Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριτάκι καλημέρα. Ο παπάς μου είχε πει πως δεν κάνει να πας πριν σαραντίσει το παιδί, τώρα δεν ξέρω αν έχει σημασία 1 μέρα πάνω κάτω.

Όσο για το όνομα, έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά επειδή είχε γίνει ολόκληρο θέμα με το όνομα του Μάνου (ίσως θυμάσαι από το καφέ μας που το συζητούσαμε), για τον λόγο αυτό δεν θέλω να δώσω όνομα στην μικρή που υπάρχει στην οικογένειά τους και εννοώ πεθεράς, πεθερού και κουνιάδων. Άσε που έχω δηλώσει πολλές φορές πως το όνομα δεν μου αρέσει και το ξέρουν οι ίδιοι. Τελοσπάντων, θα το ξανασυζητήσω με την μαμά μου και βλέπουμε. Κυρίως με ενδιαφέρει να μην την στεναχωρήσω. Πάντως της το έχει βγάλει το όνομα η αδερφή μου. Θα ήθελα να βγάλω τον πατέρα μου αλλά το όνομα Φίλιππος στο θηλυκό έχει 3 εκδοχές: Φιλία, Φιλίππα, Φιλιππία εεε δεν μου αρέσει κανένα και το αποκλείω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κ εμενα θα εχει γενεθλια παραμονη πρωτοχρονιας κ γιορτη μετα 18 μερες... παλι καλά!!! ΠΗΤ ειχα 18 μερες μετα δηλαδη στη γιορτη του! χχχχεεχε:tongue::tongue:

γωγω μου μην στεναχωρισαι για το διπλο παμπερς το ειχε κ μια φιλη στο παιδακι της για λιγο καιρο. δεν ειναι τιποτα! ;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοπελες!!!!!

τι κανετε? εμεις λιγο δυσκολα εχουμε αερια κ ποναμε... μου αλλαξε η παιδιατρος το γαλα να δουμε.. βεβαια δεν το πολυ τρωει μαλλον δυσκολευεται με τη γευση του.. εκανε κ εμετο χτες. Γενικα ολη μερα κοιμαται κ το βραδι ξυπναει κ ποναει το καημενο..ελπιζω να τη βοηθησει το νεο γαλα, ειναι κοντα στο μητρικο μου ειπε η παιδιατρος κ αρκετα ευπεπτο.. να δουμε.. κατα τα αλλα δεν πολυμπαινω εχω λαλησει με την μετακομιση κ τους κολικους του μωρου.

εγω ποτε σαραντιζω? στις 15 μαλλον ε? πως παιρω την ευχη? απλα παω ενα πρωι στην εκκλησια η πρεπει να το συννενοηθω καπως?

αα ποτε να περιμενω να αδιαθετησω?

μαργαριτα ευχομαι να περασουν γρηγορα οι κολικοι!!! εμεις ειμαστε τυχεροι δεν ειχαμε καθολου κ δεν ξερω πως ειναι.. φανταζομαι ομως.... τα καημενουλιααα:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελευθερια μου εγω πιστευω θα εβαζα κατι που μου αρεσει αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα!:rolleyes::rolleyes:

εφακη μπραβο θηριο τα εχασες ολα τα κιλα!!:D

αντωνια μου μεγειες!! ανανεωθηκες ε??? πολυ καλα εκανες!! χρειαζεται αυτο!!!!!!! αχ την περιοδο ουτε που θελω να την ακουω!! μια χαρα ειμαι κ ετσι!!:tongue::tongue:

μελινακι πολυ ωραιο το μαριλια!!!!:P

σε ευχαριστω αναστασια μου!!

καλημερα κοπελες!!!!!

τι κανετε? εμεις λιγο δυσκολα εχουμε αερια κ ποναμε... μου αλλαξε η παιδιατρος το γαλα να δουμε.. βεβαια δεν το πολυ τρωει μαλλον δυσκολευεται με τη γευση του.. εκανε κ εμετο χτες. Γενικα ολη μερα κοιμαται κ το βραδι ξυπναει κ ποναει το καημενο..ελπιζω να τη βοηθησει το νεο γαλα, ειναι κοντα στο μητρικο μου ειπε η παιδιατρος κ αρκετα ευπεπτο.. να δουμε.. κατα τα αλλα δεν πολυμπαινω εχω λαλησει με την μετακομιση κ τους κολικους του μωρου.

