Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

άντε μπράβο βρε Δωράκι. να περάσει γρήγορα αυτή η ταλαιπωρία και να είναι σύντομα κοντά σας το παλικάρι. έχεις τις προσευχές και τις θετικές σκέψεις όλων μας.

μην στεναχωριέσαι βρε για το γάλα άμα ηρεμήσεις και το θηλάζεις συνεχώς το μωρό πολύ σύντομα θα καλύπτονται και πάλι οι ανάγκες του.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για τα ονοματα που λεγατε Γεωργα μου, μου αρεσει το Αγγελινα, τελειο ειναι, εμεις τον βγαλαμε Δανιέλ και γιορταζει το Δεκεμβρη.εμεις το διαλέξαμε επειδη μας αρεσε, ειμασταν αναμεσα στο Δανιελ στο Αγγελος και στο Αλεξανδρος...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μπραβο βρε Δωρακι!! εφυγε ενα μεγαλο αγχος τωρα που βγηκε απο την εντατικη εε?? πω,πω τι μπορα και αυτη!! φανταζομαι οταν τον ακουσες!!

Με το καλο να βγει απο εκει μεσα!!:-)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

dolphin73 είπε:
Μπραβο βρε Δωρακι!! εφυγε ενα μεγαλο αγχος τωρα που βγηκε απο την εντατικη εε?? πω,πω τι μπορα και αυτη!! φανταζομαι οταν τον ακουσες!!

Με το καλο να βγει απο εκει μεσα!!:-)

Εχουμε ακομα μερες να δουμε πως θα παει... Άναψε μου ενα κερι στον Αγιο σας αν μπορέσεις.

Με την μπεμπα εχω θεμα με τα κακα παλι.... Μήπως επειδη εδωσα δυο βραδιές τρεις ξενο?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια σας ευχαριστω για τις γνωμες σας.

Δωρα μου πολυ χαρηκα που βγηκε απο την εντατικη ενα κουραγιο τωρα μεχρι να βγει τελειως.οι προσευχες μαε ειναι μαζι σου

zxG9p3.png

owokp3.png

fouskitsa82 είπε:
Εχουμε ακομα μερες να δουμε πως θα παει... Άναψε μου ενα κερι στον Αγιο σας αν μπορέσεις.

Με την μπεμπα εχω θεμα με τα κακα παλι.... Μήπως επειδη εδωσα δυο βραδιές τρεις ξενο?

δωρακι μου ητν βλέπεις να δυσανασχετει επειδη δεν κανει κακα;;; αν οχι τότε μην ανησυχεις... ο μικρός μου εμενα στις αρχες εκανε κάθε φορα που ετρωγε μετα πιο λιγο και πιο λιγο και τωρα κανει μια φορα την ημερα, και οταν ειναι να κανει, κανει παρα πολλα χεχεχε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ πολύ όμορφα νέα Δώρα!!! Άντε και περαστικά τελείως να είναι!!!

Αν η μικρή ζητάει και από τα δυο σε κάθε γεύμα δεν πειράζει να τις δίνεις. Απλά αν τώρα θηλάσεις από το δεξί και δώσεις και λίγο αριστερό στο επόμενο γεύμα θα αρχίσεις πρώτα αριστερό και μετά δεξί. Μην ανησυχείς αν ακολουθήσεις το μωρό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα την ρυθμίσει το μωρό την παραγωγή.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ελευθερία μου το ξέρω ότι δεν ξέρεις πότε θα αδιαθετήσεις όταν θηλάζεις. Στον γιο μου είχα αδιαθετήσει 13 μήνες μετά την γέννα. Λες σε αυτό να είναι διαφορετικά? Μαλλον ο οργανισμός μου τα έχει παίξει λίγο. Από την μια με ενοχλεί η κοιλιά μου και από την άλλη δεν λέει να έρθει τίποτα. Και η μπέμπα από χθές το απόγευμα τρώει ανά 2ωρο στάνταρ όταν είναι ξύπνια. Μάλλον επείδη είμαι έτσι μειώθηκε λίγο η ποσότητα. Θα το αφήσω κανα δυο μέρες να δώ τι θα γίνει και αν είναι θα πάω γυναικολόγο.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:

Δωρακι μου, σου υποσχομαι οταν βρεθω στον Αγιο θα το αναψω.Ειναι στο χωριο του αντρα μου εκει που ειναι το πατρικο του 15χλμ απο το σπιτι μας, ηταν να παμε εχθες να σαραντησουμε εκει, αλλα αρρωστησε η πεθερα μου και ετσι 40ντησαμε σε μια εκκλησια κοντα μας.Την Κυριακη ομως κατα πασα πιθανοτητα θα παμε στο χωριο και θα παμε στον Αγιο, γιατι και εγω μετα τη γεννα δεν εχω παει ακομη, και ετσι θα στο αναψω.

