Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εγω δεν τον πηγα! 2 φορες πηρα τηλ να παω εδω σε μια ενορια κ ο πατερ μου ειπε 9 το πρωι! κ τις 2 φορες ειχε ψοφοκρυο! δεν τρελαθηκα! θα τον παω στο χωριο που θα παω αυριο-μεθαυριο τον ειπα τον πατερ!

α ενταξει, να μην ανησυχω. παντα υπαρχουν και χειροτερα τελικα!!!! χαχα!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι φυσικά το ξέρει και δεν θέλει και η ίδια να βγει το όνομα της πεθεράς αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

μια ιδεα ειναι να ρωτησεις τη μαμα σου αν υπαρχει καποιο ονομα που θα ηθελε αυτη. δηλαδη να μην βγαλεις το δικο της μεν, αλλα να βγαλεις καποιο που θα διαλεξει εκεινη (να σου αρεσει και σενα βεβαια ομως!)

Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ήξερα και αυτό που λέει η Λαμπρινή ό,τι διαβάζει συγκεκριμένη ευχή ανάλογα με το όνομα. 40 ημερών δεν ήξερα πάντως ούτε στο πρώτο ούτε και τώρα το όνομα του παιδιού.

και γω δεν το ηξερα αυτο! εμενα δεν με ρωτησε παντως τις αλλες φορες. αλλα ουτε και γω ηξερα ονομα απο τοσο νωρις σε κανενα απο τα παιδια μου!!

μαρια μου μπραβο τον μπεμπη σου!!!!!!!!! πολυ καλοςςςςςςςςςς!!!!!!!

ναι! ελπιζω να την υιοθετησει αυτη τη συμπεριφορα! παντως μολις ξυπνησα και διαπιστωσα οτι δεν ξυπνησε το βραδυ για γαλα, πηγα να δω αν αναπνεει...!!!!!!!

καλημερα κοπελες!!!!!

τι κανετε? εμεις λιγο δυσκολα εχουμε αερια κ ποναμε... μου αλλαξε η παιδιατρος το γαλα να δουμε.. βεβαια δεν το πολυ τρωει μαλλον δυσκολευεται με τη γευση του.. εκανε κ εμετο χτες. Γενικα ολη μερα κοιμαται κ το βραδι ξυπναει κ ποναει το καημενο..ελπιζω να τη βοηθησει το νεο γαλα, ειναι κοντα στο μητρικο μου ειπε η παιδιατρος κ αρκετα ευπεπτο.. να δουμε.. κατα τα αλλα δεν πολυμπαινω εχω λαλησει με την μετακομιση κ τους κολικους του μωρου.

εγω ποτε σαραντιζω? στις 15 μαλλον ε? πως παιρω την ευχη? απλα παω ενα πρωι στην εκκλησια η πρεπει να το συννενοηθω καπως?

αα ποτε να περιμενω να αδιαθετησω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ναι! ελπιζω να την υιοθετησει αυτη τη συμπεριφορα! παντως μολις ξυπνησα και διαπιστωσα οτι δεν ξυπνησε το βραδυ για γαλα, πηγα να δω αν αναπνεει...!!!!!!!

μπραβο βρε Μαρια! τι ωρα ειχε φαει το βραδι? εμενα εφαγε στις 6 κ 15 120 μλ κ ξυπνησε στις 10 εφαγε ενα 10λεπτο απο το στηθος αλλα νυσταζε κ ξανακοιμηθηκε.. τωρα ειναι διπλα μου κ κοιμαται στον καναπε (κ κανει κ ηχους συνεχεια) της εχω κανει αυτοσχεδιο κρεβατακι!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μια ιδεα ειναι να ρωτησεις τη μαμα σου αν υπαρχει καποιο ονομα που θα ηθελε αυτη. δηλαδη να μην βγαλεις το δικο της μεν, αλλα να βγαλεις καποιο που θα διαλεξει εκεινη (να σου αρεσει και σενα βεβαια ομως!)

Το έχω κάνει και αυτό. Μια εναλλακτική είναι το Βασιλική από το όνομα του πατέρα της που του έχει αδυναμία αλλά λένε τον αδερφό του άντρα μου Βασίλη και πάλι θα ειπωθεί ό,τι τους τιμήσαμε. Επίση γιορτάζει χειμώνα και θέλω καλοκαιρινή ή έστω ανοιξιάτικη γιορτή για το παιδί μια και έχει γενέθλια μες τον χειμώνα.

Αχαχα και εγώ το ίδιο είχα κάνει το πρώτο βράδυ που ο γιος μου κοιμήθηκε σερί!

εγω ποτε σαραντιζω? στις 15 μαλλον ε? πως παιρω την ευχη? απλα παω ενα πρωι στην εκκλησια η πρεπει να το συννενοηθω καπως?

