Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

@Alex@Alex@εχει εχει μουσακι δυο χρονια τωρα που ειμαι μαζι του ... 

Καλημέρα σ ολες κορίτσια 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε 😘😘

Μαλλον πρόσεξα το μαλλί εγώ και δεν μου έμεινε το μουσάκι χαχαχχα

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας...

Ο Θεός εχει κ για εμας... Ειναι σταθερά κ ελπίζουμε αυριο να εχουμε καλυτερα νεα.

Ευχομαι μαμάδες κ μωρακια να είστε καλα,σόρρυ αλλα δεν σας διάβασα....

Ελα βρε Δωρακι μου! μπαινοβγαινω συνεχεια μπας και δω νεα σου.

Το σκεφτομαι να σε παρω τηλ. δε θελω να ενοχλω, καλυτερα να περασει ολο αυτο και τα λεμε πιο μετα....

Μακαρι αυριο να ακουσεις οτι περιμενετε, οτι καλυτερο δλδ., εμεις σε σκεφτομαστε ολες απο εδω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Θεός εχει κ για εμας... Ειναι σταθερά κ ελπίζουμε αυριο να εχουμε καλυτερα νεα.

Δωρακι μου να ειστε καλα θα περιμενουμε νεα σου αυριο οι προσευχες μας μαζι σας

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα!!!

Άννα και Έφη καλή ανατροφή στα παιδάκια σας. Επισήμως είστε και εσείς ελεύθερες για τσάρκες τώρα:)

Και εμείς ανοιχτό γάμο κάναμε, με 1300 καλεσμένους αλλά έτσι είναι οι γάμοι εδώ. Τα έξοδα ήταν όλα των γονιών μας.

Στην βάφτιση είχαμε 200 άτομα αλλά αυτή την φορά θα έχουμε λιγότερα σίγουρα. Και εμείς έχουμε θέμα με το όνομα. Θα σας πω άλλη φορά, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη.

Γεωργία και εμένα μου αρέσει το Μελίνα, το έχω στα υπόψιν αν τελικά δεν βγάλουμε την μαμά μου.

Ευχαριστω Ελευθερια!!

Σημερα που πηγαμε για σαραντησμα, μας ρωτησε ο παπας πριν ξεκινησει πως λενε το μωρο! κουφο ε?? πηγα να του πω πως δεν ηρθαμε για βαπτιση εδω, τι να πεις!! αυτο δε μου εχει ξανατυχει στα παιδια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστω Ελευθερια!!

Σημερα που πηγαμε για σαραντησμα, μας ρωτησε ο παπας πριν ξεκινησει πως λενε το μωρο! κουφο ε?? πηγα να του πω πως δεν ηρθαμε για

βαπτιση εδω, τι να πεις!! αυτο δε μου εχει ξανατυχει στα παιδια.

Μου το ρωτησαν κι εμενα στο γιο μου ηξερα και ειπα τωρα αν με ρωταγε τι θα του ελεγα χαχαχα!

Εσυ εχεις αποφασισει πως θα ονομασετε τη μικρη σας?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ποπη μου ετσι πρεπει εισαι καλυτερα?

καλυτερα γεωργια μου μου φυγε ενα αγχος...ανυπομονω να βγω εξω για αγορες!! μολις μπουν τα χρηματα του οαεδ θα παω να ψωνισω για την μπουμπου γιατι ουτε ενα φορεματακι δεν εχω ,,,μονο πυτζαμουλες την φοραω..

Δωρακι μου ευχομαι ολα καλα να ακουσετε αυριο τα καλυτερα νεα ολου του κοσμου!! ο αδερφουλης σου να γινει ταχεια γρηγορα καλα να ηρεμησετε ολοι σας!! προσευχομαστε για εσενα και σε σκεφτομαστε συνεχεια αγαπη μου!!

Ευχαριστω Ελευθερια!!

Σημερα που πηγαμε για σαραντησμα, μας ρωτησε ο παπας πριν ξεκινησει πως λενε το μωρο! κουφο ε?? πηγα να του πω πως δεν ηρθαμε για βαπτιση εδω, τι να πεις!! αυτο δε μου εχει ξανατυχει στα παιδια.

Αννα μου συγνωμη ξεχασα να σου ευχηθω καλο σαραντησμο αν κ καθυστερημενα!! αντε να αρχισουν οι βολτουλες σας σιγα σιγα!! εμεις οι δυο εχουμε 4 μερες διαφορα αλλα εγω σαραντιζω την αλλη κυριακη!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια! μολις σας διαβασα! παλι μονη μου μιλαω...

