει κολλησει η ιδεα να φτιαξω γλυκακια για την βαφτιση..προφιτερολ λεω απο τα χερακια μου..Θα δουμε ομως , ειναι νωρις ακομη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Α!! αν τον εχεις κλειστο τον αποστειρωτη τοτε την αφηνεις μεσα, μπορεις και για 3-4 ωρες.Αλλιως εγω τη βαζω μεσα στο κουτακι της.Η μαμ που εχω ειχε κουτακι οταν την πηρα με 2 μεσα.

Ευχαριστώ Αννούλα. Έχω και εγώ θήκες για πιπίλες. Εκεί μέσα πόση ώρα κρατάνε? Η μπέμπα δεν πιάνει όλη μέρα πιπίλα, οπότε μπορεί να αποστειρώσω το πρωί και να την χρειαστώ το απόγευμα. Θεωρείται αποστειρωμένη ή πρέπει να την αποστειρώσω ξανά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πιασατε την συζητηση για τα ονοματα ε?Εμενα παντως ο παπας μου ειπε να μην παω πριν την 40η μερα και δεν με ρωτησε το ονομα του μπεμπη..Μονο το φυλο του αν θυμαμαι καλα...Οσο για το ονομα του εμεις μολις χθες ειπαμε στους γονεις μου οτι το παιδι θα παρει το ονομα του πατερα μου..Ο πεθερος μου εχει ακουσει το ονομα του και δεν μάρεσει καθολου να υπαρχουν ξαδελφια με τον ιδιο ονομα , ενω ο πατερας μου δεν εχει ακουσει το ονομα του και ειναι τοσο πολυ κοντα μας κ νοιαζεται για το παιδι...

Ετσι λοιπον κανουμε σχεδια για την βαπτιση που θα γινει το Σπτεμβρη και μου εχει κολλησει η ιδεα να φτιαξω γλυκακια για την βαφτιση..προφιτερολ λεω απο τα χερακια μου..Θα δουμε ομως , ειναι νωρις ακομη..

Αυτό ακριβώς ήθελα και εγώ αλλά δεν συμφωνούσε ο άντρας μου και συγκεκριμένα η πεθερά που τον επηρέασε. Σκοτωμός είχε γίνει τότε, μέχρι 6 μηνών δεν ξέραμε πως θα βγάλουμε το παιδί μας. Εγώ επέμενα να βγάλω τον μπαμπά μου γιατί δεν έχει ακουστεί το όνομά του, η αδερφή μου είναι παντρεμένη με 2 κόρες, άλλο αδέρφι δεν έχω και του πεθερού έχει ακουστεί ήδη. Αλλά...εκεί επέμεναν! Είχα ρίξει κλάμα...Γι'αυτό δεν θέλω τώρα να δώσω όνομα που να έχει σχέση με αυτούς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ Αννούλα. Έχω και εγώ θήκες για πιπίλες. Εκεί μέσα πόση ώρα κρατάνε? Η μπέμπα δεν πιάνει όλη μέρα πιπίλα, οπότε μπορεί να αποστειρώσω το πρωί και να την χρειαστώ το απόγευμα. Θεωρείται αποστειρωμένη ή πρέπει να την αποστειρώσω ξανά?

Να σου πω, εγω δεν την ξανααποστειρωνω, στο κουτι την αφηνω μεχρι να τη ξαναπαρει, τωρα τι να σου πω.Παντως και στα αγορια το ιδιο εκανα, δεν επαθαν τιποτα!!χιχι!!:-)

Καλησπερα κοριτσια μου!Σας διαβασα το πρωι αλλα δεν προλαβα να σας γραψω γιατι ο μικρος με θελει συνεχεια μαζι..Ολο αγκαλια και οταν κοιμαται καθομαι διπλα κ του κραταω το χερι ...ε κανω λιγες δουλιτσες , καμια αποστειρωση (πιπιλα- θηλαστρο- μπιμπερο)...Αυτα!

Σημερα πηγα σε ενα ιδιαιτερο ..Ουαου ενιωσα αλλος ανθρωπος!Υπεροχα!