εγω ποτε σαραντιζω? στις 15 μαλλον ε? πως παιρω την ευχη? απλα παω ενα πρωι στην εκκλησια η πρεπει να το συννενοηθω καπως?

καλημερα μαργαριτα μου,και εμενα ετσι ηταν με τον υπνο αλλα εδω και καμια εβδομαδα εστρωσε λιγο!!εγω πηρα τηλεφωνο τον πατερ και μου ειπε τι ωρα να παω!!εγω αδιαθετησα πριν σαραντησω αρα και εσυ μπορει οποια δηποτε στιγμη!!

Καλημέρα κορίτσια. τι κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μωράκια σας. καλή ανατροφή να έχουν τα παιδάκια που έχουν σαραντήσει.

Δώρα μου τα καλύτερα νέα να έχεις σήμερα από τον αδελφούλη σου.

Πόπη μου χαίρομαι που πήρατε την απόφαση να κάνετε αυτό που θέλετε για τον γάμο σας. ε μην τρελαθούμε τώρα επειδή είναι άρρωστη η αδελφή του πεθερού θα ακυρώνατε τα σχέδιά σας.

Έφη μπράβο σου με τα κιλά. πολύ καλά τα πήγες. εγώ από την εγκυμοσύνη έχω ακόμη πέντε αλλά είχα και πολλά ακόμη από πριν. δεν ξέρω αν κάνει ακόμη να ξεκινήσω διάδρομο ή ελλειπιτικό που έχω σπίτι. σίγουρα δεν κάνει κοιλιακούς αλλά για τα άλλα δεν ξέρω. λέω πάντως να βάλω στο πρόγραμμά μου καμία ώρα διάδρομο την μέρα μπας και δω φως αν και το βλέπω δύσκολο.

χειμώνα έχουμε και σήμερα. βαρέθηκα βροχή και κρύο, όχι ότι αν είχε καλύτερο καιρό θα πηγαίναμε πουθενά αλλά θα είχαμε λίγο καλύτερη διάθεση. εμείς την Κυριακή θα πάμε εκκλησία για ευχή. την άλλη δευτέρα βέβαια σαραντίζουμε αλλά θα πάμε μια μέρα πιο νωρίς.

σε ευχαριστω πολυ,εγω κανω διαδρομο ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε επιτρεπετε !!οχι βαροι και κοιλιακουσ μου ειπε,

τα νεα μου απο τον γιατρο ειναι οτι ειναι ολα μια χαρα εκανα και τεστ μου εδωσε και συγχαρητηρια για τα κιλα ,ξεκινησα και αντισυλληπτικα και θα με ξαναδει στο χρονο

μου εδωσε και αδεια για σεξ:oops::oops::oops::oops:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαργαριτα! το βραδυ εφαγε στις δεκα. πινει 150 καθε φορα. γενικα τις τελευταιες μερες ξυπνουσε μια φορα μεσα στη νυχτα, αλλα το προηγουμενο γευμα του ηταν στις 7-8 το απογευμα. και χτες που το εκανε στις δεκα, κοιμηθηκε ολη τη νυχτα.

αχ τελεια!!! κ εγω θελωω! αλλα εμενα δεν με βλεπω ακομα...

μαργαριτα ευχομαι να περασουν γρηγορα οι κολικοι!!! εμεις ειμαστε τυχεροι δεν ειχαμε καθολου κ δεν ξερω πως ειναι.. φανταζομαι ομως.... τα καημενουλιααα:(:(

αχ τυχερουλες! υποφερει το γλυκο μου κ ειμαι ανημπορη.. τωρα θηλασα κ κοιμηθηκε παω κ εγω να την πεσω.. φιλακια

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ τελεια!!! κ εγω θελωω! αλλα εμενα δεν με βλεπω ακομα...