εγω ημουν μονη ολη μερα με τα πιτσιρικια. ελειπε ο αντρας μου για δουλεια. ευτυχως ο μπεμπης ολο κοιμοταν. ξυπνουσε μονο για να φαει και μετα παλι νανι. ηταν κουρασμενο το πουλακι μου!!! οποτε ειχα χρονο να παιζουμε με τα μεγαλα. αλλα κουραστηκα πολυ. +τις δουλειες του σπιτιου, το φαγητο τους, το μπανιο τους...νιωθω τεζα τωρα...

ποπη και γω συμφωνω να κανετε ο,τι θελετε χωρις να υπολογιζετε τη γνωμη των αλλων, και καλα εκανες και τα ειπες εξω απο τα δοντια. με το καλο ευχομαι και ο γαμος και η βαφτιση να γινουν οπως τα ονειρευεσαι! και μεις ανοιχτο ειχαμε κανει και εχω πολυ ωραια αναμνηση απο το γαμο μου. το ειχα χαρει πολυ! κοιτα να περασεις καλα εσυ, γιατι αυτο μετραει!

γεωργια να διαλεξεις ενα ονομα που να σου αρεσει. και το μιχαελα ειναι ωραιο αν θες να γιορταζει μαζι με τη μαμα σου. στον μεγαλο τι ονομα δωσατε? ηταν απο παππου ή απλα σας αρεζε? και μεις εχουμε θεμα με το ονομα. εμεις στον μεγαλο δωσαμε ενα που μας αρεζε. θα διναμε του πεθερου μου που δεν ζει (εγω δεν τον γνωρισα καν) αλλα το εχουν δωσει ηδη δυο φορες και ειπαμε να μην το βγαλουμε και μεις. την μικρη της δωσαμε της μαμας μου. εγω δεν ηθελα, αλλα ηθελε ο αντρας μου, και επισης επειδη μας βοηθαει πολυ η μαμα μου, συμφωνησα να το βγαλουμε. τωρα δεν ξερω. ο αντρας μου αρχισε να σκεφτεται μηπως να βγαλουμε τον μπαμπα του...δυσκολο το θεμα της ονοματοδοσιας....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

σονια και ελευθερια με καλυψατε πληρως και οι δυο σχετικα με το θεμα της επιστροφης στη δουλεια. και γω ολα αυτα σκεφτομαι. αλλα δεν εχω καταληξει ακομα...προς το παρον εχω χρονο να το σκεφτω...τον μεγαλο τον αφησα 18 μηνων και τη μικρη 3,5. και εννοειται οτι το μετανιωσα. τελοσπαντων, ας μην το σκεφτομαι τωρα...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!

γεωργία,σκεψου κανενα υποκοριστικο του ονοματος της μαμας σου αν θες να την βγαλεις.ετσι εκανε κ μια φιλη μου.Ηθελα να βγαλει τον μπαμπα της που τον λενε Μελετη,την κορη την εβγαλε Μελετια αλλα την φωναζουν Μελίτα,..Μετα αφου την πεθερα σου την λενε Μαρια μπορεις να την πεις Δέσποινα που ειναι πιο ωραιο απο το Μαρια,,και το Μελινα βεβαια ειναι φοβερο οπως και το Αλεξανδρα,

Οταν σαραντηζουμε ο παπας ρωταει το ονομα για να διαβασει ευχη αντιστοιχα του αγιου του οποιου το ονομα θα παρει το παιδι,,αν δεν εχει αποφασιστει ακομα διαβαζει μια ευχη του Χριστου και της Παναγιας,,

Σας φιλω όλες,,,την πέφτω...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

γεια σας κοριτσια!!

γεωργία,σκεψου κανενα υποκοριστικο του ονοματος της μαμας σου αν θες να την βγαλεις.ετσι εκανε κ μια φιλη μου.Ηθελα να βγαλει τον μπαμπα της που τον λενε Μελετη,την κορη την εβγαλε Μελετια αλλα την φωναζουν Μελίτα,..Μετα αφου την πεθερα σου την λενε Μαρια μπορεις να την πεις Δέσποινα που ειναι πιο ωραιο απο το Μαρια,,και το Μελινα βεβαια ειναι φοβερο οπως και το Αλεξανδρα,

Οταν σαραντηζουμε ο παπας ρωταει το ονομα για να διαβασει ευχη αντιστοιχα του αγιου του οποιου το ονομα θα παρει το παιδι,,αν δεν εχει αποφασιστει ακομα διαβαζει μια ευχη του Χριστου και της Παναγιας,,

Σας φιλω όλες,,,την πέφτω...

λαμπρινη μου εχεις δικιο εμενα με ρωτησε για το ονομα και ειπε μια ευχη με τον αποστολο αντρεα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...