Ειχα ταισει τον μικρο, τον ειχα κοιμησει (αλλα ξυπνησε λιγο πριν φυγω) και τον αφησα στον μπαμπα του.Τον κοιμησε εκεινος κ δεν ξυπνησε μεχρι να τελιωσω και να ψωνισω κ 2-3 πραγματακια απο το σουπερ..

Δωρα μου σε ειχα στο νου μου κοπελα μου για την υγεια του αδελφου σου..Μπραβο του που παει καλα , αντε καλη αναρρωση και σε λιγες μερες να βγει εντελως απο το νοσοκομειο...

Ποπακι μου ξεκολλα βρε με τον θηλασμο αφου δεν εκατσε , παει τελειωσε!Μια χαρα θα μεγαλωσει η μπεμπα σου...

Ελευθερια κουκλα η μικρη σου με τα ρουχαλακια της!

Γωγω μου τι την νοιαζει την παιδιατρο τι θες να κανεις με το παιδι σου?δικη σου ειναι η επιλογη!

Μπραβο βρε Σοφακι, χαρα στο κουραγιο σου!!!

Εγω ειμαι της κουζινας και της ζαχαροπλαστικης παρα πολυ, αλλα δε θα καθομουν να μπω σε τετοια φασαρια οταν θα βαφτιζα το παιδι μου, γιατι ηδη θα ειχα πολλα να κοιταξω εκεινες τις μερες.Εσυ εκανες και τα τρουφακια απ'οτι θυμαμαι για το μαιευτηριο ε?? συγχαρητηρια!!!:-)

Διαφημίσεις

δωρακι μου ομορφο χαιρομαι παρα πολυ ειδες ολα πηγαν κατευχην και θα γινει καλα αγαπη μου !! ευχομαι απο εδω και περα μακρυα απο την οικογενεια σου οι στεναχωριες και να εχετε μονο χαμογελα κ χαρες!με το καλο να βγει ο αδερφουλης σου!!

κοριτσια εγω νομιζω παθαινω καταθλιψη ....μπηκα να κανω μπανακι να χαλαρωσω κ εβγαλα κατι πυτζαμες που φορουσα στην εγκυμοσυνη κ στο νοσοκομειο κ με επιασαν τα κλαμματα με λιγμους μολις ειδα τις πυτζαμες...μου λειπει η εγκυμοσυνη ...μου λειπει η κοιλια μου και ολη εκεινη η φαση...ακομα κ η κλινικη κ η γεννα μου λειπει..θελω να ξαναγεννησω...ειναι φυσιολογικο βρε κορτισια να νιωθω ετσι?? μου λειπουν τα παντα απο εκεινη την φαση...βλεπω τις πυτζαμες κ μου ερχονται εικονες...απο την αλλη πηγα να φορεσω ενα φανελακι που φορουσα οταν θηλαζα και να παλι το κλαμμα ,,,δεν μπορω να ηρεμησω...αχ ειμαι για δεσιμο νομιζω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Έτσι νομίζω και εγώ, εφόσον είναι αποστειρωμένη αρκεί. Πρέπει να πάρω 2-3 ακόμη γιατί είναι κούραση να αποστειρώνεις κάθε 3 και λίγο την ίδια πιπίλα!

Και εγω θα παρω κιαλλες, γιατι τωρα μια δυο, θα τις ψαχνουμε τη νυχτα πισω απο την κουνια η κατω απο αυτη, αυτο παθαιναμε τοτε.Τωρα που ειναι ακομη πολυ μωρακι αν τη θελησει καπου εκει κοντα της θα ειναι, αλλα σε 1-2 μηνες....:lol::lol:

Αυτό ακριβώς ήθελα και εγώ αλλά δεν συμφωνούσε ο άντρας μου και συγκεκριμένα η πεθερά που τον επηρέασε. Σκοτωμός είχε γίνει τότε, μέχρι 6 μηνών δεν ξέραμε πως θα βγάλουμε το παιδί μας. Εγώ επέμενα να βγάλω τον μπαμπά μου γιατί δεν έχει ακουστεί το όνομά του, η αδερφή μου είναι παντρεμένη με 2 κόρες, άλλο αδέρφι δεν έχω και του πεθερού έχει ακουστεί ήδη. Αλλά...εκεί επέμεναν! Είχα ρίξει κλάμα...Γι'αυτό δεν θέλω τώρα να δώσω όνομα που να έχει σχέση με αυτούς.

