Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εχεις δικιο. αλλα ποιανου θα πεις πως βαζεις της πεθερας η της μαμας??? αυτο με τα ονοματα που εχει καθιερωθει ρε παιδια πολυ μου τη σπαει!!!

Εχει καθιερωθει, δεν εχει καθιερωθει, εμεις δεν βγαζουμε κανεναν και ειναι ολοι ησυχοι!!χεχε!!!:tongue::tongue:

Υποστιριζουμε με τον αντρα μου, οτι καθε νεο μωρακι, ειναι ενας νεος ανθρωπος, μια καινουρια προσωπικοτητα, το ονομα του πρεπει να ειναι κατι νεο στην οικογενεια και στο σοι γενικα, να μην εχει ξανακουστει.Αυτο που γινεται με τα πρωτοξαδερφα παλι, δε μας αρεσει καθολου, καταληγουν να εχουν ιδιο ονομα και επιθετο, ΕΛΕΟΣ πια!!

Μπραβο Αννα μου και κυριως που ο αντρας σου δεν ειχε το κολλημα με το γιο τον πρωτο να ακουστει το ονοματεπωνυμο του πατερα του.Με τα κοριτσια δεν εχουν τοσο θεμα οι μπαμπαδες οσο οι πεθερες:mad:Χιλια δικια εχετε κι εγω δεν μπορω να καταλαβω απο κι ως που τιμας τον αλλον ή δειχνεις την αγαπη σου βγαζοντας το παιδι σου ενα ονομα που ουτε του ιδιου δε του αρεσε οπως πχ δε μου αρεσει εμενα το Γεωργια να υποχρεωσω τα παιδια μου να το βγαλουν ετσι θα μου δειξουν την αγαπη τους!Φουντωσα τωρα:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ήξερα και αυτό που λέει η Λαμπρινή ό,τι διαβάζει συγκεκριμένη ευχή ανάλογα με το όνομα. 40 ημερών δεν ήξερα πάντως ούτε στο πρώτο ούτε και τώρα το όνομα του παιδιού.

Ναι, και εγω δεν το ηξερα αυτο που λεει η Λαμπρινη γι'αυτο το εκανα θεμα.Τελικα καθε τοπος εχει τα δικα του.Εδω παλι πας για σαραντησμα παντα πριν τις 40 μερες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπραβο Αννα μου και κυριως που ο αντρας σου δεν ειχε το κολλημα με το γιο τον πρωτο να ακουστει το ονοματεπωνυμο του πατερα του.Με τα κοριτσια δεν εχουν τοσο θεμα οι μπαμπαδες οσο οι πεθερες:mad:Χιλια δικια εχετε κι εγω δεν μπορω να καταλαβω απο κι ως που τιμας τον αλλον ή δειχνεις την αγαπη σου βγαζοντας το παιδι σου ενα ονομα που ουτε του ιδιου δε του αρεσε οπως πχ δε μου αρεσει εμενα το Γεωργια να υποχρεωσω τα παιδια μου να το βγαλουν ετσι θα μου δειξουν την αγαπη τους!Φουντωσα τωρα:tongue:

Αν σου πω πως λενε τον πεθερο μου....θα φριξεις!!! γι'αυτο κιολας δεν τον νοιαζει τον αντρα μου, αλλα ευτυχως και τα πεθερικα μου υποστιριζουν παντα τη γνωμη των παιδιων τους, δεν εχουν κολληματα!

Αρχιμηδης!! εε?? ωραιο???

Καλημερα Αναστασια με τον παιδαρο!Πως θα τον βγαλετε εσεις?:tongue:

θαναση του πεθερου!!!χαχαχαχαχα κλασικα! αλλα δεν εχει αλλο εγγονο. μια εγγονη μεγαλη απο τον αλλο τον γιο.. παλι καλα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αν σου πω πως λενε τον πεθερο μου....θα φριξεις!!! γι'αυτο κιολας δεν τον νοιαζει τον αντρα μου, αλλα ευτυχως και τα πεθερικα μου υποστιριζουν παντα τη γνωμη των παιδιων τους, δεν εχουν κολληματα!