αχ τυχερουλες! υποφερει το γλυκο μου κ ειμαι ανημπορη.. τωρα θηλασα κ κοιμηθηκε παω κ εγω να την πεσω.. φιλακια

πανε μαργαριτα μου τωρα που κοιμαται ευκαιρια ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας κοριτσια! μολις σας διαβασα! παλι μονη μου μιλαω...

εγω ημουν μονη ολη μερα με τα πιτσιρικια. ελειπε ο αντρας μου για δουλεια. ευτυχως ο μπεμπης ολο κοιμοταν. ξυπνουσε μονο για να φαει και μετα παλι νανι. ηταν κουρασμενο το πουλακι μου!!! οποτε ειχα χρονο να παιζουμε με τα μεγαλα. αλλα κουραστηκα πολυ. +τις δουλειες του σπιτιου, το φαγητο τους, το μπανιο τους...νιωθω τεζα τωρα...

γεωργια να διαλεξεις ενα ονομα που να σου αρεσει. και το μιχαελα ειναι ωραιο αν θες να γιορταζει μαζι με τη μαμα σου. στον μεγαλο τι ονομα δωσατε? ηταν απο παππου ή απλα σας αρεζε? και μεις εχουμε θεμα με το ονομα. εμεις στον μεγαλο δωσαμε ενα που μας αρεζε. θα διναμε του πεθερου μου που δεν ζει (εγω δεν τον γνωρισα καν) αλλα το εχουν δωσει ηδη δυο φορες και ειπαμε να μην το βγαλουμε και μεις. την μικρη της δωσαμε της μαμας μου. εγω δεν ηθελα, αλλα ηθελε ο αντρας μου, και επισης επειδη μας βοηθαει πολυ η μαμα μου, συμφωνησα να το βγαλουμε. τωρα δεν ξερω. ο αντρας μου αρχισε να σκεφτεται μηπως να βγαλουμε τον μπαμπα του...δυσκολο το θεμα της ονοματοδοσιας....

Μαρία μου είχα βγάλει του πεθερού μου Γιώργος αλλά μου άρεσε κιόλας τον είχα προστάτη αφου με λένε και Γεωργία.Αλλα τη μικρή ήθελα να τη βγάλω όπως θέλω αφού δεν μπορώ να βγάλω της μαμάς μου καλό και το Μιχαέλα αλλά προτιμώ το Αγγελική αν είναι να γιορτάζει με τη μαμά μου.

καλημερα κοριτσακια

σημερα ειμαι πιο χαλαρη κι ειπα να δω τι κανετε

Δωρακι μου γλυκο δεν ειχα ιδεα τι σου συμβαινει το διαβασα το Σαββατο και στεναχωρηθηκα πολυ, χθες που πηγαμε εκκλησια να κοινωνησουμε τον μικρο αναψε μια λαμπαδα να γινει γρηγορα καλα το παλικαρι, ευχομαι συντομα να μας πεις τα ευχαριστα νεα,

Ποπη μου μην ακουτε κανενα και καντε αυτο που θελετε, κι εμεις ανοιχτο γαμο καναμε ειχαμε 450 ατομα με τα δικα μας χρηματα και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα οικτρα εαν γυρναγα το χρονο πισω θα τον ειχα κανει κλειστο θα κρατουσαμε τοσο λεφτα να τα χαλασουμε διαφορετικα ενταξει δεν λεω ωραια ητανε αλλα για εκεινη τη στιγμη μετα ολα ξεχνιουνται οποτε τι κλειστο τι ανοιχτο αρκει να το χαρεις με τον αντρα σου, τι να κανουμε κι εμεις το χατιρι τον αλλον καναμε

Γεωργια μου πολυ ωραια τα ονοματακι εγω εχω μια αδυναμια στο ονομα Μελινα (ευλογαω τα γενια μου), εμεις ακομα δεν εχουμε καταληξει σιγουρα θα την βγαλουμε Μαρια (ειναι της μαμας μου και της Παναγιας που το εχω ταξει) αλλα θα της δωσουμε κι αλλο ενα ονομα το οποιο δεν εχω ακομα αποφασισει ή Ολγα (της νονας μου που δεν εχει παιδια) ή Λυδια το οποιο μ΄αρεσει πολυ, εαν της δωσουμε το Ολγα θα την φωναζουμε Μαριλια αλλα ειμαστε υπο σκεψη ακομα