Καταλαβα Ελευθερια μου απο τα λεγομενα σου οτι εχεις θεμα με αυτους!!Κοιτα τωρα να βρεις ενα ονομα που σ'αρεσει και μιλα και με την μαμα σου να μην παρεξηγηθει..

Μα αντικειμενικα να το παρουμε , οπως λες κ εμενα ο πατερας μου εχει μια κορη παντρεμενη με 1 γιο που του εδωσαν το ονομα του πεθερου.αν δεν κανουμε αλλα παιδια (εγω η η αδελφη μου) δεν θα ακουστει ποτε το ονομα και συν τοις αλλοις εκεινος μας βοηθαει παντου...να μην τον τιμησουμε??

Τοτε που εκανα την τροφοβλαστη το αποφασισαμε γιατι ο πατερας μου ηταν χειροτερα κ απο εμας...Τοσο αγχος ποτε δεν ειχε!

Μπραβο βρε Σοφακι, χαρα στο κουραγιο σου!!!

Εγω ειμαι της κουζινας και της ζαχαροπλαστικης παρα πολυ, αλλα δε θα καθομουν να μπω σε τετοια φασαρια οταν θα βαφτιζα το παιδι μου, γιατι ηδη θα ειχα πολλα να κοιταξω εκεινες τις μερες.Εσυ εκανες και τα τρουφακια απ'οτι θυμαμαι για το μαιευτηριο ε?? συγχαρητηρια!!!:-)

Ναι Αννα μου εγω εκανα τα τρουφακια κ πηγα για την γεννα μια ωρα αρχιτερα!!χιχι!

Τωρα εχω ξετρελαθει με την ιδεα ..Πηρα τα υλικα να το φτιαξω αυριο μαλλον για να δω τι χρειαζομαι απο ποσοτητες...Οντως ειναι παλουκι αλλα θα δουμε , ελπιζω να τα καταφερω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ποπάκη μου χαλάρωσε βρε, οι ορμόνες σου χορεύουν. Θα περάσει, θέλει τον χρόνο του. Κοίτα να το πάρεις χαλαρά όμως και να σκέφτεσαι πως αυτό συμβαίνει λόγω ορμονών, δεν έχεις κάτι άλλο.

Ο γιος μου κοιμήθηκε μες το παρκοκρέβατο που στήσαμε σήμερα!!!!Αμάν αυτό το παιδί.

Πάω για νάνι, καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δωρακι μου ομορφο χαιρομαι παρα πολυ ειδες ολα πηγαν κατευχην και θα γινει καλα αγαπη μου !! ευχομαι απο εδω και περα μακρυα απο την οικογενεια σου οι στεναχωριες και να εχετε μονο χαμογελα κ χαρες!με το καλο να βγει ο αδερφουλης σου!!

κοριτσια εγω νομιζω παθαινω καταθλιψη ....μπηκα να κανω μπανακι να χαλαρωσω κ εβγαλα κατι πυτζαμες που φορουσα στην εγκυμοσυνη κ στο νοσοκομειο κ με επιασαν τα κλαμματα με λιγμους μολις ειδα τις πυτζαμες...μου λειπει η εγκυμοσυνη ...μου λειπει η κοιλια μου και ολη εκεινη η φαση...ακομα κ η κλινικη κ η γεννα μου λειπει..θελω να ξαναγεννησω...ειναι φυσιολογικο βρε κορτισια να νιωθω ετσι?? μου λειπουν τα παντα απο εκεινη την φαση...βλεπω τις πυτζαμες κ μου ερχονται εικονες...απο την αλλη πηγα να φορεσω ενα φανελακι που φορουσα οταν θηλαζα και να παλι το κλαμμα ,,,δεν μπορω να ηρεμησω...αχ ειμαι για δεσιμο νομιζω...

Ποπη μου, δε νομιζω να υπαρχει πιο ομορφη περιοδος στη ζωη σου απο αυτη που ζεις τωρα!! μονο αυτο να σκεφτεις!

Αρα, τι συζητας για την εγκυμοσυνη? δεν ηταν τπτ μπροστα σε αυτο!!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...