Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ξεχασα να σας πω η μικρη μου απο εχθες το βραδυ στις 02:00 μεχρι το πρωι στις 11 και ηταν ξυπνια και το μεσημερι δεν κοιμηθηκε πολυ καμια ωρα μονο και δεν εφαγε καλα σημερα,,,δεν ξερω γιατι,,,συνολικα απο το πρωι στις 10 ηπιε 200 μλ μεχρι τωρα,,,τα γραφω γιαυτο ...ελπιζω το βραδυ να φαει...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποπάκη μην επιτρέπεις να σε παίρνει από κάτω. Μπράβο στην κοπέλα αλλά ρε γμτ δεν είναι ο θηλασμός ένα θέμα να το επιβάλλεις. Προσωπικά σε συζητήσεις αρχικά δεν παίρνω ποτέ θέση. Αν δω και η κοπέλα έχει διάθεση και προθυμία τότε θα πω μια κουβέντα παραπάνω, αλλιώς κάνω τουμπεκί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα κ απο μενα!!

Δωρα χαρηκα πολυ με τα νεα σου,ευχομαι να γινει περδικι κ να φυγει γρηγορα απο το νοσοκομειο ο αδερφος σου!!!

Ποπη ελεος με την κοπελια, απορω με το θρασος μερικων ανθρωπων! τι τη νοιαζει αυτη αν θα θηλασεις??ενταξει, εμεις που δεν θηλασαμε ειμαστε χαζα παιδια, ας ειναι πιο εξυπνα αυτα που θηλασαν! δεν αντεχω αυτο το κολλημα πια, ο καθενας οτι μπορει κανει! κ μενα η παιδιατρος το πρωι μου την ψιλοειπε που της ειπα να σταματησω αλλα της εκοψα γρηγορα τη συζητηση, δεν πεφτει λογος σε κανεναν τι θα κανω με το παιδι μου!

BJVqp3.png

καλησπερα κ απο μενα!!

Δωρα χαρηκα πολυ με τα νεα σου,ευχομαι να γινει περδικι κ να φυγει γρηγορα απο το νοσοκομειο ο αδερφος σου!!!

Ποπη ελεος με την κοπελια, απορω με το θρασος μερικων ανθρωπων! τι τη νοιαζει αυτη αν θα θηλασεις??ενταξει, εμεις που δεν θηλασαμε ειμαστε χαζα παιδια, ας ειναι πιο εξυπνα αυτα που θηλασαν! δεν αντεχω αυτο το κολλημα πια, ο καθενας οτι μπορει κανει! κ μενα η παιδιατρος το πρωι μου την ψιλοειπε που της ειπα να σταματησω αλλα της εκοψα γρηγορα τη συζητηση, δεν πεφτει λογος σε κανεναν τι θα κανω με το παιδι μου!

Ελα ντε!! ηθελα να σου το πω και εγω προχθες που ελεγες για την παιδιατρο σου.Τι τη νοιαζει αυτη τι θα κανεις εσυ; ειπαμε η καθε μανα κανει οτι νομιζει με αυτο το θεμα, ειναι να το θελεις κιολας να σου αρεσει, πως το λενε βρε αδερφε; ωχου!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπάκη μην επιτρέπεις να σε παίρνει από κάτω. Μπράβο στην κοπέλα αλλά ρε γμτ δεν είναι ο θηλασμός ένα θέμα να το επιβάλλεις. Προσωπικά σε συζητήσεις αρχικά δεν παίρνω ποτέ θέση. Αν δω και η κοπέλα έχει διάθεση και προθυμία τότε θα πω μια κουβέντα παραπάνω, αλλιώς κάνω τουμπεκί.

ελευθερακι μου στο πονεμενο μου σημειο με πατησε η κοπελια απο την τραπεζα...κ πονεσεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! εχω παθει το αλλο τωρα...στην ψυχολογια μου μισω το στηθος μου και δεν θελω να το βλεπω καθολου...ετσι μου βγαινει τωρα...με το ζορι ντυνομαι κ ξεντυνομαι...αστα...

καλησπερα κ απο μενα!!

γωγω μου σιγουρα η επιλογη ειναι καθαρα δικη μας κοριτσι μου και σιγουρα θελουμε το καλυτερο για το παιδακι μας!! αλλα η υπαλληλος με εκανε εντυπωση το ποσο οικιοτητα ειχε μαζι μου αφου στον ενικο μου μιλουσε..κ εγω βιαζομουν να γινει η δουλεια κ αυτη τον χαβα της...ω ρε λεω εθνικη τραπεζα πολυ δουλευουν...χα χα χα

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ελευθερακι μου στο πονεμενο μου σημειο με πατησε η κοπελια απο την τραπεζα...κ πονεσεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! εχω παθει το αλλο τωρα...στην ψυχολογια μου μισω το στηθος μου και δεν θελω να το βλεπω καθολου...ετσι μου βγαινει τωρα...με το ζορι ντυνομαι κ ξεντυνομαι...αστα...

Ελα βρε Ποπη μου, μη σκεφτεσαι ετσι τωρα, κοιτα να ξεκολλησεις απο αυτο!

καλησπερα κοριτσια μου αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω το προγραμμα μου ειναι φουλ εξτρα που λενε!! πηγαμε σημερα κ για ψωνια στο σουπερ με τον αντρα το καταευχαριστηθηκα αν κ με αγχος ψωνιζαμε!! μετα απο τοσουυυυυυυυυςςςςςς μηνες επιτελους πηγα η ιδια να ψωνισω για το ψυγειακι μας!!μια ωρα εκανα να συμμαζεψω τα ψωνια κ ακομα εχω...

