Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια

σημερα ειμαι πιο χαλαρη κι ειπα να δω τι κανετε

Δωρακι μου γλυκο δεν ειχα ιδεα τι σου συμβαινει το διαβασα το Σαββατο και στεναχωρηθηκα πολυ, χθες που πηγαμε εκκλησια να κοινωνησουμε τον μικρο αναψε μια λαμπαδα να γινει γρηγορα καλα το παλικαρι, ευχομαι συντομα να μας πεις τα ευχαριστα νεα,

Ποπη μου μην ακουτε κανενα και καντε αυτο που θελετε, κι εμεις ανοιχτο γαμο καναμε ειχαμε 450 ατομα με τα δικα μας χρηματα και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα οικτρα εαν γυρναγα το χρονο πισω θα τον ειχα κανει κλειστο θα κρατουσαμε τοσο λεφτα να τα χαλασουμε διαφορετικα ενταξει δεν λεω ωραια ητανε αλλα για εκεινη τη στιγμη μετα ολα ξεχνιουνται οποτε τι κλειστο τι ανοιχτο αρκει να το χαρεις με τον αντρα σου, τι να κανουμε κι εμεις το χατιρι τον αλλον καναμε

Γεωργια μου πολυ ωραια τα ονοματακι εγω εχω μια αδυναμια στο ονομα Μελινα (ευλογαω τα γενια μου), εμεις ακομα δεν εχουμε καταληξει σιγουρα θα την βγαλουμε Μαρια (ειναι της μαμας μου και της Παναγιας που το εχω ταξει) αλλα θα της δωσουμε κι αλλο ενα ονομα το οποιο δεν εχω ακομα αποφασισει ή Ολγα (της νονας μου που δεν εχει παιδια) ή Λυδια το οποιο μ΄αρεσει πολυ, εαν της δωσουμε το Ολγα θα την φωναζουμε Μαριλια αλλα ειμαστε υπο σκεψη ακομα

Αννα κι εδω ρωτανε το ονομα του μωρου οταν σαραντισεις ειναι η ευχη της ονοματοδοσιας την οποια τη δινουνε κανονικα στις 8 μερες απο τη γεννηση του ή στο σαραντισμο

Δεν ευχηθηκα στα κοριτσια που σαραντισανε καλοφωτιστα να ειναι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια

σημερα ειμαι πιο χαλαρη κι ειπα να δω τι κανετε

Δωρακι μου γλυκο δεν ειχα ιδεα τι σου συμβαινει το διαβασα το Σαββατο και στεναχωρηθηκα πολυ, χθες που πηγαμε εκκλησια να κοινωνησουμε τον μικρο αναψε μια λαμπαδα να γινει γρηγορα καλα το παλικαρι, ευχομαι συντομα να μας πεις τα ευχαριστα νεα,

Ποπη μου μην ακουτε κανενα και καντε αυτο που θελετε, κι εμεις ανοιχτο γαμο καναμε ειχαμε 450 ατομα με τα δικα μας χρηματα και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα οικτρα εαν γυρναγα το χρονο πισω θα τον ειχα κανει κλειστο θα κρατουσαμε τοσο λεφτα να τα χαλασουμε διαφορετικα ενταξει δεν λεω ωραια ητανε αλλα για εκεινη τη στιγμη μετα ολα ξεχνιουνται οποτε τι κλειστο τι ανοιχτο αρκει να το χαρεις με τον αντρα σου, τι να κανουμε κι εμεις το χατιρι τον αλλον καναμε

Γεωργια μου πολυ ωραια τα ονοματακι εγω εχω μια αδυναμια στο ονομα Μελινα (ευλογαω τα γενια μου), εμεις ακομα δεν εχουμε καταληξει σιγουρα θα την βγαλουμε Μαρια (ειναι της μαμας μου και της Παναγιας που το εχω ταξει) αλλα θα της δωσουμε κι αλλο ενα ονομα το οποιο δεν εχω ακομα αποφασισει ή Ολγα (της νονας μου που δεν εχει παιδια) ή Λυδια το οποιο μ΄αρεσει πολυ, εαν της δωσουμε το Ολγα θα την φωναζουμε Μαριλια αλλα ειμαστε υπο σκεψη ακομα

Αννα κι εδω ρωτανε το ονομα του μωρου οταν σαραντισεις ειναι η ευχη της ονοματοδοσιας την οποια τη δινουνε κανονικα στις 8 μερες απο τη γεννηση του ή στο σαραντισμο

Δεν ευχηθηκα στα κοριτσια που σαραντισανε καλοφωτιστα να ειναι

καλημερα σε ευχαριστω πολυ μελινα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα και απο μενα! εχω 2-3 μερεςν να μπω και δεν διαβασα τιποτα.