Αρχιμηδης!! εε?? ωραιο???

εεεεεε δεν θα το σχολιασωω... πως τα λενε τα αγορια σου αννα???

μια φιλη εβαλε το ονομα του πεθερου της.. επαμεινωντας! και τον φωναζουν νωντα!! εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εεεεεε δεν θα το σχολιασωω... πως τα λενε τα αγορια σου αννα???

μια φιλη εβαλε το ονομα του πεθερου της.. επαμεινωντας! και τον φωναζουν νωντα!! εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει!

Τον μεγαλο Γερασιμο και τον μικρο Παναγιωτη.

Το θέμα είναι πως βγάζεις ένα όνομα για να τιμήσεις ένα πρόσωπο και αναγκάζεσαι να βγάλεις υποκοριστικό γιατί δεν σου αρέσει. Ε τι σόι τιμή είναι αυτή?

Δηλαδή το Ευαγγελία με το Εβελίνα δεν έχει και πολύ σχέση...απλά θα γιορτάζει την ίδια μέρα αλλά αυτό είναι το ζητούμενο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αν πάω να σου πάρω ένα ζευγάρι να στα στείλω? Αν και τα έχω πάρει καιρό και δεν ξέρω αν θα βρω τα ίδια!

Δεν πειραζει Ελευθεριτσα μου!! τωρα πιανει η Ανοιξη αλλωστε .Εχει τζαμπο στην Πατρα και παμε συχνα.

Σε ευχαριστω πολυ παντως!!!:):)

Καλησπέρα σας. Μόλις κατάφερα να διαβάσω τα νεά σας γιατί έχει ησυχία. Ο γιος είναι επάνω στη μαμά μου και η κόρη μου κοιμάτε. Ευτυχώς δεν ανέβασε άλλο πυρετό εκτός από την Παρασκευή το βράδυ και πλέον είμαστε καλά.

Δώρα εύχομαι τα καλύτερα νέα να έχετε σήμερα.

Πόπη να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς οι δύο και κανένας άλλος. Άλλωστε η δικιά σας μέρα είναι.

Αχ Ελευθερία αυτό με τα ονόματα......Πονεμένη ιστορία. Το γιο μου τον έβαλα στον πεθερό μου αν και γεννήθηκε της Παναγίας και ήθελα να τον βγάλω Μάριο. Τώρα την κόρη μου δεν ξέρω ακόμα. Το θέμα είναι ότι ο σύζυξ είναι ο πρώτος γιος και τα παιδιά μου είναι τα πρώτα εγγόνια και τώρα θα περιμένουν να βγάλω την πεθερά. Η αλήθεια είναι ότι η μαμά μου έχει ξανακούσει το όνομα της. Εγώ σκέφτομαι για τριτο παιδί ο σύζυγος όμως όχι και τόσο πολύ. Αν μείνουμε στα 2 και βάλω τις πεθεράς δεν θα έχω ένα δικό μου όνομα? Πολύ μπέρδεμα. Σκέφτομαι να βάλω του μπαμπά μου-που έχει 10 χρόνια που έχει φύγει- σε γυναικείο. Δεν ξέρω καθόλου και μου την δίνει που όλοι ρωτάνε Πώς το λένε το μωρό? Και εγώ τους απαντάω Μπέμπα.

Να ρωτήσω τα κορίτσια που θηλάζουν. Ενώ είχα καθαρίσει τελείως από χθές το απόγευμα έχω κάτι σαν μύξες λίγο ροζουλί και με ενοχλεί λίγο η κοιλιά μου. Λέτε να αδιαθετήσω? ¨Η να ανησυχίσω? Στον γιο μου αδιαθέτισα όταν ήταν 13 μηνών και είχα μειώσει τους θηλασμούς σε πρωι-βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...