αχ τι κανετε εσεις??

το δωρακι μας ??ολα καλα κουκλα μου ειχατε νεα σημερα??

αχ να σας πω τι επαθα σημερα..πηγα το πρωι στην τραπεζα να ανοιξω ενα λογαριασμο και να κανω ibanking η υπαλληλος απο εκει με ρωταει παιδια δεν εχεις ε? λεω εχω ακομα δεν σαραντησα...κ ξεκινησε να με λεει για τον θηλασμο..μην τυχον δεν θηλασεις κ εγω εχω τρια παιδια και τα θηλασα μεχρι 20 μηνων και δεν ειναι τυχαιο που ειναι πιο εξυπνα απο τα αλλα παιδια...και τετοια κουλα με ελεγε...με ειπε κιολας να παω σε συμβουλους κ τετοια,,,δεν τολμησα να την πω οτι εκοψα το γαλα..αφου σταματησε να κανει την δουλεια της κ μιλουσαμε για τον θηλασμο...αχ κοριτσια σαν να ηταν βαλτη και το εκανε επιτηδες με εκανε να νιωσω χαλια ,,,ηθελα πως κ πως να φυγω απο εκει,,,με ειχε 1,5 ωρα μεχρι να με ανοιξει τον λογαριασμο,,κ τελικα δεν εγινε το ΙΒΑΝΚΙΚ...ελεος..κ στο τελος μου λεει : φερε κ την μικρη να την γνωρισουμε χα χα χα μονο φιλες που δεν μου ειπε να γινουμε!!:lol::lol::lol:

Απο αυτη τη φραση και μονο φαντασου τι σμπαρο ειναι !!!

Δεν τα λες αυτα τη στιγμη την οποια δεν ξερεις τον αλλον και ποσο μαλλον δεν ξερεις αν θηλαζει η οχι!

Ποπάκη πρόσεχε τις ορμόνες τώρα και ξεκόλλα ρε συ. Πάει έφυγε, δεν χάλασε και ο κόσμος. Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά θέματα όταν έχεις ένα παιδάκι, πίστεψέ με!

Κάναμε μπανάκι, ήπιαμε γαλατάκι, πιπιλάκι και κούνια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Απο αυτη τη φραση και μονο φαντασου τι σμπαρο ειναι !!!

Δεν τα λες αυτα τη στιγμη την οποια δεν ξερεις τον αλλον και ποσο μαλλον δεν ξερεις αν θηλαζει η οχι!

Ελα βρε Ποπη μου, μη σκεφτεσαι ετσι τωρα, κοιτα να ξεκολλησεις απο αυτο!

χα χα ναι με κουφανε με αυτο που ειπε σαν να λεει ολα τα αλλα παιδακια που δεν θηλαζουν ειναι καθυστερημενα δλδ ελεος!!! χα χα χα !! ο καθενας το μακρυ του κ το κοντο του..ηταν να πω την αληθεια θρασης η κοπελα..

ναι θα ξεκολησω αννα μου τωρα τα μεμε μου ειναι σαν χλαπατσες χα χα χα χα:lol::lol:

B4Itp2.png

Βρε κορίτσια η αποστείρωση πόση ώρα κρατάει από την ώρα που αποστειρώνουμε? Έχω 2 πιπίλες όλες και όλες και τις αποστειρώνω όλη μέρα!

Επίσης πρέπει να τις πλένω με σαπούνι κάθε φορά πριν την αποστείρωση? Δεν πέφτουν κάποθ βρώμικα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια η αποστείρωση πόση ώρα κρατάει από την ώρα που αποστειρώνουμε? Έχω 2 πιπίλες όλες και όλες και τις αποστειρώνω όλη μέρα!

Επίσης πρέπει να τις πλένω με σαπούνι κάθε φορά πριν την αποστείρωση? Δεν πέφτουν κάποθ βρώμικα.

Εγω Ελευθερια μου, δε βαζω σαπουνι στις πιπιλες, γιατι μπορει να μεινει καποιο υπολειμμα απο μεσα και να το γλειψει το μωρο.Αλλωστε μεσα στα σπιτια μας που πεφτει η πιπιλα τι εχουμε μωρε?? καθαρα ειναι.Απλα την πλενω λιγο με νερο και την τριβω με το χερι μου και την αποστειρωνω στον αποστειρωτη με τα μπουκαλια, η αν δε βαλω αποστειρωση και τη χρειαζομαι τη βραζω για 2'.

Στον 2ο γιο μου που ειχε ερθει η παιδιατρος σπιτι στο τελος του 4ου μηνα για εμβολιο, μου ειχε πει να την κοψω την αποστειρωση τοτε γιατι δεν ειχε νοημα λαμβανοντας υποψιν οτι υπαρχει αλλο ενα μικρο παιδι μεσα στο σπιτι, που μπορει να γλειφει τη πιπιλα του μωρου η να του τη βαζει εκεινο στο στομα :tongue::tongue: , ετσι την εκοψα τελος 4ου, ενω στον μεγαλο την ειχα κοψει στον 6ο μηνα.

Δεν έχω ανακατωθεί με τέτοια μωρέ και δεν ξέρω. Μόνο το θήλαστρο αποστείρωνα.

Ξέρεις πόση ώρα κρατάει η αποστείρωση?

Στον αποστειρωτη εννοεις, με τα μπουκαλια; περιπου 10'.

εμενα κραταει 15 λεπτα περιπου απο'σο εχω προσεξει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...