αα ποτε να περιμενω να αδιαθετησω?

Καλημέρα Μαργαριτάκι, υπομονή με τους κολικούς τι άλλο? Σαραντίζεις την ημέρα που γίνεται το παιδί 40 ημερών, μετράς και την ημέρα που γέννησες.

Καλύτερα να έχεις συννενοηθεί πριν με τον παπά. Σε μερικές ενορίες δεν έχει συνέχεια παπά, σε άλλες βρίσκεις πρωί και απόγευμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μπραβο βρε Μαρια! τι ωρα ειχε φαει το βραδι? εμενα εφαγε στις 6 κ 15 120 μλ κ ξυπνησε στις 10 εφαγε ενα 10λεπτο απο το στηθος αλλα νυσταζε κ ξανακοιμηθηκε.. τωρα ειναι διπλα μου κ κοιμαται στον καναπε (κ κανει κ ηχους συνεχεια) της εχω κανει αυτοσχεδιο κρεβατακι!!!

καλημερα μαργαριτα! το βραδυ εφαγε στις δεκα. πινει 150 καθε φορα. γενικα τις τελευταιες μερες ξυπνουσε μια φορα μεσα στη νυχτα, αλλα το προηγουμενο γευμα του ηταν στις 7-8 το απογευμα. και χτες που το εκανε στις δεκα, κοιμηθηκε ολη τη νυχτα.

Το έχω κάνει και αυτό. Μια εναλλακτική είναι το Βασιλική από το όνομα του πατέρα της που του έχει αδυναμία αλλά λένε τον αδερφό του άντρα μου Βασίλη και πάλι θα ειπωθεί ό,τι τους τιμήσαμε. Επίση γιορτάζει χειμώνα και θέλω καλοκαιρινή ή έστω ανοιξιάτικη γιορτή για το παιδί μια και έχει γενέθλια μες τον χειμώνα.

λες τοσο πολυ πια να θεωρησουν οτι το βασιλικη ειναι απο αυτους?!! ελεος!!

τοτε καλα θα κανεις να διαλεξεις ενα ονομα που θα σου αρεσει εσενα. γιατι στο κατω κατω παιδι σου ειναι.

επιπλεον, εγω ειμαι της αποψης η γιορτη να μην ειναι μεσα σε χριστουγεννα και πασχα, ουτε κοντα στα γενεθλια. το λυδια ειναι ωραιο και γιορταζει τελος μαρτιου καπου, δηλαδη κοντα στη γιορτη της μητερας σου...κατι ειναι και αυτο!

Ναι Μαράκι, χάνουν ένα δώρο έτσι. Εμένα ο γιος μου στην γιορτή του που είναι Χριστούγεννα παίρνει πάντα 1 δώρο, εκτός από την νονά του που του φέρνει 2:)

Εμένα τα βαφτιστήρια μου και τα δυο έχουν γενέθλια κοντά στο Πάσχα, αλλά πάντα παίρνω ξεχωριστό δώρο στο καθένα για τα γενέθλιά τους.

Το Λυδία δεν μου αρέσει. Μου αρέσει το Μελίνα, το Αγάπη, το Ναταλία επίσης που είπε και η Γεωργία και το Χριστιάννα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. τι κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μωράκια σας. καλή ανατροφή να έχουν τα παιδάκια που έχουν σαραντήσει.

Δώρα μου τα καλύτερα νέα να έχεις σήμερα από τον αδελφούλη σου.

Πόπη μου χαίρομαι που πήρατε την απόφαση να κάνετε αυτό που θέλετε για τον γάμο σας. ε μην τρελαθούμε τώρα επειδή είναι άρρωστη η αδελφή του πεθερού θα ακυρώνατε τα σχέδιά σας.

Έφη μπράβο σου με τα κιλά. πολύ καλά τα πήγες. εγώ από την εγκυμοσύνη έχω ακόμη πέντε αλλά είχα και πολλά ακόμη από πριν. δεν ξέρω αν κάνει ακόμη να ξεκινήσω διάδρομο ή ελλειπιτικό που έχω σπίτι. σίγουρα δεν κάνει κοιλιακούς αλλά για τα άλλα δεν ξέρω. λέω πάντως να βάλω στο πρόγραμμά μου καμία ώρα διάδρομο την μέρα μπας και δω φως αν και το βλέπω δύσκολο.

χειμώνα έχουμε και σήμερα. βαρέθηκα βροχή και κρύο, όχι ότι αν είχε καλύτερο καιρό θα πηγαίναμε πουθενά αλλά θα είχαμε λίγο καλύτερη διάθεση. εμείς την Κυριακή θα πάμε εκκλησία για ευχή. την άλλη δευτέρα βέβαια σαραντίζουμε αλλά θα πάμε μια μέρα πιο νωρίς.

fYFap3.pngIV83p3.png

Ελευθερία καλημέρα. πάντως να ξέρεις ότι όταν παίρνουν ένα δώρο συνήθως αυτό είναι μεγαλύτερης αξίας και καλύτερο. άσε πια που όπως έχουν γίνει τα οικονομικά σίγουρα τα δώρα συρρικνώνονται.