΅Εφη μου εγω θα παω την Πεμπτη στον γιατρο για το τεστ και να ζυγιστω να δω ποσα μου εμειναν..

Αδιαθετησα την Πεμπτη. ετρεχε το αιμα που δεν εβλεπα 9 μηνες.... παρα πολυ αιμα, ουτε που γεννησα δεν ειχα τοσο πολυ. τωρα ευτυχως η ροη μειωθηκε και ειμαι καλυτερα!

εγω Παρασκευη και Σαββατο πηγα για ανανεωση. αποτριχωση νυχια μαλλια βαφη ανταυγιες και ελαχιστο κοψιμο για να καθαρισουν!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα και απο μενα! εχω 2-3 μερεςν να μπω και δεν διαβασα τιποτα.

΅Εφη μου εγω θα παω την Πεμπτη στον γιατρο για το τεστ και να ζυγιστω να δω ποσα μου εμειναν..

Αδιαθετησα την Πεμπτη. ετρεχε το αιμα που δεν εβλεπα 9 μηνες.... παρα πολυ αιμα, ουτε που γεννησα δεν ειχα τοσο πολυ. τωρα ευτυχως η ροη μειωθηκε και ειμαι καλυτερα!

εγω Παρασκευη και Σαββατο πηγα για ανανεωση. αποτριχωση νυχια μαλλια βαφη ανταυγιες και ελαχιστο κοψιμο για να καθαρισουν!

καλημερα αντωνια μου!!εγω αδιαθετησα πριν μια 10 μερες δεν ειχα και παρα πολυ αιμα αλλα εχω κατι λιγα καφε ακομα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αστα μεγαλο θεμα εμενα μου αρεσαν και τα Αλεξανδρα Αγνη και Ναταλια.Θα ηθελα πολυ να ειχε η μαμα μου ενα ονομα που να μπορω να το βγαλω της εχω μεγαλη αδυναμια και στεναχωριεμαι που θα βγαλω ασχετο.Εσενα πως τη λενε τη δικη σου?

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα!!

Την μαμά μου την λένε Ευαγγελία όπως και την πεθερά μου.

Το όνομα δεν μου άρεσε ποτέ, οκ δεν είναι χάλια. Αν καταλήξω σε αυτό μάλλον θα την φωνάζουμε Εβελίνα αλλά ο λόγος που δεν θέλω να το βγάλω είναι επειδή έχει και η πεθερά το ίδιο όνομα και θα διαλαλήσουν ό,τι τους έβγαλα πάλι όνομα. Τότε με το όνομα του γιου μου είχαμε μέγα θέμα και δέχτηκα μόνο και μόνο για χατήρι του άντρα μου με τον όρο ό,τι αν το επόμενο είναι κορίτσι θα το βγάλω όπως επιλέξω εγώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερια μου εγω πιστευω θα εβαζα κατι που μου αρεσει αν ειχα αυτη τη δυνατοτητα!:rolleyes::rolleyes:

εφακη μπραβο θηριο τα εχασες ολα τα κιλα!!:D

αντωνια μου μεγειες!! ανανεωθηκες ε??? πολυ καλα εκανες!! χρειαζεται αυτο!!!!!!! αχ την περιοδο ουτε που θελω να την ακουω!! μια χαρα ειμαι κ ετσι!!:tongue::tongue:

μελινακι πολυ ωραιο το μαριλια!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Αναστασία μου. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Αν και πριν γεννήσω το είχαμε συζητήσει με την μαμάμου και συμφώνησε να βγάλω ό,τι όνομα θέλω, τώρα βλέπω ό,τι στεναχωριέται και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα! τι κανετε? εγω πηγα τα παιδια στον παιδικο, πηγα σουπερμαρκετ και σε λιγο λεω να παρω εναν υπνακο...

χθες το βραδυ ο μπεμπης μου δεν ξυπνησε για φαγητο! το πηρε σερι απο τις δεκα ως τις εφτα το πρωι!!! το κακο ειναι οτι εγω χαζολογουσα στο ιντερνετ και στην τηλεοραση και δεν το εκμεταλευτηκα να κοιμηθω...οποτε νυσταζω τωρα....

δυσκολα αυτα με τα ονοματα, ειδικα οταν δεν μας αρεσουν τα ονοματα των παπουδων... εγω περιμενω να περασει λιγο οκ καιρος και μετα να το συζητησω με τον αντρα μου.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αναστασία μου. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Αν και πριν γεννήσω το είχαμε συζητήσει με την μαμάμου και συμφώνησε να βγάλω ό,τι όνομα θέλω, τώρα βλέπω ό,τι στεναχωριέται και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα.