Αννα κι εδω ρωτανε το ονομα του μωρου οταν σαραντισεις ειναι η ευχη της ονοματοδοσιας την οποια τη δινουνε κανονικα στις 8 μερες απο τη γεννηση του ή στο σαραντισμο

Δεν ευχηθηκα στα κοριτσια που σαραντισανε καλοφωτιστα να ειναι

Μελινάκι μου είναι τοσο όμορφο το όνομά σου καλά κάνεις και του έχεις αδυναμία.Το Μρίλια το ψηφίζω ασυζητητί!

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!

Την μαμά μου την λένε Ευαγγελία όπως και την πεθερά μου.

Το όνομα δεν μου άρεσε ποτέ, οκ δεν είναι χάλια. Αν καταλήξω σε αυτό μάλλον θα την φωνάζουμε Εβελίνα αλλά ο λόγος που δεν θέλω να το βγάλω είναι επειδή έχει και η πεθερά το ίδιο όνομα και θα διαλαλήσουν ό,τι τους έβγαλα πάλι όνομα. Τότε με το όνομα του γιου μου είχαμε μέγα θέμα και δέχτηκα μόνο και μόνο για χατήρι του άντρα μου με τον όρο ό,τι αν το επόμενο είναι κορίτσι θα το βγάλω όπως επιλέξω εγώ.

Κοιτα Ελευθερία τουλάχιστον το Ευαγγελία ακούγεται το Ταξιαρχούλα της δικής μου δεν παλευέται και δεν εχει και κανενσ υποκοριστικό να ακουγεται.Το Εβελινα ειναι τελειο.Και εγω για αυτο δε τη βγαζω Μαρια γιατι λενε την πεθερα μου και εχω ηδη βγαλει τον πεθερο μου στο γιο μου.Σε καταλαβαινω απολυτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μου το ρωτησαν κι εμενα στο γιο μου ηξερα και ειπα τωρα αν με ρωταγε τι θα του ελεγα χαχαχα!

Εσυ εχεις αποφασισει πως θα ονομασετε τη μικρη σας?

Oχι Γεωργια μου, δεν εχουμε αποφασισει ακομη...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

εχεις δικιο. αλλα ποιανου θα πεις πως βαζεις της πεθερας η της μαμας??? αυτο με τα ονοματα που εχει καθιερωθει ρε παιδια πολυ μου τη σπαει!!!

Εχει καθιερωθει, δεν εχει καθιερωθει, εμεις δεν βγαζουμε κανεναν και ειναι ολοι ησυχοι!!χεχε!!!:tongue::tongue:

Υποστιριζουμε με τον αντρα μου, οτι καθε νεο μωρακι, ειναι ενας νεος ανθρωπος, μια καινουρια προσωπικοτητα, το ονομα του πρεπει να ειναι κατι νεο στην οικογενεια και στο σοι γενικα, να μην εχει ξανακουστει.Αυτο που γινεται με τα πρωτοξαδερφα παλι, δε μας αρεσει καθολου, καταληγουν να εχουν ιδιο ονομα και επιθετο, ΕΛΕΟΣ πια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εχει καθιερωθει, δεν εχει καθιερωθει, εμεις δεν βγαζουμε κανεναν και ειναι ολοι ησυχοι!!χεχε!!!:tongue::tongue:

Υποστιριζουμε με τον αντρα μου, οτι καθε νεο μωρακι, ειναι ενας νεος ανθρωπος, μια καινουρια προσωπικοτητα, το ονομα του πρεπει να ειναι κατι νεο στην οικογενεια και στο σοι γενικα, να μην εχει ξανακουστει.Αυτο που γινεται με τα πρωτοξαδερφα παλι, δε μας αρεσει καθολου, καταληγουν να εχουν ιδιο ονομα και επιθετο, ΕΛΕΟΣ πια!!