Τι λεει η παιδιατρος σου;μηπως το συγκεκριμενο της πεφτει βαρυ; η δικη μου μου εχει πει πως το αλμιρον κανει δυσκιλιοτητα, αλλα σε εμας δουλευει καλα το συστημα ακομη:lol::lol::lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

fouskitsa82 είπε:
Ελευθερια τις τελευταίες μερες της αλλάζω κ στηθος γιατι γκρινιαζει μετα απο καποια ωρα στο ενα κ οταν την βάλω στο αλλο ρουφάει σαν τρελή. Μαλλον αδειαζω ευκολα κ τσατιζεται? Ειναι σωστό ομως να αλλάζω στηθος στο γευμα?

Δεν πειράζει που αλλάζεις στήθος εφόσον δεν την φτάνει το γάλα. Σε λίγες μέρες θα αλλάξει αυτό αρκεί να δίνεις στήθος όποτε και αν πεινάσει. Ναι, αν το μωρό γκρινιάζει ή χάσει το ενδιαφέρον του, αλλάζεις στήθος ακόμη και στο ίδιο γεύμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

nikou είπε:
κοριτσια οταν τοο στηθος ειναι πολύ πρισμενο και το αγγιζω και ειναι σκληρο σε καποια σημεια πρεπει να ανησυχω;;;

Είναι σαν μπαλίτσα? Κόκκινο και σκληρό? Αν ναι είναι κλειστό πόρος. Θέλει να τον ανοίξεις γιατί αν το αφήσεις οδηγεί σε μαστίτιδα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

καλησπερα κοριτσια μου αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω το προγραμμα μου ειναι φουλ εξτρα που λενε!! πηγαμε σημερα κ για ψωνια στο σουπερ με τον αντρα το καταευχαριστηθηκα αν κ με αγχος ψωνιζαμε!! μετα απο τοσουυυυυυυυυςςςςςς μηνες επιτελους πηγα η ιδια να ψωνισω για το ψυγειακι μας!!μια ωρα εκανα να συμμαζεψω τα ψωνια κ ακομα εχω...

αχ τι κανετε εσεις??

το δωρακι μας ??ολα καλα κουκλα μου ειχατε νεα σημερα??

αχ να σας πω τι επαθα σημερα..πηγα το πρωι στην τραπεζα να ανοιξω ενα λογαριασμο και να κανω ibanking η υπαλληλος απο εκει με ρωταει παιδια δεν εχεις ε? λεω εχω ακομα δεν σαραντησα...κ ξεκινησε να με λεει για τον θηλασμο..μην τυχον δεν θηλασεις κ εγω εχω τρια παιδια και τα θηλασα μεχρι 20 μηνων και δεν ειναι τυχαιο που ειναι πιο εξυπνα απο τα αλλα παιδια...και τετοια κουλα με ελεγε...με ειπε κιολας να παω σε συμβουλους κ τετοια,,,δεν τολμησα να την πω οτι εκοψα το γαλα..αφου σταματησε να κανει την δουλεια της κ μιλουσαμε για τον θηλασμο...αχ κοριτσια σαν να ηταν βαλτη και το εκανε επιτηδες με εκανε να νιωσω χαλια ,,,ηθελα πως κ πως να φυγω απο εκει,,,με ειχε 1,5 ωρα μεχρι να με ανοιξει τον λογαριασμο,,κ τελικα δεν εγινε το ΙΒΑΝΚΙΚ...ελεος..κ στο τελος μου λεει : φερε κ την μικρη να την γνωρισουμε χα χα χα μονο φιλες που δεν μου ειπε να γινουμε!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...