Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ ποσο δικιο εχεις Γεωργια μου αυτα τα στερεοτυπα θα μας φανε να σου πω την αληθεια εγω εαν ειχα τη δυνατοτητα θα εδινα ασχετα ονοματα στα παιδια μου αλλα ας οψεται που εχει πεθανει ο πεθερος μου και δεν ηθελα να χαλασω χατιρι στον αντρα μου ετσι τον μικρο τον βγαλαμε Κωνσταντινο Μιχαηλ ομως και του αδελφου του αντρα μου το γιο τον λενε Κωνσταντινο κι αυτο δεν μου αρεσει καθολου τωρα σε αυτο εγω αποφασιζω, γιατι δεν τα βγαζετε και τα δυο, παντως και το Αγγελινα ειναι πολω ωραιο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου πολυ ωραια και τα 2!!!!!:P

ελευθερια!!!!! τι κουκλα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!! θα στην κλεισω για νυφη!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πες μου τι δίνετε και θα το σκεφτούμε!αχαχαχαχα:idea:

Ελευθερία κούκλα η μικρή!!! Είδες που είναι μια χαρά με το φόρεμα και το καλσόν που φοβόσουν να τα βάλεις? Μια χαρά κυρία είναι!!!

Βασικά ναι, δεν το περίμενα γιατί είναι μικρό μωράκι μωρέ. Αλλά τις πάνε μια χαρά.

Μεγαλο θεμα ανοιξα με τα ονοματα ακουω γνωμες απο οσες δε μου ειπαν

Αγγελικη ή Μελίνα?Ειπαμε Αγγελικη για να γιορταζει με τη μαμα μου και Μελινα γιατι ετσι μου αρεσει!

Το Αγγελική είναι από τα αγαπημένα μου και κυρίως επειδή μου θυμίζει Άγγελο. Τον γιο μου αν είχα επιλογή έτσι θα τον έβγαζα. Το μόνο μείον για μένα είναι ό,τι γιορτάζει αργά το φθινόπωρο και θέλω καλοκαιρινή γιορτή! Το Μελίνα είναι όμορφο πολύ, μου αρέσει και εμένα αλλά δεν σημαίνει κάτι.

γεια σας.... εμενα η γιατρος μου, μου ειχε πει οτι μπορω να κανω κοιλιακους απο την πρώτη εβδομαδα....

Καλέ εσύ γέννησες φυσιολογικά, το θέμα το έχουν όσες γέννησαν με καισαρική!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια λιγο σας διάβασα. Ο αδερφός μου βγηκε σημερα απο την εντατικη κ ειναι σε δωμάτιο κανονικό. Παμε καλυτερα Δοξα Τον Θεό.

Βεβαια ειμαι στα χαμένα ακομα κ με το μωρο εχω καταμπερδευτει,ποτε τρώει αν κοιμαται καλα... Ελπίζω να επανέλθω... Το γαλα μου νομιζω μειώθηκε,τι θα κανω????

Οσο για τα ονόματα το Μελινα ψηφίζω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια λιγο σας διάβασα. Ο αδερφός μου βγηκε σημερα απο την εντατικη κ ειναι σε δωμάτιο κανονικό. Παμε καλυτερα Δοξα Τον Θεό.

Βεβαια ειμαι στα χαμένα ακομα κ με το μωρο εχω καταμπερδευτει,ποτε τρώει αν κοιμαται καλα... Ελπίζω να επανέλθω... Το γαλα μου νομιζω μειώθηκε,τι θα κανω????

Οσο για τα ονόματα το Μελινα ψηφίζω...

μπραβο δωρα μου!!εισακουστηκαν οι προσευχες μας!!

ελευθερια μου κουκλα η μικρη!!!!

εχω για ονομα ψηφιζω αγγελικη!!μου αρεση ομως πολυ και το νεφελη!!

εγω ξαπλωσα για λιγο και κοιμηθηκα 2 ωρες,ξεκουραστηκα ο μικρος κοιμαται ακομα:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπραβο δωρα μου!!εισακουστηκαν οι προσευχες μας!!

ελευθερια μου κουκλα η μικρη!!!!

εχω για ονομα ψηφιζω αγγελικη!!μου αρεση ομως πολυ και το νεφελη!!

εγω ξαπλωσα για λιγο και κοιμηθηκα 2 ωρες,ξεκουραστηκα ο μικρος κοιμαται ακομα:tongue:

μπραβο εφακη!!! πολυ καλα εκανες! κοιμαται ο μικρουλης ακομα?? αχ μωρε ποσο σκευτεται τη μανουλα!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο εφακη!!! πολυ καλα εκανες! κοιμαται ο μικρουλης ακομα?? αχ μωρε ποσο σκευτεται τη μανουλα!!:D

ναι ειδες ο καλος μου!!τον περιμενω να ξυπνησει να τον κανω μπανιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δωράκι μην ανησυχείς κορίτσι μου. Θηλάζεις αποκλειστικά ακόμη?Αν ναι το γάλα δεν μειώθηκε. Άντε θα περάσει και αυτή η μπόρα!

Μελινάκι ευχαριστώ!

Εχει τωρα αυτα τα τρια βραδια που εχουμε τα δυσκολα της εδωσα ξενο ενα γευμα την μερα γιατι τσιριζε κ νόμιζα οτι εχει κολικους... Πως θα επαναφερω το γαλα μου Ελευθερια μου?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

1 γεύμα την ημέρα Δωράκι δεν φέρνει την καταστροφή. Σε εκείνο το γεύμα θήλαζέ την και αν δεν χορταίνει, ξαναθήλασέ την πιο σύντομα. Σε 2-3 μέρες θα είσαι οκ.

Εφάκη τόσο νωρίς τον κάνεις μπάνιο?

Και εμένα κοιμούνται και τα δύο αλλά περιμένω τον σύζυγο, οπότε ύπνος για μένα δεν παίζει.

Σόνια μου δεν ξέρεις ποτέ αν και πότε θα έρθει η περίοδος όταν θηλάζεις. Στον γιο μου μου ήρθε πολύ νωρίς, όταν ήταν 5 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια τις τελευταίες μερες της αλλάζω κ στηθος γιατι γκρινιαζει μετα απο καποια ωρα στο ενα κ οταν την βάλω στο αλλο ρουφάει σαν τρελή. Μαλλον αδειαζω ευκολα κ τσατιζεται? Ειναι σωστό ομως να αλλάζω στηθος στο γευμα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

1 γεύμα την ημέρα Δωράκι δεν φέρνει την καταστροφή. Σε εκείνο το γεύμα θήλαζέ την και αν δεν χορταίνει, ξαναθήλασέ την πιο σύντομα. Σε 2-3 μέρες θα είσαι οκ.

Εφάκη τόσο νωρίς τον κάνεις μπάνιο?

Και εμένα κοιμούνται και τα δύο αλλά περιμένω τον σύζυγο, οπότε ύπνος για μένα δεν παίζει.

Σόνια μου δεν ξέρεις ποτέ αν και πότε θα έρθει η περίοδος όταν θηλάζεις. Στον γιο μου μου ήρθε πολύ νωρίς, όταν ήταν 5 μηνών.

ναι τον κανω παντα τετοιες ωρες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μολις με πηρε ο αντρας μου τηλ απο το δωμάτιο που ειναι ο αδερφός μου κ μου τον έδωσε κ μιλήσαμε!!!! Το αγόρι μου,ο αδερφουλης μου! Αχ κοριτσια πραγματικά τρεμω τωρα....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...