αχ πέστα βρε χρυσόστομη!!! αυτό ειδικά με τα ξαδέρφια πόσο δίκιο έχεις Άννα πόσο δίκιο!!!

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημερα κοπελες!!!!!

Καλημερα Μαργαριτα μου με καλυψε η Ελευθερια στα ερωτηματα σου.Περαστικα σας θα περασουν οι κολικοι δε κρατανε πολυ απο οτι ακουω και απο τις αλλες κοπελες εδω.

καλημερα!! τι κανετε??

εμεις ειχαμε πολυ δυκολη βραδια παλι, η μπεμπα ηταν ξυπνια σχεδον ολη τη νυχτα! δεν πολυεκλαιγε, απλα δεν κοιμοταν κ καθομασταν κ κοιταζομασταν! 3 ωρες με το ζορι κοιμηθηκα.

πηγαμε κ παιδιατρο, πρεπει τελικα να της φοραω διπλο παμπερς, στενοχωρηθηκα λιγο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα , θα διορθωθει.

της ειπα οτι τρωει 120 μλ κ θελει κ αλλο κ μου ειπε να της δινω αλλα 30. πολλα μου φαινονται, αλλα η παιδιατρος λεει ειναι φυσιολογικο. της ειπα οτι θελω να σταματησω το θηλασμο κ μου ειπε να αραιωσω τα γευματα , ετσι κ αλλιως λιγο τη θηλαζω. αν της δινω πρωι-βραδυ μονο θα κοπει το γαλα ή θα'χω τιποτα τραβηγματα??:rolleyes:

α γιναμε 3910 κ πηραμε κ 2 ποντους , ειμαστε 55 εκ. τωρα!!:D

Καλημερα Γωγω μου μπραβο σας για τα κιλα σας και το υψος σας μια χαρα.Ναι θα σου κοπει ευκολα αν θηλαζεις μονο πρωι βραδυ εγω ετσι σταματησα με τον γιο μου μολις εκοψα το μεσημεριανο σιγα σιγα εκοψα και το βραδυνο για καμια βδομαδα ηταν πρησμενο αλλα μετα υποχωρησε και στο τελος εκοψα και το πρωινο αν και νομιζω οτι στο τελος δεν ειχα απλα πιπιλαγε απο συνηθεια.

σε ευχαριστω αναστασια μου!!

καλημερα μαργαριτα μου,και εμενα ετσι ηταν με τον υπνο αλλα εδω και καμια εβδομαδα εστρωσε λιγο!!εγω πηρα τηλεφωνο τον πατερ και μου ειπε τι ωρα να παω!!εγω αδιαθετησα πριν σαραντησω αρα και εσυ μπορει οποια δηποτε στιγμη!!

σε ευχαριστω πολυ,εγω κανω διαδρομο ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε επιτρεπετε !!οχι βαροι και κοιλιακουσ μου ειπε,

τα νεα μου απο τον γιατρο ειναι οτι ειναι ολα μια χαρα εκανα και τεστ μου εδωσε και συγχαρητηρια για τα κιλα ,ξεκινησα και αντισυλληπτικα και θα με ξαναδει στο χρονο

μου εδωσε και αδεια για σεξ:oops::oops::oops::oops:

Μπραβο σου Εφη μου εγω αυριο θα παω γυναικολογο αντε να κανουμε κι εμεις τιποτα γυαλισε το ματι μας:tongue:

Oχι Γεωργια μου, δεν εχουμε αποφασισει ακομη...

Καλημερα Αννα εχετε καιρο εμενα αρχισαν να με ρωτανε ολοι για αυτο ξεκινησα να το σκεφτομαι τοσο νωρις.

zxG9p3.png

owokp3.png

εχεις δικιο. αλλα ποιανου θα πεις πως βαζεις της πεθερας η της μαμας??? αυτο με τα ονοματα που εχει καθιερωθει ρε παιδια πολυ μου τη σπαει!!!

αχ μπραβο σαςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! μερικοι ρε συ αννα ομως ειναι κολημενοιιιιιιι!!!!! και στεναχωριουντε!!! τι να πεις!!!! ξανα μπραβο σας!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...