ρε συ νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολική. πολλά ονόματα μπορεί να υπάρχουν τριγύρω στο σόι του άντρα σου ε δεν μπορεί σε όλα να νομίζουν ότι η αφορμή για να πεις το παιδί ήταν αυτή. γιατί αν είναι έτσι όποιο ονομα και να δώσεις θα ψάξουν και θα βρουν τη σύνδεση.

εγώ πάντως με αυτό το θέμα ειναι πιο χαλαρή. θέλω ένα όμορφο όνομα που να ακούγεται όμορφα με το επίθετο του παιδιού, αν έχει και κάποια καλή συνδεση ακόμη καλύτερα, αλλά θέλω σίγουρα να προφέρεται εύκολα και στο εξωτερικό γιατί εποχές που είναι τα παιδιά μας ειναι πολύ πιθανόν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

fYFap3.pngIV83p3.png

Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ήξερα και αυτό που λέει η Λαμπρινή ό,τι διαβάζει συγκεκριμένη ευχή ανάλογα με το όνομα. 40 ημερών δεν ήξερα πάντως ούτε στο πρώτο ούτε και τώρα το όνομα του παιδιού.

Ναι φυσικά το ξέρει και δεν θέλει και η ίδια να βγει το όνομα της πεθεράς αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Ο παπάς μου είπε πως πρέπει απλά να έχει σαραντίσει, να μην το πας νωρίτερα. Και εγώ του είχα πει πως κάνει κρύο και μου είπε να φτιάξει ο καιρός και μετά και δεν πειράζει.

Αυτοί το ξέρουν, πως αν βγει το όνομα θα είναι για το χατήρι της μάνας μου. Το θέμα είναι τι θα λένε σε όποιους δεν το ξέρουν και το χειρότερο ό,τι έτσι ευλογούν και τα δικά τους γένια για δεύτερη φορά!!!!

πφφφφ οντως δυσκολη αποφαση ελευθερια μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι Μαράκι, χάνουν ένα δώρο έτσι. Εμένα ο γιος μου στην γιορτή του που είναι Χριστούγεννα παίρνει πάντα 1 δώρο, εκτός από την νονά του που του φέρνει 2:)

Εμένα τα βαφτιστήρια μου και τα δυο έχουν γενέθλια κοντά στο Πάσχα, αλλά πάντα παίρνω ξεχωριστό δώρο στο καθένα για τα γενέθλιά τους.

Το Λυδία δεν μου αρέσει. Μου αρέσει το Μελίνα, το Αγάπη, το Ναταλία επίσης που είπε και η Γεωργία και το Χριστιάννα.

ναι, και γω γι'αυτο το λεω! χανουν ενα δωρο! εμενα τα γενεθλια μου ειναι μια μερα πριν τη γιορτη μου, γι'αυτο μιλαω εκ πειρας!!!! και γω στο βαφτιστηρι που εχει γενεθλια κοντα στα χριστουγεννα και γιορτη κοντα στο πασχα, παντα του παιρνω ξεχωριστο δωρο.

απο αυτα που λες το μελινα μου αρεσει πιο πολυ και το ναταλία!

ξυπνησε ο μπεμπης μου, παω να ταισω!!! φιλια!!!

καλημερα!! τι κανετε??

εμεις ειχαμε πολυ δυκολη βραδια παλι, η μπεμπα ηταν ξυπνια σχεδον ολη τη νυχτα! δεν πολυεκλαιγε, απλα δεν κοιμοταν κ καθομασταν κ κοιταζομασταν! 3 ωρες με το ζορι κοιμηθηκα.

πηγαμε κ παιδιατρο, πρεπει τελικα να της φοραω διπλο παμπερς, στενοχωρηθηκα λιγο αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα , θα διορθωθει.

της ειπα οτι τρωει 120 μλ κ θελει κ αλλο κ μου ειπε να της δινω αλλα 30. πολλα μου φαινονται, αλλα η παιδιατρος λεει ειναι φυσιολογικο. της ειπα οτι θελω να σταματησω το θηλασμο κ μου ειπε να αραιωσω τα γευματα , ετσι κ αλλιως λιγο τη θηλαζω. αν της δινω πρωι-βραδυ μονο θα κοπει το γαλα ή θα'χω τιποτα τραβηγματα??:rolleyes:

α γιναμε 3910 κ πηραμε κ 2 ποντους , ειμαστε 55 εκ. τωρα!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...