καλημερα ελευθερια! η μαμα σου ξερει οτι σε ενοχλει που η πεθερα εχει το ιδιο ονομα?

κοριτσια, εγω τον μπεμπη δεν τον πηγα ακομη στην εκκλησια για σαραντισμο. φοβαμαι να τον βγαλω εξω με τετοιο καιρο. αυριο γινεται 50 ημερων. πειραζει που θα τον παω για σαραντισμο ενω θα ειναι πενηντα τοσο ημερων?

εχεις δικιο. αλλα ποιανου θα πεις πως βαζεις της πεθερας η της μαμας??? αυτο με τα ονοματα που εχει καθιερωθει ρε παιδια πολυ μου τη σπαει!!!

καλημερα! τι κανετε? εγω πηγα τα παιδια στον παιδικο, πηγα σουπερμαρκετ και σε λιγο λεω να παρω εναν υπνακο...

χθες το βραδυ ο μπεμπης μου δεν ξυπνησε για φαγητο! το πηρε σερι απο τις δεκα ως τις εφτα το πρωι!!! το κακο ειναι οτι εγω χαζολογουσα στο ιντερνετ και στην τηλεοραση και δεν το εκμεταλευτηκα να κοιμηθω...οποτε νυσταζω τωρα....

δυσκολα αυτα με τα ονοματα, ειδικα οταν δεν μας αρεσουν τα ονοματα των παπουδων... εγω περιμενω να περασει λιγο οκ καιρος και μετα να το συζητησω με τον αντρα μου.

μαρια μου μπραβο τον μπεμπη σου!!!!!!!!! πολυ καλοςςςςςςςςςς!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια, εγω τον μπεμπη δεν τον πηγα ακομη στην εκκλησια για σαραντισμο. φοβαμαι να τον βγαλω εξω με τετοιο καιρο. αυριο γινεται 50 ημερων. πηραζει που θα τον παω για σαραντισμο ενω θα ειναι πενηντα τοσο ημερων?

κ εγω δεν τον πηγα! 2 φορες πηρα τηλ να παω εδω σε μια ενορια κ ο πατερ μου ειπε 9 το πρωι! κ τις 2 φορες ειχε ψοφοκρυο! δεν τρελαθηκα! θα τον παω στο χωριο που θα παω αυριο-μεθαυριο τον ειπα τον πατερ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστω Ελευθερια!!

Σημερα που πηγαμε για σαραντησμα, μας ρωτησε ο παπας πριν ξεκινησει πως λενε το μωρο! κουφο ε?? πηγα να του πω πως δεν ηρθαμε για βαπτιση εδω, τι να πεις!! αυτο δε μου εχει ξανατυχει στα παιδια.

Δεν μου έτυχε ποτέ και δεν ήξερα και αυτό που λέει η Λαμπρινή ό,τι διαβάζει συγκεκριμένη ευχή ανάλογα με το όνομα. 40 ημερών δεν ήξερα πάντως ούτε στο πρώτο ούτε και τώρα το όνομα του παιδιού.

καλημερα ελευθερια! η μαμα σου ξερει οτι σε ενοχλει που η πεθερα εχει το ιδιο ονομα?

Ναι φυσικά το ξέρει και δεν θέλει και η ίδια να βγει το όνομα της πεθεράς αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

κοριτσια, εγω τον μπεμπη δεν τον πηγα ακομη στην εκκλησια για σαραντισμο. φοβαμαι να τον βγαλω εξω με τετοιο καιρο. αυριο γινεται 50 ημερων. πηραζει που θα τον παω για σαραντισμο ενω θα ειναι πενηντα τοσο ημερων?

Ο παπάς μου είπε πως πρέπει απλά να έχει σαραντίσει, να μην το πας νωρίτερα. Και εγώ του είχα πει πως κάνει κρύο και μου είπε να φτιάξει ο καιρός και μετά και δεν πειράζει.

εχεις δικιο. αλλα ποιανου θα πεις πως βαζεις της πεθερας η της μαμας??? αυτο με τα ονοματα που εχει καθιερωθει ρε παιδια πολυ μου τη σπαει!!!

Αυτοί το ξέρουν, πως αν βγει το όνομα θα είναι για το χατήρι της μάνας μου. Το θέμα είναι τι θα λένε σε όποιους δεν το ξέρουν και το χειρότερο ό,τι έτσι ευλογούν και τα δικά τους γένια για δεύτερη φορά!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...